Har Ankpung fått hybris?

Ankpung:

Jag hittade det här inlägget när jag av misstag gick in på den här sidan i jakt på Ankpungs blogg.

Nikolina har alltså kontaktat den här människan och anklagat henne för att ha stulit hennes nick.
Förlåt mig, men varför skulle man vilja ”sno” någon annans nick – speciellt när detta är ”Ankpung”, ett nick som är förknippat med allt ifrån nakenhet, fylla till rasistiska uttalanden och bakfylla.

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför får Nikolina ens luft här?

   Det är väl trevligt med variation.

  ÄNTLIGEN visar Anitha Schulman upp sin kärlek!
  Som jag väntat!
  Har sett en buisnessman på 40 plus framför mig.
  Men istället är det en 28-årig pojkspoling med en förkärlek till sitt eget utseende (med tanke på hans instaflöde)

   Jag blev så förvånad!

   jag tycker han verkar jättefin! och HELVETE vad snygg han är. good for her, tycker hon är värd det ? plus, tycker hon hanterat allt med skilsmässan så fint och vuxet till skillnad från Calle. bra där!

    Mm han är snygg på bilden hon lagt ut, där den är i svartvitt. Lite James Dean.

    Men… han är väldigt o-jamesig på sina egna bilder. Och ser väldigt ung ut. (Inget fel i det)
    Förstår dock inte grejen med att klä sig som en äldre Östermalmsherre då man är en grabb på 28.

   Jag har absolut inget emot åldersskillnad, kunde inte bry mig mindre men för mig blir det vidrigt när Läckberg går in och kommenterar ”har du gjort en Läckberg” och Anitha svarar ”haha man lär sig av dom bästa vet du”. Låter som de sitter och jämför sina nya leksaker…

    Hahaha men lägg av, skämt kallas det, testat att dra ett någon gång? Brukar ha en tendens att mjuka upp människor som du 🙂

     Det är väl mysigt att bli försörjd av en trevlig ”äldre” dam 🙂

     Hade det varit ett skämt om två lite äldre män raljerade så om sina yngre tjejer?

      Det är inte okej åt något håll. En partner är någon ska visa med respekt inte driva med 🙂

  Inte för att jag egentligen orkar bry mig men varför, varför, varför börjar man använda ett nick om man heter NIKOLINA?!
  Typ ovanligare namn finns ju inte (jo, det gör det väl iofs men…)- varför inte använda sitt eget namn då?

   Nick-olina ??

  Att ens vilja claima namnet Ankpung… ? The real Ankpung liksom…? Wow…
  Jag blir bara lite förbryllad över mänskligheten ibland.

  Hon får ju skylla sig lite själv som inte orkade betala domännamnet (enl snapchat), men inte så kul att hon åker omkring i sin bil med dekaler och gör reklam för ”en annan” Ankpung ?

  Lika sur som the real hmm ?

  På tal om nick, så skulle jag behöva lite hjälp! Ni som kommenterar här på bloggen verkar ju rätt kreativa. ?
  Jag är nämligen i jakt på ett bra nick till min blogg, min nuvarande adress är alldeles för lång..
  Men jag själv har ju noll fantasi och har klurat på det här nu i flera dagar. Jag heter liksom Ellinor, kallas Elli, och det är ju rätt så vanligt namn. ? Om det hjälper så är jag kosmetolog/hudterapeut till yrket!
  Om nån känner sig manad så är det bara att kasta förslag på nick åt mitt håll! ?

   Elliolog

    ?

   Clickbait?

    Haha va? Vad finns det att klicka sig in på? Hon vill väl ha lite hjälp bara!

    Haha nä, gå in på min blogg om ni så önskar men var mest ute efter ett bra namn.. Har haft det nuvarande sedan jag gick i skolan så namn + klassnamn känns lite fel att använda nu. ?

   Ellinor care and color

   Alltså att man tar/inspireras av care and color från Blondinbella, alltså göra en Ankpung2.

   Hudis?

   Kanske kan ha fågelpung eller ankballe som nick… Bara att ta inspiration från Ankpung dåra….

    Systerdottern som hon hänger med har ju tagit namnet ”Getsnopp”… runs in the family 😉

   Dermatolog Ellinor? Nä, men typ Hud-Elli? Kort och koncist, och lätt att komma ihåg eftersom det är så simpelt och ”rakt på sak”. Kan man bygga ett imperium under namnet Blondibella så kan du säkert få Hud-Elli att funka för dig 😉

    Grattis till examen förresten 🙂

  Nä nä det var inget misstag av ankpung#2. Hon hoppades på att få mer trafik till sin blogg genom att ta ett känt namn för kolla hur hon beskriver sig själv…

  ”Jag bloggar om vad som händer mig i livet och skriver lite som jag tänker. Tyvärr för vissa är inte allt jag skriver helt rumsrent med då kanske ni skall kolla in på Disneys hemsida som är fin,gullig och fluffig.”

  ? ? ?

   Ha ha ja men hur jävla naiv får man va camcam? Hon skriver kukar och könssjukdomar men det var ett misstag att ta samma nick. Visst! ?

  Jag gick in och läste på nya ankbloggen, och gillar den redan enormt mycket bättre ( brukar ärligt steer clear när det kommer till Nicolina) då hon skriver om vettigare saker , som sin skilsmässa och känslorna efter den, istället för att vara ett psyko.

  Nicolina är kanske ”känd” i sin egen lilla krets, samt bland dem som läser bloggbevakning och förfasas, men inte tror jag att ens bloggare i allmänhet känner till människan, än mindre alla andra. Så jag tror faktiskt inte alls att den nya ankbloggaren hade koll på det. Sedan fattar jag inte varför man väljer ett sånt namn alls, det är ju allt annat än classy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.