The GabJoss-tapes.

GabJoss:

Jag vet att ni är många som bara döööööööööör om ni inte får höra inspelningen av GabJossans busringning till sin kompis kille men här måste jag göra er besvikna.

Jag kommer inte lägga ut inspelningen då det inte är pressetiskt försvarbart. (Ja, jag har diskuterat detta med min chefredaktör)
Jag tvivlar på att Gabriella visste om att hon blev inspelad och så vida det inte rör sig om information som är till allmänt intresse då medieetiken säger att det kan vara etiskt motiverade, – politiker som beter sig illa mm – så kan jag inte lägga ut den. Så vida alla parter – GabJoss och killen – skriftligen ger sitt medgivande för tyvärr räknas inte en busringning från en bloggare som etiskt motiverande hur göttigt ni än tycker att det är. 🙂

Men för er som undrar – inspelningen är bara pinsam.
Busringningen är pinsam, killen är pinsam, allt är bara pinsamt!

Vill kompisen däremot lägga ut inspelningen på sin blogg så länkar jag gärna dit.
Det är ju trots allt hennes och killens inspelning som de väljer vad de vill göra med.

Edit – och visst gjorde hon det snabbare än GabJoss trollar fram ett magiskt fruktfat. 
Här har ni hennes inlägg.

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Shit alltså.. får en hemskt knipande känsla i magen av att ens läsa om det här. Ågren utav bara helvete får jag. Och då är jag inte ens inblandad.

  Tycker däremot termen ”The gabjoss-tapes” kan vara det bästa du pyntat hittills.

  Svara

   Det verkar som en efterkonstruktion att det skulle vara en busringning och hon berättar ju inte heller att det är det? Varför hade man busringt någon om man först börjar prata om en laddare? Det verkar inte alls som att det här skulle vara på skoj.

   Thomas flickvän skriver även att Gabbjoss har skickat flera sms till honom så fort hon fått veta att han är ensam.

   Gabb skickar dessutom sms hem till mannen EFTER hon har blivit ”fången” och skämt ut sig. Det indikerar lite att hon visste hon blev påkommen. Stackars Fjordor.

   Svara

    Haha. Har precis läst hennes samtal med killen på Facebook.

    Hon skriver ju innan hon ringer: ”Kan jag ringa dig nu?”, brukar man skriva det innan man busringer? Öh… Nej! Hon har precis avslöjat sig själv. 🙂

    Svara

     NU HAR HON SVARAT på bloggen. Alltså. Om han nu skrivit en massa opassande till henne, varför lägger hon inte ut de konversationerna då, på facebook messenger borde allt finnas kvar. Sån bullshit… tycker synd om Moa.

     Svara

  Inte är ju killen pinsam? Eller?

  Svara

   Tyckte att han hanterade hela situationen rimligt

   Svara

    Tycker också det var ett rimligt hanterade

    Svara

   Tycker inte heller han är ett dugg pinsam, snarare tvärtom, han agerar ju direkt och låter mest som att han är typ trött på henne.

   Svara

    Tycker det låter superbra av Thomas! Han får henne att försäga sig men bemöter alltid superbra och ifrågasätter henne direkt.

    Gabbi blir så ställd av allting så märkts att de inte är på skämt. Är masn full och busringer så gapskrattar man sen för att man inte kan hålla masken

    Svara

   Nej, han är absolut inte pinsam. Förstår inte varför CamCam skriver killen skulle vara pinsam? Vad exakt är pinsamt? Han säger från klart och tydligt och frågar om hon och hennes man har ett öppet förhållande eller vad.

   Svara

    Jag tycker inte att han är så värst övertygande med sin tydlighet.
    Men det kanske är att han vill ”få henne fast” eller att ”erkänna” vad hon menar i samtalet. Jag tycker han liksom uppmuntrar henne till att fortsätta, kanske just för att det ska fastna tydligt på inspelningen. Men vet inte

    Svara

  Usch jag har lyssnat nu, det låter inte som en busringning. Hm, tråkigt för alla parter. Hon har verkligen gjort bort sig den här gången

  Svara

  Väldigt märklig busringning att först helt normalt fråga efter sin laddare, sen fråga om killen är själv och sugen och därefter inte kunna förklara vad hon menade med sin fråga.

  Vet inte hur ni andra har busringt i era dagar men när jag busringde var det väldigt annorlunda från Gabbis så kallade busringning.

  Svara

   Hon har förväxlat busringning med bootycall.

   Svara

  Låter inte som en busringning, särskilt inte en fyllebusringning. Och håller inte alls med om att killen är pinsam, på vilket sätt är han det? Han blir obekväm obviously men hanterar det hela bra tycker jag.

  Hade blivit rasande om jag var tjejen!! Blir typ arg nu och då handlar det inte ens om mig 😠

  Svara

   Håller med! Tycker inte alls killen är pinsam! Tyckte han skötte de snyggt!

   Svara

   Alltså, för att man som gift ska ta steget och skriva till en kompis partner att man har behov och fråga om han är sugen, känns det som att Thomas faktiskt gett Gabbi känslan av att han känner samma sak? Inte fasen hade man tagit den risken med någon som verkat totalt ointresserad?

   Svara

    Du verkar inte ens ha lyssnat. Hon frågar själv ”Vill du jag ska berätta om mina behov? På text eller här?” för jävlig är hon. Helt jävla dum. Jag blir så otrolig arg, kan knappt begripa att någon som leker så söt som henne är såhär undercover. Usch.

    Hoppas hon räddar det snyggt till F. Or not.

    Svara

  Killen fiskar ju fram det med att själv fråga ”vad var behoven nu då” tror nog Moa och hennes lilla man visste att hon skulle öppna sig om han bara frågade och Moa får en helvetes massa klick på bloggen. Smart drag får man ju säga ändå.

  Svara

   Fast moa har inte bloggat på typ 2månader.. tror inte det här kommer få henne att börja igen heller (läste bloggen innan och gillade den!)

