Del 1 – På djupet med Nemo Hedén.

Intervju:

Bakgrund:
I januari 2011 fälldes den då 23 åriga Nemo Hedén till skyddstillsyn med föreskrift att genomgå kriminalvårdens relations- och samlevnadsprogram samt att betala 12 300 kr i skadestånd till målsägaren för brottet ”sexuellt utnyttjande av barn”. Målsägande var vid brottets begående 14 år gammal och Nemo Hedén var 22 år.
I samma veva som åtalet föll hade Nemo Hedén precis slagit igenom som över en natt i skandalsåpan ”Kungarna av Tylösand” och löpsedlarna skrev ut ”NEMO HEDÉN ÅTALAD FÖR VÅLDTÄKT MOR BARN!”, ett åtal som senare skrevs ner till ”sexuellt utnyttjande av barn”.
Uppgifterna har gått isär, framför allt från Nemo själv. Visste han om flickans ålder? Ibland säger han nej, ibland ja. Hans egen ålder har också varierat från gång till gång. Från 20 år upp till 22  år, så vad hände egentligen och hur kommer det sig att uppgifterna är så spretiga? Frågorna är många och den kanske mest framträdande av dem alla:
Är hans ledsen för vad han gjort och tar han fullt ansvar för det eller försöker han skylla på den 14 åriga tjejen som faktiskt ”ville”?

För att få svar på dessa frågor och många mer – från er läsare och från mig själv efter att ha läst domen – så satte jag mig ner med Nemo för att gå till botten med det här.
Normalt sett är det Nemo som ställer frågorna men idag vänder vi på rollerna där jag är den som frågan och han den som svarar.

Det här är en intervju i fyra delar som kommer ta upp olika delar av Nemos liv:
– Del 1 – Barndom/missbruk
– Del 2 – Kungarna av Tylösand
– Del 3 – Domen
– Del 4 – Framtiden/Podden

Alla fyra delarna kommer publiceras under dagen.

Del 1 – Barndom/missbruk

 

”Jag sålde droger för att finansiera mitt eget missbruk.” – Nemo Hedén.

 

När pappan blev nykter så tog Nemo Hedén över platsen som familjens svarta får och det var i samband med det som han började missbruka alkohol och droger på allvar.
En dysfunktionell familj ska ha någon som ”kaosar” menar han,  men eftersom Nemo inte visste någonting om sjukdomen alkoholism så såg han inte varningssignalerna även fast han idag medger att han kanske borde ha gjort det. Han köpte helt enkelt inte att det rörde sig om en sjukdom förrän han själv insåg sitt egna missbruk.
Har man ingen insikt så låter det ju mest som dåliga bortförklaringar, säger han och fortsätter;
Det är ju klart att man inte sårar alla man älskar för att man vill skada sin omgivning utan man gör det ju för att man inte förmår bättre…man kan liksom inte och det fick ju jag känna på den hårda vägen.

När jag var liten tyckte jag mest att pappa bara var en dålig pappa. Jag skyllde väldigt mycket på honom. Alla mina snedsteg skyllde jag på honom men att skylla på någon i vuxen ålder, det tar ju en ingenstans.

Nemo gick till och med så långt att han började sälja droger sitt sista år som aktiv missbrukare för att finansiera sitt eget missbruk eftersom han inte kunde behålla ett jobb. På grund av sitt missbruk så klart men även på grund av den dom som kommer tas upp senare i den här intervjun.
Mest missbrukade han internetdroger eftersom de var lagliga så länge man låg steget före i molekylförändringarna och höll sig borta från de som blivit olagliga.
I samma veva som Nemo började jobba med sig själv så kom han till insikten att hans föräldrar förmodligen gjort så gott de kunnat under omständigheterna. Uppvuxen i ett kollektiv på Värmdö med en missbrukande pappa, en ledsen och maktlös mamma och hela 6 syskon så fick han slåss om kärlek och inte förrän i vuxen ålder har han minnen av att föräldrarna sagt ”Jag älskar dig” till honom, för det fanns helt enkelt inte plats för ömhetsuttryck i barndomen.

De djupaste såren från barndomen är pappans svek, lögner och frånvaro. De tydligaste minnena är att pappan mest sov på grund av sitt blandmissbruk (alkohol och tabletter). Han kunde till exempel sova sig igenom Nemos barnkalas.
En sak har etsat sig fast i Nemos medvetande och det märks att det är smärtsamt för honom att tala om:
Jag minns en gång väldigt tydligt. Det här är så jävla mörkt men jag kan ta det ändå. Han kom hem från krogen en natt och kissade i min säng. Jag var sex år gammal och vaknade av det, gick upp och fattade ingenting. Min pappa kissar i min säng liksom…
Han däckade på golvet bredvid min säng. Dagen efter så kommer han till mig med en cd-skiva. Det var Aquas första, den där blåa och säger ”Förlåt för i natt. Jag skäms verkligen”.
Som barn till en missbrukare så är man ganska förlåtande och jag blev mest glad att pappa bad om ursäkt. Nästan dag kommer han med ett till exemplar av samma skiva och säger ”Förlåt för i natt Jag skäms verkligen.”

När jag frågar om relationen till pappan idag berättar Nemo att det är först nu, sedan han själv blivit nykter som de för första gången kan umgås på samma villkor. Pappan har varit nykter och drogfri i 8 år och Nemo har precis lagt månad 22 bakom sig – någonting han är stolt över.
De är båda drogfria och tar nu igen förlorad tid som far och son. De är båda två i tolvstegsprogrammet och en viktig del där är att göra upp med sitt förflutna så de pratar mycket om gamla sorger, missförstånd och liknande. –
Det är väldigt fint och vår relation är idag fantastiskt, säger Nemo och jag kan verkligen känna kärleken till fadern i hans ord.

För att jobba med sin bakgrund och sitt bagage så har Nemo precis genomgått en 20 veckor lång relationskurs som handlar om relationer genom livet där man går igenom de man haft, ända från barndomen upp till idag med dysfunktionella miljöer man vuxit upp i och hur de kan ha påverkat en. När han fick reda på att han skulle bli pappa så insåg han att det var viktigt för honom att veta vad som är viktigt för ett barn. En mall på hur en sund uppväxt ska vara för själv visste han inte.
-Min bakgrund har ju givit mig en mall för hur jag INTE vill att det ska bli för min dotter. Jag vill aldrig att det ska vara luddigt för henne, jag vill aldrig vara frånvarande för henne eller ljuga för henne. Jag vill att hon ska veta exakt var hon har mig. Jag vill ge henne det jag aldrig fick så att hon slipper bli som jag. Så att hon slipper bli en jävla människa som går runt och försöker fylla ett tomrum med sex, droger, alkohol, kändisskap. Det är ju det jobbigaste jag har i mitt liv och som jag fortfarande brottas med. Skit i podden och föreläsningarna, fuck det!

