Tänk vad en stor bokstav kan ställa till det!

Odd Spångberg:

Med tanke på att Odds Instagramkonto har ökat lavinartat de sista dagarna och han fortfarande har det öppet för alla och ensvar att följa så tvivlar jag på att han inte yttepyttelite älskar uppmärksamheten. Hade han – som han själv säger – velat dra sig tillbaka från offentlighetens ljus så hade han förmodligen skaffat en ny, privat Instagram för vänner och familj men han tar emot alla följare han bara kan få så…

  


Jag läste Odds svar lite för snabbt och fastnade på att ”en båt inte fastnar i Dalarna”. Kanske är jag lite skadad eftersom jag besökte Dalarna igår för vad jag tror är första gången men jag fick helt enkelt inte ihop det.
Dalarna? Varför skulle en båt fastna i Dalarna? Varför inte i Härjedalen eller i Närke?

Den stora bokstaven threw me for a loop!
Men nu fattar jag ju! Han försöker vara lite djup när han pratar om sorg! Men så är det nog! Som vågor. Det tycker jag de flesta känslor är, vare sig det är sorg, ilska, glädje eller lättnad. Ibland kan man vara mitt inne i en känslostorm och ändå så slås man nästan omkull av en känslovåg stundtals.

Kanske Odd ska lägga ut en annons på Blocket inför sommaren där han erbjuder sina handyman-tjänster i ett litet käckt paket?
Istället för det ”Arga Snickaren” så kan ha vara den ”Ledsna Snickaren”. Har egen kofot och spade (Har inte mördat och grävt ned exfru) och kan eventuellt införskaffa häcksax mot en mindre kostnad.
Ett bra sätt att lära känna nytt folk på ön också!

Win-win!

Tack för tips!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker det är så uppenbart att han fiskar sympatier och att han gärna gör det på Bellas bekostnad.

  De två är rätt barnsliga där de använder sociala media för att såra varandra.

  Hon genom leenden och skojiga resor loch visa på hur roligt livet är nu och han genom att berätta för alla hur skönt det är att ha blivit av med fotbojan. 🙄

   Leenden?
   Skulle säga hysteriska garv o hoppsasteg.
   Seriöst intryck? Näää inte så värst

  DM Retro är anmäld till KO X 2.

  Men HERREGUD!
  Ska han åka iväg på sina barnfria dagar?!? SÅ kan han ju inte göra – han ska ju sitta själv hemma o inte träffa någon överhuvudtaget! Hur kan han?!

  (För de som inte begriper ironin, så är det så det brukar låta när Bella gör liknande)

   Guuuud, vad du är fyndig och kul!!!

   Får ärligt talat Mamma80 vibbar av dig.

    R, haha tänkte EXAKT samma sak! 😁

    Hahahahaha åh, henne kommer man ihåg!!! Undrar vart hon försvann 😂😂

  Haha – läste också Dalarna och fattade 0!

  Bella på senaste instastory……. man blir ju nästan rädd av detta hysteriska skratt

   Kände exakt samma! Personen som filmar skattar på ett väldigt skrämt och nervöst sätt, jag hade låtit exakt likadant om jag höll i kameran. Hon är verkligen hysterisk och det låter inte äkta någonstans. *apan som håller för ögonen emoji*

    Jag upplever inte att hon skrattar på ett skrämt sätt. Snarare att hon hjälper till å trigga Bella. Eller ja, de triggar varann typ

    Håller med. Tycker den här Blondinbella är mycket falsk, girig och känslokall. Hon har skrivit så mycket kring sitt liv och om sina värderingar och de principer hon står benhårt fast vid, i sin blogg. Alla hennes fans köper hennes låtsasliv och försvarar denna fiktiva person med hull och hår🙈
    Tyvärr missar dessa älskande fans alla dessa tvärvändningar denna blonda Bella gör. Bella är ju bäst på allt😱 (Ironisk över fansens troende)
    Hoppas på att denna konstiga människa flyttar till Hollywood, känns som en bättre tillvaro för henne. Kanske vi får se henne i Svenska Hollywoodfruar om några år..tar kanske över efter Gunilla Persson?

