Någonting stämmer inte riktigt med Catrins sjukintyg.

Catrin Hedlund:

Catrin rättegång var planerad till den 29/5 – en tillställning som hon inte dök upp på eftersom hon menade på att hon var inlagd på SÖS med njurbäckeninflammation.
Hur kommer det sig då att hennes sjukintyg som hon skickat till tingsrätten är utfärdat den 30/5 och från en vårdcentral i Järna?
Kan det möjligtvis vara så att läkarna på SÖS skickade hem henne eftersom de inte ansåg att det var något akut fel på henne?
Varför skulle hon annars behöva uppsöka en vårdcentral dagen efter inläggningen på SÖS där hon med största sannolikhet skulle ha fått ett sjukintyg om hon de facto var sjuk?

Mycket märkligt.

258 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, dom diskuterade det på flashback…vilken miserabel mytoman cattamanen är….

      Varför läser jag alltid ditt namn som ”Catrin Hedlund”.. ?

        Jag också. ??

        Det gör jag med! Tänkte till och med skriva: Fan vad du var snabb denna gången Catrin.

        Dyslexi lider många av, var inte ledsen för det

          Wow men den attityden skulle man nästan tro att ni faktiskt var samma

            Absolut, vi älskar varandra hett, men hon har ett fel…. Hon är så jävla snål så medans hon äter oxfilehopjoxluncher får jag bara äta resterna som blir över…. Och tyvärr har hon
            hellre glupskat i sig än bjuckat mig, resultatet har inte låtit vänta på sig, så nu är jag lite putt på min oxfilepudding, så jag har dragit vidare mot nya oxfilemål?

            Faktiskt. Men sök på Facebook på Carina Åkerlind och gå in på profilen som har en hund och en katt som profilbild, bläddra sedan bland profilbilderna så kommer du se att Catrin och Carina inte är samma person. ?

            Ja, herregud vilken fasa….tänk om man vaknade upp en morgon som cattalogen….allt innehåll i huvudet var borta, jag skulle stava som en kratta….skulle plötsligt vara kriminell och nada kompisar…. Huvaligen vilket miserabelt liv, hihihi?

            @Carina: Men hoppsan då, var det något att ta illa upp över?

            Det är nu en gång så att jag har haft riktigt svårt att hålla reda på vem av er som heter vad.

            Det kan bero på att många bokstäver är samma, men det kan lika gärna bero på att man ser ditt namn oftare i trådar om Catrin än hennes namn. Vad vet jag.

            Men lustigt är det att vi är många som förväxlar era namn, trodde jag inte, men det betyder inte att vi förväxlar er person. Men jag har flera gånger fått tänka till om det är Carina eller Catrin hon heter.

            Att slänga över hela det ansvaret på oss att det blivit så med ord som lätt skulle kunna tolkas som att man är sämre om man har dyslexi, kännas rätt barnsligt sv dig samt som att du helt saknar självinsikt.

            Själv gör jag samma ”fel” som många andra och förväxlar min förkortning med Tjocka hettsätarkatten, och tar inte minsta lilla illa upp över det. 😉

            Hihihi tjocka hetsätarkatten?, ja då får jag väl finna mig i att förväxlas med vår bedragerska då?, hon hade ju mediauppehåll skröt hon om men det har inte jag så det är klart att jag skriver mer än henne just nu, och eftersom jag inte har för vana att ljuga så är det inga problem för mig att skriva men Catten måste väl fundera först vad hon ska fantisera ihop så det tar väl längre tid för henne?

          Men ett fruktfat såg jag minsann bland profilbilderna ?

            Hihihi, men gymbilder lär du inte se där iallafall och inga sunkiga ölbilder?

            @ Carina: Om eftersom jag nu fick upp ögonen på din person och inte bara det du skriver, vilket har varit fallet hittills, vem över 8 år som inte heter Madeleine säger ”hihihi”? Eller var det ett dåligt försök till sarkasm? Känns allmänt som att det inte är din grej tycker jag.

            Jodå, fast jag är 57 år, snart 58, hihihiar, hohoar, hahar jag väldigt ofta????, med humor kommer man långt och hade jag inte fötts med en stor portion humor och gott humör så hade jag gått under för länge sen???

      Varför kommenterar du endast de inläggen som handlar om Catrin?

        Förmodligen för att jag har ett liv också utanför cybervärlden, är inte intresserad av kändisar och vad dom gör, men Catrin är ju ingen kändis utan mer en ökändis?, och tycker att hon är en sån miserabel personlighet, hon är som en hemorrod mer…. Man gillar den inte men känner att den finns där liksom.

      ”reflektioner över läkarintyget:

      1. Intyget är inte inlämnat i original till Tingsrätten.
      Intyget är fotograferat mot bakgrund av vitt tyg (överkast?).
      Om man kontrollerar stämpeln då det inkom till Tingsrätten ser man detta.

      2. Punkt 4. Opåverkad.
      Läkaren kan alltså inte se någon påverkan förutom att patienten klagar på ömhet.

      3. Punkt 5. Har infektion i njurarna behöver villa upp sig Kan ej arbeta
      Om läkaren stavar så illa så undrar jag vilket stolpskott hon fått tag i.
      Detta låter mycket mer som en diagnos Catrin satt på sig själv. Urkundsförfalskning?

      4. Punkt 8 b. Arbetsförmåga helt nedsatt 2017-05-30 till och med 2017-06-02.
      Arbetsförmågan var alltså inte styrkt för dagen för huvudförhandlingen (2017-05-29).

      5. Punkt 12. Kontakt önskas med försäkringskassan.
      Varför? Detta gäller alltså fyra dagars sjukskrivning varav max tre ska betalas av hennes arbetsgivare (kundtjänst) (karensdag borträknad).
      Den enda förklaring jag kan se är att detta inte är en vanlig anställning utan någon form av ersättning som ges av försäkringskassan. Exempel på en sådan är aktivitetsersättning (dvs arbetsträning). Har Catrin ”glömt” att tala om att hennes ”jobb” är ett sådant?

      6. Allmänna egna observationer:
      Teckensnitten ser inte ut att vara detsamma i de olika textfälten. Detta kan bero på att intyget är avfotograferat men jag är inte så säker på detta.
      De äldre av oss kommer säkert ihåg Marjasins klippa-och-klistra. Nuförtiden finns det mer sofistikerade verktyg (photoshop) som kan åstakomma liknande.
      Har Catrin försökt med en riktig fuling den här gången?
      Var det i så fall lämpligt att göra detta med ett intyg till Tingsrätten?

      You tell me…”

        Tycker även det är lite konstigt att det står i boxen bredvid det inringade datumet:

        ”Intyget baseras på: Min undersökning av patienten”

        Men journaluppgifter är inte ikryssat. Borde den inte vara det om hon har en journal från SÖS om hon varit där dagen innan? Eller är jag helt fel ute?

      ”Kolla på punkt 2(i läk.intyg*min anteckning). varför är där 3-4 mellanslag innan angiven diagnos? ser ut som något är överstruket med tippex eller liknande”

        Men diagnoskoden är ju framför. Alltså på rätt ställe.

        Och varför kastar du in dessa kommentarer här? Vi kan läsa själva på FB.

          Varför får hen inte göra det?

          Vi som inte hänger på Flashback kanske vill ha uppdateringar?

            Varför kasta in kommentaren som ett svar under random annan kommentar?

          Alltså. Inte alla hänger på flashback!

          min egna kommentar;

          jo diagnoskoden är förvisso där, men varför gör man som läkare 4 mellanslag efter koden?

          tycker du inte intyget ser märkligt ut?

            Läs kommentaren här under så får du förklaringen.

          Uppenbarligen läser ni inte om catrin på flashback, för då vore ni mer upplysta. Allt camcam skirver om Ctarin kommer från flashaback.

            Ni?? Vad menar du? Har du alltså koll på exakt alla som läser här inne och att dessa inte läser på FB? Bra jobbat…eller inte.

