Frank Anderssons ex bashar honom på sin blogg.

Jeanette Andersson Bouvin:

Den 3 februari i år skrev Expressen om att Frank Andersson och hans fru Jeanette Andersson Bouvin skickat in sin skilsmässoansökan och skrev då följande på sin blogg:

Frank är och kommer alltid att förbli mitt livs största kärlek och han kommer alltid betyda väldigt mycket för mig men där jag befinner mig i livet behöver jag själv och mina barn vara min främsta prioritet. //Jeanette

Jag säger som trollet i den gamla klassikern ”Trolltyg i tomteskogen”:
”GULLEGULLEGULL!!!

https://www.youtube.com/watch?v=l9UeKZVk6Rs

Nu, några månader senare än det sannerligen annat ljud i skällan.
I sitt senaste inlägg från den 24/6 skriver hon det som hon kallar ”sin sanning” om Frank Andersson och det är minsann ingen vacker läsning.
Inlägget är ungefär en mil långt och om jag skulle försöka så mycket som sammanfatta det så skulle jag sitta här och skriva ett inlägg lika lång som härifrån till Mexiko.
Det handlar om allt ifrån kontrollbehov, alkohol och spelmissbruk, hans narkotikadom, orosanmälningar till socialen och en hela massa annat kaos.
IN HÄR OCH LÄS SJÄLVA OM NI VILL.

Efter att ha levt i en destruktiv relation men både alkohol och drogmissbruk samt både fysisk och psykisk misshandel så måste jag säga att jag känner igen allt för mycket av det hon skriver för att tro att det är lögn.
Frågan är hur Frank ställer sig till det?

Tack för tips, Jenna!

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon framstår ju själv som ganska så… ehh… ointelligent

      På vilket sätt?

        Många!

          Okej? Men du/ni vill inte utveckla?

            Som låter sig styras av en man det första hon gör? Gifter sig med densamme trots att problemen fanns innan bröllopet. Lite självaktning istället för att lägga sitt liv i en kontrollerrande mans händer. Tycker hon verkar svag och virrig

            Jahapp? Och vad är värst, att bli behandlad så eller att behandla någon så

            Det är lätt att säga när man står utanför. Lätt att se vad man borde gjort och sagt. Inte lika lätt när man är mitt i det.

      Är du samma Benita som skrev under Jeanettes inlägg ”Jag vet inte vad jag ska skriva, detta var smärtsamt.. du måste vara otroligt stark! Du är värd allt det goda vackra fina ❤️ ”

    Oavsett vad som har hänt så är det ALLTID fel att tala illa om eller hänga ut sitt barns pappa. Blir lika äcklad av det varje gång nån gör så. Och speciellt om personen är känd då det kommer få stor spridning. Vidrig gjort av henne. Sen finns det alltid två sidor av saken dessutom. Och det är aldrig ens fel heller.

      Varför ska man skydda alla dessa medelålders män som beter sig som svin? De ska fan kunna stå för vad de gör. Hon berättar sin historia, det är ganska tydligt. Och jo, om någon psykiskt misshandlar sin partner så är det enbart den personens fel.

        Amen!

      Eh, aldrig ens fel? Så kvinnor som sitter fast i destruktiva förhållanden med en sjukligt svartsjuk, kontrollerande och ev. även våldsam man får skylla sig själv? Wow, och så undrar vi varför det är svårt att få slut på våldet som män utövar mot kvinnor.

      Har ingen koll (var tvungen att googla Frank för att fatta vem han är) men förstod det som att barnen är stora nu? De har säkert sin helt egna uppfattning som antingen är samma eller en annan.

      Fast nu har han ju själv berättat detta för ”hela svenska folket” under till exempel arga snickaren? Där har han erkänt hur han lämnat henne och barnen i dagar för att festa.

      Så att hon hänger ut honom helt här håller jag absolut inte med om. Hon berättat snarare sin upplevelse av det hela och hur hon mått utav det.

      Det vore helt klart bättre om den som utsatts för brott gick till polisen istället för att lägga ut historien till allmän beskådning.

