Har Boken åkt ur Biggest Loser?

Anna Toledano Book:

https://www.instagram.com/p/BUzfsOQB5CT/?taken-by=annatoledanobook

What does it meeeeeeeean? (Som Phoebe skulle ha sagt!)
Har Boken gråtit sig en sådan syndaflod av tårar att hon flutit hela vägen hem till Försunda från Biggest Loser-slottet?
Nääää, för inte skulle väl vår kära Bok lämna walk over och svepa in sig i en enorm offerkofta och promta på att Roberto kommer och hämtar henne för att hon FÅTT NOG!?!?!?!?

Om jag övervägde att utöka kanalutbudet här hemma innan så är det ingenting mot vad jag är nu! Jag bara MÅSTE ha kanal sju NUUUUUU!!!
Att titta i efterhand och veta att ni vet någonting som jag inte vet innan jag vet det går inte för sig! Vi måste ju livechatta under avsnittens gång!
Ni minns ju vår Arga Snickaren – vad hände sen-kväll!!!!
Det var en episk kväll!
Kan vi slå 193 kommentarer den här gången?

https://youtu.be/f0hyx2GfC_A?t=3m13s

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Säkerhetskopierar folk inte?

    Vart är alla smileys?

    Raderad av CamCam.

      Det är inte sant kan jag meddela. Hennes son var inblandad i ett annat fall men där som offer och inte som förövare, där rätten dömde till sonens fördel.

        Raderad av CamCam.

          Nä precis, dom kommer alltid 14 dagar efter rättegång.

            Eeehhh, inte. Särskilt ungdomsmål ska man dessutom avkunna direkt efter förhandlingen om det inte finns speciella skäl att inte göra det. Annars kommer domar ofta 1 eller 2 veckor efter avslutad förhandling.

          Raderad av CamCam.

      CamCam gå in och rensa i kommentarsfältet, tack, såna här rykten ska inte spridas om barn när vi inte vet vad som hänt och ingen källa finns. Om det hänt är det oerhört tragiskt för alla inblandade och borde inte skvallras om här.

        Tack!

    Alltså hennes hashtags!

    En icloud backup kanske vore bra att ha!? Find my Iphone?

    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/RgLld/anna-book-hemma-efter-biggest-loser-har-varit-mycket-tarar

    ”Det känns som att jag är med och skapar lite tv-historia ännu en gång, haha, säger hon.”

      Hon sparar inte på superlativen minsann

      ”– Det är det mest fantastiska, underbaraste, skönaste, härligaste, bästaste i hela världen att få komma hem. Det har varit sinnessjukt att vara utan familjen. ”

    Lugn CamCam! Du kan se allt på TV4play! Och vad jag vet behöver man inte vänta tills det sänts på tv, bara att titta samtidigt som det går på burken. Men frågan är ju NÄR detta ska sändas???

      I höst! 🙂

    I Biggest Looser gråter alla deltagarna mycket. Det är ett gråt och sammanbrotts-program så det passar Anna jätte bra i.

      Looser?

      Gråt och sammanbrottsprogram hahahahha

    Helt off topic men kommer du skriva ett inlägg om att Filippa, som Odd hade en fling med, har ”talat ut” till hant.se? 😀

      Skrattade lite åt hennes påstående att hon inte var ”jätteinsatt” när de frågade om hon visste vem odd var när de matchade på tinder och att hon ”inte säger nej till en date”. Så VEM som helst som frågar får ett automatiskt ja?

        Så det är bekräftat att det var en riktig profil på Tinder?

          Japp det är det. Ganska larvigt att han gick ut och dementerade att det var nåt mellan dom och nu erkänner han? Om man inte vill att det skulle bli offentligt är det inte så svårt att ses i hemlighet ett tag… sånna här ryktet uppstår ju sällan ur ingenting… att säga att ”det inte går att träffa någon” när dom är mitt uppe i bodelning och sen är det precis det man gör är ju lite weird ?

    Undrar vem som är tränare i kändisversionen? Samma som i vanliga? Annars hade det varit lite kul om det var Hristos (han hade ju deltagarna på revanschen i år), för visst har han varit ihop med Annas dotter? Då blev det säkert mycket tårar när Anna insåg att fd svärsonen inte ordnade så att hon fick åka räkmacka hela vägen till finalen.