            /en som är väldigt aktiv i tråden på Fb

        Superkonstig reflektion. Diagnoskoden (N109) efterföljs automatiskt med diagnos, därav automatiskt en tabb mellan dessa. Läkaren skriver alltså in diagnoskoden och resten av texten kommer automatiskt.

        http://www.diagnoskod.se/sok.php

          Enligt internmedicin så är den korrekta koden N10.9 inte N109 har läkaren även skrivit fel där? Och nej är inte kunnig inom detta område men gillar google?

            Punkten har ingen betydelse. Diagnosen blir densamma oavsett och texten dyker upp automatiskt i formuläret efter att en korrekt diagnoskod angivits. Inte konstigare än så.

    Älskar det här! Bästa, bästa Cam!

    Catrin – You’re going down. Kul att du redan nu försöker gömma dig från offentligheten. Du måste skämmas, otroligt mycket. Inte för dina handlingar mot brottsoffren, men för att vi ser hur ”illa” sjuk lilla Catten av Tälje var. Absolut inte såpass sjuk att du inte kunde vara där på din huvudförhandling.

    Det här lär tingsrätten absolut inte godkänna. Vad är det här för skämt? Hon har inte ens sjukintyg till självaste dagen? ? (29 april). Det är som att jag ska försvinna från mitt arbete en dag och sedan skicka sjukintyg som gäller för dagen EFTER.

      29 maj ska det såklart stå 😉

        När jag bröt foten så utfärdades sjukintyget när jag skrevs ut från sjukhuset 4 dagar efter op – men givetvis skrev de intyget från och med den dagen jag kom till akuten.

        Så absolut är detta märkligt. Tyder på att ingen vård söktes den 29:e.

          Fast om man kollar på den andra sidan av intyget så står det tydligt att hennes nedsättning gäller ifrån den 30/5 t.om. 2/6… Inte en chans att rätten kan godkänna det.

    Flanköm på höger sida och feber. Märkligt att inte ange febern utan bara ATT det är. En Ipren så hade hon nog kunnat sitta fint i rättssalen. Men skitsamma, detta intyg gäller ju 30/5-2/6 och INTE 29/5. Var det inte så att hon skulle tas in om hon ej kunde styrka sin sjukdom för den 29/5? Dessutom sjukanmälde hon sig ju den 28/5 till advokaten så redan då borde hon ju ha sett till att uppsöka någon typ av jourläkarcentral för intyg inför det som komma skulle. Annan märklig grej: svår (?) smärta höger flank, feber, gravid (???)=kvinnokliniken direkt för att utesluta utomkvedshavandeskap. Ett sånt drama hade hon nog inte lämnar utanför vår kännedom… om det ägt rum.
    Äh. Sånt bjäfs.

      Jag uppfattade då hennes instagram post från tisdag/onsdag med zebra byxorna som att hon var hos gyn, när hon fick veta
      Mer exakt vecka

    Tack CamCam! Såg att du var inne på FB och bad om att få intyget mailat till dig! Bra att du fick det så att det äntligen kan publiceras för allmän beskådan!

    ??????

      Nä, jag plockade det från någon dokumentsida där det var uppladdat. Jag har fortfarande inte något flashbackkonto.

        ???

        Någon länkade din mejl och skrev att det var källskydd här 🙂

        Hoppas du låter det här inlägget vara längst uppe på bloggen ett bra tag (alltså inga fler inlägg för idag), så fler kan se det. Tror det kommer att generera fler klick och besökare.

          Det stämmer! Man har källskydd här!

        Idag, 19:12
        cjh
        ”Intyget finns att läsa här, tack vare en vän som kunde gå förbi tingsrätten och få ut det”

        flashback .org/sp60917291

        Ja, en på flashback laddade upp det på en dokumentsida. Credd kan du ge, om det inte var du då

      Menar du fb som i Facebook eller Flashback? Vissa använder ju förkortningen fb om Flashback, tänkte om du var en av dom som gör det.

        Personen menar Flashback (som FB).

          Tack 🙂
          Den där Whothefuckisyou verkar lite besatt av bloggbevakning och Camilla med tanke på alla inlägg om det

            Milt sagt ?

    Haha å jisses 😀 snacka om hon gräver det där hålet djupare å djupare

    Men alla förstår väl att Catrin är medveten om detta? Hon gjorde ju det med mening för att inte behöva spendera sommaren i fängelse, nu blir det till hösten ist. win win för Catrin

      Du vet väl om att hon kan häktas för att ej komma till sin huvudförhandling utan läkarintyg? Ingen win-win i det.

      Det här tramset till sjukintyg är inte ens gällande för självaste dagen. Vad fan har hon ens trott? ? Let’s all hope att hon häktas!

        Hon kan häktas inför nästa förhandling. Inte nu. Så jo, win win för henne…

          Hon kan häktas redan nu tills nästa förhandling 🙂 Det är andra gången hon uteblir från en huvudförhandling på grund av ”sjukdom”.

      Fast det där resonemanget är ju inte helt korrekt. Om Catten hade infunnit sig på huvudförhandlingen 29/5 så hade dom avkunnats 14 dagar senare. Efter domen meddelats så har parterna tre veckor på sig att överklaga till hovrätt, därefter ska isf hovrätten förbereda en ny huvudförhandling och denna process tar oftast flera månader.

      Om domen inte överklagas så inom tre veckor så vinner den laga kraft. Från detta till att ev inställa sig på anstalt (för denna typ av brott) brukar ta flera månader.

      Så mao skulle Catten ha sommaren fri oavsett.

    Kan någon förklara om det är vanligt att det inte alls nämns något om hennes påstådda graviditet? Är det inte otroligt farligt med njursjukdom och graviditet på samma tidpunkt?

      Medicin man får för den påstådda sjukdomen kan vara farlig för fostret, ja.

        Det verkar enligt beskrivningen som om att medicinen inte får kombineras med graviditet.

        Varför är man så störd i huvudet att man passar på att ljuga om en graviditet mitt i hela smöran? Hur jävla dum är hon inte, på riktigt?

        Catrin. Du kommer med ett intyg som inte ens gäller för själva dagen (lycka till med att få tingsrätten att godkänna det), det står ingenting om graviditeten (som du LJUGER om – igen, tredje gången på ett år…) och du tar medicin som kan vara skadliga för ett litet foster? Nu förstår jag bättre varför du ville ta en båt och skrika mitt ute på havet.

          Fast en kvinnas eget välmående tex ang njurar går före ett foster i risker

      Tror inte hon är gravid, tror hon fejkar. Annars skulle det ju nämnas där.

        Om intyget även är för arbetsgivare och inte bara TR (om hon nu har någon arbetsgivare) kanske man utelämnar graviditeten av sekretesskäl? Dvs. att inte omnämna den så att arbetsgivaren får veta för tidigt? Hon har ju ingen skyldighet att berätta så tidigt. Och då hon inte sökte för gravidåkomma tror jag de inte behöver ta upp det i ett intyg?

          Nej hon gick ju själv ut (officiellt) med ”nyheten” (myten?) på alla sina sociala medier och till pressen, så tror inte hon på några sätt har velat dölja det här för någon arbetsgivare.

            Man har rätt att vara sjukskriven utan att arbetsgivaren behöver veta orsaken. När man skickar in läkarintyget räcker det att skicka sid 2 och där står ingenting avslöjande om vilka diagnoser man fått (eller eventuella graviditeter ).

            Varför envisas alla (Madelon) med att tjata om arbete?! Det handlar om en rättegång, inte utebliven arbetsdag.

      Jag har varit i just den situationen. Njursmärta samtidigt som misstänkt tidig graviditet. Då vill man omedelbart utesluta utomkvedshavandeskap. Vore hon gravid med dessa symptom så skulle vc-dr skicka henne till någon typ av specialist (gyn eller kk). Dr på vc borde absolut ha tagit gravtest och på den vägen borde det varit…
      Dr på ev akut också för övrigt. Det ligger minst en hund begraven här.