      Däremot håller jag inte med om att det alltid är bådas fel, oavsett hur mkt man bråkar ska inte den partner som blir slagen skuldbeläggas, det vore bisarrt om man kunde motivera misshandel på sådant vis.

      (Disclaimer: Jag har bara läst inlägget på bloggbevakning och diskuterar alltså bara på en generell nivå)

      Jag håller inte med. Om det hon skriver är sant (jag är inte insatt så jag vet inte, men för argumentationens skull låt oss anta att det hon skriver är sant) så gör hon rätt i att prata om det. Först och främst: hon visar barnen att det inte är okej att behandla någon på det sättet, även om det är en närstående. Om man är tyst och inte pratar om det, då säger ju det till barnen att fysisk och psykisk misshandel är okej. Det lär dem att de också får agera så. Är det så vi vill uppfostra våra barn?

      Sen är representation jätteviktigt. När man är i en utsatt situation är det jättevanligt att tro att man är den enda som har det såhär. Att det ska vara såhär. Det är oerhört vanligt att känna sig ensam. Om nån då vågar stå upp och säga: ”Du är inte ensam, jag var med om nåt liknande” är det betydelsefullt. Det kan ge en person modet att stå upp för sig själv och bryta sig ur en destruktiv situation. Om man vet att det finns fler med samma erfarenheter som man kan vända sig till och prata av sig med, som man kan tro på när de säger ”jag vet hur du känner” så är det oerhört viktigt för självkänslan.

      Så det är inte alltid fel. Ibland behöver man snacka skit om sina barns andra förälder. Inte bara för att man är bitter för hen lämnade för någon annan, men om man på allvar har blivit utsatt för något sådant som hon beskriver.

      Fast barnen är ju med på det.. Jag har hängt ut min pappa så hans vänner också fick veta allt tillsist, I samband dock med att hans nya fru ville skaffa barn.

      Oj! Vaddå aldrig ens fel? Är det verkligen altid delvis kvinnans fel om hon blir slagen och om mannen skiter i sina barn?

    Hon och Catrin Hedlund är ju ”vänner” och det säger allt. Sen tycker jag att det är så jävla fult att hänga ut sitt barns pappa.

      Det du tar med dig från hennes blogginlägg är alltså att hon hänger ut sina barns pappa och att hon är vän med Catrin Hedlund? Du tyckte inte att det fanns annat att höja på ögonbrynen åt eller kommentera?

    Varför ha detta behovet av att prata ner folk i efterhand???

      För att hon har levt under psykisk misshandel i flera år och inte haft möjlighet att säga det då eftersom hon gjort allt för att hålla uppe fasaden? Så enormt mycket okunnighet om vad en destruktiv relation kan göra med någons självkänsla ..

      För att hon har levt under psykisk misshandel i flera år och inte haft möjlighet att säga det då eftersom hon gjort allt för att hålla uppe fasaden? Så enormt mycket okunnighet om vad en destruktiv relation kan göra med någons självkänsla .

      Precis! Och detta behov att anmäla våldtäkter i efterhand! Och misshandel! Jäkla sätt att hänga ut någon som utövat fysisk och psykisk misshandel så här i efterhand!

      Kan ju också bero lite på att hon vill ha lite sympatier efter skriverierna i press o media om otrohet och fruns svek.

      Kvinnor OCH MÄN som har levt i ett narcissistiskt (även sociopatiskt) och manipulativt förhållande behöver terapi. Många mår så dåligt och hamnar i post traumatisk stress. Detta säger riktigt bra utbildade psykoterapeuter. För fan kvinnor! Läs på om personlighetsstörningar. Detta börjar i barndomen och är allvarligt. Förklarar mycket mobbning i samhället. Kolla in skådisar, poliser och högt uppsatta personer som tex VD:ar och andra ledare. Väldigt vanligt men finns i olika grader förstås. Lär er att kolla på beteende och inte vad som sägs. Actions speak louder than words. Jag fattar inte att det är så dålig information om detta. Googla på Youtube!!!! Life is too short for bullshit! Kram på er!

    Han låter ju som en kul kille…

    Alla vi som varit med om liknande helveten kan nog känna att hon skriver sin sanning!!