   Svara

   Men hon säger ju själv i början av inspelningen om han fortfarande vill höra om behoven? Hon har skrivit om det i ett meddelande till honom på fb med.

   Svara

    Tycker också detr konstigt hur han fiskar efter att få höra behoven. Om man inte är intresserad och tycker att någon går över gränsen så fiskar man inte vidare utan är rak och klar tycker jag..

    Svara

     Håller med, det är ju därför han oxå är pinsam, för han kunde ju skrivit till henne direkt att han inte var intresserad när hon började skicka meddelanden till honom. Det verkar ju som han var intresserad först men sen ångrade sig när han förstod att hon menade allvar och det inte bara var oskyldigt flirtande.

     Svara

      Fast om Moa och T har fått indikationer tidigare om att GabbJoss verkar ha flirtiga intentioner så förstår jag att de vill ”locka” fram det för att få se GabbJoss rätta ansikte. Jag hade gjort samma sak.

      Det GabbJoss hade gjort innan är bara subtila antydningar som är svåra att ta på. Nu fick de verkligen svart på vitt att hon inte är en ärlig människa och därför lättare kan ta beslutet att bryta med henne. Helt rätt gjort!

      Svara

   Fast läser man inlägget har ju hon skrivt på fb att det ”bara är Tove som förstår hennes behov” så det var väl det han fråga de om?

   Svara

  Det där är INGEN busringning. Jag har träffat Gabriella och det där är henne upp i dagen. Tycker det är konstigt att hon sitter och skriver med Moas kille när det är Moa som är hennes vän? Inte kontaktar jag mina vänners killar angående små saker som en laddare.

  Jag undrar hur detta kommer påverka hennes blogg karriär i framtiden. Är man lyckligt gift som hon uttrycker det då är man inte intresserad av ifall andra killar är sugna eller hur deras penisar mår. Fjodor borde ta ett rejält snack med henne för han framstår som en toffel som låter henne göra så här gång på gång. Hade jag varit hennes vän Tova hade jag aldrig vågat låta Gabriella vara ensam med min kille.

  Svara

   Hade en f.d. vän vars pojkvän skrev till mig på ett olämpligt sätt. Jag, som en normal vän, berättade direkt för min bästis. Han försvarade sig med att ”han bara ville göra henne avundsjuk”. Det höll inte länge till mellan dem

   Svara

   Nä exakt, hur svårt är det liksom att komma och hämta laddaren när Moa och barnen är hemma istället!? Ojojoj, hur ska hon ta sig ur den här soppan? Det är INTE en busringning what so ever och om stackars fjordor går på det så är det bara för pinsamt, alltså VA?! Jag är helt mållös, trodde aldrig det här om henne.

   Svara

   Jag hade bara gått dit, plingat och frågat efter min laddare. Inte behöver man sitta och prata så himla länge för att få tillbaka en laddare – Eller fråga om någon kille (hennes väns MAN) är sugen? Dessutom kan hon bara låna F’s laddare in worst case.

   Allt det här är äkta. Jag är helt övertygat.

   Svara

  Har den magiskt regnbågsfärgade och fruktfatdekorerade glorian ramlat av Gabjoss nu?

  Jag undrar hur stämningen är hemma hos dem nu.

  Svara

   Jag skulle tro att de är kära och starka tillsammans eftersom gabbi inte gjort något fel enligt dom…

   eftersom fjodor ska ha ringt thomas och skällt på honom för moas beteende enligt moas blogg så är de helt jävla borta i vad som är sant och inte. så pinsamt av gabriella

   Svara

   Fjodor verkar ju vara den största toffeln/det största ägget genom tiderna, så stämningen är nog bra.

   Svara

  Var är han pinsam? Jag hade blivit så jävla provocerad. Har inte Gabriella sagt flera gånger att hon är väldigt flörtig av sig? Isåfall märks det rätt tydligt nu. Man gör inte så, skäms på dig!

  Svara

  Jag tror snarare hon och killen har haft för sig något innan och nu sätter han dit henne… så där säger man inte bara rätt av!

  Svara

   Fast då hade nog gabjoss berättat det direkt för att inte få hela skulden

   Svara

    Fast då måste hon ju erkänna att det inte var en busringning? Och att det pågått ett tag? Kan mycket väl vara så att de hållit på ett tag och att han nu sätter dit henne.

    Svara

    Hon vill ju inte ha skulden alls, ett erkännande till otrohet sitter nog långt inne. Vare sig Thomas också är skyldig eller inte.

    Svara

    Men då skulle hon också behöva erkänna. Tror hon kommer hålla fast vid busringning alternativt försöka få det till att han har varit flörtig mot henne innan och att hon bara ville kolla hur långt han var beredd att gå. Givetvis för Moas skull.

    Svara

   Tror jag verkligen inte de har, usch nej

   Svara

  Vidriga människa! Det är skillnad på att ha ett tonårsförhållande och att vara GIFTA!!!

  Svara

  Jobbigt läge för Fjodor. Undra hur han tänker när han ringer M’s pojkvän och skäller ut honom. Förnekelse?

  Svara

   Har han gjort det? Källa?

   Svara

   Moas blogg?

   Svara

   Hur tänkte han där? Vad har hennes pojkvän gjort för något? Det är ju Gabriella som skriver opassande saker och frågar om han är ”ensam och sugen”… Men hon är ju ”störtskön” enligt sin man. Nej, det är var en ny nivå av idioti.

   Svara

    Fast störtskön-kommentaren får hon väl av mannen när hon messat honom att hon busringer på lyran. Det är innan det uppdagas vad den där ”busringningen” gick ut på. (Med reservation för att jag är vilse i bovetepannkisen och snurrat till tidslinjen)

    Svara

     Att hon sa att hon busringde till sin man för att skaffa alibi ifall det skulle komma fram att hon ringt den andra snubben och försökt få till sex. Hon lät dessutom nykter. Tror inte en sekund på att de var fulla och ringde till flera killar. Självklart så visste hon inte att det spelades in och tänkte att det kommer bli ord mot ord ifall det kommer fram hur det egentligen gick till.

