Har idioterna fått fritt tillträde till Internet?

Carolina Gynning:
Edit:
Sluten psykvård = dumt ordval. Tack alla som påpekade det!

Vad i hela helvete pågår på Carolina Gynnings blogg?
Jag fick tips av min läsare Sofie om en kommentar och när jag gick in för att kika närmare så stötte jag på det här pårökta dårhuset.

Hon borde snarare göra smygreklam för psykofarmaka än för fjärilssmycken och gråtande ansikten. Tillgång och efterfrågan. Tillgång och efterfrågan.

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En släkting till tv-Jesus kanske?

    En minoritet av psykiatrins slutenvårdspatienter är av ovanstående exempel. Dra inte alla över samma kam, tack…
    Inte konstigt att stigmat är så utbrett angående psykpatienterna när bloggar far med dessa inlägg.

    Jag är aktuell inom öppenvårdspsykiatrin och har varit inlagd två gånger men inte kan jag jämföras med en dåre.

      Ta inte åt dig. Dårar är vi mer eller mindre allihopa, man ska inte ta åt dig av allt. Alla vet att det finns dem med ätstörningar å andra problem som blir inlagda. Se inte detta som en medveten kränkning.

    Sånna här inlägg är helt omöjliga att läsa på mobilen tyvärr. Man ser inte vad det står…

    WTF?! ???

    Vad är det där för jävla rubrik?
    Ja, man har fri tillgång till internet på psyk. På slutenpsyk finns vanliga människor. Mammor, pappor, mormödrar, läkare, städerskor, studenter osv. Majoriteten av människorna är inga man någonsin skulle tro har psykiska problem utifrån fördomar.

    Mvh,
    Låg inlagd flertalet gånger under hela mina övre tonår pga anorexi och depression. Hade även MVG i allt och var en duktig flicka som ingen trodde skulle bli ett psykfall.

    Skitinlägg.

    Ha ha, fantastisk kommentar. Trodde att man blev mer loj och mosig av att röka på men det här är nog fråga om en snedrökning. Kul i vilket fall.

    Sedan finns det ju andra bloggare som älskar sig själva mer och i stort sett bara fotar sig själva i olika outfits, alltid med att självgott leende. Skulle vara väldigt spännande att släppa lös denna dåre på dom.

      ”Sedan finns det ju andra bloggare som älskar sig själva mer och i stort sett bara fotar sig själva i olika outfits, alltid med att självgott leende. Skulle vara väldigt spännande att släppa lös denna dåre på dom.”

      Ehh? Varför det?

    Jag fattar noll.. blev mest rädd och slutade läsa :/ Vilken målgrupp är hennes följare? Livets ord?

    Sitter du och tror att folk på slutenvården inte får använda internet fritt? Med tanke på rubriken. Dom har fri tillgång till internet där. Naturligtvis. Varför skulle dom inte ha det? Dom har inte gjort något fel så varför tror du att dom har restriktioner? Det är i ett fängelse som man har restriktioner och inte får använda internet eftersom man gjort fel och förlorar därmed det. På slutenvården är det helt vanliga människor som vem som helst som oftast är där frivilligt och som bara mår väldigt dåligt.

      Man har inte restriktioner för att man begått något brott, nej. Men man kan ha restriktioner för att man är en fara för sig själv och andra.

      Jag har varit inlagd på psykiatrisk slutenvård ett flertal gånger, för ett par år sedan. Där fanns inga datorer. Man fick surfa från sin mobil – förutsatt att man inte hade kamera på mobilen för det fick man inte ha på avdelningen. Det är kanske annorlunda nu när typ alla mobiler har kamera. Jag (och de flesta med mig) hade dock kamera på min mobil och fick därför inte ha den framme = inget internet.

      Andra restriktioner som fanns där jag var inlagd (Sthlm) var att man fick inte ha några sladdar, laddare, hörlurar, bälten, sjalar etc. Man fick säga till på expen om man ville låna duschslangen. Sen fick vissa äta från plasttallrikar och med plastbestick och ha plastmuggar att dricka ur. Sen självklart inga rakhyvlar, speglar etc.
      Vet inte riktigt varför jag berättar det här, blev lite väl off topic – sorry!

