Är Boken utan agent nu?

Anna Book:

Hoppsan hejsan vad det går!
Tydligen står Boken utan agent efter att Alexander Erwik avslutat deras samarbete.
(Det var alltså HAN som avslutade det.)

Detta fick jag reda på när jag ställde en fråga till honom angående Bokens eventuella medverkande i Biggest Loser men i övrigt ville han inte lämna någon kommentar.
Hur mycket jag än tjatade och gnatade så fick jag inte reda på varför men han har väl snott hennes Chili Explosion eller nått och hamnat på hennes shitlist?

Död åt Tengil och alla som snor Chili Explosion och pulversås!

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Innan Erwik hade Anna Book en annan agent som du också kände (du skrev ett inlägg om honom vill jag minnas.) Vet du möjligen något om vad som hände där?

      han heter benjamin, den gamla agenten. Skulle vara sjukt spännande om du tog en fika med honom och Erwik och höra vad de har att berätta haha. Tror du skulle få ett riktigt smarrigt inlägg. 🙂

    Anna och Felicia ska medverka i Biggest loser, även Runar Söögaard ska medverka, det kommer bli officiellt idag. Tror dock inte att Erwik har snott något från Anna hmm kan ju ha varit Han som ville avsluta samarbetet.

      Är det någon typ av ”kändis”säsong?

        Vet ej, verkar som det är en vanlig säsong men med par typ, men att dem båda ska medverka på något sätt. Kolla Metro, var där jag såg det. Misstänkt länge att Boken ska vara med i något tv-program om typ loosa vikt eller om hälsa typ, det har hintats om det en del.

          Herregud vad det kommer att gråtas om detta stämmer!

      Runar? Är inte han för liten i kroppen för att delta i det? Jag kanske är sinnes men trodde man behövde vara ganska stor för att vara med där

    skulle gissa att det är erwik som avslutat samarbetet. Hyvens kille det där. Men Anna – sicken tokkärring. Vem fan orkar jobba med henne…

      Ja, det är HAN som avslutat samarbetet!!!

        Varför 3 utropstecken? Skriker du?

          Nä, vill bara understryka att det är han!!!!! som avslutat samarbetet. =)

    Lyssnade på Lillelördag där dom denna veckan har Penntricket på besök och där pratade dom om dig på slutet! Du måste lyssna!

    Alltså nu får ni fasen hjälpa mig!! Hur hittar jag Book på insta? Jag vet ju att hon blockat mig men kan inte ens hitta hennes konto längre. Finns EN annatoledanobook, ingen visningsbild, inga inlägg och bara 13 följare?

        Tack men står att länken är trasig eller sidan tagits bort :'(

          Vad konstigt. Den funkar för mig så det måste vara att hon har blockat dig? Jag har ingen aning om hur det ser ut när man blivit blockad så kan tyvärr inte säga 100% om det är därför :/

            Det brukar inte se ut så vid block så jag vet inte vad som hänt:/
            Hon kanske blev så illa berörd av min ”Räkorna ser ut som små penisar”-kommentar att hon plötsligt lagt in någon grym värstingblockering.. eller nåt

          Logga ut från insta. Då kan du gå in på hennes sida via nätet. Du ser den där bilden för att du är blockad. Så var det för mig också.

        HAHA VAFAN! Galningen har blockar mig, som inte ens följer henne, inte kommenterat eller någonting. Gud så obehaglig tant!!

          Men hur är det ens möjligt? :O

          Va? Det där låter ju jättekonstigt! Du kanske har gillat något som hon inte tycker om och så har hon blockat alla som gillat det? :s

          Följer du Bloggbevakning på Instagram?

          Inte bara hon som gör. Själv har jag blivit blockad av Camilla Läckberg, har ingen aning om varför. Varken följer, kommenterar eller gillar något på hennes konto. Konstiga, läskiga tanter finns det många. ?

          Om du loggar ut ur instagram, så kan du se Annas insta, för den är oppen för allmänheten nu. Hon blockar folk som gillar kommentarer som hon inte gillar, så det är inte mycket som behövs för att man skall bli blockad.

      Öppna hennes Instagram i en inkognitoflik. F.ö blockar hon alla som följer exempelvis bloggbevakning på instagram.

        Vad är en inkognitoflik? Jag är inte så hemma på instagram, kan folk se vem som kollat på deras bilder om man inte följer dem?

          Inkognito/ osynligt läge finns som en symbol längst upp till höger i chrome (om du använder den). Söker du hennes insta där kan du kolla utan att du loggas in automatiskt på din egen där du ör blockad. Jag har ingen egen insta men kan kolla på alla öppna profiler ändå just via webbläsaren 🙂

        Mig har hon inte blockat, följer bloggbevakning på instagram ? kanske kommer ?

          Ja du är nog ute i kylan du också snart?

          Samma här , ingen block ännu ??

    Samma för mig blockad har aldrig kommenterat hos henne men ändå är jag blockad hur kan hon blocka mig då. Kan hon se min ip adress om jag kommenterar här på Bloggbevakning endast?

      Följer du Bloggbevakning på Instagram? I så fall är det ju bara för henne att gå in där och blocka alla som följer Bloggbevakning. Nu brukar ju inte normala människor orka blocka så många människor ( över 2000 följare), men Anna kanske är så pass paranoid att hon gjort det.

      Finns ingen annan än den/de som har inloggningsuppgifter till en blogg som kan se IP-nummer i samband med kommentarer. Inte på CamCams blogg iaf.

      Så oavsett vad tex Myggan skriver om att hon vet IP-nummer bakom vissa som kommenterar här hos Bloggbevakning så stämmer det ICKE. CamCam kan säkert även bekräfta detta (vilket hon ifs redan har gjort x antal ggr).

      Hon blockade mig för att jag gillade ”fel” kommentar…. Jag kan tänka mig att hon även blockar alla som hon ser följer eller kommenterar ”fel” konto.

      Jag misstänker starkt att Anna har någon app på sin telefon där hon kan se vad hennes följare gör. Man kan då se vilka som aldrig kommenterar, gillar bilder etc. Jag tror det är därför många helt plötsligt blir blockat från ingenstans fastän dom aldrig kommenterat, gillat en bild eller följer bloggbevakning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.