Nu har det hänt!

Anna Book/My Martens:

Att inte Instagram exploderade är ett under.
Boken och Myggan soffhänger och kollar Let’s Dance med Dr Alban.
Det är nästan för mycket för mina arma ögon att ta in.

You can’t make up shit like this! 

Boken och Myggan – lite som tomten och bältdjuret. 

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker vi ska glädjas åt att Anna har vänner att dela tv-kvällen med

      För att vara någon som inte gillar mig så är du fast besluten på att ge mig maximal PR. ?

        Ni kanska bara ska slå era hummande påsar ihop och göra ljuv musik tillsammans

          Tycker fejkis verkar ha fullt i sitt huvud så jag får nog inte plats där så det är nog ingen bra idé. ?

          /Hmm

            Vem är veeem!?!?!?! ???

            anonym: Spelar inte så stor roll i detta nonsens tror jag. 🙂

            /Hmm

            Jag blir inte ledsen men tycker detta är onödigt.

            Jo fejkis. Du är ledens. Över vad?

            /Hmm

      Absolut kul för Anna men synd om hon ska utnyttjas för andra mål… Jättekul för My också med den spontana träffen särskilt med tanke på vad hon läste härinne dagen före..att om My umgås med Boken så skulle My få flera läsare. Sen blev det spontan träff dagen efter hmm…

    Kan inte alla bara hålla sig till egna nick..? Vore mycket enklare för läsarna även om några tycker det är roligt att stöka till det

      Bra idé. Vad med om du börjar?

        Lägg ner bara

          Du sitter och pratar med dig själv om att du ska lägga ner. Varför gör du inte bara det?

          Och ingen. känns det inte märkligt att om och om igen erkänna att du tycker du är en fjärt?

            Vafan! Kan båda byta nick bara? Ingen bryr sig om ert käbbel. TYSTAAAAAA NUUU.

            Hannhej: Jag har bytt 10 gånger. Hur många fler tycker du jag ska göra det?

            Spelar ingen roll vad jag kallar mig för, hen följer efter.

            /T r H

          Heja heja!

    Jaja undrar hur länge denna vänskap håller i sig. My har ju en förmåga att bli ovän med sina ”vänner”

      Men detta är ju en match made in heaven ! Dessa båda är ju så extremt lika som personer -lika barn leka bäst- blöta offerkoftor, uppmärksamhetstörstande och mediakåta… Tänk vad Myggan kan dra nytta av Booken.

      Nä det begriper man ju, denna vänskap kommer inte hålla i sig länge ?

    Trevligt.. Lite komiskt att några skrev härinne dagen innan att de vill se myggan och boken ihop.. haha det gick fort! 😉

      Tror inte familjen Book har så många vänner så brara roligt för dom!.

        Som sagt. Ditt språk avslöjar dig lillfjärten.

      Ja precis, knappast en slump… De skrev ju också att om Myggan umgås med Book så skulle hon få fler läsare. Myggan är snabb och smart…huua.

    Sing Halelujah! Dagen är räddad.

    ???????????

    Heja Myggan. Book och Alban samtidigt….bättre än så kan det ju inte bli.

    Alban, Myggan och Stolledano – vilken fantastisk trio. Nu väntar jag bara på ett skivsläpp med dessa tre musketörer. Vilken låt det hade kunnat bli!

      Och så trh som doa i bakgrunden o så kan THK vara med på ett hörn . Nä han är för coollll för det sällskapet.??

    Camcam, kan du inte rensa bort svammel kommentarerna här ovan?

    Ja nu myser hon myggan ?

    Måste My hålla på och skämma ut sig och göra det pinsamt för sonen? Han får lida bland kompisarna för Mys dumhet och värre lär det bli.

    Och som vanligt ser det ut som My har ont i nacken.
    Precis alla foton ser exakt likadana ut. Stelopererad i nacken? Eller hennes ”bästa” sida? Hon har tyvärr inte många när hennes rätta jag kommer fram.

    Nyttja och utnyttja andras saker och människors goda tro är hon vääääldigt bra på..

