Varför jag inte har lösnaglar…

Felicia Book:

Att fixa naglarna till små spjut verkar vara lika viktigt som influencer som det är att ha två armar att skriva inlägg och ta selfies – för visst är det snyggt –  med men allting har så klart en baksida.
Felicia Books naglar utgör det perfekta exemplet på varför jag aldrig skulle kunna gå och fixa sådana här naglar:

Nämligen det som kommer sedan.
Jag skulle aldrig kunna gå runt så här.
Det kliar i mig bara av att se bilden. Jag måste säga att det är beundransvärt att Felicia låtit dem vara så pass länge som 9 veckor utan att få panik!
Vid minsta tecken på utväxt så skulle jag antingen gå och fixa om naglarna vilket skulle bli ack så dyrt i längden, eller så skulle jag slita av dem från mina stackars blödande korvfingrar.
När jag har långa naglar kan jag måla om dem var och varannan dag för att jag inte tål om de är chippade eller liknande.

Men vad är det som förmår en människa att vänta 9 veckor med att fixa naglarna och se ut så här – måste vara sjukt opraktiskt också – när man i övrigt är så mån om varenda lite millimeter av sitt utseende?
Jag blir nästan lite imponerad eftersom jag själv aldrig skulle kunna göra det.
Jag får panik, panik, panik och måste åtgärda på EN gång

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Usch, långa lösnaglar är verkligen höjden av white trash. Skäms å folks vägnar när jag ser det.

      Men snälla, om du tar på dig andras känslor och skäms för dom för en liten sak som naglar så är du pinsam och borde skämmas för dig själv. Wt är enbart ett begrepp som används av dom som har ett stort behov av att särskilja sig och på så sätt verka bättre. Det är ingen skillnad på dig och dom som du kallar wt.

        http://www.urbandictionary.com/define.php?term=white%20trash

        Nej du har fel. Wt är ofta: rasistiska, kör EPA, är gapiga, råblonderat hår, akrylnaglar. Fattiga svenskar som är som bondlurkar som lånat eller fått tag på pengar och köper dyra sakernmen utan smak eller stil.

          ”anyone foolish enough to call someone else white trash would be ”the narrow-minded bigot.” ”
          ”Term used either consciously or subconsciously by whites to make themselves feel better”
          Urban dictionary

          Jag vet att ordet existerar och att det används jag sätter mig emot att människorna som klassas som wt på något sätt skiljer sig från dom som använder ordet.

            Att kategorisera utifrån fördomar är inte trångsynt; det är så hjärnan fungerar för att inte översvämmas av intryck.

            Att inte ifrågasätta sina fördomar är trångsynt

        Mja, WT är ett kategoriserande begrepp som människor använder för att underlätta den sociala navigeringen. Allt och alla är faktiskt inte WT, samtidigt som begreppets inramning självklart inte är hugget i sten utan i stor utsträckning och av uppenbara skäl påverkas av den kontext människan i fråga som nyttjar begreppet själv befinner sig i.
        WT, borgarbracka, hipster, prepper, skinhead, vegan, arbetarklass… Socioekonomiska livsstilar och subkulturer är många och överlappningarna är breda, men de finns i allra högsta grad.

      AHA! Nu vet vi varför ”white trash” inte använder vantar! Funkar såklart inte med långa naglar.

        ???? ?????? Geni!!

      Du wt!!!

    Hur fan kan någon människa tillåta sig själv att se ut så på händerna???
    Så vidrigt fult

    Enda anledningen jag kan komma på är att man inte har råd att gå och få dem fixade. Men i den situationen hade ju kanske de flesta klippt av tipparna. Blä hursomhelst, bakterietillväxten under långa naglar…

    Tycker långa fakenaglar ser otrevligt ut i allmänhet, även om de så sattes fast för en kvart sedan. Kan tycka det är fint om de är korta och rundade. Ser mer vårdat ut. Vill inte ens tänka på all skit de där drar runt ??

      Samma här. Tänker bara på all smuts och alla bakterier som förpackar sig därunder. Av just den nojan klipper jag kort!

