Ny gala och bloggpris!!

Influencers of Sweden:

Bara så ni vet så kommer det här inlägget dyka upp lite då och då.. =)

Sedan i princip alla gamla trotjänare i form av blogg-galor gått i graven så kommer nu Influencers of Sweden med en ny tillställning som kallas för ”Stora Influencerpriset 2017”.
Spännande!

Jag skulle spela fånigt – och falskt – blygsam om jag inte sa att jag gärna skulle ta emot ett pris eller två så ni får mer än gärna nominera mig där. Jag hittade ett helt gäng olika kategorier som jag tycker det står mitt namn på. Om ni håller med mig så får ni gärna nominera mig!
Det gör man HÄR!!

Ni kan nominera HUR många gånger som helst!!

De här borde helt klart gå till Bloggbevakning!!! 
(Humble is my middle name)

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    DONE! Hoppas du vinner

    Självklart att nominera ?Camcam for the win ?

    Årets nykomling. 🙂

    Är det bara jag som stör mig fruktansvärt mycket på ordet ”influencer”?
    Jag kan inte ta folk som kallar sig själva för influencers på allvar, för mig är det en hittepå-titel som folk med noll självinsikt använder sig av i ett försök att verka viktigare än de är.

      Jag tror det är kombinationsordet för de som sysslar med mer än ett forum på sociala medier. Vad ska man annars kalla det? Bloggare/Youtuber/Instagrammare känns lite krångligt..

      Jag tål inte heller ordet. Det känns liksom lite som att ”hej, jag är influencer, jag inspirerar och sprider mitt goda inflytande överallt!” vilket inte många s.k. ”influencers gör. Dom jag verkligen tycker bidrar POSITIVT på sociala medier och har bra inflytande kallar sig inte för influencers.

      Håller med…..”influencer” är en opassande beskrivning. Däremot vet jag inte nåt annat passande ord, kalla det för vad det är – bloggare. Typ. Instgrammare.
      Finns väldigt få av dom kända bloggarna (vad jag vet) som verkligen gör nåt bra och positivt. Det ar reklam och gratis och visa upp sina prylar. Ja, jag tycker om ”fina” saker också men har inget behov riktigt av att skryta om mina dyra ägodelar. Även jag har bil, full med hundhår, bilen transporterar mig från point A to point B.
      Influencers i mina ögon…..Malala, Mother Teresa, Ayaan Hirsi Ali, Marie Curie, Martin Luther King, även Doctors Without Borders, dom som jobbar för att hjälpa djur och barn, journalister som talar om sanningen – sånt blir jag inspirerad av. Inte vilken ny märkesväska nån har skaffat eller vilken gratisresa dom har varit på. BARF.

      http://www.fargosisters.com

      ^ EXAKT.

        ”EXAKT” var menat åt det Karin skrev inte till mitt egna uttalande…..

    Tycker absolut du förtjänar ett pris!
    Några som dock absolut inte förtjänar ett pris är bloggkommentatorerna :p tycker de var rätt pinsamma med sitt inlägg faktiskt

      ”Vi känner oss redo för ett pris, så nominera gärna den här bloggen. ”

      Det var ju jätteroligt! + klart man ska tycka man är värd ett pris

      Jag var inne på Bloggkommentatorerna nyss för första gången sedan de flyttade från stureplan.se. Har den inte blivit väldigt tandlös och ljummen? Eller har den kanske alltid varit mycket mjukare, mildare och i mitten men att jag inte fattade det förrän Bloggbevakning came along?

        Jämfört med tonen på inläggen här så är det mycket mer ljummare, ja. Men jag tycker verkligen om Anna-Maria och Mias sätt att skriva på, jävligt bra med ord är dom

          Nja båda två har blivit jävligt bittra och missuppfattar ofta blogginläggen som de skriver om…

            Precis som CamCam emellanåt då.

            Upplever inte Camilla som bitter

    *skickat* 🙂
    Verkar som man kan nominera flera ggr.

    Det hade varit roligare att höra vem du, camcam, skulle nominera i respektive kategori.

      Oh, det kan få bli ett inlägg!

    Åh jag har en efterlysning! För ca 5-7år sedan läste jag en blogg som skrevs av två tvillingar. Tror dom jobbade på Nelly, levde ihop, gjorde samma plastiskoperationer, båda var jätteblonda… men kan inte minnas vad de hette? Någon?

      Kan det vara de här?

      https://twinfit.wordpress.com/om/

        Denna verkar mer aktuell, från en av deras instagram: http://twinside.se/

      Gick in på deras blogg nu, läste den också förut. Känns så bisarrt när de skriver att ”VI har studerat det här”, ”VI har jobbat här” osv. Är de en person?

      Vad skumt! Jag kom att tänka på dom igår och försökte komma på vad dom hette! Haha!

    OT, men hur går det för Catten o hennes fejkade intyg??? Jag har väntat heeeeela dagen på uppdatering!!!

      Tingsrätten har stängt för dagen utan att lämna besked.

        Fasiken ☹️

    Varför känns det som vissa bloggare är ”skonade” från granskning i din bevakning? Jag personligen är ganska trött på Tyra, Booken, Catten av Tälje, Gabbjossan o.s.v. Varför granskar du inte Kenza mer? Eller Bianca Ingrosso? Skriver du nägot om dem så blir det oftast något löjligt som ”dagens skopillare”.

      Vad skulle man ens kunna skriva om Kenza? Läser inte hennes blogg men hon skriver väl i princip aldrig ngt personligt eller djupgående inlägg om annat än..skor?! 🙂

        Om det går att få ihop ett inlägg om att Tyra tagit en selfie i en spegel i trädgården så borde det inte vara så svårt att skriva fler inlägg om Kenza…

      För att vi läsare har deltagit i en omröstning om vilka vi vill läsa om och de som fick flest röster skrivs det om

    Tycker det är fruktansvärt att det skrivs så mycket om tex Tyra som inte mår bra. Då saknar man självinsikt. Empati och att vara mån om andra och vilja sina medmänniskor väll är det som gör en till en människa. Som tur är finns det många sådana människor men inte här. Gräva i andras olyckor. Fy vilket öde!! Det är fel och att det accepteras i modern tid är inte klokt.

      Ring polisen

      Men hejdå Kurtis (för femtioelfte gången)!

    Fattar inte vilken den fullständiga bloggadress är som jag ska ange, kan någon skriva den här så jag kan klistra in den så det blir rätt?

    Tycker sådana här röstningsnomineringar är ganska missvisande, det handlar snarare om vem som har flest följare och vem av de med flest följare som tigger mest om röster.

    jsg nominerade på flera kategorier, är det giltigt?

    Men självklart! Finns fan ingen blogg som slår denna!!

    Röstat. Så jävla värd detta!

    Självklart!! Fixat röstat och kommer rösta igen!

    Camilla! Du är den bästa bloggen, den enda som KAN leverera. Jag kommer SJÄLVFALLET rösta.
    Kram

      Men tack! <3

    ”Årets mobbare”, eller varför inte ”Årets motsägelsefulla”? 🙂

    Hej!
    Har självklar röstat på dig i de flesta kategorierna 🙂 Keep up the good work!

    Kram Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.