     Synd att inte han höll ut lite längre i samtalet så att hon sa rakt ut vad hon ville.

     Svara

  Synd bara att Gabriella aldrig kommer bemöta det här.. Skulle vilja ha ett svar-på-tal-inlägg 😀

  Svara

  Usch, vad håller hon på med?
  Jag tycker det är väldigt egoistiskt och omoget att bete sig såhär när man är gift och har barn tillsammans med någon annan. Hon påverkar så många fler än sig själv negativt.
  Om du inte vill vara med din man, prata då med honom och finn någon trevlig lösning tillsammans alternativt ta ett vuxet beslut och lämna honom. Gå inte bakom ryggen på honom och dina vänner. Herregud, hoppas att hon växer upp snart och slutar ta så klantiga beslut

  Svara

  Alltså hur kan Fjodor inte vara arg på henne? Deras relation är ju deras ensak men jag tror faktiskt mer på Moa än på Gabriella… Såhär gör man inte mot en vän – var det en busringning hade hon väl bemött Moa efteråt? Skämts, bett om ursäkt, osv. USCH, skämskudde!!!! Hon låter ju inte ens full på inspelningen. Aaaaaah #pojkvänsgate #fruktfatsgate

  Svara

   Att ta sin partner i försvar och skylla på den andra personen är nog en väldigt vanlig försvarsreaktion när ett svek uppdagas. Det gör ju mindre ont om man lyckas övertala sig själv att partnern är ett oskyldigt offer, men förr eller senare inser de flesta att partnern faktiskt hade ett val och då riktas ilskan åt rätt håll.

   Svara

  Hon busringde ju inte. Det är ju en klar efterhandskonstruktion.

  Svara

  Åh minns ångesten efter en busringning jag gjorde (när jag var typ 9 år). Några sekunder efter vi (jag och en kompis) la på så ringer det, jag svarar och det är en ”polis” som ringer och menar att han har fått massa anmälningar om att det ringts massa busringningar från mitt hemnummer. Vi blev så SJUKT rädda och bad om ursäkt flera gånger. Tog flera år innan jag insåg att det antagligen var någon vi hade busringt som gav tillbaka med samma medicin haha. Berättade vad som hänt för mina föräldrar samma kväll, de hade nog svårt att hålla sig för skratt när deras 9-åriga dotter berättade att polisen hade ringt henne och att hon hade fått en varning för busringning.

  Svara

  Hon ville helt klart ligga med honom, no ifs or buts about it. Hon skriver om sina behov – alltså sexbehov förstår man ju nu. Synd att inte han höll masken lite till så att hon sa det rakt ut.

  Fasad, fasad, fasad.

  Svara

   Alltså, för att man som gift ska ta steget och skriva till en kompis partner att man har behov och fråga om han är sugen, känns det som att Thomas faktiskt gett Gabbi känslan av att han känner samma sak? Inte fasen hade man tagit den risken med någon som verkat totalt ointresserad?

   Svara

    Two wrongs dont make a right.

    Svara

    Eller så tror man så mycket om sig själv att man bara antar att alla av det motsatta könet är intresserade. Den stackars killen har troligtvis bara varit normalt trevligt mot henne, såsom man är mot sin partners vänner!

    Svara

  Om de busringt flera stycken då gabbis svar var att ”alla samtal lät typ likadant” hur kan man inte fatta att de är dumt.. dock lät de verkligen inte som en busringning…

  hon var 100 % serriös där.

  Svara

  Gabriella skriver ju att det var en busringning från kvällen då hon och tovsi fick i sig lite mycket av det goda, men är det bara jag som hör barnskrik eller liknande i inspelningen på Moas blogg? Kanske har fel, men jag har svårt att tro att de skulle vara fulla inför sina småbarn. I smell bullshit

  Svara

   Jag hörde också barnskrik och Moa + barnen var väl inte hemma när detta samtalet spelades in? Då betyder det att Gabriella + vänner satt och söp sig fulla med barnen. För Gabriella har sagt flera gånger att hon var full. Ansvarsfulla föräldrar…..

   Svara

    Fast barnskriken kommer väl från Moa? Alltså nu när hon spelade in inspelningen?

    Svara

     Precis!

     Svara

      Hahahaha, vilka detektiver det finns i det här kommentarsfältet. Dör lite! Hahaha

      Svara

    Hörde också barnskrik.. alltså var de fulla bland Toves eller den andra tjejens barn… ansvarsfullt

    Svara

   Men det var väl Moas barn, hon spelade ju in ljudinspelningen på hennes telefon.

   Svara

  Svara
  Therese
  18 april, 2017 kl. 08:43
  Har du kollat in Bloggbevakning? Om inte så bör du nog..

  gabriellajoss
  Svara
  gabriellajoss
  18 april, 2017 kl. 10:05
  Har mailat med Camilla på bloggbevakning så har koll 🙂 kram <3

  VAD skrev gabbi till dig camilla?! hahaha så pinsamt där…

  Svara

   Hon svarade på frågan om det var hennes som Moa åsyftade och hennes svar är det som publicerades under det första inlägget om denna busringning. =)

   Svara

  Emma
  17 april, 2017 kl. 17:21
  Hej Gabbi! Vet att du är kompis med Gullbrand och läste idag på hennes instagram om en vän till henne som stött på hennes man. Hon skriver att hennes vän är gift, har barn samt bloggar. Är det dig hon menar?

  gabriellajoss
  Svara
  gabriellajoss
  18 april, 2017 kl. 10:10
  Jaa, det är mig hon menar! Kram <3

