Har Boken åkt ur Biggest Loser?

Anna Toledano Book:

https://www.instagram.com/p/BUzfsOQB5CT/?taken-by=annatoledanobook

What does it meeeeeeeean? (Som Phoebe skulle ha sagt!)
Har Boken gråtit sig en sådan syndaflod av tårar att hon flutit hela vägen hem till Försunda från Biggest Loser-slottet?
Nääää, för inte skulle väl vår kära Bok lämna walk over och svepa in sig i en enorm offerkofta och promta på att Roberto kommer och hämtar henne för att hon FÅTT NOG!?!?!?!?

Om jag övervägde att utöka kanalutbudet här hemma innan så är det ingenting mot vad jag är nu! Jag bara MÅSTE ha kanal sju NUUUUUU!!!
Att titta i efterhand och veta att ni vet någonting som jag inte vet innan jag vet det går inte för sig! Vi måste ju livechatta under avsnittens gång!
Ni minns ju vår Arga Snickaren – vad hände sen-kväll!!!!
Det var en episk kväll!
Kan vi slå 193 kommentarer den här gången?

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Säkerhetskopierar folk inte?

  Svara

  Vart är alla smileys?

  Raderad av CamCam.

  Svara

   Det är inte sant kan jag meddela. Hennes son var inblandad i ett annat fall men där som offer och inte som förövare, där rätten dömde till sonens fördel.

   Svara

    Raderad av CamCam.

    Svara

     Nä precis, dom kommer alltid 14 dagar efter rättegång.

     Svara

      Eeehhh, inte. Särskilt ungdomsmål ska man dessutom avkunna direkt efter förhandlingen om det inte finns speciella skäl att inte göra det. Annars kommer domar ofta 1 eller 2 veckor efter avslutad förhandling.

      Svara

     Raderad av CamCam.

     Svara

   CamCam gå in och rensa i kommentarsfältet, tack, såna här rykten ska inte spridas om barn när vi inte vet vad som hänt och ingen källa finns. Om det hänt är det oerhört tragiskt för alla inblandade och borde inte skvallras om här.

   Svara

    Tack!

    Svara

  Alltså hennes hashtags!

  Svara

  En icloud backup kanske vore bra att ha!? Find my Iphone?

  Svara

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/RgLld/anna-book-hemma-efter-biggest-loser-har-varit-mycket-tarar

  ”Det känns som att jag är med och skapar lite tv-historia ännu en gång, haha, säger hon.”

  Svara

   Hon sparar inte på superlativen minsann

   ”– Det är det mest fantastiska, underbaraste, skönaste, härligaste, bästaste i hela världen att få komma hem. Det har varit sinnessjukt att vara utan familjen. ”

   Svara

  Lugn CamCam! Du kan se allt på TV4play! Och vad jag vet behöver man inte vänta tills det sänts på tv, bara att titta samtidigt som det går på burken. Men frågan är ju NÄR detta ska sändas???

  Svara

   I höst! 🙂

   Svara

  I Biggest Looser gråter alla deltagarna mycket. Det är ett gråt och sammanbrotts-program så det passar Anna jätte bra i.

  Svara

   Looser?

   Svara

   Gråt och sammanbrottsprogram hahahahha

   Svara

  Helt off topic men kommer du skriva ett inlägg om att Filippa, som Odd hade en fling med, har ”talat ut” till hant.se? 😀

  Svara

   Skrattade lite åt hennes påstående att hon inte var ”jätteinsatt” när de frågade om hon visste vem odd var när de matchade på tinder och att hon ”inte säger nej till en date”. Så VEM som helst som frågar får ett automatiskt ja?

   Svara

    Så det är bekräftat att det var en riktig profil på Tinder?

    Svara

     Japp det är det. Ganska larvigt att han gick ut och dementerade att det var nåt mellan dom och nu erkänner han? Om man inte vill att det skulle bli offentligt är det inte så svårt att ses i hemlighet ett tag… sånna här ryktet uppstår ju sällan ur ingenting… att säga att ”det inte går att träffa någon” när dom är mitt uppe i bodelning och sen är det precis det man gör är ju lite weird 😝

     Svara

  Undrar vem som är tränare i kändisversionen? Samma som i vanliga? Annars hade det varit lite kul om det var Hristos (han hade ju deltagarna på revanschen i år), för visst har han varit ihop med Annas dotter? Då blev det säkert mycket tårar när Anna insåg att fd svärsonen inte ordnade så att hon fick åka räkmacka hela vägen till finalen.

