Boken i Biggest Loser.

Anna Book:

Metro berättar idag att både Runar Sörgard och Anna Book är klara för deltagande i Bibbest Loser VIP men kan inte berätta på vilket sätt de båda ska delta.
Tja, eftersom Anna Brolin är programledare och varken Anna eller Runar är personliga tränare så gissar jag att de ska vara deltagare. Det blir liksom det som finns kvar när man använt sig av denna avancerade uteslutningsmetod.

Och jag kan säga som så – att om Anna Book ställer upp i Biggest Loser VIP för att gå ner i vikt så kommer jag kröna henne till evig drottning av centrumkåtet som gör VAD SOM HELST för att synas och få betalt.

Det var nämligen inte helt längesedan som Boken satt i Malous heta fåtölj och snyftade berättade om sina sjukdomar och problematiken att gå ner i vikt.
”Om jag tränar för hårt så går kroppen sönder och om jag äter för lite så går jag upp i vikt på grund av min PCOS. (Hormonsjukdom).”

Vad går Biggest Loser ut på?
Sinnessjukt hård träning och noll kaloriintag.

Eller tänker Boken att hon ska få en egen personlig tränare som kommer mata henne med pulversås medan hon vilar sig i form på en divan någonstans på slottet?
Ja, kanske… Programmet heter ju trots allt Biggest Loser VIP! Och är det någonting vår kära Bok är så är det banne mig VIP! Fråga Arga Snickaren bara!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mycket Anna Book nu.. Det berättade Metro redan igår eller i förrgår, du är lite efter Camcam 😉 Idag avslöjar kvällspressen att även Jonas Hallberg ska vara med i Biggest Looser vip. Är väl inför tv-inspelningarna som Boken fixat tänder, hår, bryn och annat. Jag tror hon tänker att hon ska träna bort några kilon och få hjälp med träning och kost, tror inte att hon tränar så effektivt idag och äter inte jättebra och sunt heller. Att gå upp i vikt om man äter för lite eller för mycket och fel är fullt normalt och behöver inte ha med hormonsjukdom att göra.

      .”Att gå upp i vikt om man äter för lite eller för mycket och fel är fullt normalt och behöver inte ha med hormonsjukdom att göra.” – Det vet vi inget om så kan det faktiskt vara. Så den diskussionen lämnar vi utanför detta inlägget tycker jag.

        Eeh va!? Jo alltså om man äter för lite eller låter det gå många timmar utan att man stoppar i sig något så går de flesta upp i vikt pga förbränningen avtar, så är det, det vet många av oss visst om. Likaså om man äter för mycket och fel och slutar röra på sig så går de flesta upp i vikt och det vet många av oss också om, okej. Sa inte att Anna inte har hormonsjukdom men just Det behöver inte bero på någon sjukdom.

          Enligt dig borde alltså anorektiker vara överviktiga.

            Eeh..anorektiker är knappast överviktiga?Hmm.. Men många som varit anorektiker blir ofta överviktiga när de sen blir friska/börjar äta normalt igen. Precis som en människa som tränar extremt mycket under en period och äter strikt och sunt ofta går upp i vikt om hen sen slutar träna, så är det för de flesta inte för alla dock, bäst att poängtera det så folk hänger med hehe..

            ”Men många som varit anorektiker blir ofta överviktiga när de sen blir friska/börjar äta normalt igen. Precis som en människa som tränar extremt mycket under en period och äter strikt och sunt ofta går upp i vikt om hen sen slutar träna”
            Att gå upp i vikt är ju inte samma som att bli överviktig. Vet nog ingen som varesig tränat eller svultit som sedan blivit överviktig.

          ”Jo alltså om man äter för lite eller låter det gå många timmar utan att man stoppar i sig något så går de flesta upp i vikt pga förbränningen avtar, så är det, det vet många av oss visst om.”

          Inte sant, den myten har krossats för länge sen.

            Så är det ja. Och var och när har den myten krossats menar du?? En del tror att de går ner i vikt om de äter endast En gång om dagen ist för att äta ofta och lite MEN det är fel då går förbränningen ner på lågvarv och det man stoppar i sig fastnar lättare än om man ätit lite och ofta. Så är det! Ingen myt! Myt är det att man går ner i vikt av att äta sällan men ja om man lever på ett äpple om dagen i flera månader så blir man smal (anorektisk) ja men när man då sen börjar äta normalt så är det lätt att bli överviktig ist. Obs!! gäller inte precis exakt alla, det finns människor som kan äta allt och ändå vara smala/magra. Gäller att vara tydlig härinne hehe..

            Nej den har inte krossats. Vetenskaplig källa tack! Jag har alltid endast ätit 1 gång om dagen i hela mitt liv, och jag är överviktigt. Men när jag började äta mer ofta och mindre för att hålla blodsockret jämt så gick jag ner!

    Men vad är det för fel på TV4 som producerar ett program som ingen vill ha. Runar var nyss med i ett program med travhästar. (TV4?) Vad är det?
    Varför är han på TV ö h t?! Han är väl inte känd längre. I det sammanhanget var även Regina Lund. Vad är det frågan om? Och nu Anna Book. Måste dom hitta på program för dessa kändisar som håller på att glömmas bort?