  Svara
  Sandra
  17 april, 2017 kl. 18:25
  Är det sant att du har ringt till en tjejs pojkvän (Moa gullbrand) och frågat ifall han är ”sugen” och ”ensam”? Hon har nämligen skrivit om en tjej på sin instagram och hennes beskrivning stämmer in på dig samt att personer i kommentarsfältet har hintat om att det är du.. har svårt att tro att du skulle göra något sådant men känner dig ju inte så vad vet jag..

  gabriellajoss
  Svara
  gabriellajoss
  18 april, 2017 kl. 10:08
  Ja, det är sant 🙂 Jag ringde honom på fyllan tillammans med två vänner. Vi ringde till flera olika killar. Jag skäms och det gick helt klart för långt men jag insåg ganska snabbt att det var fel och bad honom om ursäkt flera gånger i samtalet när han tog det på stort allvar och blev irriterad. Det var en busringning som spårade ur och gick för långt 🙂 Ingen annan tog det så illa som han gjorde utan dom flesta skrattade bort det. Men det var ändå fel såklart, kram

  Där bemöter hon de… hahaha….

  hon bad inte om ursäkt flera gånger iallafall. Undra om hon vet att de spelades in och att folk hört de. Kanske borde fjoddan höra de.

  Svara

   På fyllan? Nej, hon var inte full på inspelningen. Det hörs ju. ”Jaaa det var jag, kram <3"?????? Inget att vara stolt över.

   Svara

   Fast hon kanske menade att ”Nejmen det var inte så jag menade” var hennes ursäkt? För det sa hon ju flera gånger

   Svara

    Jag är en annan E än E ovanför. The Real E, kanske? 😀

    Svara

     Hahaha har sett att vi är två E här men har inte velat starta en till #namngate så vi kanske får dela oss i 1 och 2!

     Svara

      Tror att vi är 3 E tillochmed.. Jag skrev första E-kommentaren högst upp under det här inlägget om att jag inte busringer såhär.

      Men jag kan ta på mig att byta till E3 istället haha.

      Svara

      E2 här ovanför då 😉

      Svara

  Nån mer än jag som känner (måhända felaktigt men ändå) att detta bara är ännu en anledning till att folk inte borde gå och gifta sig så jäkla tidigt i livet..? Oavsett om det nu är en busringning eller ett bootycall kokar det ner till en rejäl omogenhet som jag tycker man får ta och lägga ifrån sig innan man gifter sig. Förutsatt att man inte har någon typ av speciell överenskommelse med sin partner. Jag hade aldrig tagit om min partner ringde upp sina vänners respektive, än mindre om min make gjorde det. Urk så sunkigt, både mot vännen och mot hennes man.

  Svara

   *ringde upp dom i syfte att snacka/planera snusk menar jag alltså, inte att jag hade tagit ut skillsmässa bara för att dom lyfte telefonluren 😂

   Svara

   Man behöver bara vara 18 för att få gifta sig och barn kan man få fort vilket inte betyder att man är vuxen.. vilket detta visar

   Svara

   Hon är ju i bästa barnafödande ålder så rent biologiskt är det fullt rimligt att gifta sig och skaffa familj mellan 20 och 25. Det som behövs är ju snarare att folk växer upp senast när de blir myndiga och slutar agera som subfjortisar.

   Svara

  Hmm jaa alltså Gabriella kan ju va lite lam i sin humor så visst hade det kunnat va en busringning, MEN i så fall hade hon väl inte kunnat hålla sig och börjat skratta eller i alla fall sagt typ ”förlåt vi ba busringer, Tove är också här”. Men det säger hon ju inte ens o hon är ju utomhus säger hon. Hmm nää detta låter fishy. Tycker så synd om F o J om det verkligen skapar problem hemma nu. Stackars familj.

  Svara

  Hon skriver att hon sitter på akuten med super-J.. och kvällen efter åker dom Umeå-Sthlm och sen Sthlm-Gbg och hem igen. Vem gör så med en sjukt barn?

  Svara

  Äsch fjanten fjoder lär inte göra nått han är för mesig stackarn .Sen hon är som en 12 åring så man kan inte bli särskilt chockad nu inväntar vi nästa äventyr då Tova o gajboossan springer med toarullar runt Umeå hejja

  Svara

  Många gånger skulle man ju vara cynisk och ha förutfattade meningar om att det var den mindre kända kompisen som utnyttjade den mer könda kompisen för att få uppmärksamhet. Men i det här faller köper jag hon Moas berättelse rakt av, hennes version är betydligt mer logisk än Gabjossans och Moa verkar inte försöka fiska efter uppmärksamhet, får bara intrycket av att hon vill få ut sin version. Och det tycker jag att hon har all rätt till! Jag tycker också det är helt okej att pojkvännen ställer frågor till Gabbis, hade jag också gjort. Typ ”Vänta nu, inbillar jag mig eller flörtar hon verkligen med mig??” och sen fråga rätt ut för att se vad hon svarar. Det är ju inte som att han nappar och skriver hintar tillbaka för att ”lura” henne att tro att han också är sugen, han frågar ju henne bara rätt ut vad hon menar och hon gräver sig egna grav. Shiiiit vilken ångest jag skulle ha om jag var Gabbjossan!

  Svara

  Jävla brudjävel, nu tror jag inte att det är en busringning men om så är fallet är det nästan lika illa, vem fan gör så? Humorbefriat och smaklöst deluxe.

  Svara

  Jag tänker inte lyssna på inspelningen eftersom jag sekundärskäms alldeles för lätt, men jag relaterar alltid (kanske orättvist) till mig själv när jag läser om unga gifta par med barn. Jag ville jättegärna gifta mig med min gymnasiepojkvän, helst så snart vi fyllde 18. Barn ville jag ha direkt efter studenten. Det var en väldigt stängd relation – vi umgicks nästan aldrig med vänner utanför skolan. Jag var dominant och svartsjuk och han gick med på allt, började gilla allt jag gillade och slutade med gamla intressen.