      PrimeMicke är tränare i alla fall

    Det ska bli spännande att se vilken sorts mat hon lägger upp bilder på framöver. Om det blir samma färglösa kolhydratskalas som tidigare eller om hon lärt sig något om att äta lite mer varierat?

    27 april satt hon i bilen ”på väg mot härliga äventyr”, det var fem veckor sen. Hur länge stannar man som längst i Biggest Loser?

      8 tror jag.

        Enligt tv4 (http://www.tv4.se/biggest-loser-sverige/artiklar/biggest-loser-gör-en-vip-säsong-59022fa4b9a9f62af9000334) så skall inspelningen vara i ca 1 månad vilket stämmer med hennes återkomst, samt final efter sommaren.

        ”Inspelningen kommer att pågå från och med idag och drygt en månad framåt och finalen kommer att spelas in efter sommaren.”

        Skrivet 28/4.

          Hur är reglerna? Får hon inte visa sig i media tills programmet har sänts? Det måste ju vara jobbigt för en artist/kändis som medverkar.

            Det kan jag tyvärr inte svara på men det tror jag inte. Jag skulle gissa att dom har varit på campet nu under en månad för att träna och få in goda vanor men att tanken är att dom skall ”sköta sig själva” under sommaren för att sedan gå till final i höst där den som lyckats bäst vinner. Men som sagt, det är bara rena spekulationer från min sida.

    Cam, Avsnittet där alla ska till Plaza och fira Chandler och Monicas förlovning och Rachel och Ross hånglar, aka ”stealing Monicas thunder”.
    Eller?

      Bingo!!!

        Wihi! ?

        Hahah, såg nu att du hade klippet längst ner i inlägget ????

          Jag la till det efter din kommentar för jag kunde inte för mitt LIV komma på var det kom ifrån – jag bara hörde Phoebes röst i huvudet! Så tack!

    Tv4play! Kostar nada.

    VEM letar under hashtaggar som #sköntattvarahemma, #tristattblibestulen etc????? Hashtaggar ska väl finnas för att folk som letar en viss sak ska hitta dit – inte som nån slags dekoration längst ner i inlägget. Alltså, obegripligt är bara förnamnet…

    Konspirationsteori deluxe. Men! Kan det va så att hon ljuger om sin telefon, eller åtminstone om bild för att hon inte får/vill lägga ut ny bild pga programmet och att hon möjligtvis loosat en del vikt? Syns ju rätt väl isf tänker jag… ?

    Är detta en nytagen bild? Ser inte ut som Biggest har gett ngn effekt på henne iaf.. Får hoppas det är en gammal bild.

      Andra meningen under bilden. ”Men med en gammal bild.”

    Ok ursäkta mig men SHIT VAD DET ÄR PALLIGT MED DESSA OTALIGA REFERENSER TILL DEN URÅLDRIGA TRÅKSHOWEN VÄNNER. Den var inte ens särskilt jättekul när den gick på tv the first time around. Jag fattar att det är din blogg osv etc, men PLS, kan du inte hålla din personliga grejer för dig själv/ta upp det på din privata blogg? Vänner, dina katter, din bf. Tycker om bloggen men jävlar vad tjatigt det blir?

      Fast det kanske bara är jag som känner så. Lite överkänslig sådär. Menar inget illa.

      Ja håller fan med du, ja!! Blir surt irriterande med dessa citat o klipp från en i mitt tycke trist serie som inte ens är aktuell. 90 tal va…..? |-O

      Hear, hear!

      SHIT DU KUNDE JU VALT ATT BYTA KANAL ELLER STRUNTA I ATT TRYCKA PÅ PLAY I DETTA INLÄGGET.
      DESSUTOM OM DU INTE GILLAR KATTER…#FOLKSOMINTEGILLARDJURGÅRINTEATTLITAPÅ

        Eh va? Hatar katter? Jag är vegan, har katt, hund, häst och supportar aktivt djurrättsorganisationer.
        #FOLKSOMÄRDUMMAIHUVUDETGÅRINTEATTLITAPÅ

    Boken har nyss lagt upp ett foto och visst ser det ut som om hon gått ner i vikt?!

    Eller är det bara tänderna som växt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.