Att fylla det här tomrummet med allt, med bekräftelse. Jag sitter ju här med dig och ger den här intervjun ju.
Det är det enda som betyder någonting för mig i hela mitt liv, att ge henne det så att hon ska slippa det där tomrummet för de är det jobbigaste som finns och jag jobbar med det hela tiden, trots att det är lugnare i bröstet nu än på många år,
erkänner Nemo.

Han medger att det varit en extremt jobbig kurs där han i princip gråtit minst häften av gångerna men att den har givit honom mängder med förklaringar på beteenden och liknande som han aldrig förstått tidigare.
– Jag har liksom aldrig fått någon självkänsla och jag tror att det är därför jag alltid har försökt söka mig till externa saker. Att jag aldrig fick någon riktig kärlek från start. Det låter som en klyschig sak att säga men det fanns ingen kärlek i vårt hem. Det var mest som en ungdomsgård där alla var olyckliga.
Och jag tror att om man aldrig får höra att man duger som man är, att man är fin och att ens föräldrar älskar en så kan det lätt skapas det där tomrummet i en och det är fan inte kul att ha,
berättar han.

Ingenting är viktigare för honom än hans nykterhet, inte ens hans dotter. Han förklarar det för mig med orden ”Utan min nykterhet kommer jag förlora allting jag har nu. Podden, min karriär, min ekonomi som äntligen är stabil, alla mina relationer, mitt mående och min dotter, allting kommer jag förlora om jag inte är nykter så därför måste min nykterhet vara det viktigaste i mitt liv. Allting som jag sätter framför min nykterhet kommer jag förlora.”

I sin föreläsning så pratar han mycket om det här tomrummet.
Att om man har det så är det rent livsfarligt med ett snabbt kändisskap likt det han själv fick genom sin medverkan i skandalsåpan ”Kungarna av Tylösand”. Efter kändisskapet, när lamporna slocknar, så är ju det där tomrummet större än någonsin och precis så var det för Nemo.
Ingen ville ha med honom att göra, tomrummet var större än någonsin så den enda lösningen för honom var att börja ta droger som en hjälp för att fly verkligheten.
Bristen på verktyg att hantera problemen gjorde att han sökte snabba kickar istället och det där tomrummet, det bara växte.
På frågan om han även räknar sig själv som sexmissbrukare svarar han att;
Jag skulle säga att jag har haft en väldigt skev bild av sex. Först och främst måste jag säga att jag nog aldrig haft sex för njutningens skull. Jag har bara haft sex för att få bekräftelse i hela mitt liv. När jag haft diskussioner med polare genom livet om vad man gillar i sängen så visste jag aldrig vad jag skulle säga. Jag ville väl att det skulle vara en tjej där typ men vad jag gillar? Jag vet inte… Och det är så jävla sorligt för vad fan har jag levt för liv egentligen som aldrig haft se för att det varit skönt? Jag har haft sex för att känna mig behövd och älskad om än för en sekund bara. När mitt ex frågade mig förra sommaren vad jag gillar i sängen blev jag helt generad för jag hade ingen aning om att det är sådant man pratar om i en relation utan jag tyckte nästan att det var något smutsigt.
Men det är ju för att jag inte har behandlat sex som det fina, kärleksfulla det är utan mer som ett verktyg för att få bekräftelse och fylla det där tomrummet.
Sex har varit som alkohol eller kändisskap, en kick, flykt, bedövning men jag slutade kicksöka genom sex när jag började knarka på allvar. Droger var en mer effektiv väg att få en kick än sex och det sista året var bara mörk och jag hade ingen sexdrift överhuvudtaget.

Jag frågar honom hur han ser på sex nu, nu när han faktiskt har skapat det finaste han har genom sex – sin dotter Nova.
– Du kommer inte tro på mig nu men jag är en väldigt, väldigt asexuell människa. Det här är väldigt svårt att prata om, men sex är inte viktigt för mig. Jag skulle inte ha problem med att ha en relation där vi inte hade sex. Det är inte viktigt för mig och jag har aldrig förstått storheten med sex.
Det har varit en prestationsgrej eftersom jag alltid har varit besatt av vad folk tycker om mig.
Det har alltid varit viktigare vad andra tycker om mig än vad jag tycker om mig.

Att inte våga lita på sin egen åsikt är ett vanligt drag hos personer med dålig självkänsla och Nemo berättar att det genomsyrat hela hans liv. Han har ingen självkänsla och vet inte vad han tycker om sig själv så vad alla andra tycker har alltid blivit så mycket viktigare för honom. Han vågar inte lita på magkänslan om vad han tycker utan ifrågasätter den. Han behöver att någon annan talar om för honom att det han känner är rätt.
Det spelar ingen roll om hundratusen personer tycker att han gjort rätt i en sak, det är den där enda som inte tycker som blir viktigast, någonting som tog sig uttryck här nyligen när skådespelerskan Suzanne Reuter avbokade deras inspelning eftersom Nemo gladdes åt att innehållet i hans poddar blivit löpsedlar på Aftonbladet och Expressen, någonting som hon inte tyckte om då hon är väldigt kritisk till just kvällstidningar.
Då blev det väldigt påtagligt hur viktigt det var att han fick bekräftelse på att han inte gjort någonting fel.
Spår från barndomen är inte alltid enkla att sudda ut.

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Finns det någon som är såhär intresserad av Nemo?

      Nej, nej, nej.

      Han själv! Så tydligt att han försöker vinkla allt till sin fördel

        Med tanke på hur efterfrågat det här var så skulle jag säga, ja.

          Fast nej. Folk har väl inte bett dig skriva en skoluppsats om hur taskig Nemos farsa var? Det har för fan ingenting med övergreppet att göra. Nästan alla har jobbigheter i bagaget.

          Lurad av Nemo?

          Jag tyckte det här var intressant och kunde inte sluta läsa. En del kanske förväntade sig kniven mot strupen, men vi för väl se hur de andra delarna utvecklar sig.

            Jag vill tillägga att jag aldrig läst något om Nemo förut så det är därför detta blev intressant för mig.