      Jag gillar inte att du har synpunkter på hur hon ser ut. Däremot håller jag med om att hon är bra på att utnyttja folk. Hon var som en parasit på maggan graaf med familj. Mådde rent ut sagt illa av att se hur det utnyttjades ?

      Jag gillar inte att du har synpunkter på hur hon ser ut. Däremot håller jag med om att hon är bra på att utnyttja folk. Hon var som en parasit på maggan graaf med familj. Mådde rent ut sagt illa av att se hur det utnyttjades.

      Jag var tvungen att gå in på hennes insta och kika. Du har rätt, förbluffande många bilder med knepig böj på nacken. Hon tycker nog att hon ser gullig ut i den vinkeln men sanningen är ju att det ser underligt ut. Och vad är grejen med att exponera barnet halvnaken i tid och otid? Får en olustig känsla ?

    Glöm Kim Kardashians inoljade rumpa, det är nu internet will break!

    Hur gick det nu med trafikolyckansom My var skuld till? Eftermälen? Borde hon köra bil?

      Jag tänker att det är inlett en förundersökning men det kan dröja innan någon utredare tar sig an ärendet. Inte direkt högprio på den typen av ärenden, tyvärr.

        Vi får väl hoppas att inte My blir så upprörd igen över att ha blivit dumpad eller att folk varit elaka så hon inte förorsakar fler olyckor.

          Ja det är alltid någon annans fel när det går dåligt för myggis. Undrar exakt vad den där Godde eller Gidde eller vad han nu kallades för hade gjort som var så illa att han åsamkade bilolyckan?

    Där lyckades My bra, jösses! My läser härinne och ser en som skriver Myggan borde synas med Boken på instgram DÅ skulle My få fler läsare – dagen efter så blir det en spontanmiddag/dejt med bl.a. Boken hmm… Tror nog My ringde upp värdinnan som är vän med Book; Hej skulle vara trevligt att ses ikväll, skulle vara jättekul att träffa Anna Book också. Baaam fixat! Beräknande och smart som sagt, och alla vet att hon läser härinne.

      Men åh, skulle inte förvåna om du har rätt. Hon har ju ryktet, bland sina föredetta goda vänner, att vara beräknande.

        Alltså, jag vet INGEN som har så många ”goda vänner” som myggan. Själv har jag ett relativt stort ungänge men inte så många som jag skulle benämna som goda vänner. Undrar om dem hon hänvisar till som goda vänner skulle kalla henne detsamma? Gissar att hon benämns som en bekant för de flesta…vad vill hon uppnå?

        Självklart är det så, vore en allt bra märklig slump annars, turlig slump för Myggan hmm.. Hon och Anna B är ju mer bekanta och har väl inte träffats så många ggr och mest i eventsammanhang eller ihop med många skulle jag tro, detta var nog första gången de ses så här nära. Och dage före har folk skrivit: åh myggan borde umgås med boken och visa på instagram då skulle myggan få fler läsare! Men den gemensamma vännen de har däremot är nog nära de båda, men det var nog en bra mygganplan och taktik där hehe..

          Nej nej nu har du fel, myggan och booken är ju GODA vänner. Det skrev hon ju själv i rubriken på senaste blogginlägget ?

        Ryktet? Bland fd vänner? Det märker man väl som läsare, att hon är beräknande, behöver man inte vara vän med henne för. Men vissa vänner verkar inte förstå det. Hur korkade är vissa undrar man, är förundrad över en del som umgås med henne och verkar gilla henne, personer man innan trott bra o gott om och vissa med höga befattningar men som man nu ser som dumhuvuden.

          Mitt svar var till Maggan, tror som första Anonym.

      Gissar att vi kommer få se mer av booken och Myggan framöver ???

    Älskar dina Vänner-referenser, sluta aldrig med dom!!

    Gud vad jag önskar att Maggan Graaf bara kunde ta bladet från munnen och berätta vad Myggan gjorde för att hamna ute i kylan!. Jag dör fasiken av nyfikenhet ?