    Ni som tycker hon gör fel……har ni själva varit i den sitsen? Skulle inte tro det.

    Oerhört starkt av henne skulle jag vilja säga!

      +1

      +1 till

    Asbra!

    Om jag kan hjälpa bara en endaste kvinna att bryta sig loss från ett destruktivt, våldsamt och osunt förhållande med min historia så har jag lyckats.

    Haha minns så väl den där gamla filmen om tomtar och troll!
    ”var är fjant?” är också en replik jag verkligen kan höra i mitt huvud men den där snäsiga rösten!

      Hääääääääär mamma

    hur kan detta göra det bättre?hur ska hennes söner dra fördel utav att deras mamma sågar deras pappa inför hela sverige?Vill man inte skydda sina barn? Ta detta privat, polisanmäl om så måste men denna text är det sämst hon kunde göra.

      Vad ska hon polisanmäla? Att han har varit frånvarande och utsatt henne för psykisk misshandel? Mycket av det hon berättar om är inte olagligt att göra, men det är förmodligen helt fruktansvärt att vaea med om ändå.

      Men att han kallar henne hora inför deras barn…?

    Bara det att den där galna Anja (syster eller svägerska till Frank gissar jag på?) går loss i kommentarsfältet och kallar Jeanette för ”Arbogakvinna” säger väl allt om hur viktigt det är att faktiskt berätta. Om inte annat för att inte fler unga kvinnor ska dras in i Franks nät. Denna vidriga man! Eller snarare pojke, för hur mycket ”man” är man när man beter sig så här?

    Varför ska den här typen av män skyddas istället för att skämmas? För skammen är deras och inte kvinnornas och barnens som blivit svikna, även om det säkert känns så. Barn är inte dumma, de vet och känner på sig, och det bästa en förälder kan göra är att markera att det inte är ok att bli behandlad så. Vi vet att det är mängder av kvinnor som blir mördade/svårt skadade och utsatta för psykisk misshandel varje år, men sällan hör vi deras berättelser. Tycker att det är dags nu att vi lyfter fram dessa berättelser …

    Ok nu känner jag Frank och har umgåtts mycket m honom genom åren. Har är inte Guds bästa barn på många punkter MEN han är en genuint snäll kille! Och när dom blev tillsammans så var hon extremt kändiskåt och väldigt imponerad av allt runt omkring. Han hymlar inte med vem han är och vad han gör. Hon har vetat hela tiden, sen att hon tröttnar det är inte konstigt men att sen hänga ut han så här är bara taskigt. It takes 2 to tango.

      En snäll kille?snälla killar stänger inte av sin telefon och drar från sin fru och är borta i flera dagar. Vill han inte vara nära henne gör slut liksom. Sjukt jävla respektlöst.

      Precis som alla män som är as mot sina partners och sina barn egentligen är riktigt snälla killar!!
      Brukar låta så även bland de män som misshandlar och tom slår ihjäl kvinnor. Vi visste inte att han var kapabel till det han var så trevlig när vi var med!!!
      Öppna ögonen och läs på lite om hur dessa manipulerande män fungerar för det är bra mycket mer strategiskt upplagt än vad man kan tro.

      ”Han hymlar inte med vem han är och vad han gör. Hon har vetat hela tiden”

      Att han är en genuint snäll kille? Eller vad menar du

      Vet du vad, det spelar ingen roll att du känner honom och enligt dig är han än go kille. För att vara vän är absolut INTE samma som att leva ihop med någon! När mitt ex var ett svin mot mig trodde ingen på mig, just för att han var så charmig och snäll. Så svälla, du vet inte hur personen är i ett förhållande.

      Man är inte ”en genuint snäll kille” när man står och kallar sina barns mamma för hora och annat framför barnen. Man är inte ” en genuint snäll kille” när man drar iväg flera dygn för att supa, knarka spela och fullständigt skita i att man har en familj som väntar där hemma.

        Självklart inte! Fattar inte att man öht kan referera till hur han är som ”festpolare” när det är just det som är problemet. Att han sätter dom (och en hel del annat) framför sin egen familj. Sina barn! Konstig kommentar ?