    ” Frågorna är många och den kanske mest framträdande av dem alla:
    Är hans ledsen för vad han gjort och tar han fullt ansvar för det eller försöker han skylla på den 14 åriga tjejen som faktiskt ”ville”?”

    Den framträdande frågan är snarare: varför tar han inte ansvar, varför lägger han över allt ansvar på den fjortonåriga tjejen som ”faktiskt ville.” Det är det kritiken handlar om, baserat på vad han faktiskt har sagt ända sedan det här blev offentligt

      Läs de andra delarna så kommer du få svar på dina frågor.

        Han har uttalat sig angående detta sedan 2010! Han säger samma saker, om och om igen. Som jag sa, ”det är det kritiken handlar om, baserat på vad han faktiskt har sagt ända sedan det här blev offentligt”

    Alla med koll på retorik ser att ditt val av disposition av texterna ger Nemo stor chans att väcka sympatier innan domen avhandlas, vilket känns extremt partiskt. Folk har väl inte ställt frågor här om hans jobbiga barndom eller hans farsa? Fattar att Nemo själv gärna ser detta upplägg för texten men…

    Aja. Orkar ej läsa denna långa text pga så långtråkigt att läsa ännu en vit snubbes gnäll. Var inte Tyra asjobbig när hon berättade om sina issues? Men detta är inte jobbigt att läsa?

    Perspektiv?

      Ja, jag är ingen retoriker så jag fattar nog inte riktigt vad du menar tyvärr. Jag ville göra en heltäckande intervju, därför ställer jag en massa frågor, även om sådant om inte rör just domen. Men det kommer också, så sitt lugnt i båten.

        ”Det kommer också”. Grejen är just detta att som du säkert har sett i varenda dokumentär och spelfilm och tidningsintervju där man vill ge en karaktär sympatier innan man får se dens fula sidor så att säga, så öppnar man med snyft om hens bakgrund. Eftersom dina läsare troligen helst vill se dig mobba Nemo så kanske de blir besvikna men alldeles oavsett det:

        Du går Nemos ärenden och är det inte medvetet så är det beklagligt.

        Inte som att du berättar i en lång uppsats om Tyras eller Anna Books bagage innan du drämmer till.

        Om du inte är insatt i retorik kan du inte genomskåda en intervju-persons syften och blir lätt en marionett-docka som ”leker” journalist. Din text härmar ju journalistik liksom? Tips: Vill du på riktigt röra dig mot seriöst och objektivt skrivande, läs på om sånt här (och lägg ner mobbningsbloggen för du kan inte få förtroende som opartisk medan du beter dig som de elaka tjejerna i högstadiet i varannat inlägg).

        Hoppas verkligen du vill gå åt det på riktigt ”mer granskande och mindre skvallrande” hållet. Men en text som dansar efter Nemos pipa genom att ge honom utrymme att plantera ”ursäkter” innan du ens går in på brottet… det är inte opartiskt.

        Däremot lie skönt att se att du verkar vilja vara mer än en mobbare. Våga satsa på att utveckla dig mot en seriös skribent kanske? Dock för lång och torr text.

      Varför blandar du in hans hudfärg i det hela? Är hudfärg relevant för en persons karaktär, brottsliga gärning eller hur mycket sympati han/hon bör få?

        Nej men den vita mannen är norm i medier, filmer, politik, näringsliv och den bild av relationer som vi matas med sen barnsben. Jo detta är fakta. Skrolla lite på Netflix och fundera på hur många av de kvinnors karaktärerna där som inte egentligen handlar indirekt om män genom att de vill ha män eller pratar om/förhåller sig till män hela tiden. Mannen är kärnan i de flesta berättelser tyvärr. Detta bidrar till att trycka ner kvinnor på alla områden. Av dessa män är dessutom de flesta vita.

        Nästan alla livsstilsprogram på SVT handlar om vita människor. Nästan alla på foton på hälso-, relations- osv-sidorna i kvällstidningar är vita människor. Nästan alla mode- och inredningsbloggare är vita.

        Vita människor får nästan all uppmärksamhet (även på denna blogg).

        Och den karaktär som det berättats mest om och som det curlas mest med i medierna är den vita mannen. Så ja en kan känna sig less på att ännu en vit man ska få så jävla mkt plats och till o med styra granskningen av sig själv.

          Västvärlden är övervägande vit så det är inget konstigt om vita människor är i majoritet i händelser… förstår fortfarande varför hudfärg är relevant i detta sammanhang. Är du trött på alla andra vita sociala medier-personligheter i denna blogg också? Eller använder du ”vit” som skällsord för någon du ogillar?

            Är det en hemlighet att vita män sitter på en maktposition? Är det en hemlighet att män kommer undan med sexbrott, är det en hemlighet att många kända, särskilt vita män, kan gråta ut en gång och så blir allt förlåtet?

            Läs mitt inlägg igen så fattar du nog att jag är trött på att det finns en stor över-representation av vita i medierna. Detta är belagt i forskning.

            Kommer nog inte få svar på mina frågor… det är också en sorts svar.

            1. JA jag är trött på all ÖVERREPRESENTATION dvs att vita får så mkt mer uppmärksamhet i förhållande till den procent de utgör av befolkningen. Ingen har sagt att vita inte är i majoritet i Sverige. Men representationen korrelerar inte med antalet. Fattar du fortfarande inte så spelar du dum. Så 2) NEJ det är inte bara folk jag har ngt emot som jag kritiserar. Jag är själv vit och en del av problemet men försöker iaf att påminna mig själv och andra om dessa skevheter. 3) vad har hudfärg med hans snyft-historia att göra? Svar: det daddas med män för att de i kulturen och samhället förväntas göra illa kvinnor. Vi är så vana att se det i fiction och nyheter att många av oss inte tänker på hur sjukt det är att män står för 98 % (eller vad det nu är, ngt sånt) av vålds- och sexbrotten.

            Tidningar och domstolar fokuserar på offren. ”Kvinna misstänks blivit våldtagen” står det istället för ”man misstänks ha våldtagit”. Allt detta bidrar till våldet för det faktum att människor är så vana vid att ”män har svårt att kontrollera sig när de är arga eller kåta” gör att mansnormen cementeras och detta drabbar både pojkar och flickor som växer upp med förväntningen att män kan göra sånt ibland.

            Därför är det viktigt att i en text om en person som begått ett sex- eller våldsbrott inte bidra till daltandet. Man har ett ansvar att tänka på det.

            Tillägg svar 3: och det är framförallt VITA män det daltas med. Om dem får man ofta läsa hur barndomen gjort dem till as, med sk ”invandrare” döms på ett annat sätt och framställs som typ savage.