        Och hon gick ju ut med att hon var gravid den 29:e, så rimligtvis borde detta ha informerats VC-läkaren varvid denne borde ha tagit upp det i intyget. BUSTED Catastrofen!

      Är man gravid får man en diagnoskod som börjar med O. Nu har hon en N-kod vilket har men olika njurtillstånd att göra. Hade hon varit gravid hade hon hamnat på kk för utredning.

        Du får en O-diagnos om du sjukskrivs för graviditetsrelaterade besvär, inte bara för att du är gravid.

          Ja och nej. Kommer du in till akuten t.ex med andningsbesvär kommer en O-kod först som efterföljs av t.ex J06.9. Men oavsett olycka eller sjukdom så kommer O-koden först eftersom att det är det primära tillståndet för patienten.

            Jag blir faktiskt lite imponerad över att ni verkar veta så mycket om sånt här. Koder hit och dit 🙂 Hur vet man sånt?

            S: Det finns ju de som kanske använder sig av dessa koder dagligen 🙂 Då får man ju hoppas att de har koll 😉

      Har ingen aning om hur det funkar, men en ev. graviditet behöver väll inte nödvändigt nämnas i sjukintyget om det inte är relevant? Det bör säkert nämnas i sjukjournalen eftersom man inte bör äta vilka mediciner som helst osv.

      Men jag skulle verkligen inte vilja behöva lämna in ett sjukintyg till chefen som säger att jag är i början av graviditet bara för att jag sökte hjälp för något annat. Sådant vill jag kunna berätta själv när det är dags.

        Som jag skrev till någon längre upp, man är inte skyldig att uppge för arbetsgivaren varför man är sjukskriven. Och man behöver bara skicka sid 2 av läkarintyget för att styrka sjukdom. Så gravid eller ej kan man hålla för sig själv.

    Fy fan äntligen lite jävla karma mot den där. Ursäkta svordomen men så mycket skit hon orsakat mig så känns det där skönt.

      Är du ett brottsoffer? ☹️

    Ok ska sluta tjata om Cipro efter det här, men man ska inte äta det som gravid så det är ju någonting som inte stämmer iaf

      Fostret överlever ju inte om modern dör eller blir svårt skadad i njursjukdom

      Prioriteringar

    Frågorna hopar sig;

    Vad ”kostade” det här intyget?

    Är hon gravid eller inte?

    Har hon blivit dumpad av skäggturken?

    Varifrån kom pengarna till botox-behandlingen?

    Någon mer än jag som tror att Latrin snart flyr landet?

      Du måste vara en svennebanan som använder ord som ”skäggturken”

      Den största frågan är ju hur ngn kan använda uttrycket ”skäggturk” år 2017?!

        Aldrig hört uttrycket ”old but gold”? <3

          Nej, faktiskt inte- betyder det att det är ett gammalt men bra uttryck?

          Isf håller jag inte med dig – jag tycker det är rasistiskt och ett otroligt wt-uttryck som säger mer om den som använder det än den det ska beskriva!

            Vill bara ge dig en tankeställare kring WT-begreppet då… För det kan man också kalla för ett rasistiskt uttryck. Läs bland annat inklippet nedan..

            ”Dessutom är uttrycket ”white trash” en attack mot andra etniska grupper och individer oavsett deras ursprung, sociala, kulturella och ekonomiska ställning. Vet du varför? Jo, för ”white trash” implicerar att det finns vita människor som inte är ”skräp”. Närmare bestämt de allra flesta vita. Och om så är fallet, varför finns inga motsvarande uttryck bland andra etniska grupper? Varför finns inte utrycket ”black trash”, ”arab trash”, eller ”romani trash”? Ja just det, för att huvudregeln som den xenofobiska hierarki som existerar i västvärlden och därmed även i Sverige, utgår ifrån att vita är ”bra människor” med undantag av ett fåtal. Andra etniska grupper förmodas vara ”dåliga människor” med undantag av ett fåtal.?

        Skulle det vara lika hemskt att skriva mustaschfransman? Om inte, varför?

          Om personer från Frankrike hade varit lika utsatta för rasism som turkar/Syrianer/Muslimer etc är så hade det varit exakt samma sak. Sen är ju just ”skäggturk”, ”skäggbarn” etc uttryck som använda just i rasistiskt syfte (inte för att påvisa ngn typ av landstillhörighet) för är det ens ngn som vet om hennes pojkvän är från Turkiet?!

            Men tex skägg-gubbar ser ju ut som Gandalf. Tycker det är onödigt att koppla skägg till rasism. Turk-delen av ordet isof.

    Jag har arbetat på Försäkringskassan och sett mängder med läkarintyg. Tycker att det är märkligt att boxarna är bockade med penna..?

    Dessutom borde läkarintyget täcka den 29:e, annars kan det lika gärna betyda att hon var frisk den dagen. Att läkaren önskar kontakt med FK är också ovanligt.

      Dessutom borde en eventuell graviditet givetvis noteras…

    Kanske därför hon ska sluta med sociala medier… häktning stundar.

    Det jag funderar på är varför kontakt med Försäkringskassan önskas på en fyra dagars sjukskrivning, de kommer ju normalt sett först in i bilden efter 14dagar när arbetsgivarens sjuklön tar slut.

    Sen varför finns inget under punkt 6b, nån form av behandling borde välj vara aktuell för den diagnosen?!

      Vem vet, Catrin kanske kört kopia tippex etc? Ska kolla runt lite med läkarvänner hur intyget bör se ut?

      Och att ”läkaren” kryssat i rutorna för hand. Det gör de inte utan i datorn innan intyget skrivs ut. Det där kan hon lika gärna kunnat kryssa själv och gjort en ful underskrift…

      Kan det vara för att hon inte har någon arbetsgivare?

        Av intyget att döma verkar hon arbeta i kundtjänst någonstans.

          fast det står ju KUNtjänst, så undrar vad det är 😛

            Jobbar hon kanske med Covfefe? ?

    OT, men är det bara jag som tycker Bellas ”längtan” efter barnen känns så framkrystad? Hon ”DÖÖÖR av skratt” hela dagarna på jobb och resor men inte med barnen?

      Hmm nä de skulle inte jag heller göra, gör du det? Man har väl olika känslor när de kommer till barnen och jobb, eller? Varför är allt bella gör fel?

    Står det ”behöver VILLA upp sig”???? Läkaren kan ju då inte stava heller ?

      Infektion i ”Njuranana”

        ”Sitter i KUNtjänst”
        Hela brevet är ju fan felskrivet

          Jag fick barnköttare som yrke på mitt intyg, har aldrig skrattar så mycket i hela mitt lov? ?

            Liv!*

            Hahahhah jösses! Tack för skrattet ! 😀

            LOL

            Haha! Själv hämtade jag ut allergimedicin mot Polen på Apoteket en gång.

              Jag är själv allergisk mot Belgien! För jävligt det där!!!!!

      Det är inte ovanligt att vissa utländska läkare har lite svårt med stavningen 🙂 har själv sett massa liknande stavfel i mina journaler

        Läkare över lag verkar lätt slinta på tangenterna. Har dock aldrig får problem med felstavningar så länge det är förståligt.
        Var värre med handskrivna recept där apoteket inte kunde tyda vilken medicin som skrivits ut 🙂

        Fast journaler brukar det inte vara läkare som skriver, det är läkarsekreterare. Såvida det inte är en dator som skriver det läkaren dikterar direkt in i den.

          Fast läkarintyget fylls i och skrivs ut av läkaren själv-hen måste underteckna detta. Fast aldrig sett ett så taffligt exempel, det här luktar skumt hela vägen (fejk el felaktigt)

          Numera heter det medicinsk sekreterare om man ska vara petig. Fast en himla massa gamla rävar inom vården har svårt att ställa om.

