Stor-Boken skaffar jobb till Lill-Boken.

Anna Toledano Book:

Först var hon make up-artist, sedan den som tog hand om deltagarna i Bonde söker fru och nu helt plötsligt marknadschef.
Det går undan i karriären för Felicia ”Lill-Boken” Book.
Att bli marknadschef brukar ofta kräva åratal av studier och erfarenhet men det är väl ändå tur att Mamma Boken lyckades fixa ett jobb till sin dotter så att hon slipper bo hemma till hon fyller 30?

Så.. Lill-Boken är marknadschef med mamma Boken som levande reklampelare. Tveksam reklampelare men dock en reklampelare – för både löständer OCH sockerbitar! Win win liksom…
Betyder det att jag är en sjöjungfru eftersom jag simmade i havet igår?
Eller som Rachel skulle ha sagt det:
”I went to the zoo yesterday, now I am a koala bear!”

Tack för tips!

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hennes olämplighet att agera marknadschef är skrämmande! Det räcker att läsa en mening av vad hon skrivwr för att se det. Brottby behöver alla lycka-till-önskningar som går att få för att få någon som helst vinning av den anställningen…

   Det här är lite OT, men nån som vet vad en marknadschef/-ansvarig faktiskt gör om dagarna, och kan upplysa en oallmänbildad såsom undertecknad?

    På mitt företag planerar de marknadsföringskampanjer, långsiktiga marknadsplaner, överser produktionen av allt vårt marknadsförings och säljmaterial. De har även en nyckelroll i att utröna vad marknaden efterfrågar och hur vi anpassar våra produkter efter vad marknaden behöver.

    Vad ovan beskriver, kan också handla om personalansvar för en marknadsavdelning som gör själva produktionen men att chefen har det yttersta ansvaret.

    Tror att Felicia är direkt olämplig i en sådan roll – men vill lyfta det faktum att det går att landa en marknadschefsroll som ung. Jag blev marknadschef som 23-åring direkt efter att jag examinerades (med en MS.Sc visserligen tillskillnad från Lill-Booken).

    Till anonym, en marknadschef/ansvarig ser till att kampanjer och marknadsaktiviteter planeras, genomförs och följs upp. Vanligtvis är personen strategiskt ansvarig medan underställda genomför aktiviteterna operativt. I min roll innebär det att ansvara för marknadsföringen mot både B2B och B2C, digital kommunikation samt ständigt arbeta med marknadsutveckling/nya kundsegment och driva företaget framåt.

    Jag ansvarar enkelt sagt över alla vår kommunikation så som texter, hur vi uppfattas och så. Som ansvarig skapar du den långsiktig marknadsplanen, vilket innebär att jag skriver dokumentet, håller koll på affärsplan och vilka produkter/kanaler som säljer bäst. Utifrån det planerat jag marknadsbudgeten för året. Sen uppdatera jag hemsida och sociala kanaler (eller delegerar), beställer marknadsprodukter från tryckeri och andra ställen, fotar/beställer foto, annonser i tidningar och sociala medier med mer.
    Är man chef ingår det ofta ansvar över anställda på marknad.

    Hos oss är det rätt och slätt den som är chef för säljarna. (Industritillverkning)

  Lika ettrig som sin mamma.
  Hugger som kobra ?
  Lycka till med det jobbet ..haha

  Alltså Lill-boken börjar bli mer underhållande än stor-boken. Det verkar på riktigt som att hon inte fattar att hela grejen med tandsockerbitarna, brottbykliniken och deras samarbete yada yada är superkomiskt? Hur kan man inte se det? Och hur kan stor-boken vilja se ut som en häst med sockerbitar i munnen? Så många frågor, men så få svar.

  Älskar Lill-bokens verklighetsfrånvända bitska försvarstal som kommer titt som tätt också, hon och Catten Hedlund är top knäppis-underhållare!

