Gör även Boken smygreklam?

Anna Book:


När jag frågade Michael och Frisörerna och det har ett samarbete med Boken så fick jag svaret:
– Ja, vad tänkte du på? Vart vill du komma? 

..men ändrade sig sen till att hon är en betalade kund som alla andra.

Hmm…jag undrar jag…
Så här mycket taggningar brukar bara betyda EN sak och det är smygreklam!

 

 

 

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Samarbete or not så är hon väldigt fin i kortare hår! 🙂

    Anna nämner Rapunzel väldigt ofta så det är nog ett samarbete, som andra bloggare också haft förut.

    Väldigt fint på Anna med lite kortare hår, så snyggt!

    Anna har verkligen gjort helrenovering på sistone, slätat ut rynkor, fixat tänderna, nya ögonbryn och nu nytt hår…ser så fräsch och snygg ut nu. Hon ska ju iväg på någon resa och göra något tv-program, tror det är någon form av Biggest loser-program eller liknande, blir spännande att se.

      Hej Anna ?

        Öööh och vad fick dig att tro att jag heter Anna? Eller att det skulle vara Anna Book som skrev det hmmm haha märkligt..

        Anna uttrycker sig inte så där vuxet, och det är inte en chans i helvette att hon skulle skriva så där många ord utan en massa emojis.

    Ska du gå på katarina kegger CamCam?

      Vad är detta?

        någon ölfestival på söder, jättestor banner som täcker din blogg när man klicka sig in här 🙂

          Gjorde det för mig i alla fall 😮 kanske inte är så för alla.

      Läste båda dokumenten. Det är alltså två fullblodsrasister som bråkar om vem som var mest rasistisk först. Har svårt för att känna sympati för någon av dem.

      Hon gjorde en Schyman, alltså? Tja, ingen utav dem har väl gett sken av att vara särskilt skarpa så att även hon kopierar andras verk gör mig inte så förvånad. Klassisk taktik när ens egen förmåga brister.
      Funkade i lågstadiet, och funkar tydligen i F!, men där bränner man ju 100 lök till bara rök, gifter bort 16-åriga döttrar (”unga brudpar är inte helt ovanligt i den romska kulturen”, minsann!) och sjunger ”kampsånger” om hur de hatar män så mycket att de ska slita dem i stycken så ytterligare en fadäs får mig knappt att höja på ögonbrynen, faktiskt. Stollarna stollar på, vem hade väntat sig annat?
      Victoria har ju dock turen att vara Sveriges första svarta partiledare, och hudfärg spelar som vi alla blev medvetna om i ”Yes, we can!”-valet en stor roll i sådana här lägen. Även kön är väldigt viktigt. så pass att du kan ha tvättat dina händer i blod hela din karriär och ändå tävla om presidentposten. För du är ju kvinna, och det är på tiden att en kvinna intar the high throne. Skit samma vilken, tydligen. Benghazi väger lätt, liksom Whitewater, e-mailskandalen och en pågående FBI-utredning under hela presidentkampanjen. Hon var ju ett kön, rätt kön, och visst ÄR det väl på tiden att vi får en kvinna som president? Skit samma vilken, verkligen. Tack Gud att just den psykopaten inte kom till makten i alla fall…
      Men att vara lite så där lagom minoritet, ni vet, på ytan, trots att man sitter på privilegier som andra ur samma minoritet bara kan drömma om, det väger tyvärr för många så tungt att reell kompetens, moral och rättrådighet helt enkelt får stryka på foten (Victorias polska städhjälpen fick sina pengar till slut, efter att ha tagit sin fordran till KF, men ska en kvinna i anställning behöva vända sig till KF för att få ut sin lön? Hur feminism och systerskap förs framåt av att utnyttja andra kvinnor, ja, om detta tvista ännu de lärde, men förmodligen ingen inom F!).
      Det viktiga är vem du är, inte vad du kan göra, helt enkelt. Och då blir det så klart pannkaka, alltihopa. Precis som alltid när man förväntas fatta rationella beslut men inte kan se förbi sina känslor. Det blir per definition irrationellt, och således ovidkommande, ja, rent av meningslöst så länge man verkar i den där otrevliga lilla saken kallad verkligheten.
      Nå, tack och lov har FI alltid varit så fullt av dårar att de ej går att hållas i schack, eller i räkning för den delen, varför vanligt folk mycket bekvämt och behändigt serveras med utmärkta skäl att inte rösta på dem. Linda Hiltmanns strålande klassiker om hur feministisk budgetering går minns vi väl alla, även om vi fortfarande har svårt att avgöra om det var ett skämt eller ej. Det var ju bara för absurt! Man bara gapade.
      Lika dumt som när Schyman tror att bästa skyddet mot den faktiska kapprustningen som pågår i världen idag är att – hör och häpna! – avskaffa försvaret! Hon tror helt inte att ryssen kommer. Bra så, liksom.
      Att de ökade sina försvarsutgifter med 97 % från 2005 till 2015 har väl bara med patriarkala strukturer göra. Män tyckte hon ju skulle betala manskatt för allt de våld de utövar, så försvarsutgifter är egentligen bara patriarkalt nonsens för att män helt enkelt— gillar att slåss? Lite hipp som happ och hur som helst med vem som helst. Det är det som driver konflikter, enkom. Världspolitik? Skiftningar i maktbalansen? Handelskrig? NEJ, strukturer!! Ni vet, de där osynliga som får sitt existensberättigande så snart någon KÄNNER sig utsatt, och alla som inte känner samma sak är antingen för dumma för att förstå hur förslavade de är av ett TUSENÅRIGT (!!!) patriarkat, eller bara patriarkatets duktiga lilla hushora.
      För antingen är man feminist, serrni, enligt dessa dårar, eller så är man ett korkat våp som inte förstår att hon särar för att MÄNNEN vill det, och inte för att hon själv vill knulla. Att hon alltid behagar, helt inkapabel att själv ta för sig av det hon njuter av. Those are the options. Smart och upplyst ”medsyster”, eller hushora till männens behag. Att en kvinna skulle kunna tänka själv, dra egna slutsatser och komma fram till att de trivs i sin roll som kvinna och helt enkelt tycker att feminister har fel, det finns helt enkelt inte på kartan.
      Så in conclusion är hon i gott sällskap i alla fall, Victoria. Ännu en stolpe ut i den feministiska kampen, helt enkelt.
      Jag personligen finner dock hennes islamistiska kopplingar mer beklämmande än hennes copy-paste:ande och lönefuskande. Det sista lägger så klart tydligt ribban för hennes nivå, men det förstnämnda är långt mer oroväckande. Att vara dum är en sak, att vara en nyttig idiot för onda krafter är en annan.