  Svara

   PrimeMicke är tränare i alla fall

   Svara

  Det ska bli spännande att se vilken sorts mat hon lägger upp bilder på framöver. Om det blir samma färglösa kolhydratskalas som tidigare eller om hon lärt sig något om att äta lite mer varierat?

  Svara

  27 april satt hon i bilen ”på väg mot härliga äventyr”, det var fem veckor sen. Hur länge stannar man som längst i Biggest Loser?

  Svara

   8 tror jag.

   Svara

    Enligt tv4 (http://www.tv4.se/biggest-loser-sverige/artiklar/biggest-loser-gör-en-vip-säsong-59022fa4b9a9f62af9000334) så skall inspelningen vara i ca 1 månad vilket stämmer med hennes återkomst, samt final efter sommaren.

    ”Inspelningen kommer att pågå från och med idag och drygt en månad framåt och finalen kommer att spelas in efter sommaren.”

    Skrivet 28/4.

    Svara

     Hur är reglerna? Får hon inte visa sig i media tills programmet har sänts? Det måste ju vara jobbigt för en artist/kändis som medverkar.

     Svara

      Det kan jag tyvärr inte svara på men det tror jag inte. Jag skulle gissa att dom har varit på campet nu under en månad för att träna och få in goda vanor men att tanken är att dom skall ”sköta sig själva” under sommaren för att sedan gå till final i höst där den som lyckats bäst vinner. Men som sagt, det är bara rena spekulationer från min sida.

      Svara

  Cam, Avsnittet där alla ska till Plaza och fira Chandler och Monicas förlovning och Rachel och Ross hånglar, aka ”stealing Monicas thunder”.
  Eller?

  Svara

   Bingo!!!

   Svara

    Wihi! 😁

    Svara

    Hahah, såg nu att du hade klippet längst ner i inlägget 😂😂👌🏽

    Svara

     Jag la till det efter din kommentar för jag kunde inte för mitt LIV komma på var det kom ifrån – jag bara hörde Phoebes röst i huvudet! Så tack!

     Svara

  Tv4play! Kostar nada.

  Svara

  VEM letar under hashtaggar som #sköntattvarahemma, #tristattblibestulen etc????? Hashtaggar ska väl finnas för att folk som letar en viss sak ska hitta dit – inte som nån slags dekoration längst ner i inlägget. Alltså, obegripligt är bara förnamnet…

  Svara

  Konspirationsteori deluxe. Men! Kan det va så att hon ljuger om sin telefon, eller åtminstone om bild för att hon inte får/vill lägga ut ny bild pga programmet och att hon möjligtvis loosat en del vikt? Syns ju rätt väl isf tänker jag… 🤔

  Svara

  Är detta en nytagen bild? Ser inte ut som Biggest har gett ngn effekt på henne iaf.. Får hoppas det är en gammal bild.

  Svara

   Andra meningen under bilden. ”Men med en gammal bild.”

   Svara

  Ok ursäkta mig men SHIT VAD DET ÄR PALLIGT MED DESSA OTALIGA REFERENSER TILL DEN URÅLDRIGA TRÅKSHOWEN VÄNNER. Den var inte ens särskilt jättekul när den gick på tv the first time around. Jag fattar att det är din blogg osv etc, men PLS, kan du inte hålla din personliga grejer för dig själv/ta upp det på din privata blogg? Vänner, dina katter, din bf. Tycker om bloggen men jävlar vad tjatigt det blir?

  Svara

   Fast det kanske bara är jag som känner så. Lite överkänslig sådär. Menar inget illa.

   Svara

   Ja håller fan med du, ja!! Blir surt irriterande med dessa citat o klipp från en i mitt tycke trist serie som inte ens är aktuell. 90 tal va…..? |-O

   Svara

   Hear, hear!

   Svara

   SHIT DU KUNDE JU VALT ATT BYTA KANAL ELLER STRUNTA I ATT TRYCKA PÅ PLAY I DETTA INLÄGGET.
   DESSUTOM OM DU INTE GILLAR KATTER…#FOLKSOMINTEGILLARDJURGÅRINTEATTLITAPÅ

   Svara

    Eh va? Hatar katter? Jag är vegan, har katt, hund, häst och supportar aktivt djurrättsorganisationer.
    #FOLKSOMÄRDUMMAIHUVUDETGÅRINTEATTLITAPÅ

    Svara

  Svara

  Boken har nyss lagt upp ett foto och visst ser det ut som om hon gått ner i vikt?!

  Eller är det bara tänderna som växt?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.