      Seriösa kändisar stället inte upp i den här sortens program. Reklamkanalerna producerar dem bara för att dra in reklampengar, C-kändisarna ställer upp för att få lite pengar och uppmärksamhet.

    ”Om jag äter för lite så går jag upp i vikt”…. someone call Karolinska Institutet, NEJM och Nobelkommittén!!! Det här är ju det vetenskapliga sensation we’ve all been waiting for!
    (Har också PCOS men dessvärre fungerar min kropp på det vanliga tråkiga konventionella sättet: äter jag mer går jag upp i vikt, äter jag mindre går jag ner. Måste vara för att jag inte är VIP.)

      Fast om man gjort en gbp-operation som Anna har så är det viktigt att äta sex ggr/dag och slarvar du (äter för lite) sjunker ämnesomsättningen, vilket gör att du inte går ned i vikt.

        Nu var det inte det hon sa utan att hon går upp i vikt om hon äter för lite 🙂 att man stagnerar är ingen sensation. Att utvinna kroppsvikt ur ett minusintag av kalorier däremot!

        Märkligt att folk svälter ihjäl då, om man inte går ner i vikt om man äter för lite. Så trött på det argumentet. Äter du lite under en längre tid går du ner i vikt.

          Jag äter 450 kcal om dagen (Naturdiet, Nutrilett) Gått ner 10 kg på 3v så visst funkat det att äta lite!!!

            Återkom med hur många kg du går upp när du slutat med skit som Naturdiet.

    Anna har väl redan gjort en gastric bypas operation väl för att gå ner i vikt?

    Alla kan gå ner i vikt. Jag lovar. Drick bara vatten och ät ingenting så ser du redan efter en vecka att du har gått ned några kilo – det gäller alla. Du behöver inte ens träna om du inte har något kaloriintag.

    Det är ju absolut inte sunt men att påstå att man inte KAN gå ned i vikt är bara galenskap från Annas sida. Sådana sjukdomar finns inte – det är bara ”hittepå”.

      Då går man definitivt ner i vikt..och förstör sin ämnesomsättning/förbränning för alltid. Alltså går upp det dubbla typ om man sen börjar äta normalt igen. Fasta är typ det dummaste man kan göra. Men ja alla kan gå ner i vikt och en del har väldigt lätt för att gå upp, men ja alla kan gå ner.

        Det där är ju olika för alla. Jag håller vikten om jag äter normal mat efter en hårddiet som innebär svält i princip.
        Sen har jag perioder där jag slutar äta helt eller hetsäter, allt beror på hur jag mår och hur mitt liv ser ut. Du vet fortfarande inget om hur min viktupp- eller nergång ser ut.

        Det är väldigt dumt att säga ”det vet väl alla” när det gäller kost och hälsa och istället inse att våra kroppar är kemiska små verk som knatar omkring. Vi fungerar alla olika och har olika förutsättningar.
        Har man hållt på med kost och hälsa i några år så vet man vad som fungerar för en själv men det betyder inte att det är applicerbart på alla.

        Det där med att förstöra sin förbränning för alltid är en myt med modifikation. Studier påvisar att förbränningen påverkas, men då snackar vi ca. 100-150 kcal per dag så att kroppen skulle vara för evigt fucked up efter en svältdiet är helt enkelt inte sant.
        http://traningslara.se/svaltlage-lag-amnesomsattning-del-1-sanning-eller-myt/

        Jag är 165 cm, som minst har jag vägt 42 kg.
        Jag borde verkligen ha ”förstört min ämnesomsättning för alltid”.
        Väger normalt idag, med dragning åt det smala hållet.

          Oj, det där med generaliseringar är verkligen svårt för vissa människor att förstå. Att jojjobanta och i perioder svälta sig själv kan förstöra ämnesomsättningen eftersom kroppen anpassar sig efter det minskade kaloriintaget och sen när man börjar äta som vanligt är ämnesomsättning fortfarande låg för vissa vilket leder till viktuppgång, om man inte fortsätter leva på för få kalorier, ju äldre man bli desto sämre ämnesomsättning får man, oj en till generalisering.

            Nja, du behöver nog läsa på lite om metabolism och BMR (detta kan du lätt googla). Äldre människor har oftast mindre muskelmassa och förbränner därför mindre än de gjorde när de var yngre. Det är inte åldern i sig som orsakar lägre metabolism. En vältränad 55-åring förbränner mer än en 25-årig slö och passiv soffpotatis. Vidare måste man räkna in att medelålders människor oftare lagt sig till med bekväma vanor (tar bilen överallt och smaskar gärna i sig mycket kaloririk mat och dryck osv)

            Så snälla, sluta gärna ösa ur dig myter och halvsanningar. ”Svältläge” till exempel – finns INTE. Det enda som händer när man svälter sig är att spontanaktiviteten (det vi rör oss i vardagen som inte är träning eller motion) kan sänkas motsvarande ett par hundra kalorier vilket får anses ganska ringa med tanke på vad dagsintag brukar ligga på.