  Vad inte kliniken fattar är att detta kommer vara avskräckande reklam

  Efter att ha sett Annas gaddar är det den sista kliniken i landet jag skulle besöka!!

   Hahaha bästa!

  Älskar att den kommentaren och hennes bitska svar är borttagna från hennes instagram? Varför bemöda sig med ett aggressivt försvar om man ändå tänker ta bort det?

   Jelena kanske klagade? ?

   Steg ett som marknadschef blir nog att börja lära sig hur hon inte ska ryta till på folk under inlägg om kliniken. Går lite emot hennes arbetsuppgifter att hetsa fram dramatik och bråk kring varumärket tänker jag. Kanske fick hon en uppmaning? Eller så tänkte hon bara efter en stund.

  Telefonterror av Camcam om 4, 3, 2, 1…..

  Marknadschef? Varför skriver hon via sitt egna konto isåfall? Hon har ju ingen relevant utbildning för varken tänder eller reklam.
  Som att jag skulle börja jobba på Ikea och marknadsföra möbler på fb/insta

   Jag var på Ikea och handlade igår, kallar mig nu Inköpschef ??

    Hahaha!??

    Jag såg dej där!!!

    Klockrent!!

  Lill-Boken är lika läskig som både Stor-Boken och Catrin. vad är det för fel på dem- på riktigt?!

  Dessa titlar, suck. Marknadsansvarig eller liknande skulle passa bättre på ett så litet företag eller tänker jag fel? Tycker det låter så märkligt att vara chef när man inte har någon avdelning eller anställda under sig men det kanske bara är jag?

   Du har rätt i allt förutom att det finns många Marknadschefer som inte har några underställda. Dvs, Marknadsavdelningen består ibland bara av en stycke person.

   Man är liksom Chef över företagets marknadsfrågor, inte Chef över personalen på Marknadsavdelningen.

   Vissa företag har flera Marknadschefer – en för varje produkt.

  Marknadschef? Är inte hon typ 12 år? Meriter?

   Hon är 91:a = 26 år

  Älskar hur företagets logga har så låg upplösning att den är suddig och textens typsnitt är ja…inte det tydligaste kanske.

   Är det inga som kollade in Jelena och Rolle på Bookens midsommarfirande? Såg ut som scener ur Böda Camping! WT så det räcker! Och kollehan till Jelena? Robin Silver eller nåt; botox i massor och då han pratar…jösses!!!

    ZNARK PÅ DITT KLASSHAT.

  EOTB Josephine Qvist säljer sina kläder hon fått i samarbeten på en bloppis på instagram. Visst, det är ju bra om dom kommer till användning. Men att tjäna pengar på saker man fått gratis för att visa upp på youtube i videor osv, och då säger att ”hon tycker dom är såååå fina” för att den bara ligga och skräpa i garderoben med texten ”endast provad”.. känns lite sådär falskt. Money talks.

   Sådana videos är ju ofta betalda också. Så dom betalar henne för att visa upp plaggen i en video och sedan säljer hon dom. ?

    Ja det känns ju inte helt rätt att göra så..

     Äsch, jag hade förmodligen gjort likadant om jag ska vara ärlig 🙂

      Som offentlig person öppet på en blogg för 100 000 läsare?

      Haha nej, kanske inte. Men som mitt nuvarande liv hade jag å andra sidan inte fått några såna erbjudanden…

   Så har ju nellie gjort i alla år, först Vidar upp saker på bloggen hon fått via samarbeten och sedan säljer hon kläderna till galna fans.
   Helt ok om man skänker bort de pengarna men inte för att ta till sig själv tycker jag men alla har vi ju lite olika moral

    Varför måste man skänka bort grejer man fått gratis? Det är ju inte som att man fått de gratis för att företagen oroar sig för ens ekonomi och vill vara snälla, utan för att de hoppas på att göra en fet ekonomisk vinning.