            Nu för tiden heter det vårdadministrtör om man ska vara petig!

            Lisa: medicinsk sekreterare finns också. Stötte på utbildningen senast idag på jobbet.

            Det finns både vårdadministratörer och medicinska sekreterare, jag blev precis det sistnämnda 🙂

          Just sjukintyg skriver läkaren oftast själv, om det är så att patienten ska ha det med sig direkt. Annars ska det ju dikteras, skrivas ut av sekreterare för att sen ges till patienten. Ja, jag jobbar som medicinsk sekreterare.

      Fick en sjukskrivning efter några dagars kontroller och undersökningar på akuten, den läkaren kunde minst sagt inte heller stava, var rädd för att någon skulle tro att jag fejkat det ?

      (Inte för att försvara Catrin alls!)

        Tänker som du, utan att försvara Catrin eller ha någon åsikt i det fallet. Min läkare (överläkare i psykriatri) skriver också som en kratta i intygen ibland. Det är väl mänskligt att slinta på tangenterna? Gissar också att läkare har rätt hög arbetsbelastning och då kanske inte korrekturläsa står högst upp på att göra listan.
        Så länge det är förståeligt vad som står har jag aldrig haft ett problem med mina intyg 🙂

        Hörde en läkare en gång säga (lite på skämt sådär) att de skriver så slarvigt för att de inte har en aning om hur man stavar till alla läkemedel och medicinska termer ?

      Hört talas om läkare som inte kommer från Sverige?

    Måste bara säga att den här bloggen är jääkligt farlig i tentatider! Tenderar liksom att hellre läsa här än i mina böcker.
    Mvh / stressad

      Lycka till på tentan! Snart sommarlov ?

    Haha så patetiskt.

    Har inget mer att tillägga.

    Hon jobbar ju också i ”kuntjänst” känns ju lite väl illa tycker jag

    Åhåhå hohoho

    Haha, kul att Catrin la upp den 29/5 att hon hade fått läkarintyg! ?

    Tragiskt Catrin, du ljuger om att du är inlagd med svåra smärtor på sjukhus ( vem fan ljuger om sånt) , hittar på en massa skit för att du vill att folk ska tycka synd om dig, och sedan kan du inte ens inkomma med giltligt läkarintyg och du påstår att du tillsammans med din sk världens bästa advokat skickat in detta intyg?

    Menar du att inte heller din advokat vet att intyget skall vara från den 29/5, och dessutom vara från det sjukhuset du påstår dig legat inne på?
    Till sist:
    Förstår att den skäggiga vägrar förknippas med dig eller synas på bilder med dig och att alla dina låtsasvänner lyser med sin frånvaro….. the ship is going down!

    Sa ju de, såg inte henne där alls.. försökte till och med locka fram med kattmynta, utspridda pengar & Hellström biljetter ✌?

      ??

      DÅ kan vi med garanti säga att hon inte var där! 😉 Visste att du hade rätt!

        Så klart.. lekte till och med katt & råtta leken.. För att va lite seriös så fick vi med ett intyg hem där det står att mitt barn kom in den 28/5. Det finns journalanteckningar som kissen kan spara ner från mina vårdkontakter också om hon nu ”glömt” att be om intyg

      ???

    Alltså… Hon är så… Herregud…

      Yeah yeah, wow wow ???

    Om man kollar hennes kommentarer på Facebook är det nästan uteslutande medelålders män som kommenterar. Har hon inga vänner alls?

    Och nej, jag räknar inte kåta män som följer random våp som vänner. T om jag får såna förfrågningar från desperata stackare på Facebook.

    1. Det är rätt vanligt att annars friska personerr som inte är alltför gamla skickas hem med antibiotika vid pyelonefrit.
    2. Det är (tyvärr …) rätt vanligt att patienter inte får sjukintyg på Akuten utan får gå till vårdcentralen efteråt, typ när de kommer på att de hade behövt ett. Det är inte alltför ovanligt att det glöms bort när patienter skrivs ut från sjukhuset heller.
    3. Många läkare skriver inte retroaktiva sjukintyg.

    Hedlunds göranden och låtanden är jag rätt ointresserad av, men det är många konstiga kommentarer i tråden.

      Om du uteblir från din huvudförhandling då ”glömmer” man inte bort att fråga om sjukintyg. No excuses. Det gör man inte.

      Hon hade dessutom tid att fullkomligen bombardera sociala medier med hennes påstådda sjukdom och graviditet, men ska ha glömt att få ett sjukintyg? Nein, nein, nein. Sannolikheten = 0.

      Fast Catrin har ju vetat hela tiden att hon behövde ett intyg, det är inget hon ”kom på” efteråt. Dessutom borde sjukskrivande läkare kolla journalen och nämna både graviditet och sjukhusbesök samt medicinering.

      Jag har aldrigt haft Problem att få läkarintyg på akuten eller retro.

      Är det för att Cattens beteende är konstigt tror du? Nu var det ju så att hon påstod på Instagram att hon sov över där.. Och hade hon varit lite smart, hahaha, hihihi, visst ja… Det är Catrin ju…. Så hade hon bett om ett intyg innan utskrivning dagen därpå, och det enda hon är känd för är ju att hon ljuger så dåligt så det är nog en everending story….

      Alltså ni som tror att hon på nåt sätt ”köpt” ett sjukintyg, tror knappast en läkare skulle riskera hela sin karriär för att skriva ut ett falskt sjukintyg till Catrin

        ledsen att behöva säga det men finns många oseriösa läkare som bland annat säljer läkarintyg (menar inte att denna läkare gjort det!)

        Man behöver inte ens köpa sjukintyg längre. Det räcker med en galen person som är duktig på att manipulera läkaren.

        En bekant till mig orkade inte sina studier, men ville gärna ha bidrag. Så hon fick sin läkare att skriva ut sjukintyg om att hon ”är otroligt sjuk av stress” för en hel termin…. Så enkelt är det tyvärr.

          Jo men pyelonefrit är ju rimligen väldigt mycket svårare att fejka än stresstillstånd

            Beror väl lite på läkaren det där också.. Var inne på akuten för ca 2 år sedan och då fick jag utskrivet antibiotika(samma sort som Catrin tydligen fått) för pyelonefrit utan att de ens gjort några tester. Då hade jag visserligen haft obehandlad urinvägsinfektion nån vecka tidigare så de kanske bara gick på den info jag gav.
            Medicinen hjälpte iaf inte och 2 dagar senare fick jag läggas in på sjukhus pga just pyelonefrit, med infektionsvärdet på närmare 300.. Fick antibiotika intravenöst 3 ggr/dag, skönt. ?

      Läkare har rätt att skriva intyg tre månader bakåt, sen är det inte en självklarhet att det godkänns hos arbetsgivare/FK eller som i detta fall tingsrätt

    Har träffat läkare på akuten som vill att sjukskrivningar ska ske via vårdcentralen och den läkare man brukar träffa, men då har det inte varit något problem att få från rätt dag eftersom det funnits journalanteckningar från sjukhuset som bevisar att jag varit sjuk

      Fast sjukintyg och sjukskrivning är inte samma sak.

      Hur kan jag posta för snabbt när jag inte har postat från denna enhet idag?!

    Alltså vem behöver ens serier längre?? Så sjukt som det här är så hade det lika gärna kunnat vara nån weird såpopera som aldrig verkar ta slut. Vänta – ”my life is your movie”, var inte det ditt lite sådär halvkaxiga citat på din gamla blogg? Lol! Hur tänkte du nu hjärtat? Förstår varför du var ”slut som artist” förra veckan, jobbigt att trolla fram nästa lögn!

    Varför har läkaren inte signerat intyget? Är det giltigt utan hans underskrift?

      Det är signerat i rutan under

        Jo, det ser jag ju – men det kan ju vara vem som helst som har skrivit en krumelur där. Ska man börja spekulera hejvilt så ser inte doktorns namn ut att alls likna signaturen (vilket inte behöver betyda någonting).