      Man är inte ”en genuint snäll kille” när man står och kallar sina barns mamma för hora och annat framför barnen. Man är inte ” en genuint snäll kille” när man drar iväg flera dygn för att supa, knarka spela och fullständigt skita i att man har en familj som väntar där hemma.

    Tycker alla ska titta på avsnitten där de är med i Arga Snickaren. Dels framgår det att han har en del problem, som han behöver hjälp med. Tex att han bara stack och var borta. Men någon lät honom också komma tillbaka. Det framgår också ganska tydligt att även hon har en del problem. Huruvida det hon skriver är sant vet bara de inblandade parterna. Men. Det är ändå barnens pappa och barnen är fortfarande ganska små.

    Men herregud vad förväntar man sig när man blir tillsammans med Frank Andersson? Suck.

      Ja uppenbarligen inte att hon skulle bli utsatt för detta, annars hade hon väl inte gett sig in i det? Det är väl förfan inte hennes fel?

        Jag har inte påstått att det är hennes fel att han är en idiot. Men hon måste ju ha levt under en sten för att inte förstå vilken moron hon inledde en relation med. Det är inte hennes fel, men hon borde inte vara överraskad.

          Vad för information hade du som inte hon hade? Eftersom du tycker det är uppenbart att han skulle göra saker som

          – drack och spelade (ibland upp alla våra pengar)
          – psykisk misshandel, att hela tiden få höra hur tacksam man ska vara att han är min för att jag inte kan få någon annan så det är lika bra att jag sköter mig och stannar kvar, att hela tiden bli förminskad o nedtryckt genom att få höra hur värdelös man är
          – När vår son var 1,5 timme så drog Frank från BB. Han festade hårt i flera dagar och jag visste inte var han var. Winston var dålig och jag blev inte utskriven från BB. En dag dök han upp där som gubben i lådan och fixade så fint en liten socanmälan då barnläkaren gjorde en orosanmälan då han kom upp påverkad och agerade allt annat än okej
          – han hade skulder och var hotad och jag fick samtal från obehagliga indrivare och han var tvungen att köpa beskydd till oss för hundra tusentals kronor
          – Jag fick aldrig gå ut med mina vänner, aldrig göra nåt för bara MIG
          – Varje gång han kallat mig hora
          – När han kallat mig fet
          – När Frank är riktigt frustrerad och desperat så skickar han bilder på olika brudar och skriver utförligt vad han ska göra med dom. Sånt jag INTE vill höra. Berättar att dom är både snyggare och bättre. Skickar deras sms-konversationer. Samtidigt som jag blir trakasserad av samtal. Han hotar dagligen om att se till att jag och barnen ska hamna på gatan. Det är hans enda mission in life säger han och han ska lägga all sina pengar o resurser på just det säger han för han kommer inte nöja sig förrän jag står utan nånting

          Kan du berätta hur du har förutsett att det här är vad man hade att vänta sig när man inledde ett förhållande med den mannen? För jag vet vem han är, hans historia. Ändå verkar jag ha levt under en sten. Kan du berätta hur du kan uttala dig så säkert om hur han är som person

    Hon hade när de träffades två små barn.
    Sen valde hon att snabbt skaffa ett med honom. Efter det betedde han sig som ett svin och struntade i familjen.
    Då blir hon med barn igen, typ efter en kvart.
    Där står hon med 3 barn och har en skitstövel till man men tänker att det är en bra idé att behålla barnet..

    Sen skriver hon om allt elakt han gjort men att hon förlåtit gång på gång.

    Självklart är det synd om henne och barnen, de förtjänar bättre. Men samtidigt, hon visste tidigt hur han var och lite jävla avsvar får hon väl ta när hon har flera barn som ska leva i den cirkus hon målar upp.

    Man pratar om dessa stackars kvinnor som blir kuvade av män, men det egna avsvaret då? och ansvaret för att barnen ska växa upp tryggt?

    Bra att hon äntligen lämnat, men varför skriva ett så LÅÅÅÅÅNGT inlägg?

    Visst hon har haft det jobbigt men deras barn ska inte hehöva läsa det där (de fattar tids nog) hon har trots allt satt TVÅ barn till världen med honom.

