Har Maxinne köpt sex?

Maxinne Björk:

Massage av Yoni – man började utanpå för att värma upp och sedan gick man in för att massera alla inre väggar. Det är svårt att beskriva hur allt detta gick till i detalj för det förstår inte ens jag för jag var förmodligen i någon annan dimension och ylade. Av detta kom jag först genom g-spot, sen genom a-spot, sedan via cervix (livmodern), g-spot igen och avslutade sedan med sex stycken sprutorgasmer på raken. Mellan alla dessa låg jag i olika fosterställningar, skakade, flåsade och skrek. Tappade känseln i olika delar av kroppen och förstod i princip ingenting när allt var klart. Efter min finalrunda så låg jag ihoprullad som en liten baby och skakade i ca 2 minuter på ett helt ljuvligt sätt i något annat universum.//Maxinne

Herregud, hur kan jag (och NI) ha missat Maxinnes inlägg om Yoni-massage? (Yoni betyder kvinnligt underliv för den som inte är insatt, typ jag.)
Jag borde ha anat ugglor som får kläder när hon skrev att hon skulle hålla kurser i tantric sex för män här i Stockholm men nej, jag hade missat det.
Tills nu!

Så..
Maxinne har alltså betalat en snubbe för att massera hennes underliv och hon har fått orgasm både på längden och tvären i alla dess former men menar på att grundtanken med detta inte är sexuell njutning – alltså har hon inte köpt sex enligt henne.
Okej, fair enough!
Tanken med att piskas är inte heller sexuell njutning men om du njuter av det och får orgasm och har betalat en annan människa för att utföra detta på dig så har du väl köpt sex?
Det menar i alla fall många av de som kommenterat Maxinnes blogg.

Jag har inte stenkoll på sexköpslagen men det kanske finns någon av mina läsare som är mer insatt?
Har Maxinne köpt sex?

Ps. Whatever floats your boat när det kommer till njutning och sex absolut, men var går gränsen?
Skulle detta vara tillåtet i Sverige?

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Allt är lagligt i Sverige när det är en kvinnlig gärningsman. Om en man däremot gjort detta nja inte speciellt lagligt då.

  Svara

   Tack för tips! *rånar en bank utan konsekvenser*

   Svara

    Patriarkatet tar starkt avstånd från sexuellt utnyttjnde. Även om det handlar om beröring av snippa vaginan (fittan)

    Svara

   Men lol på dig

   Svara

   Är du seriös eller? Den svenska lagstiftningen kring prostitution gör inte skillnad på män och kvinnor. Det är kriminellt att köpa sex. Oavsett om du är man eller kvinna. Det är däremot inte kriminellt att sälja sex. Oavsett om du är man eller kvinna.

   Svara

   Gött!

   Svara

   Nu fick hon pullan masserad av ett par indiska curryfingrar… i Indien! Inte i Sverige!

   Svara

    Racist much…?

    Svara

     Inte alls rasist. Min pappa är från Pakistan ditt lättkränkta offer. Vi pakistanier äter en hel del curry vi med. FYI

     Svara

      Din kommentar är rasistisk, oavsett vart din pappa kommer ifrån.

      Svara

       Vi i Patriarkatet tar starkt avstånd från betald fittamassage. Saken bör prövas rättsligt, kan vara fråga om sexuellt utnyttjande eller våldtäkt.

       Svara

    Vidrig kommentar.

    Camcam, radera?

    Svara

     Ta en samarin.

     Svara

    Äckel du är din dumma racist

    Svara

  Men herregud…usch.

  Svara

  Det borde inte vara lagligt. Vidrigt att stoltsera med. Går det inte att kombinera personlig integritet med bloggande för somliga…

  Svara

  Bara att åka till någon ”kursgård” som utåt sett har fokus på yoga, meditation, gongbad, vegetariskt… Ängsbacka (”Tre mil norr om Molkom”) t.ex. Sexibility festivalen, Naked Tantra, Vaginal Dearmouring mm mm. Mycket som pågår där let me tell ya. Och ja, man betalar rätt bra för att delta

  Svara

   Mona?