    (vet iofs en person som hade ont om pengar, fick kläder till barnen av alla grannar och sålde dem på facebook. dålig stämning sen hehe)

   Det är väl ungefär samma som My Martens gör på bloppisen på bloggen nu…

  Känns väldigt oseriöst.. speciellt hur lill-boken svarar på kommentarer angående kliniken hon kommer jobba på. Tror inte Lill-boken kommer dra in så mycket kunder och tyvärr kommer kliniken förlora på detta.

  Hur fan skulle Anna kunna ha råd att lägga ut 180.000 på tänder när hon inte ens hade råd med nytt handfat i Arga snickarn??

  Jag pratade med en kvinna nyligen som umgicks med Anna när de var yngre. Hon sa att Anna var så intensiv och påfrestande att vara med att hon var helt slut efteråt.

   Sockerbitständerna kan ha kommit ifrån något konkursbo?

    Eller från dödsbo. 🙂

   Satt på samma inrikesflyg (raden bakom hennes) som Anna för en herrans massa år sedan. I tell you, munnen gick i ett och det avhandlades både det ena och det andra om hennes sååååå sööööööta uttiputtinuttigulligulliga son. Behöver jag ens nämna vilken blick kvinnan bredvid (en viss Soffipropp) hade under hela flygresan….

    Hon är spritt språngande galen även IRL men det kanske inte är någon chock för någon.

  Nu för tiden verkar det som att man inte behöver några HP alls för att ta sig till ett jobb inom tex marknadsföring/reklam. Det gäller bara att ha dom
  Rätta kontakterna eller födas in i rätt familj. Lite som att spotta på personer som pluggar under flera år för att sedan se att deras jobb de lagt ner under flera år på studier tas av kändisbarn eller andra människor med rätt kontaktnät.

  Ännu mer OT: Välkommen hem CamCam!
  (? Med tanke på att solsemesterloggan är borta)

   Det står på den att hon är borta i en vecka (så tolkar jag det), men känns som att hon varit borta flera veckor 🙂

  Snokade lite, och det verkar som att en annan i deras gäng, Robban Silver, haft jobbet som ”marknadschef” sedan Mars bara – vad hände?

   Det stämmer inte. Hittade ett inlägg från något år sedan där han skriver att han är marknadschef.
   http://finest.se/silver/2015/04/24/fillersblekning/

  Ja hon borde verkligen tänka om gällande sin attityd i alla svar hon ger. Otroligt dryg och tyken när hon skriver. Vad får hon ut av det?

  Och precis som det står i tidigare kommentarer, så borde hon nu kämpa för att få upp kliniken. Tänderna jag sett hittills gör att jag aldrig någonsin skulle skaffa några där. De måste ju göra storleken så det passar?

  Är det verkligen bara jag som kommer ihåg att Jelena medverkade (tillsammans med sin dotter) i tv3 programmet Mammor och Minimodeller för ett par år sedan? Titta på det så ser ni hur Jelena beter sig.

   Det är alltså därifrån jag känner igen henne! Jösses! ?

   Oh God!!

   Du har rätt. Hon var med och var så sjukt osmaklig. Att hon vill sponsra Anna är bara ännu ett tecken på att hon vill vara med i kändisvärlden. Om nu Anna är en bedrift att ha på sin sida i det avseendet. Men en del nöjer sig med lite ?

  Jag kom just hem från inköp på Maxi Stormarknad och jag bestämde över mina inköp och de varor jag handlade. Helt klart är jag alltså en driven marknadschef 🙂
  (ingen konkurrens med den som är chef för stormarknaden för han är köpman och kallar sig inte marknadschef).

  Din blogg kommenteras i sista avsnittet utav Rebecca Stellas podcast. Haha hon kan inte ha läst den med tanke på att hon refererar dig som ”dem”.