            Lyft då fram svarta personer om du vill och jobba för förändring men att hoppa på en enskild person för hans hudfärg är bara rasism. Även fast du försöker gömma det bakom struktursnack.

        Rasism mot vita finns inte.

          Varför säger du så? Det finns visst! Dock inte i samma mängd som mot svarta…

      Finns inget mer efterblivet än när folk drar in hudfärg i en diskussion. Vita män? Det är rasistiskt, hur du än vrider och vänder på det. Varför ens fastna för människors hudfärg? Allt du står för är kontraproduktivt och extremt puckat. Du spär ytterligare på vi och dem. Finner inga ord för denna idioti.

        Rasism mot vita finns inte.

          Det är bara självhatande vita som tror att rasism mot vita inte finns. Over and out

            Det får stå för dig, Tilde med rövskägget. Jag är varken vit eller självhatande, let alone bådadera.

            Står fast vid att det inte finns något som heter omvänd rasism. Man är naiv, okunnig och ignorant om man tror annat.

            Mvh / en orientalisk prinsessa med riktig, tyvärr, erfarenhet av rasism

          Ehm.. jo??

          I Sverige är vi lyckligt lottade men jag har en vän i som bodde i ett område i USA med många svarta som upplevde ENORM rasism. De skrek åt honom och kallade hon för ”white boy” och han hade jättesvårt att hitta jobb.

          Sluta snacka skit.

    Oj varför en djupintervju med den här killen? Nu? Hur är han aktuell? Kan någon förklara.

      För att en grundlig genomgång efterfrågades och då gjorde jag det. Och jag gör ingenting halvdant. 🙂

        De ville ha granskning av hans skevheter, inte en snyft-avhandling om vad som gjort honom skev..

          Men det kommer ju! Läs uppdelningen av intervjun en gång till och tagga ner lite.

        PLus att du har ju själv formulerat slutsatser om hur ”spår från barndomen” är svåra att sudda ut osv. Du har ju inte ens fejkat opartiskhet ser jag nu. Du daltar.

      Jag skulle gärna vilja se en sån här intervju med Tyra. Kan du ordna det? Hon känns även mer aktuell än den här Nemo.

    Ew, ge inte en våldtäktsman massa uppmärksamhet. Göm honom i en grotta och glöm bort honom.

    Vad är ditt syfte med denna text CamCam? Jag förstår helt ärligt ingenting. Någon fler *hand upp* ?

      ??

      Ingen vild gissning: De fans till denna blogg som skriver att texten är ”bra” och upplever den som ovinklad journalistik… är inte tränade i mediekritik. Detta är ju det stora problemet med texten, att vissa går på såna här enkla.

      Oavsett om skribenten själv är en av de som blir lurade eller ej, så är detta verkligen olyckligt. En pudel vore på sin plats.

      Nej förstår överhuvudtaget inte denna intervju?

    Jag tycker det är bra Cam! Då missas inget och man får en bild av hela situationen 🙂 man behöver inte vara en hemsk människa även om man begått brott.

    Folk vill att du skriver om det vidriga Nemo gjort i ett inlägg då du nämner honom titt som tätt i bloggen i god dager och folk som inte har koll på att han är dömd våldtäktsman kan få fel bild.

    Din lösning på detta är att, istället för typ ett kort referat av fakta och länk till domen skriva ett reportage om honom där du har på dig finaste silkesvantar och hårdvinklar det så att vi ska få empati för honom. Ovärdigt. Speciellt som du (med rätta) bedrivit häxjakt efter andra våldtäktsmän. På vilket sätt förtjänar Nemo att särbehandlas?

      Håller med! Kommer nästa uppsats vara om Adinator, eller ”Fittpetaren” som han kallas här?
      Jag ser då ingen skillnad mellan dessa kålsupare men de behandlas väldigt olika här.

        Om ett snyftinlägg kommer om fittpetaren slutar jag läsa denna blogg. En dålig barndom är ingen ursäkt till att våldta.

    Jag tycker att det var intressant att läsa! En bra skriven intervju och jag tycker det verkar som att Nemo har kommit långt i sin självinsikt och självkännedom. Ett exempel på att det går att förändra sitt liv liksom.

      Eller ett exempel på hur lätt det är att styra läsares känslor om en karaktär genom att inleda med en lång del som syftar till att man ska tycka synd om honom.

        Jag blir inte vilseledd av texten.. Jag försvarar inte det han har gjort och hur han betett sig. Däremot är jag kanske partisk eftersom jag själv både har missbrukat och begått ett brott och därför är jag intresserad av hur andra har tagit sig ur det och vilka självinsikter de har kommit till. Jag tror att människor kan förändras och förbättras…

    Jag tror att Nemo fick panik när han läste att du skulle gräva i hans bakgrund. Då ringer han dig och vill att du ist intervjuar honom så att han kan vinkla allt till sin fördel. Så genomskinligt. Han hade sex med ett barn. Punkt. Då kanske alla bloggare borde få en sådan här intervju i 4 delar? Då försvinner hela konceptet med din blogg. Jag tror tyvärr att du blev lurad av Nemo den här gången.

      Han berättar själv om hur han hört av sig till tidningar som skrivit om hans dom och bett dom radera. Han blev livrädd!!

    Jag tyckte det var intressant jag, och kommer läsa dom andra delarna med.

    Med tanke på att inlägget där camcam efterfrågade vad ni/vi läsare ville veta har över 100 kommentarer så fanns det väl nått sorts intresse iaf?

    Så mycket negativitet härinne. Känns ibland som vad än camcam gör så gör hon fel ?

      Couldn’t agree more.