   Svara

    Haha, nej 🙂 Vill bara inte uppge mitt namn el vanliga nick

    Svara

     ok, tänkte på ”let me tell ya”

     Svara

      Åh men fy fan :-/ Vill inte bli tagen för henne. Läser inte hennes blogg, men av det jag läst här verkar hon inte riktigt frisk. Får jag skylla på att jag nyss kommit hem från USA?

      Svara

    HAHAHAHAHAHAHA klockrent

    Svara

  Jag vill också ha Yoni massage! Fantastiskt!!

  Svara

  Har också funderat över detta. Enligt mig är det sexköp. Du betalar någon för att ge dig orgasm. Sen kan man ha alla andliga bortförklaringar man vill – det är prostitution.

  Svara

  Oj, ja, vad ska man säga! Låter som någon form av sexköp.

  Svara

  Problemet är ju att det inte ”anses” vara något dåligt – vadå en kvinna som vill uttrycka och testa nya delar av sin sexualitet – KLART HON SKA FÅ GÖRA DET.

  Men sen om man vänder på kakan och tänker sig att det är en man som gått på en kurs och fått massa orgasmer och hävdar att det en andlig anledning osv, då hade folk gått i taket.

  Det är ett sexköp, du köper en sexuell tjänst av en annan person, oavsett kön och det är i slutändan för din sexuella njutning oavsett vad du hade i åtanke när du gick dit.

  Svara

   Men om tjänsten i sig inte är alls sexuell men man råkar få sexuell njutning av det, vad blir det då?
   Om man får orgasm av…jag vet inte…vanlig massage? Är det förresten bara orgasmen som räknas, eller räcker det att man blir upphetsad?
   Stackars mannen som var tvungen att sälja sex…det är så olyckigt det där med att tvingas sälja sig själv. *ironi*

   Svara

    Fast i detta fall så var det ju massage i underlivet, som att en man skulle få sitt kön masserat. Typ en ”happy ending”. Om han skulle mena att han inte gick dit för sexuell njutning utan en massage bara och sedan ”råkade” få sexuell njutning av det, tror ni inte att han hade åkt dit på sexköp ändå?

    Svara

  Undrar hur reaktionen hade varit om det var en kvinna som utfört massagen? Finns det kvinnliga yoni massörer? Och finns det manliga massörer som utför den manliga motsvarigheten till massage?

  Svara

   Det finns kvinnliga yonimassörer, så mycket vet jag.

   Svara

    Spännande!

    Svara

  G-spot har jag koll på men a-spot?? 😳

  Och vad fan var det för snubbe som kunde få henne att komma så? Dvs hur gjorde han 😆
  Mvh// en som knappt kommit alls i sitt 29-åriga liv (trots ihärdigt kämpande)

  Svara

   Köp en vibrator alt mr rabbit 🐰👌

   Svara

    Har 2 olika rabbits 🙄… De är grymma men jag har så jäääkla svårt att ”komma över” till orgasmen 😩. Det blir sjukt skönt, det känns som att det är på inrullning, sen försvinner det.

    Svara

   Prova med duschstråle mot klitoris (inte för mycket/hårt vatten)

   Svara

    Tänkte skriva samma sak. Skriva bort duschmunstycket från slangen och håll slangstrålen emot klittan. OMG!!! Kommer på direkten 🙂

    Svara

     Jag kommer bara av snoppstimulans mot g-punkten. Verkligen avis er som kan komma på egen hand

     Svara

      Då är det du som är ovanlig

      Svara

  Alltså det måste ju vara ett sexköp? ”Nej jag köpte inte sex, bara lite massage till mitt ömma och trötta könsorgan” borde ju annars vara en vanligt förekommande citat bland sexköpare.

  Suck. Döp saker till något exotiskt så är det inte längre ett brott, check!