            Om kroppen anpassar sig efter ett lägre kaloriintag, varför skulle den inte kunna anpassa sig efter ett högre?

    Jaha ännu ett program jag inte kommer att klara av att se. Finns ingen skämskudde stor nog. Avskyr Biggest loser och allt vad det programmet innebär, så att dessutom kombinera det med Anna Book och Runar Sörgaard gör ju saken om möjligt ännu värre.

    Kollade nåt program samtidigt som jag åt nåt mindre nyttigt och tänkte att dom är förbaskat modiga som vågar väga sig i underkläderna inför alla som kollar på tv, det skulle jag nog aldrig våga och då har jag inte kommit upp till någon av deras storlekar.

    Eftersom jag själv deltagit i BL så antar jag att detta blir en mer jippovariant av deg hela för aldrig i helvete att Anna kommer fixa att fräna stenhårt 8 timmar om dagen utan kontakt med omvärlden.
    Klarar man inte av att ens få sin borätt helrenoverad utan att bryta ihop så klarar man inte detta!
    Men sim sagt det blig någon nöjesvariant av det hela utan psykologitesterna innan för för hade Anna aldrig kommit igenom.
    Runar däremot kommer det nog gå bra för för han är tävlingsmänniska

      Bra stavat på mobilen…. ?

      Nu vet jag inte hur länge du var med, men hur gick det för dig efteråt​? När lamporna slocknat så att säga.
      Oavsett, så hatten av för ditt mod ?

        Jag var bara med i några veckor på slottet sedan fick jag fortsätta att tävla om hemmapriset.
        På finaldagen hade ingen av oss vare sig ätit eller druckit på två dygn för alla ville ju vinna såklart så direkt efter gick jag upp 4 kg och sedan 4 till följande månad men ligger efter det stadigt och pendlar mellan 6-7 kg över min finalvikt och det är nu flera år sedan ? Tränar inte alls idag men är ju mycket mer aktiv än tidigare då jag är så mycket piggare och rörligare.
        Håller koll på vad jag äter lite lagom men äter nästan vad som helst i liten mängd.
        Hoppar aldrig över dagens viktigaste mål frukosten och äter inte efter 19. Detta gör att jag håller mig bra på min nya vikt ?

          Härligt att höra! Tack för att du berättade ? Lycka till framöver ?

    Anna Book behöver la också pengar. Tror inte ABC, Samba Sambero och hennes otaliga andra klassiker (skämt) drar in några enorma summor.

      Nä, speciellt eftersom det inte är hon som skrivit dem. ?

    Kalla mig negativ men jag tror inte att hon kommer fullfölja det programmet, inte en chans. Max ett avsnitt eller två…

    Du skriver idag men artikeln du lagt upp bild på är från två dagar sedan. 😉

    Det borde finnas en motsvarighet till Biggest Looser, där de fokuserar på den mentala biten istället för den fysiska.

    Jag upplever att mycket av de överviktsproblem som finns beror på psykiska problem. Jag var själv överviktig när jag led av depression och mycket ångest. Maten blir för många en försvarsmekanism för att slippa känna känslor.

      Ja den har jag funderat på också. Helt galet hur de pressar deltagarna. Men varför de väger så mycket bör man kanske gå ner på djupet på också. Det är så klart för att de ätit för mycket men det finns ju en orsak till det att man mått dåligt säkert.

        Allt det kommer till ytan när man lever tillsammans så tätt och isolerat under längre tid.
        Vad vi feta och lata verkligen behöver är ett jävla uppvaknande med träning tills vi spyr och ingen möjlighet till telefon för att ringa efter pizzabud eller taxi därifrån.
        Efter 30-40 kilos nergång när man vänt sitt liv tycker jag att det är en bra idé att även ta tag i det psykiska för de som önskar och har det behovet kvar av att reda ut varför man gått upp all vikten men hälften av oss har inget att skylla på heller, vi är bara lata av naturen och efter att ha slevat i oss under 10-20 år orkar vi inte ändra oss utan äter bara ännu mer som tröst

      Det finns ett ganska intressant brittiskt (tror jag) program – Supersize vs Superskinny – som åtminstone snuddar lite mer vid problematiken kring ätstörda beteenden. Har ni tråkigt någon dag hemma i soffan så rekommenderar jag det framför BL alla dagar i veckan i alla fall! Har för mig jag såg det på YouTube.

      Extreme Weightloss with Chris Powell är en amerikansk serie som fokuserar på en person som ska gå ner i vikt under ett helt år. Mycket träning såklart men också mental resa. Intressant program som det finns många avsnitt av på Youtube.

    Fy fan vad hon kommer att grina.

    Och med biggest loser menas viktnedgång eller att man ”är” en biggest looooser? ?

    Orkar inte vänta på artiklar som hennes deltagande genererar – intressant att se med vilka hon blir ovän.

    Detta är Bookens variant av ”Så mycket bättre”. Ett gäng ”kändisar” i ett hus där det kommer gråtas och berättas livshistorier.

    Grattis Booken.

    Lär bli översvämning på slottet pga Annas tårar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.