   Och det här med att de får med den där första stillastående millisekunden innan Bella raskt knatar genom bilden gör mig galen!!

    Alternativt att hon snurrar in i bild följt av ett hysteriskt skratt åt sin egen ”spontana busighet”

   😂Var tvungen att gå in och följa henne ett par minuter på insta, för att se vad alla gafflar om. Nu har jag avföljt det mest hysteriska och obehagliga gapflabb (för ingenting) jag nånsin hört 😳 Hur står folk i hennes närhet ut? Varför pratar de engelska? Är det för den ”internationella” publiken?

    Haha jag började också följa henne när hon nämndes här och nu är jag fast! Det är liksom fascinerade hur hon kan vara så hysteriskt skrattande åt så mycket meningslöst?

   Åh herregud, kan det vara Isabellas mest hysteriska gapflabb någonsin? Det efter piruetten när hon svarat på frågan ”Do you have energy?”

   Den kvinnan KAN INTE vara vid sunda vätskor (som morfar brukade säga).

    Älskar att dom försöker vara internationella, men översätter slott till castel…

   Jaa! Och när hon satte sig ner i fåtöljen på Diplomat med frukosten, så himla uppgjort! Fick oerhörda pinsamhetskänslor.

   Håller med, klarade inte av att se det längre så slutade följa henne på insta för några dagar sedan. Måste säga att mitt liv känns redan mycket bättre 😂 (Skämt för de som inte fattar)

  Tänkte också vad 17 menar karln med Dalarna 🤣

  vackra ord av Odd tycker jag. Bella kommer sitta i Malous soffa om sisådär 2 år o gråta ut o har äntligen funnit djupet hos sig själv. Dvs barnens far hade kanske allt förutom fame o egen karriär?

   Jag kan inte låta bli att undra om det var Odd som ville bli bloggkomet, vinmogul, popstjärna och kändiskock eller om det var Bella som tryckte på. Det kändes som ganska tvära kast från den ena storslagna satsningen till den andra.

   Eller karaktär

  2 ord: Kyrkbåt + Dalarna

  Googla vettja 😜

  Berg och djupa dalar

   …låt mig följa dig…genom…

  Lite OT men är det bara jag som får läder-tant i Las Vegas vibbar av Bella kläder i hennes senaste inlägg 🙈😂

   Jag tyckte mest det såg obekvämt ut att dom skar in i rumpan. O så undrar jag hur man gör när man ska gå på toa när man har plagg som är en ”onepice”

    Tyvärr måste hela av så ja det är rätt jobbigt att gå på toa, särskilt om det är kallt för man sitter där naken… sen måste man ju hålla i det man tagit av sig och då blir det lätt skrynkligt. Jag tycker inte det är värt det 🙂

  Helt underbar! Hahah.
  Han kanske oxå gillar tankenötter.
  kramisar

  Haha, sista stycket alltså! Ledsna snickaren… Vilken idé. Borde göras tv av det, med Odds sorgsna valpögon och halvdana, sorgsna energi.

  Det var fint skrivet av han.

  Hahaha jag fastna också på Dalarna och ba wtf? Varför just Dalarna, har jag missat något? Gjorde Gustav Vasa något med båttraffiken i Dalarna? What what what. Men sen så… trilla poletten ned.

  Många som gillar att få uppmärksamhet.
  En del sätter sitt face som dekal på sin bil:)
  Finns inga gränser 🙂 🙂

  Tycker att det känns lite orättvist att han som faktiskt vistats i huset i mer än 3 minuter i taget får lämna… det är han som använder köket, leker med barnen och påtar i trädgården. Samtidigt så tror jag inte att han har råd att köpa ut henne så förstår beslutet på det sättet.

   De hade ju en trädgårdsmästare till deras trädgård… så nja. Tror inte att han påtade i trädgården speciellt mkt. Han passar på att få följare av bella här… genom att ta på sig offerkoftan!

    Eller så säger han ara sanningen!! Något Bella inte är van med..,

  Men de viktigaste, vad tyckte du om dalarna?😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *