Ensam bloggare söker..

Vi borde ha en egen variant av ”Ensam mamma söker” i bloggvärlden – ”Ensam Influencer söker…”
Vad tror ni om det?
Jag tror det skulle bli en stor succé med åratal av uppföljare!

I den allra första upplagan skulle jag vilja se följande deltagare:

– Ankpung
Hon är ju given! Klart att hon ska träffa en likasinnad att dricka öl och sjunga Eddie Meduza tillsammans med på kvällarna.

My Martens
Myggan kommer vara för det här programmet vad Meral Tasbas var för Baren eller vad Anna Book varit för Let’s Dance. Någon man helt sonika inte lyckades bli av med så i brist på annat förvandlade till ett återkommande inslag. Ungefär som en bakfylla efter en festkväll.

– Odd Spångberg
Givetvis ska äggtOddyn försöka hitta kärleken i ett desperat försök att både skaka liv i sitt stendöda instagramkonto och hitta någon att dela grillbuffén med på kvällarna efter att exfrun eventuellt skyndat på den stundande skilsmässan genom att helt gå över till plantbaserad föda.

Sandra Beijer
Denna temperamentsfulla kastare av druvliga drycker kommer förmodligen representera den lynniga deltagaren med tillitsproblematik som omväxlande kommer gråta och få utbrott om deltagarna så mycket som sneglar på en annan tjej. Högst upp på önskelistan står en egenföretagare helt utan kvinnliga kollegor.

Trettonbarnsmamman Mirka.
Hon kommer förmodligen vara på jakt efter en utbildad barnskötare i sina bästa år helt utan eget liv eller behov av ett sådant. Du ska gärna kunna ha många bollar i luften samtidigt och vara beredd på att aldrig få en ensam sekund tillsammans med din käraste.

– Bingo Rimér
Det kan ju inte stanna här! Han behöver något att utöka familjen med. Minst en till Zingo, Plingo och Dingo behövs innan familjebilden kan betraktas som någorlunda komplett.

– Tjocka Hetsätarkatten
Han vill hitta någon som älskar honom oavsett hans volanger på magen av avsaknad av punginnehåll och som inte vill tävla med honom om rampljuset.
Gärna en liten kattflicka som vill krypa in under hans magvalk för beskydd så han äntligen får känna sig som den alfahanne han innerst inne vet att han är.

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon som vet vem mannen ankpung är i Spanien med är??? Blir galen av att försöka lista ut deras relation till varandra.

  Japp behöver ett liv.

   Är det honom hon kallat ”norskjävel”? Uppfattar det som att han och ankpung bara ligger med varandra. Får dock rysningar av honom men vet ej varför.

    Jag tror inte det är norskjäveln, den här pratar svenska.
    Det här liknar en av de män hon åkt till i Sthlm.

    Jag med! I filmen på snapchat där hon sitter nästan naken och hennes systerdotter står bakom henne så sitter han och kittlar/smeker henne långt uppe på låret och ser så sliskigt kåtnöjd ut i ansiktet…. Uuuää.

     Ja, precis! Gubbslisk ?

  Haha, Plingo 🙂

  Vimmelmamman gör en övertydlig produktplacering av nån sorts superhårtabletter i sin instastory. Kameran liksom stannar till preciiiis där. Smygis som sjutton!

   Även sin bok lanserar hon som sjutton, precis som Läckberg, hennes snubbe mfl. Förstår inte varför det är ok att länka till sin bok på Adlibris för köp och förhandsbokning och skriva ut var man ska på signering (ICA Maxi hit och dit) men inte att länka till handkrämen man skapat. Eller så är det inte ok men då de är författare och hyllade av main stream-befolkningen så får de hållas i godan ro.

   Förutom detta så har jag svårt för Vimmelmamman – hon ger mig dåliga vibbar. Usch!

    Har också svårt för Vimmelmamman. Tycker det är mysko att hon döpte boken till ”Himlen kan vänta” med tanke på serien med samma namn (som jag dessutom har för mig att hon skrev om i sin blogg för länge sen)

     Undrar också vad hon skrivit om Threst i boken. Han har ju skrivit ett rätt tufft inlägg på sin Facebook om hur hon beskrivit honom

      Läste det nu. Hade gärna velat veta hela historien mellan dem ?

  Catrin Hedlund borde väl vara självskriven. Räknar inte med att barnvaktsturken blir långvarig. Sitter hon i fängelse kan det bli ”Orange is the new mamma söker …”

   Hon kam starta en ny trend. Istället för kvinnor som skriver till män i fängelse så gör män det 🙂

  Så Ankpung har ingen bogg längre?

  Tycker på riktigt att Therese Wickman borde vara med där ännu en gång, om de får vara med mer än en gång men varför inte. Ja för Mirka vore det väl nåt, de två är ju kompisar för övrigt.

  Alltså ordet influencer retar jag ihjäl mig på, är jag ensam om det?

   oops hehe så Ankpung har ingen BLOGG längre ska det va.

   Den gamla bloggen finns kvar men uppdateras sällan (aldrig).

    Jaha okej tack, tänkte eftersom hon inte fick länk till sin blogg och sitt namn i rosa.

  Intressant att Sandra Beijer blir ambassadör för orginsationen som tar ställning mot b.la. våld i klubb- och festivalmiljö… med tanke på hennes egna något aggressiva framtoning i klubbmiljö 😀 (se insta)

   ”Man ska inte vara våldsam när man druckit alkohol…. Ifall den andra personen inte VERKLIGEN förtjänade det”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.