  Svara

  Det här med att ha personlig integritet alltså, det verkar vara ett mysterium för vissa.

  Svara

  OT. Bara jag som finner det lite märkligt att LCC säljer defekta produkter till dyrare pris än i butik? Clean and calm facial cleanser: 161 kr hos LCC och 159 kr hos apotea..

  Svara

   Hur är den defekt?

   Svara

   Reseförpackning på rea-sidan

   Svara

   Konstigt! Lägg sen till frakt på 49 kr också från LCC. Tanken var god feån Bella, men det räckte inte hela vägen fram. Finns väl ingen som kommer köpa defekta varor till ett högre pris än icke defekta?!

   Svara

   Clean & Calm kostar 112 på Second Chance/LCC.

   Svara

    När jag skrev 161 kr så räknade jag in frakten på 49 kr (räknade alltså nu på att man bara köper en produkt, lönar sig ju mer om man köper flera förstås).

    Svara

  Alltså, jag är stum. Inte så mycket för jag har en åsikt om huruvida det är sexköp eller inte, eller ens vad jag tycker om massagen i sig själv.

  Nej, det jag undrar är: har hon ingen mamma? Föräldrar? Farmor och mormor och övriga släktingar? Vill hon verkligen att de ska kunna läsa om hennes sex sprutorgasmer på raken på nätet? Tänk att vara en fluga på väggen på första släktträffen efter det blogginlägget 🙂

  Svara

   Haha mormorn har ju skrivit under inlägget att det är synd att hon är för gammal och får leva på sina minnen! 😀

   Svara

    Haha, nähä är det sant?? Dog lite vid bara tanken av att min mormor skulle läsa om nåt sånt. 😀

    Svara

  Om det inte rörde sig om sexköp, vad skulle då denna specifika ”massage” ha som syfte??

  Svara

   Att 🙌hitta sig själv🙌

   Svara

    Man kan börja med att leta efter sig själv i spegeln??

    Svara

  OT: Har inget emot att bloggare har samarbeten, duh, är ju så de tjänar pengar. Men blir besviken när man BARA får reklam i inlägg efter inlägg. Kenzas tre senaste i lägg tex. Först för Nelly, sen Chiquelle och sen Sneakers and stuff. Så opersonligt. Och trist för oss läsare.

  Svara

   Och mellan reklam och samarbeten hos Kenza så får man se henne i bikini alternativt en bild på hennes ynkliga hund Mani så det är bara att välja.
   Om Kenza har några som helst tankar och åsikter om väsentligheter i livet så är det i alla fall garanterat inte via sociala medier som hon delar detta med andra.

   Svara

   Jag håller med om att det är tråkigt, men till hennes försvar ska sägas att hon förvarnade innan hon åkte iväg (hon är på en veckas semester) att hon var sliten och skulle ta en paus från bloggen under semestern, bara publicera lite samarbeten. Så, vill man läsa roligare personligare inlägg från henne så bör man vänta tills hon är tillbaks på jobbet nästa vecka igen!

   Svara

   Men just nu är ju Kenza på semester, och ville ju ha just det – lite SEMESTER. Så fattar att det bara kommer upp reklaminlägg där just nu.

   Svara

  Detta finns på flera ställen i Sverige, fullt lagligt då inte huvudsaken är att få orgasm (ses bara som en bonus) googla vaginamassage så kommer det upp mängder runtom i Sverige. Vet att även Josefin och Vanja tipsade om detta i deras podd för några avsnitt sedan. 🙂

  Svara

   Man får alltså knulla en hora så länge man inte har intentionen att komma på henne? Eller va? Ursäkta mina plumpa ordval. Jag använder dem blott för att påvisa just hur jävla skevt det här är. Vaginamassage är en sexuell tjänst, liksom kukmassage. Det begriper man ju, eftersom massage av våra sexuella organ självklart leder till sexuell stimulering, när den utförs med omtanke och hänsyn, vilket ju är själva syftet med just massage. Det är hor. Punkt.

