Mjaoooo!

Catrin Hedlud:

Kan man rehab’a från sig själv verkligen?
”They tried to make me go to rehab, but I say no, no, no….”

Tack för tips, Amanda!

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åhnej. Inte ett mobbningsinlägg till. Du vet ju att det är det som händer i kommentarsfältet nu? Vuxenmobbning.

      Snarare bra att få en nuna på bedragerskan regelbundet, så fler människor slipper bli lurade (nu när hon fortfarande är ute).

      Det kan hon gott ta 🙂 Känner ingen empati för monstret Catrin.

      Mobbning? Vad i all världen gojjar du om? Är det du Catten som är hög igen?

      Det finns ingen mobbning när man talar om den här narcistiska individen. Hon förtjänar exakt allt ont som händer, and worse are to come (rättegången 😉 )!

      En öppen anstalt i någon idyll skulle kunna erbjuda just det (rehab) synd att du inte tog chansen. Är uppriktig.

      Ja, Catten njuter ju av att sätta ut såna där mobbningsinlägg verkar det som, där hon trampar på sina brottsoffer och hånar oss som reagerar sunt över att hon beter sig omoraliskt åt, hon kan nog inte göra nåt åt det, hon är nog bara sån, och jag tror att Catten skulle bli ledsen den dag när ingen bryr sig om att svara henne, nu tror hon att hon är betydelsefull och viktig, hennes värld och självbild rasar nog den dag hon inser att hon inte är populär och känd, utan istället impopulär och ökänd, så hon fortsätter nog att sätta ut sina mobbningsinlägg, det ger henne kickar liksom.

    Det där korset är fan i mig en förolämpning mot alla kristna värderingar….

    Ja hon skulle gått på rättegången i måndags så hade hon nog sluppit 10 ton av ångest iallafall.

    Lurendrejare heter ju ”con artist” på engelska. Betyder det att hon inte lyckas lura folk längre?

      Oooh snap ? Nailed it!

      ???

    Undrar vilka som är idioter? Dom som struntar i sin rättegång eller dom som tycker det är riktigt lågt att skita i det?

      Eller…. den som lurat försäkringen att man blivit våldtagen utomlands för att få utbetalt flera tusen gångar, den som ljugit för media att man är basket proffs, den som ljög för omvärlden att hon har barn med en upptagen man (Panetoz-killen), som förstörde hans/hans tjejs liv (och sitt eget barns, tänk att läsa om det här när ungen blir äldre!) genom att ljuga ihop en så fruktansvärd sjuk historia? Eller den som lurade unga (barn!) på tusentalskronor för konsertbiljetter till deras största idol, för att Catrin Hedlund skulle kunna finansiera sitt ”lyxliv” som ensamstående mamma? Eller kanske den som lurade sin egen VÄN på en resa värd +20.000 kr, ett äldre par på +40.000 kr för en resa de aldrig så skymten av, eller när hon påstod hon var med i Top Model och därför droppat skolan? Eller när hon lurade sina barns pappor och ex killar genom att sno deras bankkort och resa iväg samt tömma korten fullständigt?

      …Eller kanske det är den fjanten som trots solklara bevis nekar att allt (ovanstående) skulle ha ägt rum? ?

        A-M-E-N! Hon är SKYLDIG till dessa hjärtlösa brott. Kan alla som grinar vuxenmobbning vara vänliga och få in detta i sina små huvuden. Tack!

        Du glömde en sak; hon har till och med lyckats manipulera landstinget att betala hennes silikontuttar! Alltså, fatta vilken manipulativ förmåga hon har, vi som jobbar och betalar skatt har betalt hennes silikonbröst, helt otroligt!

          Say what?! Kan man få nya tuttar gratis om man mår dåligt över sina nuvarande?? Om man skaffar barn och är sen missnöjd med sina bröst?
          Låter helt sjukt.

        Du glömde rattfyllan.

        De e så jävla sjukt! Jag förstår verkligen inte hur man tänker när man utsätter andra människor för sådana fruktansvärda saker! Hur tänker man? Jag fattar inte!!

    Kanske hade varit skönt att ha den där rättegången överstökad iaf… hon borde vara glad att hon kan röra sig bland folk fortfarande, vilket är helt sjukt egentligen när man tänker efter.

      Ibland funderar jag över hur länge det ska gå innan hon blir sönderslagen av någon (en helt seriös fundering). Hon verkar ju inte precis vara omtyckt och har även enligt utsago många fiender (samt lurat en och annan på hundradtusentals-kronor, som nog också känner folk….)? Det är väl bara en fråga om tid.

    Enkelt fixat – lägg inte ut minsta lilla obetydliga skit på alla nätets möjliga kanaler så bryr sig inte någon längre om dig. Men det vore ju förödande för egot Cattenmissen, eller hur? ?

    Den här lilla människan har förstört för så många människor under så lång tid att varje dag resten av hennes liv borde vara fittdagar. Hon har fått all hjälp det här samhället kan erbjuda och det hjälper ändå inte. Undras vad som hänt med hennes kompis in crime, mamsomatens förundersökning? Även hon borde låsas in. Om inte för medhjälp och mottagare av stulna pengar så åtminstone för att en hel uppfostran (nej två förresten då även brodern låter KFM stå för hyran) har gått åt skogen. Brottsrubricering: Medhjälp genom misstag i uppväxten???
    Är det vuxenmobbing att reagera på denna kriminella farsot?? Svar: Nej, inte en chans.

      Instämmer! Hela familjen verkar helt verklighetsfrånvända. Även Catrins pappa är känd för att lura av band på pengar. Nått måste gått helt fel i uppväxten då samtliga blivit samhällsparasiter förutom mamma Hedlund som iofs. Har ett jobb men verkar ha noll pondus för att få slut på allt skit. Det kan inte vara kul för Anne Hedlund att vara ute i Järna och känna alla dömande blickar och tyvärr kommer nog barnen även märka av det. Grattis Catrin för att du inte bara sabbat dit eget liv utan även dom få du har i din närhet!

        Vem är pappan? En pappsomat?? Vad menar du med att lura band på pengar? *ohälsosamt nyfiken nu.

          Enligt Catrins moster som för ett år sen skrev väldigt mycket negativt om Catten och hennes familj så har Cattens pappa också hållit på med bedrägerier då han jobbat med att boka band till spelningar. Finns skärmdumpar på instagramkontot Catrin Hedlund bedragerskan.

            Tackar ??

    Tidigare hade ju en annan text till bilden? Typ ”dagen har knappt börjat och jag är redan slut” och något om rehab eller vad det nu än var.

    Vad är det denna livstilskriminella lille kissemiss brukar säga?
    Karma…så därför skriver mina flinka fingrar detta efter en hård dags jobb (vet du vad hård dags jobb är Catten?)
    Nä, bläddra vidare då till nästa kommentar 😉

    Hon kanske mottagit en häktningsbegäran?

    Skönt att hon verkar frisk från sin s.k njurbäcksinflammation nu då… Så hon har annat att gnälla över… Hon borde väl vara lycklig nu över att vara gravid tycker man….

    Jag undrar om hon någonsin har uttalat sig om det hon gjort och faktiskt dömts för. Alltså mer eller mindre bett om ursäkt. Och hennes prat om att hon har en superbra advokat. Vad menar hon med det? Att hon är skyldig med denna superadvokat ska minsann hjälpa henne att bli fri?

    Slut som artist?!

    Vilken form av artist anser hon sig vara med alla crazy inlägg?
    En fattig bedragare, empatilös tvåbarns morsa utan utbildning som inte ens betalar sin egen hyra?
    Som bedrar alla hon kan, unga som gamla, till och med blinda?

    Catrin du ska vara glad att du fortfarande kan gå ut utanför dörren utan att folk kräver sina pengar du snott –

      Hon är Panetoz bihang

    vaddå är hon artist?

      Hon blandade ihop det med clown…

      Bollvirtuos. Basketproffs. Har du missat det?

      https://www.youtube.com/watch?v=I1TlOBLxZ8U

    Fittdag = en bra dag?… eller har jag missat nåt?

      Hahahaha?

    Alltså, den här människan är så fascinerande. Helt sjukt hur hon beter sig.

    Jag känner bara usch varje gg jag ser henne. Tror inte jag känt så för någon jag inte känner innan

    Men suck. Förstår människan inte varför hon får så mkt, negativt. Hon har förstört för så många. Ta ditt ansvar någongång Catrin. Du kommer inte komma undan kommande straff. Istället drar du ut på det och kommer säkert sitta inne nästkommande sommar. Är det inte bättre att få det överstökat? Du är en brottsling som begått grova brott. Tror du på allvar att det lönar sig att dra ut på det genom fejkade sjukdomar och nu fejkgraviditet? Ingen tycker synd om dig. Fy fan för ditt betende.

    Hoppas det blir häktning inför kommande rättegång.

    Dravel ta ditt straff bara.

    Hon ska vara glad att hon inte bor i Malmö, då hade hennes artistdagar varit slut för längesen 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.