Nytt från MumsMums Santagato.

Joe Santagato:

Men näääääj!
För första gången tycker jag inte att MumsMums är det geni han brukar vara och besvikelsen….besvikelsen, mina damer och herrar och katter är ENORM!

Håller ni med mig?
Incest-porr? Är det humor?

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men seriöst, varför så tyst om GabbJoss? Har hon skrivit till dig och hotat dig? 🙁 Så tråkigt att du skriver om allt annat. Klickar endast in mig hit för att läsa fortsättningen och tankar om att hon fortsatt nekar fast hela sanningen har kommit ut och att hon fortfarande har låst kommentarsfältet… Wonder why 😉

   Men det finns inget mer att skriva om ju.. =) Jag har täckt allt och konversationen på Facebook kom jag inte in på… Vad mer vill du veta?

    De enda som finns att tillägga är att Moa som inte alls var ”kändiskåt” nu börjat skriva fleeeera inlägg på bloggen som hon innan inte haft tid med på två månader, så nog utnyttjar hon den trafik som drivit till hennes blogg pga detta drama

   Det kanske inte finns något att skriva.

   Jag var inne på Moas blogg idag och kunde inte låta bli att garva åt bilden på hon och hennes bästis hon lagt upp från inlägget med gamla bilder. Gabjoss+tovsi much? Haha

   Tycker också det var lite trist att det blev så tyst från henne då alla bevis lades fram… känns som ett stort erkännande att hon ljugit 🙂 Hoppas verkligen hon har mage att privat be Moa och Tomas om ursäkt! Och att hon lär sig att inte kuckilura med andra, samt att det är fult att ljuga… etc

  Okej nu är Bellas inlägg från tiden före och efter bröllopet också borta. Och de sex första månaderna som mamma. Camcam, gräv nu! Ska de ändå separera?

   Min första tanke är att de kommer att skiljas och att Isabella kommer förklara hur ”situationen” har varit se senaste åren, en mer sann version än vad hon tidigare skrivit. Däför har hon nu tagit bort delar av arkivet för att man inte ska kunna gå tillbaka och jämföra

    Det finns sidor där man kan läsa sidor som tagits bort! Minns inte vad sidorna heter, men om hon kommer skriva något så kan man ju leta upp om det stämmer med dom raderade inläggen ändå.

     Hon kanske inte vet det? 😉
     Eller som Linn säger, att det är en bok på gång. Vad vet jag, det kanske helt enkelt är en slump att det är just de månaderna som är borta

      Inläggen från nov 13-maj 14 och kring deras bröllop har varit borta i nästan ett år. Jag har försökt flera gånger innan att läsa dem. Tro mig

     https://archive.org/ tror jag ni menar 🙂

   Det kan inte vara så enkelt som att hon ska ge ut en bok då? Som motsäger det som står i bloggen? Men väldigt skumt.

    Kan det bara inte vara så enkelt att det är nåt IT-strul?

     Tvivlar på det.
     Har kommenterat och frågat varför arkiven är borta för både bröllopet och första tiden som mamma till Gillis.
     Kommentaren inte godkänd.

      Jag såg en kommentar på henne blogg när någon frågade varför arkivet var tomt efter Gillis födelse. Så en del kommentarer släpps i alla fall fram.

      Hon har svarat på en kommentar om det nu: ”Hade faktiskt ingen aning om det! Tack!”.

      Kanske var ett tekniskt fel då?

      Som sagt har hon svarat till slut och låtsats hon inte sett kommentarerna om detta, i vanlig ordning hittar hon på.

      Såg också det, men tycker det är konstigt för jag har sett flera kommentarer under veckan om det så om hon läser och svarar på sina kommentarer själv så borde hon också ha sett dem. Kan inte heller släppa att det är just de specifika månaderna.
      Fast för en gångs skull kanske hon inte har en dold agenda, att det faktiskt är ett tekniskt fel 😉

  Alltså jag tycker han är rolig. Så befriande på något sätt. I like it.

  Oh noooo!!! Bring back the old Joe!! Inte ens ett sexigt BOOM på slutet. Vart ska detta sluta? Och nej, just nu är jag fan inte ironisk.
  Joe, for Gods sake!!!!

   Älskar dock bloopersarna. Hans skratt är ju to die for.

  Dasha tipsar om VITAMINER! xD kolla in det

   CamCam! På tal om Dasha Girine! Har du haft mötet med Skatteverket ännu och fått reda på varför hon likviderade hennes bolag Helium Studios AB? Samt vad hon befinner sig för i för ekonomisk skuld?

   Blev hon anmäld för många gånger gällande mutresorna med Deodoc som hon anordnade så hon valde att lägga ned för att slippa ta skattesmällen?

    Snälla ge dig och sluta tjata om detta. För Det första; Skatteverket har inget med likvidering av bolag. För det andra; man anger inga skäl närmande likviderar ett bolag. För det tredje; om bolaget har skulder (tex skatteskulder) kan det inte likvideras utan måste gå i konkurs. För det fjärde; ta reda på saken själv om du är så nyfiken.

     Haha word! Typ hur kan ett företag bara försvinna??????

     CamCam har pratat om det här i kommentarsfältet att hon ska gräva fram det som hänt då Helium Studios anordnade så mycket mutresor med bloggare för DeoDoc som de blev anmälda för till Konsumentverket samt Skatteverket!

     Jag ser fram emot att läsa vad det är som hänt..

    Anna Hibbs har även nämnt i kommentarsfältet på hennes blogg att hon hört från gemensamma vänner med Dasha att hon inte skött hennes bolag korrekt. Så det finns absolut något att gräva fram!

  Bellas blogg funkar inte att gå in på

  Alltså Dahmer är inte klok.. Hon attackerar allt och alla som inte håller med henne.
  Hur gör man om man vill skicka mail till dig CAM? Med Printscreen?

   Såå glad att fler och fler verkar reagera på det nu! Har aldrig gillat LD, och fattar inte att hon har så många följare som håller med henne i allt hon säger och gör.. Så trött på henne. Haha.

  Bang your grandma on the beach.. keith ❤️ Han är min idol

  Det snyftas hos Myggan, både i blogginlägg och bland kommentarerna. Dubbla offerkoftor…minst ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.