Ska vi spräcka 100 000 idag?

Den som lämnar den 100 000’onde kommentaren får en stor puss av THK!!!!!
<3

 

Ps. Så länge det stormar här inne över en blomjävel så kan vi vara trygga tydligen. =) Good to know. =)

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Puss!

    Det borjar faktiskt bli ganska obehagligt att lasa din blogg CamCam. Kanns lite som i Walking Dead.
    I borjar ar man pa Rick Grimes sida, han ar den goda, men allt mer med tiden blir han mer och mer ond. Lite sa kanner jag med dig.
    Jag vill inte ge upp hoppet om dig men det kanns som att du ar pavag ner i nagon ond spiral dar du medvetet inte tar med fakta eller vinklar stories. Vad hander CamCam :(?

      Ursäkta vad säger du om Rick???

        Hahaha! You don’t insult Rick Grimes.

        +1 Haha

      Ja, dra inte in Rick i detta, han har kanske inte gjort allting rätt men ond? Tänk dig in i hans press, det är fan inte lätt att göra bra beslut under de omständigheterna.

        Leave Rick alone!!!!!!!!

          Alltså jag dör ???

      Nej men det ar ju det som ar grejen. Man gillar fortfarande Rick, men han tar manga ”questionable” beslut :p

      Samma som jag tanker om CamCam, gillar henne fortfarande men hon tar sa manga beslut nu pa sistone som far en att undra haha

      Eller som Negan. Först hatar man honom, sen börjar man långsamt älska honom ?

        Alltid älskat Neagan ? Jeffrey Dean Thomas mmmm

        Men hur fan kan ni älska Negan?! Herregud, det finns ingen människa på den här planeten jag hellre vill döda än den där jävla psykopatskiten.

    Nog för att vi kommenterar flitigt, men om jag läser den lilla texten rätt så är vi 900 ❗️kommentarer från 100 000. ?

      Förstår inte ditt tillagda PS???

      Vill du förklara?

    Men hjälp, kolla Tyras instagram! Hur var det, inte fler dagens outfit? Idag ligger hon på en plasthäst och … poserar?!

    Blondinbellas samarbete med Collector Bank går inte hem hos läsarna och givetvis bemöter hon inte kritiken i kommentarsfältet. Härligt att hon lyckas med att ta betalt från företag för ett samarbete som inte verkar gynna dem alls och samtidigt provocera läsarna med samarbetet. Win-win för Bella som skrattar hela vägen till banken, heja! ?

    Är mer intresserad av vem som blev följare nr 2000 på din insta, igår var du nära iallafall? Övervägde att snajpa den med ett av mina andra konton, men sket i det 😛

      OH! Nu kollade jag! Hon heter Iamlotta!!!! Wie!

    Nu har Tyra kommenterat på Ellen Bergströms senaste foto på instagram igen. Ellen skriver om att öppna en gård för ungdomar. Känner väl rent spontant att 1. nej Tyra, du ska inte ha med ungdomar att göra och 2. sluta jaga nya kompisar på deras instagram

      Gillar generellt inte Tyra men blir ändå lite ledsen av såna här kommentarer. Liksom vad ska man göra då, om man inte har så många kompisar? Känner mig själv alltid så efterhängsen när jag försöker få folk att umgås med mig men vill man inte sitta ensam så är valmöjligheterna ganska små! Man måste helt enkelt tränga sig på litegrann.

    Glädjande nyheter: Catrin Hedlunds ångest har nu släppt och hon är tillbaka i storform. På hennes blogg får vi ny levnadsvisdom på engelska: ”all the bad desicions makes stories!”

    På instagram kritiserar hon åklagaren för att det tog så lång tid att väcka åtal:

    ”jag menar det tog 7mån att väcka ett åtal, lite för lång tid kan jag tycka.”