    Den slutna psykvården är inget dårhus. Smaklöst inlägg.

    OT men det är en del läsare som ställer frågor kring visst innehåll i LCCs produkter i kommentarsfältet till inlägget i BBs blogg om hennes nya avancerade hudprodukter.

    Det jag verkligen reagerar på, är att deras varumärkeschef Hannah är så slarvig i sina svar. Grammatik och stavning är ej korrekt. Dessutom stavade hon även mejladressen för kundfrågor fel. Seriöst! Nej. Kan vara värt att anställa personal som åtminstone gått ut gymnasiet med hyfsade betyg tycker jag.

    Återigen visar Cam vilken skit till människa hon är.

    Intressant att du tidigare hyllat hur viktigt det är att prata om psykiskohälsa och sen postar du detta

      Verkligen, ytterst märkligt val av rubrik med tanke på att camcam själv har haft problem med psykisk ohälsa. då tycker man ju att hon borde förstå..

        Men herregud, varför tar ni det så bokstavligt? Kan man inte få ”skoja” lite ens om sånt här, vad får man skoja om..

          För att hela jävla samhället tror att man är läskig, farlig, dum i huvudet, hemsk, kriminell, störd osv osv osv så fort man varit inlagd på psyk vilket är långt ifrån sant. Vet du hur stigmatiserat psykisk ohälsa är? Hur ifrågasatt man blir som människa/dotter/förälder? Det är fan inte kul någonstans.

            Nej, hela samhället tror verkligen inte det. Du tappar ju all din trovärdighet med så vilda överdrifter. Vill du göra en poäng, håll dig till sakliga argument. Om du bara vill skrika ilsket däremot så har du rätt strategi.

    Tondöv titel.. bättre kan du CamCam!

      Bättre kan hon inte, bevisligen. Tyvärr.

    Idag råkade jag på jobbet spontant säga ”Folk är f-n helt j-vla dumma i huvudet” (man ska inte säga allt man tänker)….alla såg ut som frågetecken men kanske ska jag imorgon visa det här inlägget så ser de var jag menar…

      Måste även sluta svära – det passar sig inte riktigt på min arbetsplats….förr jobbade jag på ett stort industriföretag med enbart män som arbetskamrater – då funkade det bättre!

        Så kvinnor får inte svära? Själv svär jag som en tok, det liksom bara kommer i vartannat ord 🙂 Och inte behöver jag omge mig av män för att det ska vara OK

          Det beror nog på vart man jobbar vilken jargong man har – jag jobbar i skolvärlden och där är det inte lika accepterat som det var när jag jobbade på ett industriföretag, antagligen inte mest pga män/kvinnor utan att jag numer anses ska vara en förebild 😀

      Det går inte en dag utan att jag spontanutbrister ”Vad är det för jävla fel på folk?” … men mina jobbarkompisar har vant sig ??

        Alltså det ÄR ju fel på de flesta så det är ju inte så konstigt att man reagerar 😀

          Exakt! Jag brukar lägga till att jag fan ska bli eremit ??

    hahaha. vad är det här? Jag som redan känner mej osäker på vad mina medmänniskor är för elaka/hemska/otrevliga/onda/läskiga människor när jag läser kommentarerna på den här bloggen (ibland), men det här gör mig ännu mer sugen att att gå och bli en daggmask istället för att leva bland människor

    Äsch, jag har också haft mycket psykiska bekymmer och legat inne på slutenvård. Blir varken kränkt eller tar illa upp ändå.

    Men alltså… Kalla det vad ni vill, psykiatrisk avdelning, dårhus etc. Summan av kardemumman är ändå densamma, alla är där på grund av felkopplingar i skallen. Vad blir alla så upprörda över? Det finns en hel fruktskål med dårar av olika slag på sådana kliniker och i samhället. Det var ett kul inlägg. Mvh En som också har en del problem med skallen.

      Alla har vi nog haft våra problem liksom.
      Man kan inte vara så förbannat lättstött över allt om man vill kunna må bra.

    Men chilla…!

