Fantastisk bild på Natacha Peyre.

Natcha Peyre/Elena Belle:

Med tanke på all den ångest som den här blivande mamman uttryckt över sina kroppsliga förändringar så vill jag bara lyfta fram den här bilden eftersom jag tycker att den är magiskt vacker.

Typ…bara så…
Slut på meddelande.

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Önskar att jag såg ut sådär. Är lika gravid som Natacha men säkert fyra gånger så tjock. Har mått så fruktansvärt illa att jag bara kunnat sova och äta skitmat. Som att vara bakis efter en tredygnsfylla med sprit och amfetamin. Fyfan.

      Men hur var din utgångsvikt? Natasha var ju en pinne

        Nä det är klart, var ju fyra gånger så tjock som henne innan också.

          hahah jag skulle inte säga att 4x gånger Natasha låter så farligt! Inte mycket att multiplicera med

      Vet att det är svårt att inte jämföra sig osv men du lägger ju på dig för att du är gravid, inte för att du gör någonting fel.

      Alla är olika ? Snart är den här tuffa perioden över och du får träffa din sötnos!

      All kärlek till dig! Du vill nog inte ta till dig av det,men jag är hundra på att du är vacker ändå ?

        Tack hörni ??

          Min graviditet var också som en lång jävla bakfylla.. du är en kämpe. Är din skit mat och gör vad som än får dig att må lite bättre. Jag drack cola till frukost och ett tag levde jag på piggelin. Gör vad du behöver för att orka. Det blir bra ändå.. och hur du ser ut är inte hel världen jag lovar ❤

    Fantastisk bild för att hon är gravid och skitsmal samtidigt eller vad menar du ens?

      Kanske för att det helt enkelt är en fin bild? Vad har det ens med hennes tjocka/icke tjocka mage att göra?

      Snarare att det är fint att se Natacha/Elena visa upp magen trots att hon inte trivs i sin kropp just nu.

      Fin bild för att hon är gravid

      Vad bra ni är på att se strukturer. 🙂

        Eller så kanske det är du som inte kan se förbi din egen syn på hur en kropp ska vara för att uppfattas som vacker. Det är ju du som ser en smal kropp och drar slutsatsen att det måste vara därför bilden är vacker, medan de som har svarat dig alla anger andra anledningar till varför bilden tilltalar dem. Men det är klart, har man själv skeva strukturer i sitt tankesätt så ser man så klart samma strukturer överallt.

      Eller bara för att hon ser ut som en grekisk gudinna? Klänningen, stämningen, blomman, det fridfulla ansiktet, moderligheten – det är estetiskt, vackert.

    Fin bild men hon är mycket smalare än vad tex jag är och jag är ganska så ogravid

      Vad spelar det för roll? Måste man ha en viss vikt för att vara ”rätt” gravid?

      Men snaaaaaaark!!

    Står det ”sad” i en kommentar på bilden? ?

    Jag tycker bilden är vacker oavsett smal/tjockhets.

    0,1 ton och 38 v gravid. Hatar hur stor jag är, men älskar vad min kropp kan skapa ??

      Jag känner med dig. Är på pricken i samma sits. Eller aa, nästan. Du ligger en vecka före mig. Olidligt med denna kroppshydda. Men snart är sötnosarna här. Lycka till när det är dags 🙂

        Tack detsamma ? Är mest glad över att den lille kommer ut innan det blir varmare olidligt. Bebis i magen och stor kroppshydda är ingen perfekt kombination.

    Jag förstår inte varför människor hetsar upp sig, för att någon är smal och gravid. Lika lite som om någon är gravid och stor.

    Tur att det inte fanns sociala medier… när jag var gravid med Camcam och hennes syster. Jag såg ut exakt som på bilden ovan. Jag hade varken ätstörning eller tränade.

    Vissa går helt enkelt inte upp extremt mycket i vikt… och vissa går extremt fort tillbaka i vikt och figur efter förlossning.

      Väldigt individuellt ja. Jag är i vecka 34 och har bara gått upp 5 kg under hela graviditeten. Vägde 56 kg (170 cm lång) innan graviditeten och har fått frågor om jag alls äter, vilket jag gör, massor! Äter bara inte socker sedan mååånga år tillbaka, men vanlig mat äter jag av tills jag blir mätt och nöjd.

    Tycker att det är en fin bild. Detta är väl första bilden hon lagt ut där det verkligen syns att hon är gravid, de flesta andra bilder på hennes IG är ju gamla bilder.

      Hon la upp en del gravidbilder i april, tyvärr har hon plockat bort varenda en av de och det tycker jag är sorgligt!

    Men hur många här tror att bilden ändå är Photoshopad?

    Såg ut sådär när jag var gravid med mitt andra barn. Hade då ätstörningar. Hoppas så ej är fallet för henne, för det var hemskt. Sättet hon skrivit on sig själv på ger mig dåliga vibbar..