    Själv undrar jag om nagelsalongen slutit avtal med Felicia om att endast hon får bli fotograferad med ansiktet medan övriga kunder får nöja sig med att visa händerna? Eller är Felicia salongens enda ”kändis” så att hon, och enbart hon, får ett porträtt efter varje behandling? Vet inte vilket alternativ som känns mest cringeworthy faktiskt

    Är det bara jag som reagerar på brunkrämen på den ljusa polotröjan…Hoppas det försvinner i tvätten 😉

      Vem säger ens brunkräm längre? 🙁

        Jag! Fast enbart när det handlar om brunt sminkkladd på kläder ?

        Min mamma… Hon VÄGRAR säg foundation, haha.

        När det inte ens ser ut som foundation utan BRUN KRÄM, Då säger jag brunkräm.

    Åh vad det kliar i mina hygienexpert-fingrar efter att få ta en liten bakterieodling under de naglarna. ?

      Åh spännande! Vad jobbar du med?

      Gjorde en odling på en byxa för ett tag sen, DET var äckligt… #studerarande

    Har sett att vissa salonger gör sådana ”test” med sina samarbetspartners. Dvs. målet är att visa hur länge naglarna kan hålla utan att börja ramla av (tror att dåligt gjorda naglar nämligen börjar lossna/slitas efter en vecka eller så).

      Så kan det kanske vara men samtidigt ser ju naglarna så dåligt gjorda ut? De vita ränderna är ju alldeles sneda och dana, om man nu vill ha lösnaglar vill man väl att de ska se bra ut… fattar inte hur Felicia kan vara nöjd med det.

    OT läste nyss på DMs instagram att de där gratis glasögonen inte var så gratis eftersom man måste betala 60kr i frakt ???‍♀️

      Fast det var de ju öppna med från början.

        Men åh, jag var alltså lika dum som många andra och missade ??‍♀️ Skyller på för lång text…… ?

    Fy dig Kammen! Fy fy fy!

    Var ju tvungen att gå in och kolla MiniAnna på Insta och såg rövbilden. Hemskt – varför vill man ha ett hästarsle till röv? Så himla fult och motbjudande.

      Men allvarligt?

      Hon har opererat sig. Syns.

      Bilden är ju redigerad som fan, hahaha. Man ser det brevid hennes rumpa att det ut som det är vågor i vattnet, blir så när man drar ut en viss kroppsdel med redigering..

      Hellre det än att vara en rövhatt som fäller kommentarer likt din.

      Vem vill ha ett plattarsel?!

    Jag funderar alltid på hur det funkar rent praktiskt. Hur gör man med tampong/menskopp om man har jättelånga vassa naglar? Jag känner mig som wolverine så fort naglarna sticker upp minsta lilla över fingertoppen

      Man gör som vanligt, inte ett dugg svårt 🙂 enda jag tycker är svårt är att pilla på typ sårskorpor, naglarna är liksom för tjocka. Jag gillar att pilla på sårskorpor, har iofs väldigt sällan det :p

        Men river man inte sig själv? I modergrottan liksom

      Jag undrar hur småbarnsmammorna med monsterklorna inte klöser ögonen ur sina avkommor. Jag skulle inte ens kunna klä mig själv. Kanske en vanesak.

        Haha jag har barn (1.5 år) och det är ingen fara. Har väl petat i ögat nån gång men annars inget.

          ”Har väl petat i ögat någon gång”

          Hahaha 😀

      ”Känner mig som wolverine” ?????

      Tack för dagens skratt! ?

      Min väninna har inga lösnaglar men hon har sjuklig bacillskräck så hon vill inte peta in en tampong med fingret. Hon nämnde att det finns någon slags ”pinne” från Apoteket hon använder. Aldrig sett det eller annars hört det men kan tänka mig att det är något föremål man använder för insättning. Bara tips…

        Finns ju tamponger med hylsa till, tipsa henne om Tampax 🙂

    Hatar lösnaglar. Men hellre att folk har det än att gå omkring med nedbitna äckelnaglar.

    När man kollat på hennes nagelbilder verkar det ju inte som att nageltjejen är särskilt duktig. Gelet är ojämnt och buckligt på de flesta bilder.
    Vet inte om Anna går till samma tjej men hennes ser ju alltid också fruktansvärda ut för att vara gjorda på salong, inte jämna för fem öre med gelelagret. ( kolla de senaste rosa hon la upp)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.