  Sen mot slutet av gymnasietiden förändrades jag. Jag tänkte tillbaka på min barndom och insåg att mina föräldrar inte hade haft en hälsosam relation och att jag faktiskt inte hade någon aning om hur en hälsosam parrelation såg ut. Samtidigt insåg jag att det fanns mer i livet än att gifta sig och få barn och att det skulle vara bra att lära mig att vara vuxen på egen hand. Jag uppmuntrade honom att umgås med sina egna kompisar, köpa någon skiva jag inte tyckte om och kanske börja med någon fritidsaktivitet, men det är svårt att ändra en ingrodd dynamik i en relation. Han ville bara hänga med mig på saker och få direktiv från mig och jag blev alltmer irriterad över att han inte var sin egen person. Jag kommer ihåg att jag tänkte att vi var som Sovjetunionen: efter att ha varit stängt så länge går det inte att öppna upp utan att allt kollapsar.

  Jag tänker ofta på det när jag ser par som GabJoss och Fjodor och hur tacksam jag är över att jag inte fastnade i den relationen. Det finns säkert undantag, men jag tror att det är väldigt vanligt att personer som gifter sig och skaffar barn unga har haft en otrygg uppväxt på något sätt. Medan andra ungdomar ser fram emot äventyr och självständighet försöker de/vi desperat att skapa det där trygga familjelivet som saknades under uppväxten. Tyvärr saknas erfarenheten och självkänslan som krävs för att faktiskt lyckas.

  Svara

  Jag hade fan inte skrattat om en av mina nära vänner gjorde något sådant. Herregud så pinsamt och omoget.
  Och är det inte en busringning så är det ju bara så illa. Vad hon måste skämmas nu.

  Svara

   Om min kompis hade gjort sådär hade hon fått se på fan kan jag meddela er!

   Svara

  Mår illa av att höra det där. Fy fan vad sjukt!

  Svara

  Alltså.. hade detta varit någon av mina vänner som gjort samma samtal till min sambo.. jag hade gått i taket! Hur är man funtad som vän om man tror på fullaste allvar att det ens är roligt eller att man ska tro på att det är en busringning. Väx upp!

  Svara

  Oj. Jävlars så ångest jag fick när jag lyssnade på det där.
  Inte okej någonstans.
  1. Hon är inte full.
  2. Det är ingen busringning.
  3. Har är inte pinsam.

  Snacka om att Gabjossan gör bort sig.
  Vad hon än väljer att kalla det, förklara det inför Fjodor hoppas jag att han lyssnar på den här inspelningen. Han om någon borde på en sekund höra att det inte är något fylleskämt, någon busringning.
  Stackars, stackars han. Men å andra sidan, han verkar vara som klippt och skuren för Gabjossans ”perfekta” yta. Han verkar mer vara som en ja-sägande toffel än en verklig partner. Men det kanske är vad det kostar att vara tillsammans och gift med henne.

  Undra vad Gabjossans nästa steg blir.
  Hur tacklar hon det här?
  Blir intressant att se vad hon väljer.
  Skriver hon ett försvarsinlägg, tiger ut stormen, fortsätter skämta bort det som en ”busringning”, eller gör hon damagecontrol genom att be om ursäkt, lägga sig platt?
  Vad hon än gör, om hon inte väljer att vara helt tyst om det så tror jag ingen köper det.
  Förutom Fjodor då.

  Herregud vilken ångest hon ska ha just nu.
  Hennes hårt polerade fruktfats/perfekta familjen-yta har just krackelerat rejält.
  Och hon gjorde det genom att vara sig själv.

  End of denna novell.

  Svara

   * 3. HAN är inte pinsam.

   Svara

   Bra sammanfattning, ska dock tilläggas att hon med all sannolikhet inte har ångest för det hon gjort utan endast för att hon åkt fast och ännu värre, blivit uthängd.

   Svara

  Och hans nya namn skall nu bli FJOLLDOR

  Svara

   Hahaha dör av skratt Fjolldor

   Svara

   Fast det är ju lika synd om honom, han blir ju manipulerad av GJ, det är klart han vill tro på henne, vad är alternativet? En splittrad familj och ensamstående pappa?

   Svara

   FJOLLDÅRE

   Svara

  Tycker synd om Jason och Fjodor. Hon var inte full alls. Hon använder ”busringning” som en bortförklaring. Dessutom verkar hon inte vara en äkta vän. Man beteer sig inte sådär mot sin väns pojkvän.

  Svara

  Kommer ni ihåg att vi var flera som skrev att det var konstigt Gabriella delade SMS’en mellan henne och Fjodor? Nu förstår jag varför hon gjorde det.

  Hon insåg att hon var körd. Hon insåg att Moa skulle bli arg och dela historian, men hon ville ”ligga steget före” och delade därför de där otroligt pinsamma sms’en innan historian hann komma ut, så hon kunde skylla på att de busringde (som för övrigt är den största lögnen jag hört).

  Svara

  Fjodor har alltid försvarat henne och i sitt försvar blir han brutalt otrevlig, smockan hänger i luften. Hon är inte riktigt frisk, manipulativ är bara förnamnet och det har jag sett med egna ögon i typ tre år. Det är synd om henne för hon är faktiskt inte frisk på riktigt. Är stum av förvåning att det ändå dröjt så länge innan folk börjat fatta.

  Svara

   Berätta mer 😄! *poppar popcorn*

   Svara

  Ja du GabJossan. I de lugnaste (mest fruktfatsfyllda) vattnen simmar de fulaste (mest pinsamma) fiskarna. Går inte att ta någonting hon skriver på sin blogg seriöst längre efter att ha hört det här.

  Svara

  Hon verkar inte godkänna kommentarer… Undrar varför 😉

  Svara

   Fortsätt kommentera 🙂

   Svara

  Fast om man inte känner henne har jag svårt att se hur man kan avgöra att hon inte är full, som så många har kommenterat här. Dessutom så hörs hon ju jättedåligt vilket gör det ännu svårare att avgöra.

  Jag har varit ihop med min man i 25 år å han kan inte alltid avgöra om jag är full eller inte, så bara för hon inte sluddrar så betyder ju inte det nånting.