    Man oroas lite för att hon drabbats av schizofreni när hon skriver:

    ”Man frågar lixom sig själv en hel del saker men man får ingen rätsida på saker och ting.”

    Men sedan avslutar hon med ett positivt budskap:

    ”känner att jag är fasiken redo för rättegång! Man kan aldrig vara 100% redo, och man kommer alltid vara nervös som bara den, men så fort det är över så är det jordens lättnad!”

    Alla fans kan andas ut. Så fort rättegången är över blir allt som vanligt. Eller inte …

    ”Don’t do the crime, if you can’t do the time.”

      Skönt ändå att hon lyckats bli sjukskriven en månad för att förbereda sig inför rättegången… ?

    Varför vågar du inte svara på frågor i kommentarerna? Hur konflilträdd är du egentligen?

    Du drar igång drev efter drev, men vägrar svara på frågor då du anser det vara under din värdighet att slänga käft med läsarna i kommentarsfältet. Såvida du inte kan ge dryga och nedvärderande svar.

    Vad ska du göra med din extra hundralapp? Varför frågade du inte LD innan du drog igång detta drev? Du gick ju helt emot dina ”värderingar” och det du ”står” för i och med detta då du HÖRT någonting.

    Det finns betydligt mer att skriva, men just nu är jag för arg på både det ena och det andra för att kunna skriva någonting konstruktivt.

    Jag hoppas att du är stolt och glad över vad du har åstadkommit.

    Jag återkommer med frågor. Så om du kommer bemöda dig att svara så tillåter jag dig att vänta tills jag har lunch (klockan 12).

      Ha ha det är sånna som du som gör detta till en underbar blogg. Tack Susawoo

      Susawoo, spara din energi och gå och gör något vettigt med din tid istället för att sitta och invänta svar på kommentarer på en blogg som du uppenbarligen hatar. Kanske jobba och bidra lite till skattekassan? Eller tigg pengar som din livs idol gör. Vad som helst! Men häng inte här och vänta på ”svar på tal”. Det får du hos Tyra 🙂

        Tvärt om! Jag har gillat bloggen sedan start och har läst den i ett år nu. Dock börjar jag också känna att det ofta går till överdrift med en hel del, t.ex. allt konstigt som CamCam vräker ur sig och sedan hävdar ”moi?! Neeeej!” eller lyser med sin frånvaro.

        Tack för omtanken, dock är den enda idolen i mitt liv mig själv och min älskade misse! Anledningen att jag har lunch nu vid tolv är att jag faktiskt är på jobbet, när jag inte pluggar! Jag betalar även statlig inkomstskatt, så jag tycker nog att jag bidrar ganska bra till statskassan. Återigen, tack för omtanken!

        Och det är för det mesta jobbet som gör mig arg. Den bähär bloggen gör mig sällan arg. Däremot kan min ilska eller smärta göra bli värre av en del människor som skriver här. Detta är första gången CamCam gör mig arg.

        Puss och kram!

        Håller med. En del här är så bittra. Men ingen kan hjälpa er här. Har ni provat vårdcentralen?!

      ???? dagens roligaste

        Och så kan ni säga på vårdcentralen att ni mår dåligt för ni läste om en planta på internet så kan dom noga ordna förtur till en terapeut och ni kan babbla av er där. Jättebra ju!

      Vet ni den dagen flera av er här känner er orättvist behandlade så undrar jag om jag inte önskar att ni inte kommer ha någon som står upp för er.

      PS Susawoo har stått upp för CamCam flera gånger också.

        Alltså har du inget jobb eller skola eller barn eller andra saker som gör att du inte kan kommentera här i genomsnitt 20 gånger om dagen?

          Hur så?

          och..

          Har du ingen simultanförmåga?

          Jag undrar jag med

        Tack!

      Ja, mina frågor är desamma som jag ställde igår. Med färre kommentarer kanske de inte går förbisedda?

