Hjälper ni till?

Det är många som vill ha er hjälp då ni vet och kan en helt del om influencer och marknadsföring på sociala medier, så då och då tar jag in enkäter från studenter som skriver uppsatser i just det ämnet och eftersom det endast tar någon minut att svara på så tror jag inte ni misstycker.
Det är ju sådant här arbete som kan påverka den här branschen i framtiden!

Bra va!?

Tusen tack för er hjälp!!!

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hej! Jag har en fråga Camcam! Jag har fattat vad en ”influencer” är, men en rent grammatisk fråga: heter det inte ”influencerS” när du pratar om flera? Verkligen ett i-landsproblem men jag undrar verkligen, kan ”influencer” betyda ”flera inflytelserika personer på sociala medier”?? Haha!

      Jo, det gör det nog. Jag tror jag har ”försvenskat” ordet i mitt huvud helt enkelt. =)

        Haha ja, det blir ju så!
        Jag hörde dock något för ett tag sen om att svenska akademien gått med på att engelska låneord får böjas i plural med ’s’. Alltså, ”en skateboard” blir ”flera skateboards”, inte ”flera skateboardar”. Så, ”influencers” för flera personer? Haha, nu grävde jag ner mig i grammatiken igen!

      Haha, men det går väl att försvenska ord?

      Zappa. AW, chilla osv.

    Gabriella Joss verkar vara gravid, läs hennes kommentarsfält!

      Nu kanske din kommentar är oskyldig men det oerhört många här bland kommentarerna som skriver som du gör ”Gabriella hintar om att hon är gravid, kolla hennes blogg!” Det gör mig misstänksam eftersom Gabriella är expert på att spamma andra bloggar för att få läsare till sin blogg. Ville bara säga att alla dessa kommentarer gör mig allt mindre benägen att vilja gå in på hennes blogg.

        Kommer aldrig gå in på Gabbans blogg, inte ens om jag fick betalt. Är hon gravid så kommer bloggbevakning förhoppningsvis skriva om det.

          Givetvis! Dock är någons eventuella graviditet ingenting jag tänker spekulera om innan vederbörande gått ut med det.

            Vad märkligt, då du gjort det tidigare. Men det kanske bara är särbehandling för favisen Gabb cheater?
            #vemärpappa

              Nej, jag har aldrig spekulerat om graviditet!

            Men du skrev ju ditt kontroversiella inlägg om Moa Murderess när hon skulle kissa på sticka för sin bröstsmärta? Du diskuterade ju vad hon skulle göra med ett ev positivt svar så det får man väl ändå klassa som att spekulera om graviditet.

      Bara så att ingen slösar bort sin tid, det finns Inga kommentarer.

    Jag vet inte om jag var till så stor hjälp för är över 25 år och har inte Instagram. Men svarade ändå!

    Jönköping UNIVERSITY???? Plz *skakar på huvudet*

      Det är det officiella namnet på lärosätet i Jönköping 🙂

      Jönköping är en högskola, inte ett universitet (en skyddad titel i Sverige). Men ledningen beslutade att döpa högskolan till Jönköping University för att få större genomslagskraft internationellt i samband med införandet av avgifter för studenter från utanför EU. Det blev en hel del protester och frågan gick genom Språkrådet som slog fast att eftersom ”University” inte är en skyddad titel på svenska fanns det inget hinder för namnbytet. Jönköping University är alltså inget universitet, utan en högskola. Dock gör det inte så stor skillnad då det inte är så stora skillnader på högskola och universitet i Sverige. Den enda riktiga skillnaden är att högskolor i högre omfattning måste ansöka om examenstillstånd.

    Älskade Cam, det kommer fram en otroligt jobbig ”MyTaxi” reklam över hela skärmen varje gång jag besöker din blogg. Det är väldigt jobbigt för X knappen brukar oftast ligga utanför min skärm (mobil) så jag kan inte ens stänga ner den. 🙁

    Finns det något att göra?
    Ps. Du behöver inte att ta bort reklamen, för jag ser gärna att du tjänar pengar på bloggen, men kan det inte vara banners istället? 🙂

      Jag tror inte att hon kan göra någonting åt det, utan det är nöjesguiden.se som bestämmer över det.

        Jo hon har tidigare kunnat kontakta sina kollegor dom arbetar med tekniken och reklamen på Nöjesguidens plattform.

          *som

    Tänkte svara men tydligen är man inte en högkonsument av sociala medier efter 25? ?

      Tydligen inte så hoppet för oss är förlorat ???

    Jag fyller i den om du försöker få bort Mytaxi-annonsen, deal? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.