    Det är ju inte meningen att driva med mentalpatienter i detta inlägg, tror inte Camilla hade ens en tanke ditåt..
    Jobbigt att folk blir kränkta över allt idag.

      ?? eller hur. Spelar snart ingen roll vad hon skriver, folk sitter här och är sekundärkränkta hela tiden. Letar dom fel eller vad???

      Det handlar inte om att bli kränkt. Många av oss som varit inom psykiatrins värld har blivit otroligt dömda, ifrågasatte, bortvalda osv pga okunskap, rädsla och stigmatisering. Det är inte roligt någonstans att inte vara accepterad i samhället för att du råkar ha en bakgrund inom psykiatrin. Blir jag behandlad som vem som helst om jag har långärmat? Japp! Tycker folk att jag är en vettig person? Japp, smart och klipsk till och med! Har jag kortärmat är jag dock djävulens avkomma, borde inte vara i närheten av barn, absolut inte mitt eget. Jag får inga jobb på arbetsintervjuer i kortärmat osv. Om jag blir kränkt pga all djävulsk behandling jag fått genom åren i kortärmat, ja men då får jag väl vara kränkt då. Inte hela världen.

      Råkade ha anorexi, depression och självskadebeteende i tonåren pga min prestationsångest. Ärren sitter där oavsett hur frisk jag är och samhället behandlar mig som att jag vore en sjuk mördare ibland.

        Men det har ju ingenting med detta inlägg att göra! Camilla sitter inte och pekar finger åt personer med psykiska problem.. när man säger att folk är idioter t.ex. syftar man ju inte mentalpatienter mm

        Går ju att dra allt hur långt som helst om man vill.. Men är man väldigt ostadig i sitt mående bör man nog inte läsa en sådan här blogg då, där tonen ofta kan vara ganska ”rå”, (speciellt i kommentarerna)!

          Camilla har ju ändrat rubriken till idioter. Har du ens läst förra rubriken?

    Förundras över hur många som tycker det är ett så stort problem med rubriken. Vad för ett elfenbenstorn ni fina fröknar måste sitta i! ? Psykisk ohälsa blir inte mer stigmatiserat av dårhusskämt. Och inte mindre stigmatiserat av att censurera andra. Puss.

    Catrin Hedlund (passar rätt bra under etiketten idiot på internet) verkar lite sur och gör sig än en gång till offer:

    http://i.imgur.com/hQtq2La.png

    Herregud alltså vilken kommentar, vilka kommmentarer..! Undra om det är samma bittra dåre som är på andra stora bloggar/kändisars bloggar och gnäller, klagar och skriver skit, skulle tro det är samma person. Gynning får nästan gå ut i pressen och prata om hur hatad och mobbad hon blir.. Tycker det verkar vara de som faktiskt inte alls får så mycket hatkommentarer som är de som gapar högst och mest om näthat, och de som får mest och värst de verkar inte bry sig så mycket om det. Sjukt iaf hur en del kläcker ur sig skit, avundsjuka är det nog ofta också.

    Läste CGs blogg förr och hon har vid flera tillfällen fått kommentarer från någon som inte verkar må särskilt bra. Vi pratar om upp mot tio kommentarer (olika alias men bara minuter emellan) där hen själv beskrev sig själv som sjuk, men också klandrade CG för diverse psykiska sjukdomar. CG stängde av kommentarsfältet under en lång tid pga detta. Av en händelse fick jag syn (1-2 år sedan) på en sådan kommentar på instagram om CG. På CGs instagram hade hon också lämnat kommentarer om diagnoser. Gick in på kommentatorns instagram och hon lade huvudsakligen upp bilder på sig själv, många många per dag, där ingen varken gillade eller kommenterade. På CGs instagram skrev jag då att de kommentarer som nu skrivits även där påminde mycket om de som skrevs på CGs blogg. Jag blev då blockerad av personen – men blev först uppmanad att söka på någon diagnos och kallad för diverse. Kvinnan verkade helt klart besatt av CG eftersom hon dels dök upp i perioder, dels skrev sådana speciella och kränkande kommentarer.

    Så det jag ville ha sagt var väl mest det, att någon varit och kanske är mer eller mindre besatt av CG under perioder.

    Hahah bra inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.