   Svara

    Att ”knulla en hora” och att köpa sexuell massage är två olika saker. Det du menar med det första borde du höra själv, ”horan” är inte mer än ett objekt du gör något på och därav har du köpt hennes kropp. Köper du en sexuell massage så knullar du ingens kropp. Inte för att jag är för något av dom men du kan inte jämföra en såld människokropp med en massage.

    Svara

     Fast när man söker på det så märker man att det inte alls är fullt lagligt.

     Svara

      Dessutom menar du att det i så fall är lagligt med happy endings vid ex thaimassager – vilket det inte är även om man inte knullar någons kropp.

      Svara

      Jag sa inte att det var lagligt eller borde vara det utan sa emot att du jämför att knulla någon med att få massage. Även om någon säljer sin kropp så ska vi reducera dom till ett objekt som jag tycker att du gjorde med din kommentar.

      Svara

  Törs knappt säga det men jag blir inte upprörd över prostitution heller. Om det är två vuxna samtyckande människor så tycker jag inte att det är så illa. Verkar funka i Holland och Tyskland.

  *hukar och väntar förskräckt på de att de ruttna tomaterna ska komma flygande åt mitt håll*

  Svara

   På vilket sätt och för vem menar du att det ”funkar”?

   Svara

    En del ser det som en feministisk handling. Eller bara ett jobb som är rätt okej. De blir förolämpade om man ser ner på dem.

    Det finns horor som mår dåligt av sitt ”jobb” men jag tror inte att alla gör det helt enkelt.

    Svara

    Funkade för mig, Maria. Jag valde det helt frivilligt för att slippa vända på kronor under studietiden. Insåg hur mycket mindre jag behövde anstränga mig för att tjäna bra med pengar. Ingen extrajobb vid sidan av hade genererat dom pengarna, och det hade blivit mindre fritid över, och mindre tid för studier. Ångrar ingenting. Min studietid var rätt smooth när man jämför med många andra.

    Svara

     Resten av alla prostituerade då?

     Svara

      Jag kan inte tala för andra. Kan du?
      Finns massa yrken där folk blir utnyttjade och där många andra har det schysst. Jag ser ingenting som är fel i att sälja eller köpa sex, sålänge det sker mellan två vuxna, samtyckande individer.
      Man kan inte bannlyst den ena parten i sexhandel utan att det blir konsekvenser för den andra också.

      Svara

      Jag tycker du pratar gott om prostitution och du nämner Amsterdam och Holland som två lyckade exempel. Och nu skrev du att det blir konsekvenser för prostituerade om köpa sex bannlyst (tolkar det så iallafall) och du började ditt inlägg med ” men jag blir inte upprörd över prostitution heller.” Så det låter som du pratar positivt om sexhandel i stort. Eller? Vad menar du isåfall när du säger att Tyskland och Amsterdam är bra exempel, vad menar du med att det blir konsekvenser för ena sida om den andra sidan bannlyses?

      Svara

      ’Amsterdam’ ska vara det du skrev, Holland!

      Svara

      Man kan inte säga att sexhandeln i Tyskland ”funkar” om man inte samtidigt accepterar att mängder och åter mängder av unga flickor, alltså barn, köps av pedofiler, och att trafficking från öststaterna är extremt vanligt förekommande. För detta blir följden när prostitution är lagligt, mycket mer än där det är förbjudet att sälja sex.

      Det finns säkert vissa frivilliga prostituerade. Det betyder inte att systemet är bra.

      Svara

      Frågar du mig eller någon annan? Jag har inte pratat om Amsterdam eller Tyskland eller nånting mer förutom min egen upplevelse. Liksom…va???

      Svara

      Ja, jag pratade faktiskt med någon annan! Helt seriöst såg jag att det stod ”Henrietta” på alla inlägg. Så DON’T MIND ME och min absoluta blindhet! Ursäkta mig!