  Och varför skulle det inte kunna vara en busringning? Det var ju jävligt lamt, precis sådär som när man själv vet att man borde hålla käften. Dessutom baitade han ju henne. Vad var det med behoven nu då? Så även om hon började på ett lamt sätt, så ville han ju helt uppenbart att hon skulle prata mer, eftersom han visste att hon blev inspelad.

  Så jag tror inte nån är oskyldig i det här fallet.

  Dessutom tyckte jag inte att det var så jäkla farligt. Är det bara jag som är gammal och cynisk eller? 🙂

  Svara

  Trista är väl att GabJoss kommer få betydligt mer klicks efter detta.

  Hon aäger dessutom att hon står ute vid samtalet (säger att det är kallt ute) skulle hon ha två rjejkompisar bredvid sig skulle man garanterat höra fnitter.
  GabJoss låter helt klart osäker och ensam under samtalet. Tycker synd om Fjodor som verkar stå bakom henne trots att hon upprepade gånger gjort snarlika saker.

  Jag hade inte stått bakom min kille om han gjorde såhär, oavsett hur mycket jag älskar honom.

  Svara

   Jag antar att du har varit i den här situationen med tanke på att du vet exakt vad du hade gjort.

   Så jävla illa att ni skammar Fjodor och ger honom öknamn, om det nu är så att Gabriella håller på med något fuffens så är det synd om honom.
   Det gör inte honom till en fjolla eller en toffel för att han inte reagerar så som ni vill att han ska göra.
   När någon man älskar är otrogen så förnekar förnekar förnekar man det så mycket att man håller på att gå av.
   Om någon påpekar eller hintar så blir man arg för att man inte vill tro att det är sant.

   Svara

    Det är fan inte ett dugg synd om fjordigen om han säger till Moas sambo att han ska ”koppla” henne, alltså att han ska ha kontroll på vad hon säger.

    Svara

     Åh just det, en tjej skrev det i ett blogginlägg så nu är det absolut sanning att Fjodor har sagt exakt så.
     Fint att du var där och hörde hela samtalet.

     Jag vidhåller att det är vidrigt att ge honom massa öknamn som dessutom är menat att försöka få honom att framstå som omanlig.

     Svara

    Ja tack. Jag har varit i en liknande situation i ett tidigare förhållande och när jag ifrågasatte hans beteende försökte han göra mig till boven. Så nej. Jag skulle inte acceptera ett sådant beteende i mitt nuvarande förhållande. Det är inte att visa respekt för varandra.

    Svara

  Tror defintivt inte att detta är en busringning. Det första hon sager i det man hör i samtalet är ju ”Vill du fortfarande veta om behoven’a?” Varpå han suckar och ”Spännande… Eh, du laddaren?”
  Det är hon som sen återigen tar upp ”behovsgrejen” igen.

  Svara

   Nä, sorry, det var han som frågade om ”behoven’a” sen.

   Svara

  Hade det varit en busringning och killen i fråga blir så ställd så talar man väl om att det är en busringning. På telefon eller sms. Det hade iallafall jag, annars hade jag skämt ögonen ur mig när jag sen ska hämta laddaren.

  Svara

   ska man busringa så skriver man väl inte till personen först ba ”är du hemma?” :’)

   och ba ”är du ensam?”

   Svara

    Exakt! Och busringer man (som jag gjort i ung ålder) så ringer man ju ofta från hemligt nummer och är inte ens seriös. Nu vet jag inte om dom har varit sig själva vid varje busringning men hur kul är det att busringa och fråga om ens kompis (!!!) partner är sugen? Ha ha ha vilket roligt skämt.
    Har dom frågat alla killar samma sak och presenterat sig själva innan?

    Svara

    Och när hon fått veta att han är ensam ; Kan jag komma och hämtan ikväll? ( len röst)

    Svara

  Jag tycker inte heller det låter som en busringning eller som att Gabriella är full. Men en sak som jag reagerade på var att Tomas uttryckligen frågar om ”behoven” – då är han ju antingen nyfiken eller försöker sätta dit henne genom att låtsas vara nyfiken. Och sen gör han väldigt snabbt kopplingen att ”är du sugen?” betyder ”vill du ligga med mig?” Om jag hade fått den frågan hade jag nog blivit förvånad och undrat ”sugen på vadå?” Gabbi kan ju ha menat ”är du sugen på att lyssna när jag pratar om behoven?”

  Men men – det har ju förekommit sms-konversation tidigare då Moa och Tomas tydligen uppfattat Gabriella som flörtig, och det är därför han genast tror att hon vill komma och ha sex.

  Annars håller jag med om att hela historien är pinsam och den påminner mig om hur omogna de flesta är i 20-årsåldern, inte minst hur omogen och pinsam jag själv var då.

  Svara

   Men vänta nu, nu får du bestämma dig. Först försöker han ”sätta dit henne” och sedan är han för snabb att göra kopplingen till att ligga?! Hur skulle han ha gjort menar du?

   Jag uppfattar det som att han har sina misstankar om vad hon menar och försöker fiska efter mer info, för att det vore jävligt pinsamt för alla parter om han trodde att hon vill ligga ifall hon INTE vill det. Men OM det är det hon menar, så vill han såklart veta om det, så att han kan berätta det för Moa och hon i sin tur kan avsluta deras vänskap.

   Svara

    Jag tycker mest att det var ett underligt sätt att reagera, inte mer. Om jag varit Tomas hade jag inte genast uppfattat ”är du sugen?” som ”vill du ligga?” Men det är bara hur jag funkar.

    Om han inte var intresserad av att höra om hennes ”behov” borde han väl inte heller ha frågat om dem. Så antingen var han nyfiken på riktigt, eller så försöker han som du säger ”fiska efter mer”, alltså ”sätta dit henne”. Precis som du säger kanske han och Moa misstänkte att Gabriella var intresserad av Tomas och ville få det bekräftat genom att liksom lura henne att berätta om de där behoven hon har. Vem vet?