    Sammanfattar:
    Buhuuuu pappa drack buhuuu jag har ingen självkänsla buhuuu så förvirrad och klen i psyket så jag hade sex med en minderårig flicka när jag själv var vuxeeeen buhuuu allt är alla andras fel, på grund av mina medvetet sjukt dåliga och äckliga beslut straffas jag för ingen vill anställa en som haft sex med minderåriga buuhuuu, börjar dricka och knarka precis som pappa, allt är paaappas fel, allt är den där domens fel, hade jag inte blivit dömd för att ha sex med minderårig hade det aaaaldrig blivit så här, stackars mig som blev dömd, onda värld, buhuuu…

    Nej nu tar jag och startar upp en sjaskig Värvet-kopia till podcast istället, så jag kan byta ut mitt maniska substansbehov mot ett narcissistiskt bekräftelsebehov istället, YES, FAN vad bra, och så låtsas jag som att jag är en ny människa för fan det funkade ju ASBRA för Jockiboi men eftersom jag fortfarande är lika rutten från insidan och ut så tänker jag fortsätta att skylla alla mina problem på min dysfunktionella familj, uppväxt och på den där domen mot mig (hur gammal va jag nu igen? 20 eller 22 låter bättre än 23 helt klart!) för äh, vem bryr sig hon såg ju så MOGEN ut och jag mådde ju så DÅLIGT pga. min BARNDOM, det kommer folk köpa! Så låtsas jag stå för mina vidriga beslut genom att prata om dom semi-öppet men egentligen rapar jag bara samma gamla smörja som tidigare och skiter i att ta ansvar för någonting, ingen kommer märka nåt ändå! YES

      Förlåt, men vad Är dåligt med att försöka ändra och ta tag i sitt liv? Är du samma person som för, låt säga 10, 5 år sedan? Det är inte jag, jag lär så länge jag lever.

    Men vad är detta ????

    Orkar inte ens vara konstruktiv. Finns så många lager av cringe och dubbelmoral här, lol hur tänkte du?

    Hycklare som dömer honom för att han begått ett brott. ALLA människor begår brott. Det var det första jag fick höra på första lektionen när jag började plugga kriminologi ”Det finns inte en enda människa som går genom ett liv utan att begå brott, genomsnittsmänniskan bryter mot lagen hundratals gånger under en livstid, så innan du dömer en människa som har begått brott ska du veta att den enda skillnaden mellan honom och dig är att han hade oturen att åka fast”. Det sa vår professor vi hade första dagen. Och så är det. Vi har alla begått brott. Även poliser. Vissa gör det i hemlighet, dom flesta åker aldrig fast, blir inte ens anmälda, många vet inte ens om att det är ett brott dom begår, men brott har vi alla begått. Många gånger. Så hyckla inte.

      jovisst, majoriteten begår säkert massa brott men det är också skillnad på brott och brott. vad sa professorn om det? är inte snäsig utan vill genuint veta.

      Alltså haha jag orkar inte, och du skulle ha pluggat kriminologi säger du? Och alla människor har begått brott nån gång, nej det menar du inte?! Grattis! A i betyg, heja dig! Och hur många minderåriga har du haft sex med nu igen…?

      … För det är ju verkligen samma sak, att ha sex med BARN och att typ ha snattat på H&M eller kört för fort på en 70-sträcka. Du ska nog ta och gå om den där kursen i kriminologi.

        Är det bara jag här som hade sex innan jag fyllt femton? ?

          Nepp. Pojkvännen var dessutom äldre än 18, men mina föräldrar anmälde inte.

      Alla utnyttjar inte barn sexuellt. Det finns brott och så finns det brott.

      Ja, jag har inte orkat stanna för gångare varje gång, och ibland kör jag i 75 istället för 70. Jag har inte sex med barn.

      Visst är det så. Är ju ett lagbrott att gå mot röd gubbe till exempel. Känns dock något värre att ligga med en 14åring när man är 23. ”Brott som brott” håller liksom inte. Därför det finns olika straffskalor osv. något du borde kunna om du läser kriminologi kan jag tycka 🙂

      Det där var ju nästan lika genomtänkt skrivet som de texter som Catten brukar skriva ?‍♀️

    Mina ögon blöder ?
    Så lång text och som jag antar vill uppfattas som en seriös intervju och artikel, men med såååå få kommatecken samt radbrytning efter varje punkt… Aj, vad jobbigt det var att läsa.

    Kanske en skrivkurs skulle vara något om du ska jobba som ”skribent”.

      Ja och att feta och kursivera när det passar skribenten uppfattas inte alltid av läsaren. Ärligt tips till dig camcam: lägg inte värderingar i en redaktionell text så som ”och jag kan verkligen känna vilken värme han säger det med” eller ”det syns att han menar det”. Det ska framgå av texten eller citatet, läsaren ska själv ta in det. Skriv på det sättet, istället för att projicera vad DU känt under intervju för det blir så fånigt

      Det här var ju ändå ett stort framsteg i att inte göra radbyte efter VARJE punkt som annars, men där finns ju fortfarande stora brister.

      Ja! Ena sekunden hänvisar Camilla till pressetik och what not, sen påstår hon att hon aldrig har haft någon ambition att vara/sett sig som en seriös skribent och nu detta? Det är så uppenbart att inlägget inte bara är vinklat utan ett försök till att skriva ett seriöst reportage, och ändå har hon inte brytt sig om att kolla upp hur man skriver ett på ”rätt” sätt. Kursiverade citat, varför det? Det verkar inte ens korrekturläst med alla stav-, grammatik- och syftningsfel. Försöken att gestalta istället för att citera är bara… nä. Om Camilla har ambitioner att göra seriösa reportage så borde hon som ett första steg faktiskt kolla igenom (åtminstone) några och se hur de brukar skrivas. Vet att jag är hård, men kom igen…

    Onödigt, slutade läsa rätt snabbt. Detta har inget att göra med vad som från början efterfrågades, tänk mer kort och koncist.

    OT men vet någon varför Kenza numer har Stella som sin ”högra hand” och inte längre Madelen?

    Läste första meningen.

    Vill inte läsa resten, eller fler delar. Snälla, börja använda LÄS MER knappar på långa inlägg, så att resten av texten faller ner om en klickar. Vet du hur jobbigt det är att scrolla förbi dessa inlägg?

    ”Det här var efterfrågat” jag tror nog de flesta av oss bad dig att inte skriva om honom alls, medans andra bad dig skriva om brottet han har begått och inte bara skriva om honom positivt. Så det är alltså INGEN som har bett om hans snyft historia. Blir lite äcklad av hur du tar emot Nemo faktiskt.
    Vi säger att vi inte vill se en våldtäktsman på din blogg, så du skriver mer om honom för att jävlas eller? Varför? Varför har han så stor plats i ditt hjärta egentligen?

    Hade sex med ett barn på 14. Enligt lagen olagligt.

    Vill bara ställa en fråga nu.

    Hur många här, hade sin sexuella debut innan 15?

    Jag tror Ni är många, men Ni skulle säkert inte erkänna det i en kommentar här.

      Vad spelar det för roll? Brottet är att ha sex med en underårig, inte att ha sex under 15 års ålder

      Jag hade min debut som 13-åring med en kille som var 14 år. Varför skulle det ens vara relevant i detta? Nu blev det en ganska rejäl tankevurpa va? Ser du verkligen inget fel med att en 22-åring har sex med en 14-åring? ?

