En av livets stora frågor!

Paula & Hugo:

”Pyglo” (En blandning av Hugo och Paulas namn) har varit på lite mysigheter i Skåne för att fira en mams som fyller år och Paula la upp den här bilden på sin blogg vilket genast väcker känslor i mig.
Känslor av irritation, känslor av avsmak. Jag känner mig arg och provocerad men mest ställer jag mig frågan:
Varför ska alltid glasen på hotellfrukosten vara så förbannat små att man måste ta en fyra, fem stycken för att inte av ren instinkt dricka direkt ur kannan?
Varför?

Tror de att folk kommer dricka mindre juice om glasen är små och är juice överhuvudtaget dyrt? Knappast i jämförelse med Nutella väl och det verkar det vara fri tillgång till på alla frukostar nu för tiden?
Snart kan man väl det i en droppsladd rakt ut i blodet?
Näring for people on the go.
Eller är det ett sätt för hotellet att vara ”socker-medvetna” och inte uppmuntra till överkonsumtion av fruktsocker?
Återigen – Nutella?

Varför?
Och varför är det likadant vart man än kommer i världen?
Har det klubbats igenom på någon internationell hotellfrukoststämma?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *