Zara Larsson får sin bild uppsatt på Arlanda.

Zara Larsson:
(null)

Jag undrar när min bild kommer hängas upp?

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Trist att hon inte alls liknar personen på bilden i verkligheten… eller kanske snarare att personen i verkligheten inte liknar den på bilden

   Fast det gör hon ju?

   Det gör hon. Vid stylade tillfällen ? Fruktansvärt vacker tjej, väldigt avundsjuk!!

   Postar inte alls för fort!!!!

   När jag är osminkad och ofixad liknar jag inte heller mig själv som sminkad och fixad. ?

  Att Zara Larssons bild ska hänga där ser jag som självklart. Men annars tycker jag den väggen spelat ut sin roll. Det var coolt för några år sedan när de som hade sina bilder där var genuina internationella stjärnor, Robyn, Roxette, Zlatan osv. Nu förtiden hänger de upp vem som helst känns det som, hälften av dem känner jag inte igen när jag kommer hem. Albin Ekdal? Ann-Sofie Back? Gunilla Lindberg? Helena Helmersson? Jonas Bohlin? Jonny Johansson? Katarina Gospic? Marina Kereklidou? Alla har de gjort relativt coola saker men att representera och presentera Stockholm känns lite overkill… till och med Kenza hänger ju där….

  Heja Zara!!

  Oj hänger hon inte där redan? Känns ju självklar!

  Booken är tillbaka från fatcamp efter 20 dagar och oxå blivit av med sin Iphön rosé guld på affären ?

   Måste ju gråta ut om nåt 🙂

  Petra Tungårdens semaste reklaminlägg: ”Hela innergården doftar verkligen syrien nu”

  Hahahahh. Typo I know men ändå

  Bra och välförtjänt att Zara får sin plats på väggen där!

  Så jävla välförtjänt! En fantastisk artist och en grym förebild!

  Off topic. Men är odds anställning på Ottos tidsbegränsad till tre månader eller fattar jag hans linkedin helt fel? ”Assignment for three months” står det.

   Verkar onekligen så! Var tvungen att kika och gud så pinsamt illa någon har skrivit som rekommenderat honom. Varför inte skriva på svenska om man inte behärskar engelska?

   ”In my eyes Odd is a true businessman. For several years I have followed Odds Personal Development into the person he is today, happy, sociable, trustworthy, calm and collected, and a damn good salesman. Odd possess the qualities that to me is recognised and associated with a strategic and advanced business seller.

   He has also develop an ability to see the proper valu for the customer and for there satisfaction and cut through different solutions to control work side by side with the customer and partners towards a profitable future. I can warmly recommend Odd to the same or similar work for future employers!”

    Åh herregud ?

    Den som skrev den rekommendationen är nog samma person som skrev platsannonserna för LCC (dvs Odd)

    Kära någon. Var tvungen att läsa om texten tre gånger för att ens förstå själva orden. Om någon hade skrivit ett sådant referensbrev om mig hade jag bytt namn och flytt till andra sidan jordklotet där min karriär fortfarande hade någon chans.

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/RgLld/anna-book-hemma-efter-biggest-looser-har-varit-mycket-tarar

  Booken är med och skapar tv-historia ännu en gång, äntligen hemma från biggest loser! ?

  Den nys catten light aka monasuniverdum blaser nu sina lasare, tydligen gar affarerna inget vidare! Och mina snalla/ifrågasättande kommentarer släpper hon inte igenom, trist !!!

  Någon som kan hjälpa?

  Jag förstår att det här är helt fel ställe att läsa. Är dock inte aktiv andra ställen på nättet än här, så hoppas någon orkar svara.

  Den korta versionen: Jag ska behandlas hos en psykolog. Men hur hittar man en sån och vilken behandling ska jag söka?

  Den långa versionen: Jag har grov ångest och stress för mitt liv och min framtid. Konstant stress över min framtid. Jag studerar på min sista termin, har ett framgångsrikt jobb, framgångsrik partner och allmänt ”ett bra liv”. Men jag mår inte som jag borde må. Jag stressar så mycket över det faktum att jag inte vet vad jag vill med min framtid. Jag har ingen aning om vad jag ska göra.

  Dessutom har jag haft otroligt dåligt förhållande till min mamma. Hon har misshandlat mig psykisk genom hela min uppväxt och är narcissistisk. Känner mig som hennes fånge och har fått otroligt dåligt självförtroende samt ångest för inte att räcka till på grund av henne.

  Jag känner att jag behöver rensa mina tankar och få bort den konstanta klumpen och känslan av oduglighet, oro och ångest från magen.

  Vad ska jag söka för behandling? Hur hittar man en psykolog? Jag bor i Lund/Malmö-trakten om det kan hjälpa. Tack till du som orkade läsa enda hit ❤️

   Det skulle stå ”helt fel ställe att posta”; inte ”läsa”.

    Det bästa du kan göra är att googla. Du kan alltid vända dig till din kommun eller närmaste vårdcentral. Det finns en mängd olika ställen och det finns mer än psykologer att gå till, kan vara en terapeut eller psykiatriker.

    Något du ska komma ihåg är att om personen du träffar inte känns rätt ta då någon annan. Man måste inte ta första bästa utan det är viktigt att du trivs med personen och känner tillit. Hoppas det löser sig för dig. Modigt av dig att vilja söka hjälp <3

   Börja hos din vårdcentral, det är nog det lättaste (och billigaste?) sättet. Förhoppningsvis funkar det med den du får träffa där, annars kan du söka vidare. Beroende på hur gammal du är kanske även en ungdomsmottagning ta emot dig, de har olika åldersgränser, vissa upp till 25 år. Lycka till!

   Testa internetpsykiatri! Tillhör landstinget ich ligger under Karolinska Universitetssjukhuset, så det är helt seriöst, och har i uppföljande studier visat sig ge mycket positiva resultat för de deltagande, mång gånger t.o.m bättre resultat jämför med kontrollgrupper som ”bara” har deltagit i vanlig face-to-faceterapi. Jag har deltagit själv och rekommenderar det verkligen varmt!

   Om du både pluggar och jobbar finns väl både studenthälsan och företagshälsovård – du kanske kan börja där?

  Michaela Forni har startat ett online magasin. Känns ruggigt likt Nicole falcianis…. inte alls tagit idén eller så från henne… skäms. Hänger inte dom dessutom

  Är jag den ende som inte förstår hypen kring Zara Larsson?

   Ja möjligtvis ?

   Nej. Hypen kring menlös popmusik överlag är ett mysterium för mig. Hon låter som alla andra popsångerskor.

    Nä, det håller jag inte med om. Däremot låter hon exakt som Rihanna.

     Jasså helt random kommentarer kan du svara på, vad sägs om att svara på när du ska skriva om Nellie?

      Så fort jag kan kommer jag svara på det. Ligger på om det just faktiskt eftersom jag börjar bli irriterad på hela skiten.

     Har inte hört Rihanna innan men nu utsatte jag mig själv för en snutt och håller med dig, de har lika enerverande och gnälliga röster båda två. Som en knarrig dörr. ? och musik av sorten som får mig att vilja slå nån på käften. ?

      Du kan gå om du inte har kul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.