Finns det svenskt kaffe på hotellet?

Michaela Forni:

Forniskan har rasslat iväg till Spanien och bjuder på en bildkavalkad så stor att den skulle göra vilken modebloggare som helst grön av avund.
Och mitt bland alla foton av nitisk upp-packning, utsikten och den klassiska lunchbilden så har det smugit sig in en bild från frukosten och vad skådar mitt norra öga?
Bregott? Och mjölk från Valio?

Är Michaela en ”sån” resenär som måste ha svenskt kaffe på hotellet och gärna även knäckebröd och kaviar för att känna sig riktigt som hemma?

Är hon lika rädd för det okända som jag var för att få fotvårtor i simhallen när jag var yngre? Ja, jag hade fortfarande haft sockiplast på mig om de gick att hitta i min storlek och då har jag ändå relativt små fötter?

Jag skulle kunna tänka mig att ta med mig svenskt kaffe när vi åker till USA i augusti men det är enbart för att amerikanskt kaffe är djävulens avkomma i flytande form. Djävulens avkomma eller som mamma brukar kalla det ”änglapink”.

Ett tips till alla som åker till USA för första gången och är ”koffeinist” precis som jag – ha med dig en burk nescafe i handväskan at all times så att du kan spetsa ditt eget kaffe.
Du kan få en helt okej kopp kaffe på typ Coffeebean and tealeaf och i nödfall även Starbucks men köper du kaffe på restaurang eller liknande – blask! Då kan det vara läge att plocka fram den lilla burken frystorkat kaffe ur handväskan och bättra på den ljusbruna drycken till den antar drickbar form och du får din fix!
Jetlag + blaskigt kaffe är ingen bra kombo, det kan jag och framförallt mitt sällskap intyga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *