63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag sågs den där bilden på Insta och blev lite perplex, hon ser så ängslig ut, nästan rädd? Fick känslan av att hon försöker att le utan att le för att hon antingen inte kan pga botox eller för att hon inte vill att rynkorna ska synas. Och så filtret på det förstås….

      Ja, hennes ögon ser definitivt inte glada ut.

        Tror jag det. Det är förmodligen inte lätt att vara glad med tanke på hur hon för jämnan blir påhoppad som person och nu även hennes utseende (även om det presenteras på ett litet skämtsamt vis).

        Det skrivs ju om henne på ett väldigt speciellt sätt i den här bloggen. Och hennes överkonsumtion av smilisar legitimerar inte det…. Eller hennes sätt att laga mat på.

          Ja, det är ju sant.

          Fast hennes matlagning….Det är klart man måste få skämta om att hon smyger med pulversåsen. Har du sett klippet där hon lagar mat och smyger fram pulversåsen utanför bild? Det är så jäkla kul att se! ???

          Hon bjuder ju in till det själv ganska rejält. Om man reagerar så hysteriskt och självcentrerat på allt, så som Anna gör, så är det klart att det blir något som drivs med.

      Hon kanske är rent av sponsrad av Nike?

    Nu ska ju ögonbrynen se ut så där.
    Jag är helt ute med mina normalbreda och normallånga.

      Njae, det ska dem inte…

    Anna är på väg till inspelning Biggest Looser VIP. Därför har hon gjort sig fin
    Ska visas i höst tydligen på TV4.

    Kommer det upp nåt inlägg om LDs hån mot barnlösa?

      Va?

      Hån? Hon skriver ju att hon menar att inte trampa någon på tårna( elr liknande.Hur ska man ens kunna ha en åsikt om motparten hela tiden blir så inihelvetes kränkta

        Jag tycker synd om alla unga tjejer som skaffar barn till höger och vänster för de inte förstår vad de missar när man utbildar sig och får ett välbetalt jobb. Om de bara hade varit lite smarta så hade de inte behövt få barn som 18-åringar.

        Det är väl ett hån?
        Det var en omgjord version av det LD skrev och sen svarade i sina kommentarer.

          Och det ska hon säga ?

          Äsch då – det där var väl ändå en liten för grov generalisering?
          Jag fick barn ung – pluggade till civilekonom medan jag var mammaledig (min son var hemma med mig tills han var 3år), jobbade sedan som ekonomichef för ett stort hotell och tjänade jättebra!
          Pluggade sen igen och forskar nu – tjänar inte så jättebra som forskare men sååå intressant (min son är 11år nu) – så jo, man kan få barn ungt och ändå göra det du beskriver!

            Jo man kan, men sannolikheten är nog rätt låg för att göra det. Det finns ju rätt många som skaffar sig barn som unga och sen blev det inte så mycket med jobb, i bästa fall får man ett jobb på Ica eller inom hemvården (japp, jätteviktiga jobb båda två) men det blir nog sällan så mycket mer utbildning efter gymnasiet. Men det är klart att det finns undantag.

          Det är väldigt märkligt av dig att presentera en ”omgjord version” av vad Lady Dahmer skriver i sin text (en text som förövrigt handlar om hennes egen, högst personliga glädje på sitt barns födelsedag?) och sen kräva ett vinklat inlägg om din egen tolkning av det.

          Varför så provocerad av att en annan människa njuter av sitt föräldraskap?
          Och på vilket sätt stör det dig att det finns personer som värderar relationer högre än ekonomisk/karriärsmässig status? Ingenstans i inlägg eller kommentarer står det att detta ska vara allmängiltigt.

            Innan du hoppar på mig med din dynga kan du ju gå in och kika under inlägget bloggeliblogg. Därav min fråga om det kommer upp ett inlägg om LD – eftersom det fanns över 15 kommentarer kring hennes inlägg på sin blogg. Kan ju hända att Cam missar folk som kommentarer under ett o samma av hennes inlägg, därför bumpade jag frågan här.

            Men kul att du blir så provocerad av mig 😉

              Hej! Jag har precis skrivit klart det inlägget! Det kommer publiceras kl 15 idag!

            @ah
            Jag beklagar om du känner dig påhoppad av min kommentar. Att jag blir provocerad av dig, och även av andra som kommenterat under det andra inlägget, är för att kritiken är så jävla osaklig?

            Ni läser ju in saker som inte står i texten och tillskriver LD åsikter som hon aldrig har presenterat, och låter diskussionen utgå därifrån.
            Det verkar rätt meningslöst i mina ögon, men det verkar ju som att ni har en härlig eftermiddag av att pissa på en annan människa framför er och det var väl det som lockade från början, njut! ???