    Svara

  ”Welcome to your tape”

  Svara

  Om fjolldor förlåter henne för detta har han verkligen noll cojones aka bollar. Största toffeln genom tiderna! Man förstår rätt fort att detta inte är en busringning, utan hon är en home wrecker.. Hon vet att hon är snygg och hon vet att fjolldor försvarar henne.

  Undrar om hon ”råkat” vara otrogen förr, tänker på alla gånger hon har sovit borta i veckor typ 🤔

  Svara

  Jag busringde när jag var i 10-års åldern genom att välja ett nummer till en främmande person i telefonboken. Jag känner att dåtidens busringning vs Gabriellas ”busringning” inte är lika. Då ställdes frågor som ”Går ditt kylskåp?” När personen i andra ändan svarade ja så sa jag ”men fånga den då!” Och la på 😂Det var goda tider!

  Svara

   Haha Ja! Eller, är det Storm? -ja? Håll i hatten då! Det värsta var när de vägrade lägga på och på den tiden tog det väldigt lång tid innan samtalet bröts. Man var livrädd för att föräldrarna skulle komma hem och behöva ringa!!!

   Svara

  Hmm har lyssnat igen. Hon har vid ett annat tillfälle i text berättat för T att hon har vissa behov.

  Vid ett besök hemma hos hennes kompis glömmer G sin laddare. Hon väljer att kontakta T istället för sin kompis. Hon frågar om han är hemma och sedan ringer hon honom.

  Verkar som om de har pratat en stund innan själva inspelningen då det första som hörs är ”och sen tänkte jag bara kolla om du fortfarande vill höra om…. behoven” varpå T istället börjar prata om laddaren som var den faktiska anledningen till samtalet. Han frågar sedan vad det var behov och hon frågar om hon ska skriva det eller säga, hon frågar sedan om T är själv och när han svarar att han är det så säger hon ”okej meeen jag tänkte bara kolla om du är..sugen?” och när han då säger nej och tycker att de är konstigt så säger hon ”nej asså jag tänkte mer, asså typ, jag menade inte så”

  Hon säger att hon är utomhus, det hörs inga ljud i bakgrunden vilket det borde göra om det sitter fulla tjejer och busringer, hon låter inte full, hon kan inte förklara vad hon menar. Om jag av någon märklig anledning hade gjort en sån här busringning så hade jag börjat fnissa och sedan asgarva efter ”är du sugen”-delen.

  Sen vet inte jag om det är så hennes röst låter men lyssnar man på tonen och röstläget när hon frågar om han vill höra om behoven och om han är sugen så låter det inte alltför olikt min röst när jag var 14 och skulle började inleda telefonsex med min pojkvän, just saying haha.

  Svara

   Hon har skrivit på messenger om dessa ”behov” som bara tove vet om och förstår, för de är ”för många för att förklara”…märkligt skrivet.

   Just eftersom hon inte kan förklara vad hon menar då han frågar, hon blev ju superställd. jag skulle asgarvat om de var en busringning…

   varför ens busringa med sånna samtal till flera killar? de får väl ringa någon telefonservice om de vill ha sugna killar att snacka med :’)

   Hon försöker ju verkligen låta så förförisk som hon kan… och ja, sjukt märkligt att ringa killen om laddaren. borde hon ha skrivit ”hej, är du hemma? tror jag glömt min laddare hos er”

   Svara

  Försvarar inte Gabbi, men hon säger ju i klippet tydligt ”vi är ute nu”. Så han vet ju att hon är med fler personer?

  Svara

   ”Vi” kan ju även vara att hon var ute med Jason 🙂

   Svara

    Tänkte inte på det, men om det skulle vara så så undrar jag varför hon isf skriver i ett sms till Fjodor att hon är full. Trodde isf att Fjodor skulle ha Jason. Eller så har dom två skrivit dom där smsen med varandra för att ha något att ”skylla på” när detta uppdagas, ifall att? Att hon erkänt för Fjodor vad som hänt och så smsar dom sådär till varandra ifall tjejen och hennes kille outar Gabbi?

    Svara

    Jason var ju hemma med Fjodor? Hela grejen med att hon sov borta var ju för att Jason inte skulle bli tuttsugen

    Svara

   Nä, hon säger ”jag är ute nu”.

   Däremot låter det som om hon i början när de pratar om laddaren säger ”tove var satte jag den”.

   Svara

    Nej, lyssna igen. Hon säger klart och tydligt vi. Har lyssnat flera gånger och det är ett klart vi hon säger.

    Svara

  Alltså HUUUR dum är man inte om man gör så här mot en väns respektive?! Fattar hon inte vilket högt spel hon spelar och hur stor risken är att vännen får se vad det är hon skrivit, oavsett hur killen hade reagerat? Allt man skriver finns ju på pränt.

  … Eller jo, det fattar hon nog. Men hon trodde väl att hon var så oerhört oemotståndlig att vännens kille aldrig någonsin skulle säga nej 😂 Det är nästan det som gör det här mest pinsamt tycker jag, hennes totala förvåning är hon inser att hon får nobben av killen. Högmod går före fall! Riktigt äckligt. Sen att hon ens tänkte tanken att försöka övertala en väns kille till sex är ju bara tvärvidirigt, hemskt elakt. Och det manipulativa efterspelet med förklaringarna om ”fyllesamtalen” är ju riktigt rubbade. Sjukt obehaglig människa!

  Svara

  Blir fruktansvärt förbannad när jag läser detta inlägg från Camilla. Känns som att du håller lilla Gabsan bakom ryggen. Men VARFÖR? Man hör klart och tydligt att det inte är en busringning och den enda som gör bort sig och är pinsam är den otrogna Gabriella. Annars brukar du vara relativt ”smart” och förstå sånt här och outa det på bloggen, men med just detta så känns det som att du försöker förminska det. Usch!
  Nä fyfan för detta beteende! Kräks på hur Gabriella också försöker bortförklara det.