      Snark. Menar du allvar? Det här handlar om att han var 22 år och hon 14. Han var alltså VUXEN och hon ett barn. Stor skillnad på om två 14åringar förlorar oskulden tillsammans.

      Elle: Tror att du har missuppfatta något.

      Det är inte olagligt för dig som under 15 att ha sex. Det är inte ens olagligt att ha sex med dig ifall den som har det också är under 15.

      Det är när någon är västligt mycket äldre än dig tex 19 och du är 14 som det är olagligt och brytpunkten 15 är kommer att träda i kraft.

      En fråga till er som känner ganska starkt för det här med att en över 18 har sex med en under 18.

      Jag träffade min man när jag 17 och han 21. Skulle ni säga att detta är våldtäkt?

      Jag undrar eftersom enligt mitt sätt att tänka så var båda med på det och ingen tvingades på något sätt, så kan det inte klassas som våldtäkt.

        Den sexuella myndighetsåldern är 15

        S Se min förklrign ovan.

        Sedan så tycker jag frågan ifall bägge är med på det inte är relevant. I frågan om när någon är under 15 så kan hen mycket väl tro att hen är med på det eller kanske t o m är det, men den som är äldre har då ett ansvar att säga nej.

        Anledningen är att man inte förväntar sig att en ung person alltid kan fatta de beslut som är bäst för hen men då får den äldre göra det åt hen även om det ibland är för ”säkerhets skull”. Man ska aldrig chansa på att den unge fatta rätt beslut för hen.

        Men alltså, ibland undrar jag om vissa helt och hållet har slutat (eller aldrig börjat) tänka längre än näsan räcker.

        Alltså vad är det för fel på läskunnigheten här bland kommentatorerna? Folk känner inte starkt när någon över 18 har sex med någon som är under 18. De pratar om när vuxna har sex med någon som är under 15. Tror nog varje person här tycker att en 17-åring och en 21-åring kan knulla på. Men INTE en 14-åring och en 22-åring.

        Dessutom. Varför skulle man inte erkänna att man haft sex när man var under 15? Jag förlorade oskulden när jag var 14 år med en jämnårig kille. Hade därefter ett aktivt sexliv. Men aldrig med en vuxen.

    Baserat på vinklingen hittills verkar detta landa i ett försök för honom att rentvå sig. Att du deltar i något som kan få folk som inte är speciellt källkritiska att tänka att ”jo men hon ville ju faktiskt” är så fruktansvärt vidrigt. Visa lite respekt mot offret! (Som för övrig inte är Nemo, även om både du och han verkar tro det).

    Så enligt många här förtjänar de som begått vissa brott inte en andra chans utan förtjänar att vara utdömd resten av livet? Har inte många, liksom jag, gjort dumheter då man var yngre och tack och lov mognat, växt och utifrån sina erfarenheter blivit en bra människa till slut?

      För att förtjäna en andra chans måste man helt enkelt gjort något för att förtjäna det..

        Så vad måste han enligt dig göra för att få en chans?

      Grejen är att texten utger sig för att vara opartisk men inte är det. Om Sandra Beijer kastar vin på ett as (får man anta) så börjar denna blogg trakassera henne och kontaktar hennes uppdragsgivare för att försöka få dem att kicka henne. Helt uppjagad av sin egen iver att sätta dit Sandra. Men när läsare klagar på att denna Nemo ej granskas i denna blogg utan blir specialbehandlad (trots att han till skillnad från de kvinnor som bloggen trakasserar) har begått ett enligt de flesta här allvarligt brott, så valde Bloggbevakning att svara med en jättelång snyftare om stackars Nemo. Väldigt lol med tanke på det raseri som bloggen riktade mot Sandra för ett ynka glas kastat vin….

      Det är uppenbart att Bloggbevakning vill vara på god fot med Nemo. Då kan man vara ärlig om det. Inte fejka journalistik som egentligen är propaganda (ja även propaganda tar upp vissa negativa saker i syfte att slå undan motargument. Så trots att det kommer en del om brottet sen så betyder inte det att texten är journalistik).

        Så grejen är att detta är fel forum för honom att få göra sin röst hörd? Vad är rätt forum?
        Och ”snyftare”, detta är ju fakta kring hans bakgrund, varför han är som han är. Han tycks ju se sina problem och jobba på dem. Är inte det bättre än att sakna insikt?

      Nej. Pedofiler och mördare förtjänar inte en andra chans.

        Tur att han inte är pedofil då. Sluta använda ordet pedofil felaktigt, snälla människor.

          Var har jag skrivit att han är en pedofil? :)))

          Att vara pedofil är väl att känna sexuell attraktion till barn? Sexuellt är en ett barn under 15. Nemo knullade en 14åring. Han knullade ett barn. Nemo är ett pedofiläckel.

    Är det inte typ pedofili att som 22 ha sex med 14åring?

      Nej!

      Möjligen hebafil, men inte ens det behöver det vara.

        Tackar, man lär sig mågot nytt varje dag!

          ??

    Vilket tufft liv du haft Nemo. Jag beklagar att du var tvungen att leva så. Inte konstigt det blev som det blev med den uppväxten. Du ska vara stolt över vad du lyckats med! Din dotter, podden, nykterheten. Fantastiskt gjort att du vänt skutan. Och om någon dömer dig för ditt förflutna så ska du veta att dom som dömer dig är tusen gånger värre själva bakom stängda dörrar. Dom visar bara inte det utåt. Det är därför dom dömer – För dom är värre själva i hemlighet. Om t ex någon utåt sett är väldigt dömande mot och hatar en man som misshandlat en kvinna så kan man ge sig fan på att den personen i hemlighet har ett lik i sin källare och misshandlar sin fru. Det är så människor fungerar – Dom dömer hårt mot andra det dom själva egentligen är. Alla har ett förflutet, alla har begått brott, alla har varit ”dåliga” någon gång. ALLA. Det är bara att 90 % gömmer undan det. Så lyssna inte på det eller ta nån skit. All lycka till dig och din dotter!!

      Nej Johanna, här har du fel.

      Men jaaaaaaa vi fattar, du gillar Nemo, du har läst kriminologi och du är ingen hycklare och SNARK. Glad midsommar, ät mycket fisk det har jag hört att man blir smartare av.

      Haha menar du på riktigt att om man dömer ngn så är det för att man själv är sån? Så alla som är emot våldtäkt, misshandel och mord är själva förövare då? Du verkar inte ha varit bäst i klassen på din kriminologikurs..