      Du kritiserade LD för att hon skrev i kommentarsfältet och tyckte att det var helt fel tillvägagångssätt. Hur skulle hon göra rätt? För su anser det ju även fel att skriva försvarsinlägg, förklarande inlägg och liknande då de som gör det liknas på ett hånande vis med Tyra och Myggan. Hur kan en människa göra rätt, i dina ögon? Du verkar vara ganska svår att få nöjd. Så, hur skulle LD ha hanterat det när su drog igång allting?

      Nej, jag förväntar mig faktiskt inget svar. Precis som Blondinbella och de andra större bloggarna undviker du konstruktiva frågor där du inte har ett svar. Såvida du inte kan komma på någonting bitskt eller hånande att skriva. Lite som Dessie!

        Ja, alltså jag har ju redan svarat på hur jag tycker att hon borde ha gjort. Jag ska se om jag kan hitta det för jag tycker fortfarande samma sak.

          Hittade.

          Om det hade varit jag – utgår alltså från mig själv här – så hade jag nog bara satt mig ner, skrivit ett inlägg och förklarat att:
          Så här mycket pengar fick jag in, detta la jag på en dator, så här mycket blev över och så här mycket sparar jag till min bröstförminskning. Av det som blev kvar gav jag bort så här mycket till välgörenhet och för en liten slant köpte jag det här.

          Jag tor ingen hade haft någon synpunkt på det. Anledningen till att jag reagerade var att hela välgörenhetsgrejen slängdes fram som någon typ av efterkonstruktion i brist på annat när stämningen redan var hätsk.

          Jag tror att du är mer arg på att du blivit ifrågasatt och att folk tycker att du hanterat situationen fel än någonting annat men det får stå för mig.
          Jag tror att det du gör nu förmodligen tar både kraft och energi istället för att bara bemöta det sakligt och gå vidare.
          Mitt kommentarsfält kan absolut vara hårt ibland men i det här fallet är ju rätt bra på att piska upp stämningen själv.

            Det är den biten min fråga handlar om. Du är i vanliga fall helt emot den typen av inlägg. Så, förklara gärna hur det plötsligt blev okej?

          CamCam: Fast det var ju efter den åsikten som Susawoo skrev sin fråga till dig…

      Min extra hundralapp fick åka med i donationen till Syriens flyktningar.
      Vi måste ha lite olika syn på drev eftersom jag tycker att majoriteten av kommentarerna är ifrågasättande på ett okej sätt. Vad LD skriver har däremot en del att önska jag tycker nog att många av hennes kommentarer är grövre än de flesta kommentarer. Men hon känner sig påhoppad och får så klart försvara sig men det blir ju lite fånigt när hon svarar med grövre språk än vad kommentaren hon svarar på innehåller.

        Så du tycker inte det blir ett drev när folk kommer anmäla henne till skatteverket?

        För de gör det inte för att det tycker det är rätt och riktigt de gör det för att det handlar om LD, eller hur?

        Du vet ju vilka kommentarer du får bara du nämner LD. T o m i inlägg där du försvarar henne. du vet att om det är få på nätet som har många som hatar henne så är det hon, eller vet du inte det?

        Så med allt det medtaget, tycker du att det var din SKYLDIGHET att granska just det här? Som du själv säger, en blommjävul.

          *Du vet att om få på nätet som har många som hatar henne, eller vet du inte det?

          Ja, normalt handlar kommentarerna om att LD är min lilla gullegris som aldrig kan göra något fel och som behandlas med silkesvantar. Vet inte om det är dessa du menar men de ser jag dagligen när jag skriver om henne.

          Ja, men om hon nu inte gjort något fel – låt folk anmäla bäst de vill. I vilket fall som helst så blir det ju en prejudicerande ”dom/friande dom” att luta sig emot i den här ganska luddiga bloggvärlden.

            CamCam: Fast jag är enig om att hon ska skatta om reglerna säger så. Jag tycker inte ens det är fel att hon bli anmäld.

