Mera Myggisk (s)mygreklam.

My Martens:

Antingen ligger Myggan och åmar sig i gröngräset med två burkar kosttillskott som en nyss utsläppt kossa på grönbete – eller så sitter hon i en frisörstol, även denna gång med en burk kosttillskott i högsta hugg.

Jag vet inte om det är de tusen hashtaggarna eller den skamlösa burkhållningen som får det att brinna lite grann i huvudet på mig men någonting är det.
Myggan påpekar ju gång på gång hur utbildad hon numera är i marknadsföring på sociala medier så då kan man ju verkligen undra vad hon sysslar med här.

Undrar om de får en kick av att komma undan med omarkerade samarbeten?
Vad tror ni?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tyvärr har detta ofog spridit sig runt klotet eftersom även minsta influencer idag tror att det som Kardashians m fl gör är det som är både lämpligt och tillåtet.
    Faktum är att även hel- och halvsystrarna Kardashians har blivit föremål för påpekandet angående smygreklam. Inte ens i USA är det tillåtet att göra reklam utan att tala om att det är det man gör. Och det hur uppenbar reklamen ändå är för vilken människa sitter normalt och håller upp burkar eller andra produkter helt ur sitt sammanhang?

    I det här fallet känns det som sviktande intelligens men jag blir alltid lika förvånad när Hannah och Amanda, Katrin, Maggan m.fl. fortsätter att nonchalera reglerna. De vet bättre och jag ser det därför som ett hån mot oss följare. Och jag köper därför heller aldrig HERS, Clean Eating osv.

    Men hur kan håret bli både längre och tjockare efter frisörbesöket?

      Det är ca fem månader mellan bilderna skrev My på sin blogg.

        Nej, förebilden är tagen i augusti 2016, hon har skrivit det själv på sin instagram förr och visat bilden där förr, så det är alltså nio månader mellan bilderna, inte fem !

          Men lugn och fin… jag skrev ju bara vad My skrivit på sin blogg…
          http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2017/05/22/du-bara-maste-testa-detta/

            Vad My skriver på sin blogg stämmer sällan med sanningen/verkligheten, är det inte rent ljug så är det enormt överdrivet eller underdrivet, det är det vanliga. Går inte att lita på vad My säger och skriver.

            Precis, hon vinklar allt så att det passar för ögonblicket. Otur bara när hon motsäger dig själv titt som tätt. Ska man ljuga så bör man hålla koll på dina lögner annars blir det dom i Myggans fall motsägelsefullt.

            Otur när hon motsäger sig själv ja, och ja hon bör ha koll på sina lögner det blir otroligt pinsamt annars ju, hon gör ju bort sig jämt MEN hon har ändå tur också att så många är naiva och litar blint på henne och inte alls ser, förstår eller har bra minne så de märker inte vad som försiggår, så på så sätt har myggan tur.

      Hon #extencions

    Off topic: Jag blev att tänka på den där omtalade videon från Bella & Tyras show när de går hårt åt Kisse angående hennes bröstoperation. Hur kan Tyra sitta och ”håna” Kissie och förminska hennes val när hon själv har gjort en bröstoperation. Detta är iofs längesen, men jag blir så irriterad över hennes agerande mot Kissie när hon gjort samma ingrepp själv.

      Avundsjuka!

    Camcam: Apropå märkning av reklam, kolla det här instagramkontot och bloggen, du kommer få dåndimpen… ?

    https://instagram.com/p/BUXNqF8hUMo/

    Undrade när cam cam skulle uppmärksamma just detta, stalker som du är ?

    Få se nu vilken reaktion det blir från myggans håll, hon som aldrig gnäller eller beklagar sig eller stickar offerkoftor enlig blogginlägget hon skrev för några dagar sedan ?

      Observera att Myggans senaste snyftinlägg häromdagen kom dagen efter att det skrivits om Myggan här hehe.. Förutsägbara, beräknande och taktiska Myggan.

        Hon är sååå förutsägbar ?

    Varför, VARFÖR måste Myggan skriva ut både för- och efternamn när hon omnämner en vän som har ett ”kändisnamn” men endast förnamn om vännen har ett Svenssonnamn. Detta gör hon regelmässigt och även i senaste blogginlägget.

    Begriper hon inte hur kändiskåt hon framställer sig själv som?! Pinsamt!

      Hon gör allt för att verka märkvärdig vill därför gärna synas med ”kändisar”. Det är sen gammalt.

      Undrar om hon betalar för hotellboendet på Gotland eller i sann Myggananda utnyttjar väninnan Herre.