  En tandklinik som gör botox o fillers bl a, hur i hela friden funkar det ihop? Verkar som det är tandläkaren som gör det oxå, skulle aldrig i livet gå dit. Kolla hemsidan, diverse stavfel och dåligt utformad. Där får lillBoken att göra iaf. Hur ett sånt litet företag ska ha råd med marknadschef kan man undra på. Om Robban S jobbade där förut så kanske botox o fillers tog slut ;)(dåligt skämt jag vet)

   Brottbykliniken kanske är skönhetsvärldens motsvarighet på den där lumpna kvarterskrogen som serverar allt mellan kinamat och sushi till pyttipanna. Ett stort utbud, allt av undermålig kvalitet ?

    Kolla bara på hur Silver ser ut.
    Görs de injektionerna på denna kliniken?

    Verkar inte så seriöst isåfall ?

     Humor på hög nivå om man läser instagramminlägget ”I am me and I won’t change for anyone”

    High five på den!!

  Åh herregud, mina nerver..

  En tandläkarklinik som ska ”hålla till på en salong i Gamla Stan”. Låter superseriöst. [/ironi]

  Förstår inte heller hur man kan gå med på att sätta in ett sånt hästgarnityr i munnen på sin patient. Om kunden betalar får kunden det hen vill ha, men var går gränsen? Sunt förnuft och yrkesstolthet verkar saknas helt här.

  Jag tycker hela den här situationen med Brottbykliniken och Book-familjen känns märklig och osund på nåt sätt. Nästan som dom är besatta av varandra.

  MarknadsCHEF på en liten tandläkarklinik? Det är nån slags hittepå-anställning. Tramsigt att kalla sig marknadschef när hon aldrig någonsin skulle kunna få jobb på ett vanligt företag som marknadschef. Där behövs det nämligen både utbildning och erfarenhet.

  Någon som vet vad som hände med hennes jobb på Kicks i Mall of Scandinavia??

   Kanske fick sparken, precis som från en annan arbetsplats som jag vet med säkerhet.

  Det här kan vara det konstigaste jag hört på länge..marknadschef på ett litet enmansföretag, ja herregud? Jag säger som jag sagt tidigare, Bookens tänder är ingen vidare reklam för ett lyckat tandjobb. Och ska nu dessutom klonen Felicia in och stöka på företaget lär det snart tippa omkull rejält, det här ska bli såå spännande!

  Inte länge sen Mr Silver utroppade att han var ny marknadschef på ökända Brottbykliniken?
  https://www.instagram.com/p/BVJZfiXDvxW/?taken-by=robbansilver&hl=sv

   Rätt intressant också att Robban igår lade ut på Instagram att han är besviken…och han följer inte böckerna längre

    Ja kommer nog inte dröja länge förens det hela slutar med offentlig besvikelse och tjafs gällande LillBook heller.

    http://instagram.com/brottbykliniken

    Kolla..kontot sköts av marknadschef Felicia Book, galet seriöst det här

    Hade just samma tanke, Robins namn & alla de bilder som visade honom & hans jobb är borta från Brottbys instagram.

   Han ser ut som en freak show… Som en trafikolycka. (Jag tycker det är helt ok att kritisera andras utseende om de gjort ett aktivt val att förändra sig, om de råkar ha en mindre attraktiv näsa av naturen är det inte ok. Men trycker man in femtioelva liter fillers i fejjan tar jag mig rätten att säga att du ser ut som hej kom och hjälp mig….)

    Håller med i princip men i hans fall är det uppenbart av dessa extrema åtgärder att han inte mår bra psykiskt och det är det inte han som valt. Tycker synd om honom.

     På vilket sätt är det uppenbart att psykisk sjukdom ligger bakom hans behandlingar? Det är ju rätt skumt att försöka ställa en diagnos via Instagram….

     Aw gulliga cyniker, som bekant till Robin kan jag lugna dig med att han mår bra!
     Han har gjort ett val att ändra sitt utseende till vad det är idag och trivs med det. Viktigast är nog ändå att han är så, så söt på insidan och har alltid varit 🙂

      Robin?