      Svara

      Maria, då är det inte mycket som funkar i någon handel om man drar det där resonemanget. Vem syr våra kläder, i vilka länder och under vilka förhållanden? Inte är det förbjudet att varken sälja eller köpa dessa kläder för det. Skor då? Elektronik? Och med glädje konsumerar du Maria allt det billiga barnen i öst gör, och accepterar att det bara är så.

      Svara

   Det vore underbart om prostitution enbart handlade om sexköp mellan två vuxna samtyckande människor, men nu ser inte verkligheten ut så. Och på vilket sätt tycker du at det fungerar bra i Tyskland och Holland på den punkten?

   Svara

   För ett tag sedan såg jag en dokumentär där dom intervjuvade en svensk polis som varit nere i Tyskland och sett hur de hanterar prostitutionen där, och det lät inte vackert. Så vad jag vet fungerar det inte överhuvudtaget 🙁 // En person vars ögon går i kors pga tuff dag men du förstår min poäng?

   Svara

   Du är medveten om att horor har mördats i Tyskland ? Sedan vi i Sverige införde sexköpslagen har ingen hora blivit dödad.
   Läs Simon Häggström, Skuggans lag och Nattstad.
   Simon är polischef för prostitutionsgruppen i
   Stockholm. Hans böcker handlar om verkligheten för offer för trafficking, vår tids slavar.

   Svara

  MY GOD! Tur att vi alla här inte finns om 100 år. Vad ska man skriva då på en ”blogg” eller annat för att få 15 min uppmärksamhet. Jag vågar inte ens tänka på det.

  Det här är ju bara för äckligt. Vad jag förstår har hon köpt någon Indier för att pilla runt i ***** i tre timmar. Varför gör man det liksom? Det är ju vidrigt äckligt. Betala någon för att….ääää jag spyr. Precis lika vidrigt när tanter gör det som när gubbar gör det. Varför tror tanter att dom ska komma undan lättare? Hon är kanske feminist också denna människa – vad vet jag.

  Första gången jag hörde talas om denna Madame och har inte orkat läsa ikapp i hennes blogg – hon verkar ju heeeelt virrigt dock. Kanske att man ska ringa någon psykakut som kan komma och hämta upp henne.

  Svara

   Men gud lugna ner dig, dra in indier i det hela som det vore relevant? Och vadå säkert feminist? Ja det hoppas jag, det bör fan alla vara så. Fan va dryg å otrevlig människa du verkar vara

   Svara

    Ja jag är skitotrevlig OCH dryg.

    Fick uppfattningen att hon var i Indien när hon köpte denna ”tjänst”, därav inblandningen av Indier. Kanske var det i Bromölla – ja eller i Timrå – har haft fel förr och kan ha det igen.

    Svara

  Varför läser du aldrig inläggen? Hon gjorde det i Indien. Herrejösses.

  Svara

   Så det är okej för män att flyga till Thailand och köpa sex då också? Inget konstigt med det?

   Svara

    Sa jag det? Det lät på dig som att hon hade gjort detta i Sverige när det var i Indien. Rättfärdigar inte hennes berättelse men fortsätt ha taggarna utåt 😜😜😜

    Svara

  Jag tyckte fan det var äckligt att bara läsa om det. Hur fan kan man vara så öppen att skriva om det på det sättet? Fan,det här var verkligen 2 minuter av mitt liv jag aldrig får tillbaka.

  Svara

   Usch jag håller med.

   Svara

  Skulle ni själva vilja massera kvinnors underliv eller anal samt mäns snoppar?
  -mamma ska gå iväg och jobba nu •tar handlotion på händerna•

  Sjävklart är detta köp av sexuell tjänst. Stackars man i Indien som måste utsätta sig för detta.

  Svara

   äh han är pervo och stortrivs säkert

   Svara

    Precis som de som säljer sin kropp på gatan?