      Håller med om att hon är extremt smal. Och när hon tidigare, flera gånger, uttryckt sin ångest över vikten är hon nog ganska crazy över att hålla koll på vad hon äter.
      Jag är gravid i v32.
      Började på 72 kg.
      Har hypotyreos och var lite mullig innan.
      Mådde extremt dåligt från start men hade stor mage tidigt (övre kurvan).
      Äter ungefär 4 mål om dagen. Äter en mjölkfri kost pga allergi.
      Äter så mycket frukt ( vattenmelon, honungsmelon, äpplen m.m) när jag vill.
      Har alltså inga begränsningar.
      Min bm
      Tjatar om min vikt för att jag redan är rund.
      Väger idag i v32 81 kilo.
      Under denna period har jag ätit pizza när jag vill, en liten skål chips på kvällen.
      2 mackor innan läggdags.

      Önskar att man kunde fokusera på hur mamman mår och inte siffrorna.
      Natacha verkar ju ha en ätstörning och det är så synd att hon inte ens nan njuta av att hon är gravid och bär på ett litet liv.
      Istället räknar hon kalorier och dricker sin förbannade pulverdricka.

        Hon jobbar som modell så hon har alltid tränat och hållt koll på vad hon äter. Tror hon tycker det här är väldigt obekvämt.

        Det låter faktiskt som att du också har en ätstörning. Alla finner inte mat som ”njutning” utan enbart som bränsle och näring. Jag skulle aldrig äta pizza flera gånger i månaden eftersom jag blir trött, seg och får halsbränna och jag tycker att att det är ätstört att äta massor av mat som kroppen inte behöver enbart för att man ska ”unna” sig.

          Var någonstans låter det som att Ella har en ätstörning? Jag kan inte utläsa det på något vis i det hon skrivit.

          En ätstörning är inte något man ”tycker”, som i att du tycker att något är ätstört.

            Ätstörningar kan se ut på olika sätt, att äta mer än behöver är också en form av ätstörning.

    Hon hade lagt ut någon bild utan kläder där hon faktiskt verkligen fått en mage. Så det är ju svårt avgöra om någon är liten/stor på en sån här bild iaf.
    Är själv gravid och magen kan se olika ut från morgon till kväll och beroende vad man har på sig

    Eftersom hon helt uppenbart har en störd kroppsuppfattning och knepigt förhållande till sin gravida kropp tycker jag att det vettigaste är låta bli att kommentera hennes kropp. Hur fin man än tycker att hon är som gravid. Risken finns att bilden är photoshoppad och tänk då på vad hyllandet av bilden egentligen innebär.

      Fast det är ju tydligt att Camilla hyllar bilden för den föreställer någon som ser lycklig och tillfreds ut, i solen, naturen och graviditeten. Jag håller med dig i sak, men tycker att det är så tydligt att det i detta fall är den känsla bilden förmedlar som hyllas och inte bilden som sådan. Kanske detta hade varit bra att påpeka i inlägget för att undvika att man i kommentarsfältet fokuserar på kroppstyp. Tveksamt dock om det hjälpt.

    Så obehagligt hur folk diskuterar hennes kropp?! Låt henne vara! Hon är smal, hon är gravid, hon kanske är ätstörd, hon kanske svullar choklad dygnet runt, hon kanske drar in gravidmagen, hon kanske bara ser ut sådär. Låt folk se ut som dom gör utan att fundera, spekulera och komma med fördomar. Det är så förbannat tröttsamt.

    Vacker bild oavsett om hon hade varit ännu smalare eller vägt 100 kg mer. Hoppas hon kan njuta av sin graviditet. Det kunde inte jag, men reflekterade inte ens över hur jag såg ut. Mådde bara så jävla fysiskt dåligt från start till slut och kan aldrig mer tänka mig att vara gravid. Det var ett jävla trauma.

      Man kan svulla choklad dygnet runt om man har ätstörningar. Ätstörning går åt båda hållen.

        Ja, och? Det ena utesluter inte det andra och det skrev jag inget om.
        /Mvh hon som var sjukskriven hela gymnasiet och låg på ätstörningsavdelning

    Skillnaden mellan inlägget och kommentarerna är som natt och dag. Inlägget handlar ju om en kvinna som är gravid och som ser ut att vara stolt, lycklig och fridfull över det. För en gångs skull tycker jag Camilla kommit med ett inlägg helt utan värdering(vilket är svårt för vilken privatperson som helst att åstadkomma).

    Verkligen en vacker bild, men att läsa kommentarerna på hennes Instagram som den ofödda ingen skriver är fan komedi. En bild på en spjälsäng & en kommentar ”där längtar jag tills jag får sova” ??

      *ungen

    Någon som vet om Elaine har gått i taket över bilden än?

      Dagen är fortfarande ung?

    När hon fött barnet får hon förhoppningsvis en lite annan bild av vad som verkligen är viktigt.. Inte är det några kilo hit å dit iaf.

    Tyckte mina egna sk smånojor bleknade ganska fort då man blir så uppslukad av bebisen och dennes välmående istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.