            Läste du hennes inlägg innan hon ändrade det?

            För det var ett otroligt osmakligt inlägg som riktade sig till alla barnlösa. Kvinnor som valt att inte få barn likväl kvinnor som försökt få barn/fått missfall etc.
            Klart jag väljer att ”pissa” på henne då. Sånt är inte okej och bör aldrig viftas bort!

            Fast ah, du har en tendens att tolka saker som Fan läser bibeln.

            Jag har inte ändrat inlägget överhuvudtaget. Jag har inte tagit bort nåt. Sluta ljug.

            Men det är kanske det nya? Påstå att en bloggare ändrat inlägget, att de minsan skrivit nåt annat innan och sen hitta på lite vad som helst för att få det att framstå som värre än det var. ?? Och så köper alla andra det helt okritiskt. För att de VILL tro. Jävla idioter.

            Oj, men då är vi ett par som har vanföreställningar då LD?

            Så sinnessjukt trött på hur du alltid klankar ner på varenda kvinna som inte lever som du själv gör. Och hur du anpassar sanningen så det passar dig.

            Ja går man runt och inbillar sig att jag skrev nåt annat eller att jag ändrat inlägget så lider man av vanföreställningar ja.

        Ja, ungefär som LD och hennes gång blir varje gång någon så mycket som andas fram en åsikt om att fetma kanske inte är så bra för hälsan…

          Men HUR är det ens möjligt att inbilla sig att övervikt och fetma är bra/ofarlig för kroppen? Det är 2017, var hittar man seriös forskning som säger det?
          Att tro att övervikt är ofarligt är ju lika korkat som att tro att cigaretter inte är farliga.
          Folk får vara hur feta de vill, det skiter jag fullständigt. Det är deras kroppar men tror de att det är ofarligt så är de inte bara tjocka, de är korkade också.

            Beror ju på hur mycket övervikt en har ju. 1kg för mycket är knappast samma sak som 100kg för mycket.

    Det där är dom nya brynen. Hon höjer ju på dom så då ser dom lite ut som dom gamla. Om ni tittar så ser ni ju ögonbrynstatueringen.

    Jag hänger inte alls med. Varför skall Boken vara med i Biggest Looser när hon enligt egen utsago äter som en fågel pga i sin PCOS?

    Hur som helst, fram med popcornen i höst för det kommer blir ett hejdlöst gråtande, hon kommer att ’rasa*’ mot produktionen, hon kommer med sin enorma godhet att hjälpa Runar och co så att de tack vare HENNE lyckas gå ner några gram.
    Alldeles pirrig inför hösten!

      Tänk att ha det jobbet, att ringa runt till kändisar och fråga om de vill vara med i Biggest Loser ? Kan tänka mig att en och annan blir stött över frågan. Hade de inte frågat Filip Hammar tidigare och han verkade förolämpad eller minns jag fel?

        Han fick en förfrågan från Aftonbladets Viktklubb om jag minns rätt

    Alltså jag kan inte bärga mig. Snart måste det komma någon kommentar från Lady D om det nyss flaggade Biggest loser VIP. Kroppshets på prime time.
    Detta lär leda till ett utspel av Booken ”jag viktmobbas och är kränkt” Pang så är instabråket mellan damerna igång.

      Lika bra att Anna går in och blockar LD redan nu. I förebyggande syfte. Det är ju så hon jobbar.

    Therese Lindgren gick ut med att även hon har gjort en kollektion för Nakd. Therese, Linn Ahlborg och Hanna Friberg. Har Nakd ont om designers eller vad händer där egentligen?

      Förstår inte riktigt vad na-kd är för kläd..ehh.. sajt heller. Majoriteten av deras kläder står det grl pwr på alt. nån skitdyr klänning för 2000. Liksom, vad är meningen?

        Han som äger nakd är samma person som skapade nelly.com. Under första året drog nakd in 140 miljoner kronor vilket är rekord för en ny site.

        Kläderna som säljer är blandat. Dom har dyrare plagg från Free People, Hunkydory osv men deras egna märke innehåller mycket ungdomliga motiv som just girl power osv.

      Deras marknadsföring går ut på att synas genom influencers, så det är väl ytterligare ett sätt att marknadsföra sig själva genom.

      Det handlar nog inte om design utan snarare marknadsföring. Na-ks vill komma åt följarna.