            För mig blir det frågan om VARFÖR hon blir anmäld. Och det i sig är pga att du startade ett drev mot henne. Det anmäls för att det är just LD.

            Och nej det är inte de kommentarerna jag menar. Jag menar dem där hon beskrivs som fet. lat och äcklig samt snyltare.

            Och så kommer jag tillbak till att det blir rätt ”lurigt” att du FÖRST skänker en peng, och SEDAN ifrågasätter om det var rätt att be om dem och hur det gjordes.

            Blir ju nästan som en setup?

          Har blomman blivit en djävul under natten? Då kommer nog detta på första sidan expressen. Inte konstigt den var dyr. Hehe.

        Flertalet personer har gått till personangrepp mot henne. De hånar henne ixh skriver ytterst elaka saker om hennes person. Det anser du inte är ett drev? Eller de anmälningar som kommer in till skatteverket? Hur mycket av det hade hänt om du inte hade skrivit?

        Tack för redovisningen av hundralappen!

          Jag har läst de flesta kommentarer och för en gångs skull tycker jag faktiskt att de allra flesta fokuserar på handlingen och inte kommer med helt sjuka personangrepp.

          Jag har själv även ifrågasatt logiken i att försvara LD i detta fall när de flesta inte skulle göra det om det rörde sig om en organisation. Nu vet jag ju dock inte om det är samma personer som klagar som även har skänkt pengar, är så inte fallet så har de ju inte riktigt någon talan och mitt ifrågasättande faller då givetvis totalt platt. Är de som skänkt OK med upplägget så är det ju inte mer med det. Camilla var det uppenbarligen inte och då får man ju också acceptera det. Även ifall LD inte sa i sitt första inlägg att överskottet skulle gå till något speciellt, kan man ju alltid ha vissa förväntningar och bli besviken. Nu visade det ju sig att blomjäkeln var från den gemensamma kassan, men så verkade det verkligen inte när LD argumenterade.

          Fast är det verkligen för att det just är LD som folk anmäler? Om Isabella eller Kenza hade hamnat i samma sits tror faktiskt jag att folk hade reagerat likadant. Jag tänker nämligen mer att det som folk stör sig på är inte personen, utan handlingen – en person som har det gott ställt ber om bidrag till en dator, nu även fortsätter ta emot gåvor trots att personen har råd med en växt för 1200 kr. Det sticker väl dessutom lite extra när det är någon som är uttalad socialist och folk tror att hon inte gör rätt för sig med skatten (vi socialister bör ju minst lägga 90% på skatter för att inte vara hycklare). Nu tror ju inte jag att LD visste om att liknande gåvor KAN vara skattepliktiga och heller inte gör det för att komma runt skatter, jag tycker dock att det är bra om detta fall med gåvor reds ut så att det inte breder ut sig bland andra. För DÅ har vi ett problem.

    Blondinbellas senaste post på instagram måste väl ändå ses som reklam? Tror inte Lcc:s handkräm bara råkade hamna där i bild?

    Så länge de stormar runt en ”blomjävel”?
    Alltså förlåt men har du ens läst kommentarerna i inläggen om LD Camilla? Du är en vuxen människa och har en blogg vars kommentarsfält påminner om den värsta sorten på Flashback, hur kan du tillåta sånt här? Hur kan du stå bakom och uppmuntra till detta hat? För det är precis det du gör när du skriver om LD, du VET att det kommer strömma in hat, hon är faktiskt en människa med känslor.
    Förut var din blogg rolig men nu blir man ju ingenting annat än förtvivlad över hur ni beter er.
    Vuxna människor som beter sig värre än den värsta mobbaren i skolan.

      Har du läst ”hatkommentarerna” om Camcam, som LD piskat upp på sitt Insta?