        *Herrey

        Hon gör väl reklam för hotellet. Hela Myggans instagram är ju reklam, inte många bilder som inte är betald reklam, alltifrån träningskläder till proteinpulver, men det sistnämda verkar hon ha slutat arbeta med.

          Självklart gör hon reklam för hotellet! Att jag inte tänkte på det ?

          Better you har väl avbrutit samarbetet med Myggan. Gissar att det har med osämja mellan Myggan och Maggan att göra.

            Just DET hade kanske med osämja men proteinpulvret har ju varit efter det, men jag gissar att proteinpulverföretaget inte ville samarbeta och förknippas med någon som går ut och påstår att hon gått upp 15 kg på ett år, hur bra reklam är det för företaget och pulvret? Men enligt myggan själv har hon förlorat samarbeten pga av kommande flytten, men sanningen kan nog vara en annan (om inte företaget lagt ner pulvret), men genom att påstå det samlar hon ju pluspoäng, då låter hon mer storsint och fin och det blir lite sympatier och hejarop. Myggan är smart som sagt, vet vad hon ska skriva och säga för att det ska låta bra men ibland blir det fel och många ser igenom det, en del är smartare.

    Hon använder dessutom alltid samma förbild som nu inte är för 5 månader sedan utan för närmare ett år sedan.

    Off topic!
    Cam-Cam, kan inte du göra inlägg om olika bloggares ”rise to fame”?
    Liksom göra en serie av det ?

    Malin gramer gör också mkt reklam utan att skriva ut att det är samarbete. Både på bloggen och instagram !

    Haha, det är ju samma superpiller som Vimmelmamman smygreklamade för!

    Jag kan också få mitt hår att se tjockt ut om jag ber en frisör att föna det och slänga i massa volymprodukter ?

    Varför har hon slutat reklammärka? Hon som ändå visade tecken på att äntligen ha förstått (nåja) marknadsföringslagen.

      Slutat!? Haha.. Hon har aldrig börjat, eller ja en del stora grejer märker hon såklart det som MÅSTE märkas.. men det är ju bara en bråkdel som hon reklammärker. Finns sååå mycket smygreklam hos Myggan ojoj.. men hon är finurlig hehe..

    Borde hon inte vara tydlig med att hon gör reklam för hotellet på Gotland mot att få bo där kostnadsfritt eller i varjefall till rabatterat pris? Har väldigt svårt att tro att hon betalar fullpris.

    Sen är det ju intressant att hon härom dagen skrev ett inlägg där hon påstod att hon aldrig gnäller eller beklagar sig eller bär offerkoftor. Jag dog fan av skratt när jag läste det ?

    My skämmer ut sig mer och mer hela tiden. Är det någon seriös näringsidkare som vill ha med henne att göra längre? Kanske blir det lugnare när hon kommer till Öland. Där finns inte så många kändisar att svansa runt.

      Tvivlar på att hon nöjer sig med ett anonymt Svenssonliv på Öland. Hon har ju skrivit att hon kommer att pendla till Stockholm för jobb och att hon då kommer att bo hos vänner. Det vill säga utnyttja godtrogna människor precis som hon tidigare gjorde när hon var en parasit på Maggan Graaf.

        Man behöver inte ha många hjärnceller för att förstå,vilka tanter som är här och tuggar samma gång på gång?Snacka om att dem har offerkofta delux på sig= som har fastnat och går inte vidare?

          Och vem av Myggans ”goda vänner” är du som tar parasiten i försvar? Jag höjer en varningens finger, var vaksam för snart är det du som känner dig lurad och utnyttjad av Myggan.

            Mig behöver du inte höja nått finger åt?vet en hel del om/hur vissa tantparasiater (som verkligen gör själ för sitt namn)jobbar….Tänk på det du X?

            X tror du verkligen det är en god vän? Inte My själv? Jag tror absolut det är My själv som kallar sig bloggpolis, gaaanska säker. Ja hur vissa tanter jobbar och diktar ihop är ganska sjukt, usch o fyy alltså.

          Man behöver inte ha många hjärnceller för att förstå vem Bloggpolisen är, och hon skriver bara när det handlar om My hehe.

            Hehe så fel ni har Bloggpolis är så passande för mig, som har i närmare ett år?skärmdumpat alla ”mobb” komentarer som vissa bloggare svarat sina läsare.Eller kanske är jag någon i någons bekantskapskrets? En jäkel är jag på att lyssna kopiöst nogrant?

    #tantparasiter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.