      Dessutom, denna blogg dömer tex Anna Books tänder hårt. Är det för att bloggaren också har såna tänder? Eller hur menar du… suck

      Asså hahaha dör ???

      Vi är många som haft en svår barndom, som lyckas gå ut i ett rätt vanligt vuxenliv ändå. Utan att förgripa oss på någon eller upprepa alla mönster som vi växte upp med. Det är rätt oreflekterat att skriva att det inte hade kunnat bli på något annat sätt för honom.

    Jättebra! Jag ser fram emot resterande delar 🙂
    Tycker det är intressant att vända på steken och fråga ut Nemo, då han ändå har ganska djupgående intervjuer i sina poddar. Kul att få läsa frågor till honom!

    Kommer du Camcam göra en lika djupgående intervjuv med Catrin Hedlund? Tycker sexuellt utnyttjande av barn känns värre än bedrägeri…

      Extremt bra poäng!

      Tänkte också liknande tanke – vissa huggs längst med fotknölarna för skitsaker, medan vissa får 4 ”sidor” intervju..

      Håller med till 100%. Att göra ett sexuellt övergrepp på någon över bedrägerier går inte att jämföra. Pengar är bara papper at the end of the day. Att begå ett övergrepp på en annan människa. Fy tusan.

      Väntar spänt på att läsa en lång djupgående intervju med Catrin Hedlund av CamCam. tror inte hon skulle lägga upp den intervjun som hon gjort med Nemo.. Men såklart, Nemo är en man. Catrin är en kvinna och kvinnor ska man bedriva häxjakt mot.

      Typ det bästa jag läst

      Good point.

      Catrin har begatt flera brott och vill inte erkanna. Catrin visar ej anger eller tar konsekvenser av sitt handlade.
      Jag tycker alla fortjanar en andra chans. Tyckte denna intervju var bra!

        Nemo är likadan

        Jag har även ställt frågan till Catrin men hon har avböjt en intervju.

          Men henne kritiserar du öppet, hon får smeknamn och hårda ord. Precis som flertalet andra bloggare du skriver om

    Jag tycker då det är jädra spännande att få ett djupdykande personporträtt som komplement till de snabba puckarna här inne. Sen är jag inte superintresserad av Nemo som person, så jag skumläser. Men tycker att alla som ska lajva redaktörer och gnälla på längd och initiativ kan knipa trut och vänta på invänta nytt skvaller från era favoriter.

    Diskutera innehållet, absolut, men raljera över att typen av innehåll inte föll er precis i smaken? Äe.

      Läs inlägget om Tyras formulär längre ner. Läs denna bloggs förakt och hån mot Tyra för att hon utan att vara psykolog försöker hjälpa sina läsare.

      Och kom sen tillbaka och kommentera om denna blogg inte själv har öppnat upp för kritik mot bloggare som gör ngt de inte kan (tex denna låtsas-journalistik).

        Fattar vad du vill åt, men att likställa de två gör inte att jag tänker om gällande min poäng här ovan. Tycker det var ett väldigt ansträngt långskott, faktiskt.

          Vadå, din klagar på att folk klagar på en dåligt utgörd ”opartisk” text (pga ej opartisk och ej välskriven), men denna blogg handlar ju om att klaga på folks inlägg? Och hur bra eller dåligt de behärskar det de ger sig in på.

            Läs min kommentar igen. Jag gnäller på att folk lajvar redaktörer, och försöker raljera sig till att CamCam enbart publicerar den typen av innehåll just de föredrar. Som sagt, diskutera gärna innehållet i inläggen för all del, men jag tycker det är kass stil att bemöda sig skriva saker i stil med ”men vem orkar ens läsa detta” eller ”vet du hur jobbigt det är att scrolla förbi detta” etc. För att just de, personligen, vill ha snarrigt, kortfattat skvaller (gissar jag), och blir som bortskämda snorungar när inläggen inte faller dem i smaken.

            Du valde att likställa det med att ondgöra sig kring att Tyra leker hobbypsykolog, vilket jag personligen inte såg likheter mellan.

            Att dessutom påstå att denna blogg ”handlar ju om att klaga på folks inlägg och hur bra eller dåligt de behärskar det de ger sig in på” tycker jag blir ännu mer av ett långskott. Det är obviously en rätt lam överdrift för att passa din poäng, och det blir ganska omöjligt att ta dina argument på allvar.

    Jag väntar med att döma tills jag har läst alla delar.

    Jag vill också påpeka att ja, det är olagligt och helt fel att ha sex med någon under 15 om du själv är över. Men han har straffats och vad jag förstår försöker ta tag i sitt liv. Vad begär ni av honom? Ska ha för evigt markeras som ”Nemo – hade sex med en 14-åring när han var 22”? Vi gör alla misstag, det viktiga är att erkänna och jobba med oss själva.

      Delar av kritiken riktad mot honom var väl just att han skyller ifrån sig eller förklarar bort vad han gjort? Det är intrycket jag fått iallafall, men jag är mest här och skummar igenom.

        Vi har ju inte fått alla delar, så jag tycker det är för tidigt för att döma. Han kanske överraskar alla och tar ansvar för det han gjorde.

          Han har uttalat sig om det här sedan 2010, han säger samma sak hela tiden. Oavsett vad han sa till Camilla den här gången så raderas inte vad han sagt om saken tidigare i år, eller förra året. Eller för sju år sedan

          Mja, jag förstår frustrationen i att låta någon som inte har tagit ansvar få ”gråta ut”. Men jag håller med dig antar jag, jag bryr mig inte om människan precis. Hade dock varit mer intressant om han hade svarat direkt på den överväldigande kritiken som kom från kommentarerna istället för att läsa nån snyfthistoria.

      ”Vi gör alla misstag”, svårt att råka stoppa kuken i någon. Att avfärda våldtäkt som misstag, fyfan.

        Men alltså, vad är det för fel på människor här? Tycker det är läskigt hur någon basunerar ut åsikter som innehåller faktafel men som ändå blir till någon slags sanning.

        Jag är ingen fan av Nemo, men han är INTE dömd för våldtäkt. Punkt.

          Du har självfallet rätt. Gick för fort i kommenterandet. Rubriceringen våldtäkt är inkorrekt. Resten av kommentaren står jag dock fast vid 🙂

    Detta kändes väldigt vinklat..

    Detta försök till journalistik var bedrövligt. Kanske i synnerhet eftersom ingen kan ha efterfrågat en vägg av text där Nemo får prata av sig?