        Nä, det har jag inte…
        Jag kan tänka mig vad som står och bryr mig inte nämnvärt. Det är väl vad man kan förvänta sig av ifrågasatt Lady Dahmer… 🙂

          Det finns flera frågor riktade till dig… Konstruktiva sådana. Men det är väl inget för dig?

            Jag kan tyvärr inte svara på dem eftersom jag är blockad på LDs instagram.

            De finns här i ditt kommentarsfält. Tror inte du är blockad här?

        Elle: hatkommentarer som LD piskar upp? Vilka då tex? Hur har hon piskat upp dom menar du? Hon har ifrågasatt bloggbevakning och hur Camilla samt många i kommentarsfälten går på och hetsar mot vissa bloggare.
        Hade jag själv fått så mycket hat riktat mig mig som LD fått de senaste dagarna hade jag gått under.
        Så himla lätt för er att sitta här och hata bakom anonyma nicks.

          Men, är inte det precis samma sak som händer här på bloggbevakning? LD tar ett, i CamCams och många andra läsares, tvivelaktigt beslut. Hon granskas och får till en början konstruktiv kritik, sedan dyker några nötter upp och börjar häva ur sig div onödiga och tråkiga kommentarer, Dahmerskan ser rött och svarar alla på ett ytterst snäsigt sätt utan att för den delen besvara de verkliga frågeställningarna. Saker och ting eskalerar och sedan är den fullmatade ”hatstormen” igång. Sker det inte motsvarande grej på LDs instagram? Hon skriver inlägg om denna bloggen, kommentarerna börjar hagla in och rätt som det är har det spårat ur med personangrepp osv. Tycker personligen att både CamCams och LDs hantering av detta har varait under all kritik. Dock får Cam liiite pluspoäng då hon vad jag kan se faktist svarat på kritiken i VISSA fall. Näe, vill se bättre argumentationsförmåga/hantering av båda parter, de har ändå detta som heltidsjobb och kan båda två bättra sig.
          Ber om ursäkt för spökande bokstäver i förväg// tragglande dyslektiker

    Gynnings döttrar obältade i en körande bil påväg till dagis…. sinnessjukt
    På instastory

      Men jösses. Stackars barn?

        OCH så kör hon samtidigt som hon filmar… mitt hjärta brister och jag blir jäkligt förbannad på ett sånt oansvarigt beteende…

      Jag är också blockad med googlar man lady dahmer insta så kan man se och läsa allt??

      DET blev minsann inget drev dör inte men en blommjävel
      En BLOMMJÄVEL…

    Jag vill ha en kattpuss. Det heter ju pussycat alltså meningen man ska pussas.

    Lady Dahmer är alltså inte främmande för att ta screenshots på kommentarer hon inte gillar – och då menar jag INTE hatkommentarer om hur ful hon är, att kvinnor inte ska tillåtas amma på café eller sånt – utan kommentarer där någon helt enkelt inte håller med. Hon lägger upp det på instagram, skriver en text till om hur urbota dum åsikten som framförs är, och låter sina följare börja förlöjliga. Ibland konfronteras hon av den som blivit screenshottad. Då får man förklaringen ”det handlar faktiskt inte om dig personligen, du får bara utgöra ett exempel, skyll dig själv om du kommenterar offentligt”.

    Tycker också att väldigt mycket får gå under etiketten kvinnohat… jag tycker inte att det som skrivits om t ex Catrin Hedlund eller ens Anna Book varit specifikt kvinnohatiskt. Booken har blivit hånad en hel del (och jag vet att jag varit del av det), och det känns ju lite som att sparka på en som ligger ibland, men jag vet inte om jag skulle klassa det som just kvinnohat?

      Bra kommentar. Jag ska ge pedagogiskt exempel på typiskt kvinnohat. ”En kvinna är en ofärdig man” ”Slemmigt jävla fittstim” ”eh..Gå till köket och laga mat.” Kännetecken är sexistiskt nedlåtande och från mannen särskiljande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.