Sociala medier vs verkligheten.

Molly Rustas & Hannalicious:

Många gånger har jag frågat mig själv om våra kära bloggare är utrustade med någon typ av bionic feet (Vilket Vänneravsnitt?) med tanke på hur de verkar kunna stolpa omkring på stilettklackar var och varannan dag utan att verka få det minsta ont i fötterna. De verkar övermänskliga. Orättvist! Jag som knappt kan gå i ett par kilklackar utan att se ut som Bambi på hal is med skoskav och två vänsterfötter.
Föga anade jag att de har en hel uppsättning andra skor OCH kläder med sig för att byta om till så fort den där obligatoriska Instagrambilden är tagen.
Man får ju bara hoppas att ingen tar en avslöjande bild som den här ovan så fasaden krackelerar och ens ömmande fötter avslöjas.


”Menar du att allt det vi ser på sociala medier inte är sant?!”
Ja, jag menar just det!
Jag inser ju att det kommer som en chock för många av er men det är den bittra, kalla, krassa och tråkiga sanningen.
Inte ens ett klackisproffs som Molly Rustas klarade av att festa en hel Summerburstkväll i ett par overknee-stövlar av kasslerkaraktär med stilettklack. Inte ens hon! Fattar ni!! Inte ens hon!

Vet ni vad som mer inte är sant!?
Att tomten finns!
Det ÄR inte han som gör alla presenter i sin verkstad och flyger ut med dem till alla barn som firar jul – hur han nu skulle kunna hålla reda på vilka som firar jul och vilka som inte gör det. Ett sjuhelvetes excel-ark kanske?
Eller fick man bara paket av tomten om man skickat honom en önskelista? You snooze, you lose liksom… Inget brev – inga paket!
Fast visst ja, det var ju inte han nu igen…

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men.. Båda bilderna är ju uppladdade på sociala medier? Det är ju bara Molly som bytt kläder, och hon har ju lagt upp ”i verkligheten-bilden” där hon bytt kläder själv, inte så att någon ”avslöjat henne”. Skorna har ju dessutom fortfarande hög klack?

    Jag förstår verkligen inte vad du menar här med dina bilder CamCam… I mina ögon är alla representerade skor obekväma, dessutom är bilderna från helt olika klädbyten?

      Nej, de är från samma tillfälle – från Summerburst – och Hanna har som du ser samma kläder på sig på både bilderna.

        ”Vi var på pizza-brunch på Push, Port Du Soleil på dagsfest till middag på Lipp och slutligen Summerburst. Saker som hände och som är roliga att nämna är att min klack gick sönder på dagsfesten villket resulterade i att jag var tvungen att åka hem och byta om IGEN (därav 3 olika looks, hehe)”. Från Molly Rustas blogg. Bilderna är inte ”från samma tillfälle”. Den första är tagen dagtid i stan, den andra kvällstid inne på festivalområdet.

          Typiskt! Och jag som trodde att jag kommit på något – den stora hemligheten. =)

        Hon har ju bytt outfit helt och lagt upp den du kallar ”i verkligheten” på sin egen instagram, så hur skiljer sig den outfiten från den första? Höga klackar på båda bilderna också.

        Hade ju varit nåt annat om det visade sig att hon egentligen hade lågskor hela dagen och bara bytte om till bilden.

    The one när Chandler dejtar en tjej med benprotes

    Cam cam.
    Cattens läkarintyg finns nu uppe på flashbacktråden!

      Got it! =)

        Du är bäst! ?

    Appropå verklighet vs blogg… kolla Kissies Instagrambild från gymmet. Hon posar för att få maximalt smal midja plus att hon ”hyvlat” av en bra bit i redigeringen. Resultatet är att hennes midja är smalare än hennes huvud…

      Ser helt sjukt ut.

      Och så har hon mage att skriva att det är viktigt att lära unga att utseende inte är allt… mår illa av den kvinnan ???

    The one with Phoebe’s expartner 🙂

    Är det bara jag som tycker att det är lite märkligt att Annica och Marcelos lägenhet ligger ute till försäljning men att hon inte nämnt det alls… https://www.hemnet.se/bostad/11730497?utm_source=ios_app&utm_medium=link&utm_campaign=tipsa&utm_content=iphone

    Vet jättemånga som inte kan gå i annat än klackar då deras fot helt enkelt vant sig. Min gudmor fick ont i fötterna när hon hade platta skor på sig när jag var yngre, för att hon annars alltid bar högklackat. Mindre vanligt i Sverige men skulle nog sätta pengar på att de faktiskt är vana vid sina klackar. Jag hoppas det iallafall annars är det tragiskt.

      Det är så för mig, får ont i vaderna av att ha platta skor. Har haft klackar till vardags sen jag var 18 och är nu 25. Dessutom är mina fötter riktigt fula, de har liksom förhårdnader på sidorna.

      But boy do I love my ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.