    Jag brukar alltid ställa mig frågan,
    Om ni blev arbetslösa och gick till arbetsfördelningen, skulle ni ta detta jobb då? Vill ni att er respektive/familjemedlem ska arbeta med de eller köpa detta?

    Ställ er den frågan

    Svara

     Han är en man. Behöver jag säga mer?

     Svara

  För den som är nyfiken på hur det går (också i Sverige) så snubblade Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz över detta fenomen för ett tag sedan och blev så nyfikna / chockade att de bjöd in en kvinna till deras podd för att svara på deras frågor om denna typ av massage. Vad jag minns från hennes Q&A där var inte sexuellt, utan ett sätt att ”frigöra spänningar” typ. Kommer inte ihåg vilket avsnitt det var men borde vara lätt att googla sig fram till! Går att lyssna på deras podcast på alla vanliga ställen. Ett intressant och lite weird avsnitt.

  Svara

  Åh hjälp herrejösses vad detta kommentarsfält får mig att inse mer och mer hur Sverige är ett trångsynt och sorgligt land.

  Hon har varit på en oerhört andlig resa i Asien där hon ägnat sig åt yoga, meditation och tantra. Det handlar inte om SEX det handlar snarare om något ”mer”. Varför dömer ni ut henne så fruktansvärt utan att ta reda på exakt vad tantra och yonimassageegentligen är?

  Detta går INTE att jämföra med att köpa sex. Du köper sex för att få en sexuell njutning. Inte för att få en magisk utomkroppslig upplevelse som får många att gråta för att det är så utlösande av känslor.

  Sluta sexualisera allting! Jag diggar Maxinne fett mycket och inspireras av hennes blogg till tusen. Ni skulle lära er något om världen och er själva om ni tog reda på lite mer information än några få meningar tagna ur ett stort sammanhang <3

  Ps är hon inte en jävla knarkare också som tagit ayahuasca? Kanske rota fram hennes gamla inlägg om det och väcka ilskan hos dina PK-läsare ytterligare?

  LOVE

  Svara

   ”Av detta kom jag först genom g-spot, sen genom a-spot, sedan via cervix (livmodern), g-spot igen och avslutade sedan med sex stycken sprutorgasmer på raken. Mellan alla dessa låg jag i olika fosterställningar, skakade, flåsade och skrek. Tappade känseln i olika delar av kroppen och förstod i princip ingenting när allt var klart. Efter min finalrunda så låg jag ihoprullad som en liten baby och skakade i ca 2 minuter på ett helt ljuvligt sätt i något annat universum”

   Är PK att tycka det här är sex nu också

   Svara

   ”Inte för att få en magisk utomkroppslig upplevelse som får många att gråta för att det är så utlösande av känslor.”

   Haha, hoppas du har koll på att det är orgasmerna i sig som skapar denna ”utomkroppsliga upplevelse”… Anledningen till att hon började gråta, skaka osv var ju för att hon kom så mycket. En eller flera orgasmer kan ofta leda till gråtande, känslostormar osv eftersom att det löser upp spänningar genom den _sexuella_ njutningen.

   Så nej, jag är inte trångsynt utan bara realistisk.

   Med ditt (och hennes tankesätt) kan ju allt sex bara räknas som ”utomkroppsliga upplevelser” eftersom att man ofta upplever den typen av känslor när man njuter genom sexuell upplevelse.

   Med ditt resonerande kan ju hamla sexköpande gubbar försvara sina handlingar med att de köper sex enbart för att hitta sig själva eller något.

   Svara

   Eller så vänder vi på det. Hur vore det om NI slutade sexualisera yoga, meditation och andlighet!?! Varför är det såååå självklart att det ska vara en naturlig del att få in en sexuell underton i detta? Ja, jag älskar sex. Ja, jag onanerar. Men inte när jag yogar! Fy fan vad jag är less på detta :-/

   Svara

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/3a/ff/50/3aff501e0df80d3e4e120478db5f15b3.jpg

  Låter som att man köper sex….. Finns tydligen en manlig version också…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.