        Jag bor inte i Sverige och vet inte vad som godkänns eller inte, men här skulle det inte accepterats eftersom det inte är signerat av läkaren på rätt ställe. Jag är bara nyfiken om det räknas som ett godkänt dokument eller inte.

    det är inte ovanligt att läkarintyg ser ut så här.

    angående datumen kan det vara så att läkaren skrivit fel och tänkte backa en dag. sånt händer och då blir det till att komplettera intyget i sådana fall. det är inte heller konstigt att läkaren önskar kontakt. kan finnas många anledningar till det.

    mest intressant tycker jag är att läkaren tycks ha bedömt hennes sjukdom gentemot hennes kundtjänstjobb. men hon skulle ju inte arbetat så frågan är om intyget är tillräckligt för att styrka att hon inte klarade att delta i förhandlingarna…

      Men hon inkom ju inte med detta intyg förrän 2/6. Då hade hon ju gott om tid på sig att se till att intyget korrigerades så hon kunde skicka rätt. Hon borde rimligtvis ha ett sen kvällen 28/5. Det är ett rejält fel dr gjorde isf.

        Vet vi om det kommit in en korrigerande? Flashbackaren som sökte intyget sökte ju bara just det, inte andra bilagor

    Konstigt att den läkare som har skirivit intyget inte finns med på https://www.aleris.se/Har-finns-vi/Jarna/aleris_vardcentral_jarna/Huslakare/ där de läkare som arbetar står med.

      Jättevanligt att hyrläkare/AT-läkare/randande ST-läkare inte står med eftersom de inte utgör ordinarie personal

      Den läkaren är en konsult som har ett AB med säte Trollhättan. Hon är nog inhyrd tillfälligt.

      Tycker inte vi ska diskutera läkaren. Låt oss lämna honom utanför. 🙂

        Henne.

    Som jag förstår det så har alltså Catten fotat läkarintyget och mailat in det till tingsrätten?! Godtar verkligen tingsrätten detta? Jag trodde att de åtminstone ville ha en papperskopia eller tom originalet. (Bortsett från att datumen också är helt åt fanders)

      Om det går rätt till ska ett elektroniskt intyg gå direkt till FK och en papperskopia till patienten. Gäller det dock så här viktiga saker brukar det postas både till patienten och berörd myndighet/instans

        Är fortfarande många privata vårdcentraler (även de med landstingsavtal) och företagshälsa som inte är elektroniskt uppkopplade utan skriver ut och överlämnar på papper för att skickas vidare till FK

          Jag fick skicka in själv från Danderyds sjukhus, både från akuten och ortopeden… Men håller med om att det känns både osäkert och onödigt med dagens teknik!

      Nej, det är en person som hämtat kopia från Tingsrätten, fotat och lagt upp på Flashback.

        Men det är väl tingsrätten som stämplat dokumentet på översta bilden? Stämpeln går ju utanför pappret och täcker även duken bakom – alltså har de stämplat ett foto och inte ett pappersdokument.

          Jag såg inte ens det! Guu

        Nej, se tingsrättens stämpel i hörnet.

        Nu ligger det ju dock en stämpel överst i bild med ’Södertälje Tingsrätt’..

    Om vi LEKER med tanken att läkaren råkat stava fel, glömt skriva under och RÅKAT skriva fel datum tror Ni inte att Catrin hade bombhotat vårdcentralen och omgående informerat doktorn om felen?

    Eller skickat ”Tarzan” att dit å snacka med farbror doktor med mamsomaten i släptåg?

    Kom ihåg att hon påstod den 29/5 att hon legat inne och hade giltligt intyg i handen

    ???

    Catrin lilla lilla patetiska du, hur känns det nu? Dax att ge dig ut på sjön i plastbåten och skrika ännu högre????

    Läkaren som har skrivit intyget finns på Lexbase. Behöver visserligen inte betyda något, men är ändå lite intressant.

      Kaka söker maka???

    ALLTSÅ GUUUD

    https://www.youtube.com/watch?v=EHESMVl03vU

    Kolla 18.50 och framåt vilken vidrig människa den där Challizz är. Totalt humorbefriad och tror hon är en jävla superstar. Micah ser ut att riktigt lida i hennes sällskap och efteråt kommer detta inlägg upp:

    http://micahs.se/2017/may/nu-ar-det-dags-att-salla-bort-folk-som-ar-daliga-for-mig.html#comment

    Varpå efterbliva Challizz inte fattar att det är henne det skrivs om…

      Är du säker på att det är just den videon? Både challiz och mickah hävdade ju att de tog bort videon som fick så mkt kritik…

      Men ja, hon Charlene är lite obehaglig. Läs om dramat när hon kallade en kinesisk tjej för ”söt som en kinadocka” och vägrade fatta att det var förminskande 🙂

        Inte så att jag vägrade fatta, mer att jag blev ledsen eftersom det jag sa var menat som en komplimang så det blev mer ett försvar för alla som undrar. En sak bara, är jag verkligen såååå intressant att jag måste tas upp på en skvallerblogg? Jisses.

      För övrigt var det ju micah som var otrevlig mot challiz i den där videon…

      Det är inte den videon. Micah ombads ta ner videon från sin fb eftersom C sagt saker som var privata. Någon skrev att de hade hört C säga Anders namn och något om medicin hon fått av honom. Verkar rörigt haha…

        Det hade inte något med nån person att göra utan nåt helt annat, så det var inte så rörigt 🙂

      Vad du tycker om mig är för mig ointressant kära vän, men jag undrar hur du kan yttra dig om mig när du inte känner mig? Som jag sagt tusen ggr så mådde jag inte alls bra den kvällen, är det så märkligt att jag inte var riktigt mig själv? Hur skulle du mår av ett eventuellt cancerbesked i familjen om jag får fråga? Tufft av dig btw att sitta och säga det här av mig i en skvallerblogg.

    Läkaren har skrivit att Katten jobbar i KUNTJÄNST och intyget är inte undertecknat av läkaren. Köpt läkarintyg?

      Eller bara en FELSKRIVNING

    Jag undrar mest hur läkaren på vc fick fram just denna diagnos? Känns mer som att Catrin gick dit och drog en story om att hon brukar få njurproblem och att läkaren litade på det hon sa. Hon borde lämna in kompletterande intyg från SöS med alla provsvar eller är det kanske så att hon aldrig var på SöS ?

      Borde finnas i journalen från SöS, tror inte man bara kan gå och säga ”hej jag har pyelonefrit” för att få ett intyg

        rättegången ägde rum 29 maj, intyget daterat från 30 maj.

        hon la ut en bild på intyget på instastory 29 maj

        hon är inte en vass bedragare

          Det är väl just därför hon kommer åka dit så det sjunger om det

      kallas empirisk diagnos

    Men kryssen ser ju likadana ut? Inte är dom handskrivna.

      Enklast att jämföra är bocken på nr.12 med bockarna ovanför. Är det skrivet i datorn så är det ett vanligt X och inte vänsterställt eller lite svagt i ett hörn eller två. Tydligt handskrivet.

      Om kryssen är skrivna i datorn så borde kryssen ha samma position i rutorna.

        Fast kryssen ser ändå exakt likadana ut. Det skär sig med hur läkaren annars skrivit samt underskriften. Kryssen kanske hamnar lite olika? För dom ser inte handgjorda ut. Ingen gör sådana perfekta kryss, särskilt inte flera gånger. (Handlar inget om Catrin nu, bara analyserar kryssen!)

          Nej, det är ganska obvious att de inte är likadana.

    Varför står det inte 29:e maj på läkarintyget från SÖS? Det som hon ju fotograferat hörnet av och postat på Insta samma dag? Varför får vi se ett annat intyg från en vårdcentral i Järna dagen efter?