      Har du varit i den situationen?

        Ja jag har varit ihop med ett jävla as. Men när det var dags att skaffa barn ställde jag mig frågan: vill jag att denna man ska uppfostra våra barn om jag dör? Vill jag att de ska få hans värderingar?

        Nej det ville jag inte.
        Så jag sa åt honom att flytta.
        Nu lever jag ensam tills jag hittar en rejäl karl som kan ge mig barn och kärlek.

          Okej men jag tänker att eftersom att du har varit i samma situation som henne så kanske du borde ha lite mer förståelse?
          Jag är helt säker på att om det bara var så lätt att ta sitt pick och pack och dra så hade hon gjort det, jag tvekar inte en sekund på det. Men för henne och många andra kvinnor är det inte så jäkla lätt att bara göra det och det är många faktorer som spelar in.

          Jag har också varit med ett jävla as, ett gäng faktiskt. Men jag har även varit med ett as som manipulerade mig och använde psykisk misshandel och det var inte lätt att ta sig ur.

          Det var ju bra att du kunde komma loss från ditt as till partner. Dissa inte andra kvinnor för att de får kämpa hårdare för att bryta sig loss eller för att de aldrig lyckas. Deras resa är inte din och det är inte din sak att döma deras val.

    Bara det faktumet att han inte tar ansvar för barnen… inte tar någon natt eller morgon, bara det räcker ju för att dubba honom till en riktig skitstövel. Det lär han säkert inte neka till heller. Medierna är i princip nedlusade av män som berättar om hur de varit frånvarande pappor – men nu ångrar de sig! Dessa män får inte sällan hyllningar för sin ärlighet och vilja att bättra sig.
    DET om nåt är skitsnack och folks blåögdhet inför ”snälla” män som egentligen menar väl är så otroligt störig. De är skitstövlar som bör börja ta ansvar för sitt shit a.s.a.p! (Om de lyckas, då kan de slafsa ut skiten i media om det nu är så viktigt) Så som alla vi andra måste. Typiskt att folk ger sig på exfrun för att hon gör detta som potentiellt kan skada barnen. Eller så visar det dem att de har en stark mamma som kan stå på sig. Pappan verkar ju ändå frånvarande, så det är nog ingen nyhet för dem en del av detta.

    Frank Andersson är född 1956 och om man inte är över 40 år så har man nog ingen aning om vem han är. Han är ingen ”random” medelålders man, med det menat att han alltid varit öppen med sina problem och aldrig någonsin försökt att ställa sig själv i bättre dager, tvärtom. Mannen som kvällen innan han gick upp i en OS-final festade hela natten och när en sportreporter frågade honom, efter att han tagit OS-silver, varför han valde att gå ut och partaja så svarade han : k*ken ska ha sitt! Att välja att gifta sig med Frank Andersson
    är som att fullt medvetet rulla sig i sirap och därefter slå sönder ett getingbo. Ingen skugga över Frank Andersson och inte heller hans senaste fru. Menar bara att man som kvinna i detta fallet mäste bott under en sten i hela sitt liv för att inte veta om hur han fungerar.

      Hur skulle hon förstått att han var en (bland annat) kontrollerande, spelmissbrukande lögnare baserat på det citatet?

      Återigen är det verkligen inte ok att skuldbelägga offret för utövarens gärningar.

      Men snälla. Jag är under förtio och jag har god aning. Jag känner även till Lill-Babs, Sven Wollter och Erik XIV. Tänka sig.

      Ingen skugga över Frank Andersson alltså? Som om detta stämmer har dragit från sin fru på BB, kallat henne hora och har som önskan att få se sitt ex och sina barn på gatan? Ingen skugga? Wow alltså. Skulle du inte tycka någon skugga skulle falla över en man som behandlade dig eller din mamma så heller? Eller är det för att han är känd för att ha festat inför OS-finalen för 32 år sedan du menar att han får frikort att bete sig hur som helst resten av livet?

      Så många kommentarer här inne som jag aldrig trodde skulle kunna skrivas av andra kvinnor.

        Det är väl ingen här som inte tycker att Frankie-Boy inte betett sig som en idiot. Dock kan man som kvinna också välja vem man ger sig i lag med, särskilt när det som i detta fall fanns hur mycket offentlig information som helst om honom. Han var korkad och ett svin. Hon var korkad som inledde en relation med honom.

          Vad för information fanns det som kunde göra henne förberedd på det hon utsattes för?

            Att hon ex var lika glad i droger mm som han var. Hon har hakat på bra m det osunda levernet hon med.

            Va? Skulle det innebära att man VET att ens partner kommer att behandla en som skit? Det handlar inte om droger eller alkohol, utan hur han behandlade

    Vissa människor har en charm som överskuggar deras dåliga sidor så länge man är nykär. Man faller fast man VET att det är ”själva helvetet”, man tror att man är unik, nu blir det skillnad, med mig menar hen allvar, vi älskar varann på riktigt!! Bra sex tänder på brasan extra å man står ut…tills man inser att man bara är den senaste i raden som inte heller kunde ”bota”…för ingen kan ”bota” nån annan fr deras sk ”dåligare sidor”. Frank är den typiske buffeln m ”gott hjärta” som ända sen födseln fått som han velat o satt sig själv före alla andra. mamma Ragnvi curlade & skyddade. Han behövde aldrig ta konsekvenserna för sitt beteende. Fick tillslut diagnos härom året, men vuxna män kan inte skylla på sånt! Minns när han gifte sig m Åsa, fin tjej (tur de inte fick barn ) å efter henne kvinna efter kvinna som försvarat lojalt å sedan blivit svikna. Men d värsta är de fem barna som växer upp m en charmig, men barnslig pappa som de aldrig kan känna tillit till då de inte vet om han kommer när han lovat. Tragiskt! Vissa verkar aldrig växa upp!

    En ”lustig” detalj i det hela är att frankan innan Jeanette skrev sitt inlägg gick ut på instagram och kallade henne ”en svekfull människa” då hon låtit barnen träffa sin nya. Fast hon looovat att inte göra så. Stackars frankan som fick smaka sin egen medicin.

    Hej

    Varför är det så svårt att tro på? Jo för att sådana människor har en personlighetsstörning så kan dom lura vem som helst. Det är otroligt vanligt och det är en skam att inte alla får lära sig beteendevetenskap i skolan redan. Jag har varit gift med en som gjorde samma sak. Finns hur mycket information som helst i detta ämne speciellt på engelska. Utbilda er och lär er varningssignalerna så att ni inte går på dessa destruktiva förhållanden. På Youtube finns en amerikansk terapeut (Ross Rosenberg) som beskriver dessa elaka människor som saknar empati. Jag tror fullt och fast på Jeanettes historia. Det är det som är problemet. Covert narcissists är såååååå charmerande och karismatiska utåt sett men innanför hemmets portar har man ett helvete. Den nya tjejen han nyligen har förlovat sig kommer att uppleva exakt samma sak, sanna mina ord!!!!

    Nu har bara en sagt sitt av två. Några skriver att Frank slagit denna J. , tror inte det. Att han är strulig är väl känt. Men om han är så hemsk som J. skrev, varför strider hon så att Frank skall träffa sina barn Om han var så hemsk som hon beskrev honom skulle han aldrig få träffa sina barn om jag var mamma.
    Läste att J. hade varit otrogen i flera månader innan Frank fick reda på det och sedan skriver så mycket skit om honom, hans nya flickvän, nekar då han vill träffa barnen. Nej, den fd till Frank föll i mina ögon

    Hon gör rätt. Hon kanske trodde d skulle blibättre därför hon knte sagt nåt tidigare eller gått ut med det.
    För er andra feminister som säger män o män o män så finns d faktiskt lika många kvinnor som.är narcissister så d e inte bara män. Tänk på det innan ni kommer med era feministiska kommentarer om män. Dra alla över samma kamm. Så hemskt

    Nähä, det finns statistik på detta. 75% är män och 25% är kvinnor….nog finns det kvinnor också men det finns fler män som ar narcissister. Detta är ett spektrum så alla är inte fullt utvecklade personlighetsstörningar men några drag kan också skapa förfärliga destruktiva förhållanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.