    En kort sammanfattning hade varit nog, iaf för mig. Jag har kan inte se förbi vad han har gjort och en svår barndom, lyckad podd etc förlåter inte det. Tänk igen och publicera inte de andra delarna. Sexuellt utnyttjande av barn är oförlåtligt och en sådan person ska inte premieras i en sån här stor blogg. Lyssna på oss Camcam!

    Undrar hur många läsare som efterfrågade ett inlägg som handlar om Nemos barndom vs domen?
    Eftersom detta tydligen varit väldigt efterfrågat.

    Nemo är nöjd iallafall!! Från hans twitter

    Nemo Hedén‏ @nemoheden
    Idag släpps mitt livs största intervju. Täcker ALLT! Släpps i fyra delar under dagen! Kl 12, 15, 18 och 21!

    Länk: bloggngse/bloggbevakning/ ?

      Aaaaaha pengarna kan ha bidragit till Camillas beslut att vinkla till Nemos fördel? En del klick därifrån.

    Det är väl kul med lite textmässigvariation i denna blogg? Fattar inte varför alla håller på att bajsa ner sig av ilska och frustration över denna text.

    Hatar du Nemo? Varsågod att klicka dig bort ifrån detta inlägg. Hatar du Nemo p.ga vad han dömts för? Helt ok, varsågod att scrolla vidare. Hatar du denna typ av text? Varsågod att scrolla vidare till nästa inlägg.

    Del 1 av 4? Really?!!!!

    Jag har uppenbarligen legat under en sten eller nåt´ de senaste åren för jag visste inte ens vem han var. Nu vet jag ju dock lite mer. Kan hålla med föregående talar om att det är högst olämpligt att låta en person som är dömd för sexuellt utnyttjande av minderårig få så stor plats på en så stor blogg. Det är onekligen en gråtmild första del av intervjun. Detta kommer göra att läsare senare kommer att vara mer förlåtande, vilket jag tycker är ett konstigt upplägg. Jag hade tyckt att det kunde räcka med att prata om våldtäkten och varför den skett än att höra hela hans livshistoria. Nej, detta inlägg borde ligga på en annan blogg än denna, om den nu ens skulle läggas upp? Om planen är att göra fler reportage likt detta så kanske det skulle ligga på http://www.camillagervide.com/ istället, under egen rubrik ”Kändisar berättar sin livshistoria”

    Bästa inlägg du gjort camcam! Med inlägg i den här stilen, ÄLSKAR! Heja

    I didn’t read it
    *insert gif med den tjocka killen som viftar vilt med Star Wars lightsabers*

    Om du gjort detta grundligt (inte halvdant som du skriver) antar jag att du intervjuat brottsoffret också?

    Okej ärligt nu allihopa, nu tar vi ett djupt andetag och läser igenom nedan.

    ”Mer bevakning, mindre skvaller.
    Det blir humor blandat med seriösa inlägg och tankenötter.
    Högt till tak med glimten i ögat så ingen – framför allt inte jag själv eller min katt – vinner någonting på att ta sig själv på allt för stort allvar.
    Med omkring 160 000 unika besökare i veckan (enligt Bloggportalen) så är detta Sveriges största blogg om bloggar & sociala media.”

    Detta är alltså beskrivningen av denna bloggen. VAR NÅGONSTANS är detta påtvingade ”oberoende helt neutrala” ni tjatar om? Ingenstans. Så vitt jag vet har Camillas enda uttalade vision vara att undvika skvaller – aldrig att tjäna som någon slags neutralt rapportverktyg. Fattar inte varför det är så viktigt för er?
    Hon står fri att favorisera – hata – älska – ogilla precis hur mycket hon vill. På samma sätt som alla ni får ha åsikter om bloggarna. Jag läser här för att bli underhållen – det lyckas hon briljant med.

      Det är Camcam inte vi som påstår att texten är opartisk

        VART?
        Hon har beskrivit den som ”grundlig” ”efterfrågad” osv. Vart någonstans är den neutral och opartisk?

        Man kan göra grundliga favoriserande intervjuer, man kan göra efterfrågade hatiska intervjuer. Sluta lägg ord i munnen på henne och acceptera att hon är fullt tillåten att gilla/ogilla vem hon vill på sitt eget forum.

        Så trött på allt gnäll om detta under alla inlägg.

      Om CamCam väljer att skriva om något som hon menar är ett önskemål från sina läsare, så väntar vi oss just det som är efterfrågat. Alltså, en grundlig granskning – som hon själv dessutom skriver att det är, men som inte är det. Den är så partisk och ogrundlig det nästan går att bli.

    Jag kan tycka att om man väl ska skriva en lång och djupgående intervju, så kan man iallafall korrekturläsa den och ta bort alla stavfel…

    vad vill ni man ska göra med nemo då? ska han arkebuseras? han försöker väl finna alla svaren till varför han begått denna ”hemska” handling, man kanske kan hjälpa honom? Har han begått detta övergrepp för att han är en dålig människa, en rutten frukt? Kan han aldrig förlåtas?

      Exakt! Brott är ju brott? Tror man kan gå tillbaka i livet på vilken massmördare, våldtäktsman och pedifl som helst och hitta en dysfunktionell familj eller en psykisk störning, det är liksom irrelevant! Vi vet att sådant kan göra att män tydligen begår sjuka brott, men det är ju inte relevant för t.ex. den 14-åriga tjejen i detta fallet. Eller menar du, Camcam, att hon ska ha det i baktanke? Eller hur fan är hans barndom relevant i detta?!

    Hej,

    Helt off topic. Men Fitnessmom Malin Björk är ju URUSEL på att markera samarbeten… dags att ta upp!

    Min sexdebut skedde med min första pojkvän. Han var ett år yngre. Han 14 jag 15. Så antingen våldtog eller utnyttjade jag ett barn enligt lag.

      Nej

      Hanna: Nej, inte heller i detta kommentarsfält funkar lagen så. Det beror på åldersskillnaden förstår du.
      14 och 15 år vs 14 och 22 år, lite skillnad va?

    Aquas första skiva Aquarium släpptes 1997. Nemo bör ha varit tio år då och inte sex som det står i texten. Antingen så minns han inte alls så tydligt som han påstår(alternativt hittar helt och hållet på saker), eller så felciterar du honom CamCam!

    ”Spår från barndomen är inte alltid enkla att sudda ut.”

    Undrar hur enkelt det är för tjejen i fråga att sudda ut detta minne från barndomen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.