        TL;DR jag vet, men F! har jag bara så väldigt svårt för, och tyvärr provocerar det mig mer än jag skulle önska när nån ny ”kvinnokämpe” poppar upp som gumman ur lådan och kaskadspyr på allt vad systerskap, att lyfta och stärka varandra, och jämlikhet står för. Hycklare på höga hästar som inte skräder orden när andra inte lever efter hur de lär, medan de själva underminerar hela skiten from within. Tvi vale!

    Oj vad annorlunda hon ser ut! Det är inte bara ögonbryn och annan frisyr va? Ögonbrynen gör ju sjukt mycket men tycker hon ser lite smalare ut också och typ yngre?

      Hon har ju fixat tänderna så leendet kanske oxå blir annorlunda, sen så måste hon ju ha gjort botox eller filter för hon ser 15 år yngre på det här fotot. Snygg men inte så igenkännerlig.

      Kan ha fel… Men hon har väl använt sig av appen FaceApp för att ändra leendet?? Haha 🙂

    samarbetet med rapunzel slutade i bråk och de vill inte ha med henne att göra. tycker synd om den här nya salongen som anna lyckats lura. det finns ingen som samarbetat med henne som vill göra det igen.

      Är du säker?? Så ofta som Anna lovordar Rapunzel? Det var inte någon annan bloggare som hamnade i bråk och avslutade samarbetet tror du? Det tror jag men kan ha fel.

      Så väldigt ovanligt att Anna hamnar i blogg med folk eller företag. Hur är det möjligt att det är JUST hon som ALLTID hamnar i blåsväder med andra??
      Det är obligatoriskt att sedan gråta ut i tidningen eller på instagram. Det liksom hör till.
      Några månader senare har hon ”förlåtit” och ger personen i fråga en stor och varm Anna-kram ❤️

        Hamnar i BRÅK och inte i blogg ?

    OT: kan vi snälla prata om detta?
    http://afashionistasguide.com/bestall-blommor-med-interflora/#comments

    När Petra tungården (eller annan vanlig bloggtjej med stor blogg) gör ett sponsrat inlägg är det väldigt lite kommentarer. När Mogi gör ett samarbete äääälskar hennes ”läsare” det. Sitter Malin och skriver alla dessa kommentarerna själv?
    Hon kan väl inte ha så många läsare, om man jämför med Beijer, Forni, tungården, som direkt klickar hem en bukett och samtidigt lämnar en kommentar om det?

    Något är skumt här…

      Ja, Mogi skriver merparten (gör att inte säga alla) av sina kommentarer själv, det är jag övertygad om! Vet att det diskuterats förut också, men ja ske inte var här utan hos bloggkommentatorerna? Haha nåväl.. helt klart skriver hon massa kommentarer själv.

      Ser ut som det om INGEN som kommenterat har lämnat eget blogg-url… Vad är oddsen liksom?

    Det ÄR visst Biggest-loser som Anna och dottern Felicia ska medverka i, och även Runar Sögaard haha.. blir intressant att se.

    Jag är själv kund hos Michael och Frisörerna och stör mig mycket på alla smygsamarbeten dom har med diverse b-kändisar och bloggare. Det gör att dom känns oseriösa (typ wannabe-Bobby), vilket är synd, för dom är duktiga.

      Håller verkligen med! Så synd, för de är väldigt duktiga. Ska dit nästa vecka och fixa barret?

      Anna som är så god vän med Bobby (?) borde ju gå till honom då och fixa håret tycker man, så ja säkerligen samarbete.

      Ååh tänkte precis samma sak! De är jätteduktiga, men det är alltid nån b-kändis som fixat sig där. Min andra tanke var att hoppas det inte är så många som börjar gå där, jag vill inte att det ska bli svårare att få tid 😉

    Bara jag som börjar bli galet trött på alla ”är det ett samarbete”-inlägg?

      Jag är istället galet trött på alla samarbeten som bloggare och instagrammare gör!
      Det finns liksom ingen gräns verkar det som, de vill bara ha mer och mer och mer.
      Trovärdigheten hos sådana personer blir noll. De älskar allt bara de får betalt och gratisgrejer.

    Michael och Frisörerna är så jävla oseriösa. Nej kändisar betalar inte för frisörbesök. Den där Michael som driver salongen är så jävla pengarkåt som alla Syrian-frisörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.