      Eller hur!! Hon hade redan ett intyg för ”rätt” datum enligt henne själv så varför gå till vc för ett nytt med fel datum?? Catten vad pysslar du med?Eller har du redan glömt bort ”fake” intyget på instastory den 29:e?

    ? Om hon kommer undan är det sjukt. Catrin – Om du nu fick vänta till dagen efter och åka till vc så var det inte så akut. Det är anledning och intyg till just DEN dagen de vill ha. Vad har du för ursäkt på att du inte svarade i din telefon om du nu inte var på akuten?

    Nu orkar jag inte läsa igenom alla kommentarer så det här kanske någon redan påpekat. Men man får inga sjukintyg på akuten. Det måste man gå till vårdcentralen för att få, så just det är inget konstigt på sjukintyget.

    Nu kan jag NADA om den här härvan med Catrin men som ny läsare till denna blogg så vill jag (med vänlighet och ödmjukhet) berätta att sånna här inlägg känns inte bra att läsa! Kanske kul för vissa att smaska i men usch.. känns så hemskt att utsätta en människa för sådant. Hon kanske är skyldig till allt vad det nu var men vi måste ju vara bättre. Vänliga. Visa respekt. Mig tappar du som läsare, eller i alla fall din trovärdighet i mina ögon, genom dessa inlägg. Som i detta fall med sjukintyget. Kan ju vara bra att kolla upp sånt innan man sätter fart på elden.

    Nu blev det en lång och krånglig kommentar. Vill avsluta med massa kram och respekt, väldigt roligt att ha hittat hit!

      Människa? Men inlägget handlar ju om Cattastrofen….

      Hur ska du ha det? Tappar hon dig som läsare eller är det kul att du hittat hit?

        Trovärdigheten tappar hon i mina ögon, men andra inlägg har jag tyckt vart roliga!

      Jag tycker du ska läsa på lite om Catten innan du yttrar dig.

        Så vad hon nu än har gjort rättfärdigar att man spekulerar i hennes liv och kommer med anklagelser som man inte kan varken bekräfta eller dementera? Och all respekt kastar man ut och istället är man… elak genom sina kommentarer eller inlägg? Det är ju jättehemskt.

          Hur vidriga var inte de bedrägerier hon gjorde? Googla upp konversationer hon hade med hennes offer. Hon har sig själv att skylla.

      ”Nu kan jag NADA om denna härvan med Catrin”, då tror jag inte du förstår vad allt det här handlar om och varför vi reagerar såhär. Jag föreslår att du läser följande inlägg: http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/12/vem-ar-den-dar-catrin-egentligen (snabb update om henne), därutöver blev hon dömd i maj 2016, men fortsatte ändå att begå nya brott efter det här (20 (!) nya fall) – Man väckte åtal igen, men hon sket i att komma till sin huvudförhandling på grund av en UVI och graviditet som sedan visade sig vara bullshit. Precis som allt annat som denna kvinnan påstår.

      Det är inte sant, har själv blivit sjukskriven i en månad på akuten. Men då kom jag med ett brutet ben och ville ha arbetsresor, så det är möjligt att de nekar en om det inte är någon uppenbar akut skada som lätt kan bedömas.

        Det är sant att en fraktur resulterar i ett läkartintyg från och med dag 1: det hände mig.
        Alla bevis finns liksom där från start: röntgen, och skruvar i benet, gips i 6 veckor osv.
        Inga problem att få läkarintyg, jag hade dessutom semester.
        Alla semsterdagar fick jag tillbaka.
        No problem.

        Det var annorlunda när jag pajjade korsbandet i knät och hamnade på akuten återigen: där konstaterade läkaren att ingenting var brutet, ingen röntgen var aktuellt, hem på kryckor, då han trodde att det var en mjukdelsskada alt stukning och det var kö till MR i ca 48 timmar.
        Inget läkarintyg.
        Sök hjälp på VC och åk hem.

        Vilket jag gjorde

        Efter några dagar insåg jag att jag inte kunde stödja mig på mitt knä då ringde jag till min VC fick en tid akut-tid hos min där, de sjukskrev mig direkt tills jag fick tid för MR.
        OOps, korsbandet var visst nästan helt av.
        Ännu mer sjukskrivning.

        Sist jobbade jag med en stukad hand i flera veckor som liksom knakade och svällde eftersom.
        Jag kände inte att det var något för akuten iom att jag inte var döende och det tog ett tag innan jag fick tid hos VC.
        Jag var dock tvungen att stanna hemma från jobbet i ca 8-10 dagar iom att den blev obrukbar.
        Den läkaren sjukskrev mig faktiskt tillbaka i tiden, fick akut-remiss till röntgen och sjukskrev mig 4 dagar tillbaka i tiden men då finns det bevis på att jag har kontaktat min VC och inte fått tid.
        Min arbetsgivare godkände det.

        Med min novell vill jag säga att det finns alla varianter på sjukskrivning.

        Meeen, med så diffusa symptom som Catten hade den dagen så borde hennes sjukintyg sett annorlunda ut.’

        Jag är ingen expert, meeeen:
        Om jag vore i hennes ställe så hade jag sett till att ALL fakta var med, sett till att jag hade fått med ett intyg den 29nde från akuten om varför jag befann mig på akuten den 29nde och för vilka åkommor.
        Resultat på provsvar osv.

        Nu var det några år sedan mina skador men jag har har fått med mig: ”Du har vårdats hos BLABLA för BLABLA….Blabla, vi har hittat BLABLA..”

        Vad heter den lappen?

        Cam: radera om mitt svar är för långt och ointressant. 🙂

      Uttryck dig inte om saker du inte vet någonting om. För din egen skull och för andras skull.

        Vilken suris! Definitivt min sista kommentar 🙂 Den här bloggen behöver ju knappast mig eller mer aktivitet från läsare.

      Man kan visst få sjukintyg på akuten, jag har fått det ett par ggr, sist för panikångest..

    Cam-Cam fullkomligt älskar denna blogg!!!!
    Är övertygad att Catten hade fortsatt med sina bedrägerier om inte denna bloggen fanns eller tråden på Flashback!
    Visserligen kanske hon har fullt upp med nya bedrägerier nu med men knappast i den stora omfattning.
    Tänker givetvis på allt det som anmälts men lagts ned…
    Och Catten hade fortsatt med bloggande, fått massa uppmärksamhet, gratis saker, samarbeten samtidigt som hon levde loppan med andras pengar!!!
    Så all credit till dig, och alla andra, ju mer som sprids om denna fula person desto svårare för henne att fortsätta luras och stjäla från folk!!

      ????

    Det kommer bli intressant att se hur tingsrätten ställer sig till Cattens intyg och vad det blir för konsekvens av detta?

    Catrin, hur känns det ikväll?
    Smakar ostbågarna lika gott och har du lagt allt bakom dig för att fokusera i 200% på att må bra, boka resor i sommar, lägenhet i Spanien, planerar toppa denna midsommar med flankstek hos mamsomatens trädgård igen och för att inte nämna din storslagna födelsedags fest med alla dina vänner, samtidigt som du ylar från den lilla ekan?

    Sorry kunde inte låta bli!

    Hon gör det inte lätt för sig, that’s for sure.

    Cat sände en livesändning på insta sent igår kväll. Där hon bl.a. sa apropå sin graviditet att de inte hade bestämt sig för om de ska behålla barnet eller göra abort. Men att de har några veckor på sig att bestämma sig…..

      Barnet/fostret som inte ens finns där.

      finns inget barn/foster,tro mig.

      Från att vara lyckliga över att vara ”gravida” till att nu fundera på om de ska behålla ”låtsas” barnet?
      Hon nämnde väl gör nån vecka sedan att man inte vet, det kanske inte går hela vägen etc
      Bara detta säger en hel del hur korkad hon är!

      Tror knappast hon är gravid, inte heller tror jag den skäggige finns kvar.
      Catrin försöker bara hålla intresset levande och hoppas ta fokus bort från rättegången!