  Hon kanske får jobba för att betala familjens tänder ??

   Hahaha?

   Haha, lite som att diska på restaurangen när en inte kan betala notan ?

    Stor-book var faktiskt hemma hos tandläkaren på midsommarafton och diskade…. kanske arbetar av notan?

     Hela familjen jobbar hårt! Klart mammsi ska ha nya tänder ?

  Var ju tvungen att leta upp vem denna Robban Silver är. Du store TID!!!!!! ?

   Ja, jag blev nästan lite rädd. Men om man kollar på hans IG så var han ”påväg till jobbet” så sent som igår och senare la han upp en bild om att han är besviken. Kanske han fick sparken utan förvarning?

    Jag tror inte att marknadschefsjobbet är en heltidstjänst…

    22 maj skriver han att han söker nytt jobb, ”då vi får nya chefer på jobbet i höst”

     kanske inte handlar om samma jobb iofs

     Det handlar om hans heltidsjobb. Tippar att det är inom hemtjänsten eller liknande.

   Han har en bild på hur han såg ut förut lite längre ner i sitt flöde, såg trevlig ut. Förstår inte varför man förstör sig själv på det där viset! (Förlåt att jag kommenterar någons utseende men jag förstår verkligen inte fenomenet och tycker det är sorgligt)

    Hans bild där det står ”smile to the world” eller nåt sånt… vad då ”smile”?!?! Blev fan lite rädd…

  Bo hemma när man är 30 känns helt okej när samhället är kämpigt som det är och ens föräldrar inte har kontakter som många andra.

   Nej det är inte helt okej.
   Kontakter eller inte.

   Det känns då definitivt inte helt OK för ens föräldrar. Om allt är som det ska.

    Om allt är som det ska? Så du menar att personer som bor hemma i den åldern och som kanske kämpar med både arbete och boendesituation är det något fel på? Fint hur kvinnor alltid nedvärderar andra.

  Det kommer braka utav helvete på kliniken. Tror den där Jelena är för speciell och viljestark mot Bookingarna. Båda parter suger bästa näringen ur varandra. Ingen bra kombo.. dessutom med lill-bokan i svansen på mamman.
  #popparpopcorn

  Jag tycker det är roligt att hon ofta använder uttrycket ”det är en annan femma” och så tycker jag det är roligt att hon redigerar sina Instagram bilder till oigenkännlighet. Jag trodde hon va ganska snygg tills jag såg henne på riktigt

   Hon är snygg i verkligheten. På IG framställer hon sig själv som en medelålders drag queen.

   Enligt mig ser Felicia mycket bättre ut i verkligheten än sina fixade bilder på instagram.

  Som marknadsansvarig är det väldigt viktigt att kunna lagar och regler kring marknadsföring, kanske bör lära sig det först. Hon har ju inte koll nånstans på det. Sen är det viktigt att kunna skapa rätt utifrån plattform. Så hemsidan funkar och ser bra ut, att loggan har rätt utformning, att annonsera på sociala medier. Hon har en del att jobba på innan hon kan äga sin yrkestitel ???

  Också rätt nyfiken på vad man sysselsätter sig med 8-17 som marknadschef på ett så litet företag? Typ ”nu har jag lagt ut 7 bilder med kanintänder på Instagram, jag är helt slut dags att gå hem”

   Skrattade aslänge åt den här kommentaren.

  Jag störs på det faktum att ordet ”att” är på väg att försvinna…. ”Kommer hända…” NEJJJJ!!!! För mig låter det som tonårslingo men jag vet att det är en trend som kommer att stanna….. Farväl kära ”att”… 🙁

  Och så raderade Lill tunnan de frågande kommentarerna och även sina svar, komiskt!
  Robin Silver och lilltunnan verkar ha något gemensamt, att förändra sina utseenden radikalt! Finns ingen som photoshoppar sig själv så som Felica!
  Tur för hennes ex att han lämnade henne och slipper denna familj!
  Bor hon fortfarande hemma i sitt rosa tonårsrum??

