37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fick en Pavlovsk reflex att sträcka mig efter datorn. ? /driftledare on call på ett helt annat bolag. Nån har det svettigt just nu.

    Breaking: LD har lagt ut bilder på sig själv som normalviktig (påstår själv att det var undervikt). Så vacker hon var! Eller man ser väl det fortfarande men på de bilderna var hon riktigt filmstjärne-material.

      Läser aldrig hennes blogg men var tvungen att gå in och titta 😀
      Ja hon var verkligen snygg och alldeles lagom – inte för tjock och inte för smal.

      Undra hur gamal hon är på bilderna?

      Inte underviktig direkt va.. Har varit mkt smalare än det där utan att vara det minsta sjuk eller underviktig. Hon säger ju emot sitt eget argument att det skulle vara genetiskt att var tjock och att hon inte kan gå ner i vikt. Hon skriver ju själv att hon inte var sjuk utan bara inte hade råd att äta skräpmat.

        Att hon inte kan gå ner i vikt är troligtvis sant. Runt 95% av de med fetma som går ner i vikt har gått upp igen (till samma vikt eller mer) inom 5 år. Det är jävligt deprimerande för en tjockis som jag själv. Säkert ligger det en hel del i genetik och andra biologiska grejer bakom förutom ”dålig karaktär”. Men det går heller inte att inte se livsstilsfaktorerna som i många fall säkert avgör om någon blir fet.

      Underviktig – nej
      Muskelfattig – ja

    Sofis funkar.

    Bondinbellas funkar

    Hej! En fråga. Läste på Resumé om de influencers som fällts pga smygreklam etc etc. Men det är inte utskrivet HUR mkt de får betala. Är jag efter eller får man aldrig typ veta det? För tex Blondinbella och Amanda Schulman är ju en bot på 50.000-100.000 småpotatis. Så de skiter väl bara i det eller? Och gör det igen?

      Är det ärenden hos RO så finns ingen böter att betala. Det är en branschorganisation, inte domstol eller myndighet.

        Aha! Då vet jag! Men så om man fälls så spelar det alltså egentligen ingen roll? Då fattar jag att de fortsätter! Då betyder fällningen egentligen ingenting då?

          Nej, de kan aldrig dela ut straff utan eftersom de representerar branschen så är tanken att man ska lyssna och lyda för att inte anses som en tråkig och dum typ av resten av branschen. That’s it. Man förväntar sig att de som fälls ska ändra sitt beteende för att t.ex. undvika negativ uppmärksamhet i medier.

            Aha då förstår jag. Hade missuppfattat helt. Mao kommer ingen nånsin följa de riktlinjerna. Antar att pengar är viktigare än ryktet… tack för förklaring!

    Jag har för mig att även du taggade Dennis för gratis solglasögon? Jag såg nu att folk börjat få, eller iaf en, har du fått dina? Eller var det en kod för gratis?

      Det var en kod man fick och jag orkade aldrig skicka efter mina..

    Ärligt, jag kan inte vara den enda som tycker det är komiskt att Bella ska spela in en miniserie om hennes liv som hon har beskrivit ”ska spegla hur hennes vardag verkligen är” så sitter hon inför inspelningen och blir stylad till tänderna! ?

      Jag fattar nada nu när hon berättade att formatet ska vara en intervju-serie där hon träffar människor som inspirerar henne. Har svårt att få ihop det med att det ska handla om hennes vardag som hon tidigare sagt. Ska hon intervjua sig själv hela dagarna?

        Båda formaten låter precis lika trista. Om det är en serie om hennes liv så beskriver hon ju redan sin vardag i sin blogg. Vem har intresse av att ta del av samma grejer på en skärm? En bra intervjuare behover ha förmåga att lyssna och reflektera men det tror jag inte att hon kan för hon är rätt grund i sitt tänkande.

        Om jag förstått det rätt så är det content produern/stylisten/nannyn Emma som kommit på idén med TV-serien. Stod på Emmas blogg (som blondinbella länkade i sitt senaste inlägg) ”On Wednesday we’re doing something super exciting, I haven’t been able to stop thinking about it since Mars when I first came up with the idea! I can’t tell you much more just yet”

        För övrigt är det lite gulligt hur EXTREMT mycket hennes blogg handlar om hur fantastiskt och inspirerande och heja hejigt det är att jobba med blondinbella. Bloggen ser typ ut som blodninbellas blogg med samma bilder och allt på många inlägg…

          Haha skrev hon på allvar ”since MARS”? Får panik som ska leka internationella när de inte ens kan skriva korrekt

            Haha shame on me som visst inte heller kan skriva korrekt. ”Får panik på personer som..” ska det vara såklart

            Mars är väl choklad (och namnet på ägarfamiljen som är en av de rikaste i USA).
            https://en.wikipedia.org/wiki/Mars,_Incorporated

            Var supernära att kommentera på hennes blogg för att just påpeka det men pallade inte.

            Jag läste hela inlägget och det var rätt mycket språkliga fel vilket fick det hela att falla platt. Man behöver ju inte skriva korrekt men vill man nå ut internationellt så bör man ha någon som korrläser eller åtminstone skriva i Word så att man korrigera de mer uppenbara felen….

          Sigge, ”mars” är även namnet på planeten och guden (guden gav namn är planeten, vete fan vad koppling till choklad är….).

            ”Gav namn ÅT planeten…..”

            I Finland finns det en choklad som heter Mars, den är så sjuuukligt god!!

    Ska bli intressant att kolla in Bellas ”online-serie”.
    ”Det är ett intervjuformat jag ska göra med människor som jag ser upp till och jag har drömt om det i många år men jag har inte hittat rätt personer att jobba med.”
    Jag har svårt att tänka mig en sämre lyssnare/intervjuare än Isabella så jag kan bara bli positivt överraskad. Blir det som jag tror har jag bara haft rätt.
    För övrigt skriver Resumé idag om de senaste fällningarna i RON:
    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/05/31/valkanda-profiler-falls-for-smygreklam-i-sociala-medier/

      Det är väl ett steg i henne gamla dröm att blir Sveriges Oprah Winfrey? Tror inte riktigt Bella har den framtoning som krävs….

        Framförallt är Bella ointresserad av människor om hon inte har användning för dem på något sätt. Hon har inget intresse av människor för deras egen skull utan bara om de kan utnyttjas på något sätt.

    OT men:
    Ni som kommenterar här som har egna bloggar, vilken portal använder ni? Fördelar/nackdelar?
    Jag använder just nu WordPress men kommer att byta bloggnamn och vill även byta portal i samma veva.. Kraven är att den ska vara lätt att använda(helst med färdiga designer man kan använda) och det ska finnas en app för iPhone. Bloggar nästan alltid från telefonen. ?
    Tacksam för tips!

      Tycker du ska stanna med wordpress och köpa egen domän + hotell… Alltså inte deras pro-paket. Har ingen lust att länka min blogg här, men så såg den ut innan jag blev tvungen att sluta ha på eget hotell 🙂

        Vill inte betala för en egen domän då jag inte är superaktiv när det kommer till att blogga, det skulle inte vara värt det liksom.. ? Bloggar mest nu som då för nöjes skull.
        WordPress är ju helt ok, men känner för en förändring.. ?

          Blogg.se?

          Mikz.com

      Om du inte har skyhöga krav så fungerar ju blogg.se även om deras redaktionella personal är fjantigare än fjantigast. Lätt att blogga med från telefonen och finns många färdiga teman som är lätta att ändra och anpassa när det kommer till header, färg, font osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.