        Nån vecka sen? Det är en vecka sen

        Jepp. Skägget har seglat. Han hade ju dessutom redan barn med någon annan.

          Hade den senaste verkligen barn? Eller tänker du på den killen som hon hade bla över nyår och som hon visade massor av bilder hemifrån med middagar mm?

            Osäker. ”So many men, so little time …”

            Ja svårt å hålla reda på hennes olika
            män / stora kärlek, hon envisas med att hävda att det är en å samma kille även fast dom ser olika ut!
            ?
            Den första hade barn och vägrade flytta pga det. Svårt att veta vad som är sant eller inte när det gäller Catten, frågan e om hon ens vet det själv?
            Hur som helst hopoas jag hon ligger ensam och våndas vid tanken på att allt faller ihop, och inser att några större bedrägeripengar lär inte fortsätta komma in på hennes konto och hon kommer snart få sin nästa dom….

            31 år, arbetslös tvåbarns mamma utan utbildning, utan vilja att arbeta eller utbilda sig, 1 miljon i skulder, boende i en sunkig hyres 2:a där hon sover i vardagsrummet som hon inte ens har råd att betala utan bidrag från Anne Hedlund förskolechefen
            ( undrar om Anne tänker pröjsa Kerstin de
            10 000:- hon behöll?)
            Och ändå fortsätter vår lilla vän Catten att ljuga och låtsas att livet leker och allt känns såååå positivt, diverse erbjudanden bara haglar in!!!

            Anonym ovan mig: varför anser du att en människa är misslyckad om en bor i en hyresrätt? Eller är det bara om den är nedgången som en är misslyckad?

    Jag har under lång tid älskat den här bloggen tycker att granskningen av bloggar har varit på ett roligt sätt och där man uppskattat en annan skildring. Jag känner inte personen i fråga överhuvudtaget men det jag reagerar på är hur du kan välja att publicera ett sånt här inlägg. Ett läkarintyg, en person som vården uppenbarligen sjukskrivit. Vet ni all fakta? Vet jag all fakta? Nej verkligen inte. Men jag tycker och mår illa över den hetsjakt som denna kvinna har emot sig, och som säkert många av dina andra personer/bloggare upplever. Är det så viktigt? Om tjejen i fråga har gjort sig skyldig till brott, låt domstolen avgöra det. Inte sociala medier. Det finns alltid många sidor av allting, och oavsett vad så har säkert den här tjejen jävligt mkt att handskas med. Hon förtjänar det? Ja kanske du tycker, kanske många andra tycker. Personligen så tycker jag ingen ska hängas ut på det sättet som hag ser många ggr på den här bloggen. Från att ha varit en fantastiskt rolig o underhållande blogg så har det övergått i ren o skär vuxenmobbning.
    Detta är sista gången jag besöker din blogg, kanske struntsamma för dig iof. Du har ett helt tåg efter dig som bara älskar sånt här. Jag tänker faktiskt på den här tjejen o många andra som figurerar här. och även om den här tjejen säkerligen gjort sina misstag, så förtjänar ingen detta. O nej inga förtjänar heller att bli lurade på pengar. Men nånstans måste vi alla komma ihåg att visa varandra respekt, o förlita oss på ett rättsystem. Som jag förstått det har den här tjejen barn, hur tror du dom har det i denna hets? Vet du hur det medfört dom? Drevet som du pysslar med kan få större konsekvenser än du tror. Jag säger inte att ev gärningar ska försvaras, men det är inte sociala medier som ska göra den bedömningen.
    Tack o hej från mig, det va sista gången.

      Det var väl tack vare just personer på sociala medier som Catrins bedrägerier under hennes skyddstillsyn uppmärksammades av åklagaren om jag inte minns helt fel. Det är väl tack vare just personer på sociala medier som har gjort att antalet brottsoffer inte är högre än vad det redan är genom att man har varnat för Catrin.

      Catten visar ju verkligen respekt för sina offer?? outar barnen gör hon så bra själv.

      Hej hej Catrin!

      Gå och lägg dig Catrin…

      ”en person som vården uppenbarligen sjukskrivit”

      Det är just det vi diskuterar. Om det nu är så att den här läkaren finns på VC i Järna under den aktuella tiden så finns det fortfarande en skrälldus med frågetecken. Det här är en mycket ”motvillig” sjukskrivning, det är inte så att läkaren hittat något och velat sjukskriva. Så här brukar det se ut när någon har tjatat till sig en.

      Varför stämmer inte datumen? Kan originalet vara tippexat? Varför har hon visat upp två olika intyg?

      Det mest uppenbara här är att någon ljuger. Vi bara hjälps åt att leka detektiver.

    Michaela Forni stjäl bilder från en av världens största bloggare @ohhcouture till hennes nya ”Daily forni”:

    https://www.instagram.com/p/BU948xkAJTe/?taken-by=dailyforni

    https://www.instagram.com/p/BQK_RSGFq3-/?taken-by=ohhcouture

    Vill Michaela bli stämd på flera hundra tusen kr? Fotografer tar det inte lättvindigt med att bryta mot upphovsrättslagen.

    Pausen från sociala medier höll i sig en hel dag. Nytt konto på ig:

    http://i.imgur.com/vfKHSzS.png

      Wtf. Ja ? Var (tyvärr) tvungen att kolla!

      Orkade inte klicka men dom har gjort en ”porrfilm” ihop ja. Och den ligger ute för allmänheten. Från tidigt i deras förhålkande, scandal beutys tiden typ.

      Japp de e dom , vem bryr sig ? Dom lade upp den även på facebook i ”misstag”för dom skulle bli kända, dom ville säkert så liknande boost som Paris & Kim Kardashian..

    Läkaren verkar vara en stafettläkare som kör egenkonsult. Han var nog inte så noga med varken undersökning eller intyg.

    Men är det kusinen, Catten eller Tarzan som skriver?
    Det är just TACK vare bloggbevakning, Facebook och varningskonto på Instagram som Catrin inte kunnat fortsätta sin brottsliga bana i större utsträckning!
    Ju fler som vet om henne DESTO BÄTTRE!
    Tänk att Catrin själv är en rutten falsk jävel som hängt ut en oskyldig man att vara pappa till sin yngsta unge, hon har anmält falska våldtäkter, lurat vänner och bekanta att hon har fått cancer och behöver pengar, lurat BARN, handikappade och andra på biljetter, hyrt ut lägenheter som inte finns, lurat folk på resor, låtsats vara gravid (killen M som hon lurade på 70 000 biljetter för Neverland
    Ja listan fortsätter den är LÅNG!
    Catrin är en psykopat som aldrig kommer ändras!!!

      Utan att försvara Catrin men håll fakta rätt. Hon har inte lurat ett barn. Däremot föräldrar som ”köpt” biljetter till sina barn. Men nej hon har inte blåst barn.

        Ett ex som hon bodde i Turkiet med hade en minderårig dotter som hon lurade av pengar för en fejkad resa

    Att pappret är så tillknycklad och bilderna så suddiga får mig att undra om hon medvetet gjort så för att göra det svårläst. Hela intyget är skumt, att vara helt nedsatt i arbetsförmåga men kommer garanterat (enligt läkaren) tillfriksna lagom till Fredagsmys. Med total avsaknad varför hon omöjligt kan arbeta eller komma till rättegången.

      Eller hur!? Det där är ett papper man hade förvarat i en mapp typ. Hennes frihet (Okej – Frihet över sommaren) hänger ju för sjutton på pappret? Ser ut som hon tryckt ner det i en väska bara.

    Jag jobbar med bedömning av läkarintyg.
    Det som som står under punkt 3 är patientens egen beskrivning av besvären (anledningen att hon har sökt vård), dvs det är hon själv som uppgett att hon har/haft feber. Under punkt 4 ska läkaren beskriva vad hen konstaterat vid undersökningstillfället, vilket i detta fallet är att C är opåverkad, men öm när hen trycker på (..ser inte vad det står).