    Tjoho!

    Alltså dra mig baklänges vilket löjligt kommentarsfält. hahaha! Trötta, slitna troll som krupit fram ifrån urskogen!

    Ser att det är samma personer som skriver inne hos mig just nu. Hmm… ja, är det inte märkligt att den enda gången ”trollen” dyker upp är just precis SAMTIDIGT som det uppdaterats här inne?

    Nu är det ju så att jag lärde känna Anna genom Terece för snart fyra år sedan… Sen hur vida jag ser ut eller inte. DET spelare väl ändå inte någon roll?

    Nu är det antagligen inte så många härinne som läser min blogg. Men OM ni hade gjort det så kan ni se både Anna och Roberto med jämna mellanrum.

    Kin är en av mina absolut närmaste vänner och vi umgås med hela våra familjer. Oavsett vad.

    Så förstår jag faktiskt inte poängen med att överhuvudtaget sitta och lägga en massa energi på ”Myggan eller Booken”.

    Trafikolycka? Påföljder? Vad svamlar ni om. Det var en mindre olycka med plåtskador och inga personskador (tack och lov) Varför skulle det vara en förundersökning igång av den? Det var avklarat samma dag…. Zzzzzznark!

    jag läser inte idin blogg Cam Cam, mer än när jag får pingback på min egna. Men here we go again.

    Vad det gäller mig och Magdalena så lär det stanna mellan oss, ingen annan. Skulle vi viljat dela med oss av det så hade vi gjort det för läääängesen! Tro mig 😉

    Att jag skulle utnyttja eller låta mig utnyttjas verkar väldigt konstigt att dessa ”anonyma” talare vet så mycket mer om än, både jag och mina vänner…

    Ibland skulle jag bara vilja ge alla bloggläsare ett gott råd. Tänk efter en, två eller kanske tre gånger innan man fabricerar ihop en massa geggamoja!

    Det måste ju bara ta sååå mycket energi?

    Men det är nog just där skon klämmer….. hos vissa troll fattas det nog både det ena och det andra, vilket leder till alldeles för mycket tid och deras innehållsfattiga liv fylls med just svammel och spekulationer. lite sorgligt trots allt.

    Jag är inte särskilt komplicerad som person. Jag har mina fel och brister precis som alla andra. Att utan att känna mig skriva att jag är en parasit som utnyttjar mina vänner är ju barra märkligt….

    Trollen får tycka och tänka precis som ni vill .
    Du/ni behöver inte tycka om mig…. det är helt okay.

    Om ni vill fortsätta fabricera, fantisera och måla upp historier kring både mig och Anna i detta fallet så säger ju faktiskt det bara mer om er än om oss…. eller? 😉

    Cam Cam, önskar dig en riktigt glad påsk!

      Glad påsk till dig också!!!

      My… är du också trött och sliten? 😉

      Även om du nu träffade Book första gången för 4 år sedan (oj innan ensam mama söker alltså?) så har ni fortfarande inte umgåtts särkilt mycket, inte setts så många ggr och bara i större sammanhang väl?

      Nej vi har inte sett Anna och Roberto i din blogg med jämna mellanrum nej (var det ett sätt att försöka locka in folk på din blogg? hehe) Men ja Anna och Roberto sågs på din blogg då de var inbjudna på din Poddpremiärfest ( var det inga av dina vanliga okända vänner som var inbjudna, ingen som har mindre än tusen igföljare? 😉 ).

      Du läste ju det någon skrev här häromdagen om att du borde umgås med Anna Book för att få fler läsare, du skrev ju själv i en kommentar att du läst härinne hehe.

      Ja tänk vad somliga fabricerar ihop geggamoja och historier, det måste ta mycket energi 😉 Somliga är väldigt beräknande och manipulerande också.

      Måste berömma dig för korrekt skrivande, syns inte ett spår av dyslexin här, det gör det sällan när du skriver här, annat när du skriver i din blogg och när du svarar i din blogg, hur kan det komma sig?

      Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.