    Jag förstår mig inte på alla dessa hashtaggar. Ska man tagga så taggar man väl ord/ämnen som folk söker på. Inte random ord som ingen människa letar efter? Och just det här inlägget var verkligen inte det värsta exemplet på detta, hon har andra som är helt bisarra!

    Fast hon är söt!

      På Insta är helt folk sjuka med sina hastags. Dagen efter terrorattacken i Stockholm så såg jag folk som taggade helt irrelevanta saker med #prayforstockholm #stockholm #terrorattack osv. Typ tjej tar rumpselfie och taggar den #prayforstockholm bara för att bilden ska synas så mycket som möjligt….

    Läste nyss att boken ska vara med i Biggest loser VIP, det kan bli underhållande det !

    Ebba von Sydows son ska heta Ernst! Så gulligt så man smäller av <3

      Verkligen inte! Huva så gräsligt!

      Finns bara en Ernst i min värld, menar att man associerar namnet med en viss tevemysgubbe.

      Skulle aldrig döpa min egen unge till det men passar ju fint med syskonens namn osv. Fint i rätt miljö liksom.

    Alltså, hjälp!
    När jag söker på Anna Book på instagram får jag inte upp hennes profil??!? Vad gör jag för fel?? Kan hon ha blockat mig från att ens söka på henne? Jag har aldrig skrivit något till henne (aldrig vågat) Kom igen, hjälp mig!!!

      Jag tror det är nytt hos Insta. De som man är blockad ifrån kan man inte ens söka på.

        Ahhh, men va fan! Jag addade henne då när hennes konto blev privat, hon valde alltså att blocka ist för att godkänna? Fattar inte varför, blir sårad faktiskt, haha!

          Kränkt?

            Yes

      Om du följer ett konto hon inte gillar eller om du kommenterar eller gillat en kommentar hon inte gillar så blockar hon dig. T.ex är alla som följer Bloggbevakning på Insta blockade hos Anna Book….

        Fast det är inte riktigt sant. Jag följer både bloggbevakning och Booken.

        Hmm, jag följer ingen. Är kanske därför då…

          Hon sa någon gång på någon live att hon blockar alla som inte följer någon mer än henne, eller som aldrig postar bilder etc. Så kan vara därför.

    Känns som att jag tar crazy pills för jag ser typ ingen skillnad mot när hennes ögonbryn skulle varit snygga för en vecka sen.

    Men med tanke på hur mycket den här bloggen och kommentarer skriver om det så får det mig verkligen att se inte hur mycket andras ögonbryn betyder för en del.

    Själv har jag aldrig plockat, sminkat eller färgat mina. Antar att jag aldrig borde prata med någon igen så de slipper titta på mig och mina fula bryn eftersom det verkar det vara väldigt känsligt.

    Alltså, jag gillar din blogg och tycker ofta att din kritik/ironi är på rätt sida gränsen, men ett helt inlägg enbart för att håna någons utseende? Känns sådär faktiskt, du kan bättre!

    Mycket Anna Book härinne nu. Onödigt att håna någons utseende, hon är jättesöt men ja visst ögonbrynen ser lite skumma ut på bilden, som att de är ditmålade med tuschpenna. Boken ska ju vara med i Biggest Looser vip, sju stycken kändisar, har mina aningar om en annan tjej som ev ska vara med och så Hallberg och Runar då som redan avslöjats, så tydligen blir det inte så mycket uppdateringar av Boken på instagram på ett tag.

    Uppskattar LD väldigt mycket, en styrka i samhället, som behövs! Ser upp tills henne i många aspekter!
    Kan ha missat något i kommentarerna, då jag arbetat lite väl mycket denna vecka. Men varför är det så med oss människor, att vi är snabba på att svara på kritik, men när vi får höra något positivt, tar man inte emot det eller uppskattar det, och även tackar och tar emot. (Menar inte att man måste tacka, men ni fattar vad jag menar) Tänker på just i detta fallet, att LD fått ett helt kommentarsfält med positiva kommentarer, men inte svarat någon. (Som sagt kan ha missat) men här, så har någon kritiserat något som LD skrivit/ändrat (vilket jag också hade svarat på eftersom faktan är fel) och får respons. Jag är likadan i många situationer själv, så menar inget dömande. Men tänker att det är tråkigt. Vi borde uppskatta varandra mer när vi får positiv respons, även jag! Trevlig helg på er!

    Att kommentera någons utseende på det här sättet är ett så jävla äckligt beteende.

    Det är säkert en gammal bild. Precis som att bilden på promenaden är ”lånad” från Felicia Books insta. Anna har nog fullt upp med BL och låter Felicia sköta hennes konto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.