    Intyget säger även att hon inte kan arbeta i kundtjänst, vilket hon väl ändå inte skulle gjort den dagen ?

    Kan ju vara ett uselt utfärdat intyg också, men så ser FK på ett sjukintyg.

      OBS! Nu vet jag inte om samma typ av bedömning görs av tingsrätten. Det kanske räcker med att kunna visa upp ett intyg!

    Den episka twisten om Catten af Tälje har photoshoppat detta intyg:D Nä jag tror hon har fått det på rätt väg.
    Dock är det svårt för en läkare att skriva något om det inte finns något att skriva. SöS gav henne inte något intyg för att hon skulle inte ha något för att hon inte var i behov av det.

    Catten ställer till än mer för sig själv. Det hon inte förstår att hon inte bara sänker sig själv ner på botten av den där sjön utan ökar risken för att bli av med barnen mer och mer. Hade myndigheter haft lite balls så hade man placerat barnen för länge sedan. Tyvärr kommer man nog tyvärr låta att två underbart söta och Goa grabbar få en super taskig uppväxt med den smällen som kommer komm när dem förstår vad som har hänt. Tragiskt och åter igen super tragiskt.

      ”Om myndigheterna hade haft lite balls” – jag jobbar inom socialtjänsten med utredningar av barn och ungdomar, och systemet ser inte ut så att man bara kan gå in och omhänderta barn hursomhelst. Om en förälder är kriminell behover vi kunna påvisa att det kriminella levernet riskerar att allvarligt skada barnets hälsa och utveckling. Vi behöver kunna påvisa att föräldern allvarligt brister i omsorgen om barnen pga kriminaliteten osv. För de flesta av oss är det rätt uppenbart att en kriminell förälder kommer skada sina barns utveckling på ett eller annat sätt, men det behöver ju inte vara tillräckligt för att beslut om LVU ska kunna fattas. För att någon som helst bedömning ska kunna göras behover barnen dessutom vara aktuella inom socialtjänsten, det sker genom anmälan eller ansökan.

        nu var det inte dig som myndighetsperson som jag hacka på utan myndigheten som sådan. Det ska inte behövas överbevisa att barn far illa i denna typ av leverne.
        Varje sund människa kan se väldigt snabbt att denna situation är ohållbar för barnens utveckling. Personer som Catten har absolut egna val att göra men socialtjänsten måste kunna agera med olika hjälpreformer mm. Man ska inte kunna leva på detta sätt i Sverige och kunna använda sina barn som skyddsnät. Man behöver inte använda LVU utan man kan använda bra många metoder för att sätta Catrin underlupp. se till att barnen får fler förebilder och infallsvinklar i livet. Trotts anmälningar så har det inte kommit fram info om att socialtjänsten sett till att fäderna har fått sin tid med barnen tex.

    Varför är tingsrättens stämpel delvis på en del av överkastet eller vad det nu är i bakgrunden?

      Kanske är foto de stämplat iofs

      För att det är ett foto av intyget som skickats in till tingsrätten och stämplats. Intyget har alltså inte skickats in i orginal och man har lyckats få med bakgrunden också så det ser ut som stämpeln sen ”svävar”.

    Fan vad B det ser ut alltså.. hon kunde väl ha använt camscanner så ser det åtminstone något roligare ut

    Fast en sak förstår jag inte. I kommentarerna skrivs det om pyelonefrit men vart hittar ni det i sjukintyget? Pyelonefrit är njurbäckeninflammation men som diagnos kod står det ju akut tubulo-interstitiell nefrit vilket är njursvikt.

      Det är inte njursvikt utan njurinflammation. Hade inte ordet tubulo varit med hade det varit njursvikt.

    Undrar hur åklagare / domare ställer sig till hennes intyg! Fattar ni hur mycket pengar hon har kostat hittills? Alla vårdnadstvister, uteblivna rättegångar m.m och inte en jäkla krona har hon betalt själv!
    Utan hon väljer att inte ens dyka upp på rättegången, förra gången var det väl för reklam om de med hudfärgade barn hon prio och då skyllde på sjukdom!
    Komiskt att hon säger sig tagit paus ftån alla sociala kanaler men har olika Facebook konton och flera instagram konton, den senaste privat ( japp hon godkände mig?)

    Hon påstod att hennes kille hyrt ett hus utomlands nu i sommar.. tror ni hon kommer dra? Får hon ens de nu när risken finns att hon inte dyker upp vid nästa rättegång

    Enligt en vän som känner Catrin så var hon ute och drack i lördags. I södertälje.
    Och ska även ha sagt att hon inte är gravid..
    Tydligen ska ha 2-3 tjejer gått fram till Catrin och konfronterat henne, även filmat henne.
    Fyfan vad hon är vidrig som ljuger om allt

      Så Catten fortdätter att hellre lägga sina små kronor på öl istället för att börja betala av brottsoffer?!
      Hoppas hon blir konfronterad flera gånger i obekväma situationer, hon om någon borde lära sig göra rätt!
      Catten varför LJUGER du och hävdar att du är på smällen samtidigt som du är ute och dricker öl/alkohol??!
      Och igår livesända att ni kanske beslutar om abort?!
      Är det någon som fattar varför psyko Catrin gör så?

      Intressant att hon ens vågar sig på ställen…undrar hur lönge?
      Cam-Cam borde få video eller bilderna dom tjejerna tog!!!

      Hade varit så kul o se videon o se Catten svettas lite.

    Hon lär hävda att det är alkoholfritt ?
    Den människan är en mytoman.. HOPPAS för allt i världen att hon får proffesionell hjälp snarast!

    Jag är varken juridisk kunnig eller insatt i hur olika sjukintyg etc. ska utformas. Men är det inte troligt att ett läkarintyg som ska beskriva en individs hälsotillstånd vid frånvaro från en huvudförhandling och som är utkrävt av domstolsväsendet också måste skrivas på en särskild blankett? Där det tydligt framgår att det är adresserat till just en rättslig instans (dvs tingsrätten i detta sammanhang) och där patientens hälsotillstånd beskrivs utifrån de omständigheter som skulle hindra denne från att medverka vid huvudförhandling.

    Intyget som Catten skickat till tingsrätten är ju för fan avsett för FK, i syfte att bedöma patientens eventuella rätt till sjukpenning.

    Som sagt kan jag typ noll och nada om läkarintyg och balkar samt paragrafer, så jag kan ha helt fel nu: men det läkarintyg Catten skaffat fram är ”läkarintyg enligt 27 kap. 25 § socialförsäkringsbalken”. Socialförsäkringsbalken hittas här: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/socialforsakringsbalk-2010110_sfs-2010-110
    Enligt 1 kap. 1 § står: ”Denna balk innehåller bestämmelser om social trygghet genom de sociala försäkringar samt andra ersättnings- och bidragssystem som behandlas i avdelningarna B-G (socialförsäkringen).”

    Antingen har jag helt fel och då får jag skämmas 😉 Eller så har Catten fixat fram ett totalt meningslöst och i sammanhanget intetsägande intyg. (Jag hoppas på det senare.)

    27.kap ”27 kap. Allmänna bestämmelser om sjukpenning

    Innehåll
    1 § I detta kapitel finns bestämmelser om
- rätten till sjukpenning i 2-8 §§,
- samordning med sjuklön i 9 §,
- sjukpenning för anställda och vissa andra vid kortare sjukdomsfall, m.m. i 10-16 §§,
- sjukanmälan i 17 och 18 §§,
- ersättningsnivåer i 19 §,
- förmånstiden i 20-38 §§,
- allmänt högriskskydd i 39 och 39 a §§,
- särskilt högriskskydd i 40-44 §§,
- förmånsnivåer och arbetsförmåga i 45 §,
- bedömning av arbetsförmågans nedsättning (rehabiliteringskedjan) i 46-55 b §§, och
- arbetsgivarinträde m.m. i 56-61 §§.Lag (2012:932).”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.