  Som nu marknadschef bör hon ha råd ned en lägenhet!

  Grejen är ju att Bokens gaddar växte ur munnen på henne ju mer hon gick ned i vikt.

  Fast det behöver ju inte vara mamma som fixat jobbet åt Felicia, det kan hon ju ha gjort själv eller blivit erbjuden det av Elena, de umgås ju sen en tid familjerna, så de känner ju numera varandra väl verkar det som Men huuur löjligt pinsamt att hon låtsas som att de betalat för tänderna haha det fattar ju alla att de fått det gratis genom att marknadsföra det. Sedan undrar jag; har hon snott jobbet från Robban Silver? De var ju också så goda vänner även med han, och nu har Felicia hans jobb och de följer inte varandra längre hmm… fina godhjärtade människor de där bookarna, fina vänner hmm…

  Kollade Brottbys Facebook sida, lilla marknadschefen ligger inte på latsidan, det har kommit in en hel del lovordande kommentarer om kliniken idag (dock fanns det inga tidigare) känns så seriöst ?

   Såg att Felicia själv kommenterat och gett 5 stjärnor…

   Hon har även (i sitt eget namn!) kommenterat på Anna-Christina som gav 1 stjärna att ”de har koll på sin kundkrets och Anna-Christina har aldrig varit där. Folk vill förstöra och allt sånt kommer jag som administratör att blockera”

   Känns professionellt…

  Är det ingen som undrar varför tandläkaren är så kåt på att synas? Silver var med i outsider och efter det blev han ”känd” nu ger book mer publicitet och då dumpar hon silver? Vem blir nästa lilla chef? XD

   Linda Rosing kanske? Helt i linje med denna dokusåpa till verksamhet. Hon har ju både erfarenhet av fillers, implantat och politik. Skulle inte det kunna bredda klinikens kompetens?!

  Jag kommenterade på Brottbys IG, bilden på ett tidningsuppslag på bokens tänder och frågade om inte tänderna blev vitare.

  Personen som svarade förstod visst inte att jag var ironisk.

  Borde inte Lill-Boken få smeknamnet Pocketboken istället? ?

   Eller barnbok.

    Eller rivjärnet, det lilla rivjärnet 🙂

   Pocketboken, hahahaha hahah, garvar HÖGT!!!!! Tack!!!! <3

  alla läsare ”kåtar upp sig” på Bokinlägg. Haters! ?

  Lill-book ska bara äta flytande föda i 6-7 månader efter superJelena gjort en transplantation. ?

  Läste årsredovisningen på kliniken, 2,5 anställda på 360 tkr i lönekostnader – hur jäkla lite tjänar man då??

   Kolsvart.

  Sen när behöver en förortstandläkare en marknadschef?

  Vad jobbqde hon med inom Bonde söker fru?

  Moahahahahaha… Lill-Boken Marknadschef… Kolla in jelenadentist & Rolles Instagram från midsommarfirandet. Fantastiskt underhållande. Tror ingen av dem fattar vilket wt de är.
  #Amore#parasiempre#feliz#stolledano#familia#boken

   Verkar som de raderat det mesta?

  Felicia är ju en egen person. En ung tjej som har det nog jobbigt att ha Anna som mamma. Och borde få prova sig fram i livet med vad det nu än må vara utan att behöva få en massa kritik innan hon ens har gjort något fel. ”Edit av sina selfies eller försvara Mamma på nätet räknas knappast”

   Hon verkar inte tycka det är det minsta jobbig att vara Tookens dotter. Hon tar ju till näbbar och klor hur ofta som helst för att försvara sin tookiga mamma. Om hon skulle tycka att det var jobbigt med Tooken som mamma så skulle ju hon hålla sig undran allt som har med mamman att göra. Hon ser mamman som en stor fördel och försöker själv bli ”känd” genom henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.