Har Dessie en spökskrivare?

Dessie:

Jag kan inte ens fokusera på VAD hon skriver om – jag fastnade vid ordet ”anförande” och trots att hon gör den här lilla språkliga kullerbyttan:  ”vilket bemötande man kan få stöta på när man går isär med sin partner.”  så tror jag inte en sekund på att det är Dessie som skrivit den här texten.
Man brukar behöva en chiffernyckel för att ta sig igenom vissa av hennes inlägg och så från ingenstans kommer det en text med både substans och korrekthet.
Klart man blir misstänksam.

Men vad händer på hennes blogg egentligen?
Först inlägg om mens och nu detta? Allt för att hålla igång ett kommentarsfält utan att provocera läsarna det minsta? Eller har hon börjat moderera? Eller har alla argbiggor insett att Dessie inte kommer ta åt sig och blogga på bättre, oavsett vad de säger? Har de helt enkelt lämnat bloggen?

Jag känner inte igen Dessies blogg! Vad händer?
Jag känner mig både naken…och exposed…

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror faktisk att det är Dessie själv som har skrivit det. Jag har skrivit privat med henne några gångar (för ungefär ett halvt år sedan), och det förvånade mig faktisk hur mycket bättre hon var på att skriva och formulera sig än hon gett en bild av på bloggen.

    Vill du att vi ska klicka oss in på Desirées blogg eller varför har du inte tagit med något från inlägget?

    Oj! Texten är alldeles för lång och full av konstiga meningsuppbyggnader, precis som vanligt. Jag tror verkligen att det är hon som skrivit den. 🙂 (Lägger ingen värdering i det)

    Bloggare som behöver en lektion i ämnet kan kontakta Alexandra Pascalidou, hon är spökskrivandets okrönta drottning. Googla exempelvis ”pascalidou+aron flam”, ”pascalidou+plagiat” eller ”pascalidou+mytoman”.

    Så… du blir provocerad över att Dessie inte bryr sig om nättroll…? Sen att du har svårt med läsförståelsen av ”svåra” ord, ja så kan det vara ibland. Dessie har ett jobb på kontor utöver bloggen, vilket säkert utvecklar hennes ordförråd ???

    Schiffernyckel? Skiftnyckel heter det. Kan vara bra att hålla koll på språket när man hånar någon annans.

      Skiftnyckel är något helt annat än en schiffernyckel (vilket jag förvisso tror man stavar chiffernyckel om man ska vara petig).

      ”Medel som möjliggör lösning av chifferskrift eller annan dunkel, svårbegriplig skrift” = Chiffernyckel

      Ett S som kommit fel dock.

      Stelt

      Pinsamt det blev att försöka rätta någon med ett fel.

        Jag vet inte, men kanske ”Desirée” ville skoja till det, och låtsas vara Dessie för att pika Dessie för hennes dåliga ordförråd? 🙂 Annars var det ju lite kul 🙂

      HAHAHA skiftnyckel ❤❤❤

    Jag kan inte rå för det men jag är så jävla bitter och besviken över att de bästa skvallerämnena är borta.
    CH och Booken.

    Den här bloggen byggdes på de två och nu….nu finns där inget att skriva om dom för den ena håller sig borta från sociala medier och den andra är på träningsläger.

    Suck.

    Att behöva jobba utan pauserna för skvallret är outhärdligt!

      CH?

        Catrin Hedlund

    Såg på Therese instagram att hon har gjort en bingolott tillsammans med bingolotto. Undrar hur mycket hon fick betalt för samarbetet. Känner att hon samarbetar med alla möjliga företag för att hon är så jäkla pengarkåt. Majoriteten av hennes följare är barn också och hon uppmuntrar folk till att spela spel för pengar….

      Det är emellertid 18-årsgräns på Bingo Lotto vilket hon även skrev i annonsen. Kanske är det så att Therese vill möta en annan målgrupp än den förmodade största.

        70-plusarna då eller?

    Jag kan inte hjälpa det! Det är ytterligare ett Hollywoodfruar-citat

    Maria ❤️

    ”Korrekthet” är väl ändå att ta i rätt rejält? Tycker det ser ut som en Dessie-text. Hon skriver mycket bättre ibland och jag vill minnas att hon själv nämnt att det krävs mycket koncentration för att hon ska få till någon text öht (och det där med att sitta och koncentrera sig är ju inte hennes grej), men i vissa mer allvarliga inlägg så anstränger hon sig mer och då blir texten helt enkelt bättre. #fettlångmening

    Dessie rustar nog upp sig inför Finest kommande förändring där de går ifrån Finest till Lifestyle Publishing. De kommer lansera inom kort. Hur vidare det är en spökskrivare eller inte är svårt att avgöra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.