  Svara

  Varför säger hon inte att det var en busringning och ett skämt i samtalet om det nu var det?!?!

  Svara

  Nu har GabbJoss lagt ut ett patetisk försvarstal på sin blogg 😂

  Svara

   OM hon har prints på när killen skriver om sin kuk till henne, varför lägger hon inte ut dem?

   Svara

   Alltså hon är så sjukt manipulativ! Hon har tagit hela situationen, skrivit en halv roman om den och vänt allt exakt TVÄRTOM, att det är han som skulle ha flörtat med henne, pratat om sin ”balle” (alltså va?! 😂) ungefär som hon pratat om sina behov etc. Om han nu skrivit det till henne varför fortsätter hon skriva med honom?! Skullr min kompis killr göra så skulle jag lägga ner luren direkt. Men hon påstår att hon fortsatt skriva, visat konversationen för F och bara fortsatt som ingenting 😂 Ooookej visst vi säger det! Och var är den konversationen då? Jag menar, om jag likt Gabby kände att jag var utsatt för nån D-kändiskomplott där en bekant försökte smutskasta mig skulle jag vara rätt pigg på att visa upp lite skärmdumpar från konversationer jag med, om inte annat så bara för att få tyst på snacket. Alltså så mycket bullshit i hennes ”försvarsinlägg” att jag spyr. Hon är helt skruppelfri och totalt hänsynslös. Och förmodligen jäkligt uttråkad 😂

   Svara

   Hon vägrar erkänna torts ljudinspelning 😨 förstår såklart att Moas snubbe förmodligen inte är helt oskyldig men sjukt att hon nekar så hårt att hon försökte få till det med honom ..

   Svara

   Hon skrev att hon inte skulle ”överförklara” sig. Är det inte precis vad hon gör 😂

   Svara

  Fy vad pinsamt! Uppenbart att busringningen är en efterhandskonstruktion. Men hon verkar blir så ställd när han inte nappar. Därför är jag tveksam till om han är så oskyldig som det vill göras gällande. Men strunt samma. G har skitit i det blå skåpet. Sedan försöker hon rädda det som räddas kan genom att påstå att det är en busringning. Pinsamt värre.

  Svara

  Gabriella: Han var lite flörtig och ibland upplevde jag att han gick över gränsen. Han berättade bland annat om sin balle, att den hade hjälpt honom att få tjejer genom åren och att brudarna gillar den Han berättade att han inte beter sig bra på fyllan och massor av saker om sig själv som kanske kan tolkas som lite opassande. En natt skrev han till mig mellan 23.00-02.00 konstant och då låg fasiken F i mitt knä under tiden och såg allt. Allt detta och allt annat vi skrev visades såklart för F och han var medveten om att vi pratade hela tiden.

  ORD MOT ORD…? SNÄLLA moa svara på detta <3

  Svara

  hahaha alltså hennes försvar är så patetiskt!!! skämskudde deluxe nu…

  Borde inter Gabbi lyft de tiil sin vän Moa då OM T nu skulle skrivit om sin balle?! Ba ”hej, din pojkvän skriver såhär till mig”

  Aldrig. Hon är ett barn och hon har gjort bort sig ordentligt nu. fyfan

  Svara

  Ok gabbtrasan säger at Thomas raderat delar där han pratar om snopppen, kan inte hon visa dom då?:))))

  Svara

   Eller hur! Bara för att han raderat (om han nu har gjort det) så betyder det inte att dessa meddelanden är raderade hon henne.

   Tyvärr Gabby, det funkar inte så 😂
   Fram med bevis om du vill att någon öht i närheten ska tro på ett ord från dig efter detta.

   Svara

   Nej för alla vet ju att om jag tar bort meddalande i en konvers. så försvinner även samma meddelande hos den andra parten 😂 Ahhhhhhh så pinsaaamt! Ska man ljuga så ljug då förfan trovärdigt! Det blir bara värre och värre detta!

   Svara

    Ja nu får hon fan fram med bevisen, för annars tror inte jag på henne! Dom andra har både ljudinspelning och bilder på meddelanden men hon har inga konkreta bevis, bara förnekelse!

    Svara

   Jag tror att det kan stämma att han pratat om sin balle mm men att hon själv raderade för att dölja det för Fjodor, men sen när det inte gick att mörka det för Fjodor längre så ljuger hon ihop något om att han visste om konversationerna mellan henne och T.

   Svara

  Som flera varit inne på verkar Moas kille själv inte vara helt oskyldig.. Jag vet inte hur jag tänker om detta efter Gabriellas inlägg, dock känns det som att hon försöker skylla det på sin ålder – hon är ju ”trots allt bara 21 år”, mjo visst men du är väl ingen bebis? Du har man och barn. Tycker synd om Moa om det ska visa sig att hennes kille snackat om sin snopp med Gabriella. Både han och Gabriella har gjort bort sig.

  Svara

  Tror det är rent hittepå att han skrivit så och raderat (ok att han kanske inte varit helt oäven mot na), en tar ju för sjutton och printscreenar en sån konversation om den existerar, allt annat är ju galenskap.

  Svara

  Oh ville verkligen inte kommentera denna soppa men Gabbis svar så pinsamt! Så din kompis man flörtar med dig och istället för att vara en lojal vän så ”busringer” du till din väns man och frågar om han är sugen? Och du säger att han hade korsat en gräns… Oh hade kastat dig långt åt helvete!

  Sen att säga att du enbart är 21 år? Du är en gift kvinna med barn!

  Så nu fick jag ur mig det.

  Svara

   Ja! Helt rätt!

   Svara

  varför är killen pinsam? o0

  Svara

  Gab är som sagt inte frisk. Hon har bl a sagt att hon varit mobbad men sen ägnade hon sig åt mobbing själv och även då vred hon till det, påstod en massa lögner. Detta är en sorts repris

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.