Ska Catten ha tvillingar?

Catrin Hedlund:

Tre frågor:
1. Är det vad detta betyder?
2. Var är mina popcorn?
3. Har hon bara en klänning?

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vi kanske får svaren av Catrin under dagen här.
    Lika många frågor som svar kanske 🙂
    Vad har Hedlund i sin mage?
    Ett foster eller en kolhydratsmage.

    Trillingnötter kanske?

      Ahh är det där den tagit vägen sedan den försvann ur Aladdinasken.

        Hihihi

      Jag läser alltid ditt namn som Catrin Hedlund av någon anledning Hahaha

        Du är inte ensam men det får man inte skriva för då blir hen sur

        Samma här!

    Om så är fallet så är det hela bara ännu mer sorgligt. Blir så frustrerad och ledsen över att hon inte verkar förstå vad hon sysslar med. Hon behöver hjälp, på riktigt.

    Hahah älskar hur du skriver

    Nej, hon ska bara ha en anledning till ”varför magen är så stor”. Hon har väl insett att en gravidmage i vecka 2-3 inte är så stor som hennes laktosmage är innan hun hunnit bajja.

    Just wait for it, det nästa ni ser och hör är ”missfall”.. Kom ihåg vart ni läste det först! 😉

      Lär ju bli så. Hon att prover väldigt tidigt i graviditeten… jag fick ta prover först vis inskrivning. Och jag har haft annan blodgrupp än barnen och då blivit prover igen ungefär i halva graviditeten.
      Och sen har hon redan dåliga värden på typ allt, så funderar om det blir så att hon kommer säga att hon inte kommer klara av en graviditet och blir rekommenderad en abort, för att folk ska tycka ännu mer synd om henne. Konstigt är det!

        Jag hade inskrivning i vecka 8 och fick ta hälften av proverna då, hälften av proverna veckan efter. Hade usla värden redan då och fick börja äta tabletter direkt. Inget missfall och en sparkande bebis i magen just nu för mig, så just det behöver ju inte betyda något.

          Då var jag helt klart för snabb att döma!

    OT: Isabelle Strömbergs senaste video. Ge henne lite pepp! Jag tycker att hon verkar vara en sån fin och genuin person, annorlunda från de andra i bloggligan. Och med tanke på vad hon berättat tidigare i en video angående missbruk och ångest gör det ont i mig att se att hon inte mår bra. Känner igen mig själv mycket i henne och jag tror att hon kan behöva lite extra kärlek

      Jag älskar hennes kanal faktiskt! Tyckte varken bu eller bä om hennes förut men tycker hon verkar så himla skön och ÄLSKAR hennes röst ? skulle lätt ha den rösten till någon bok! Hoppas verkligen att hon kan känna sig bättre snart ❤

      Var tvungen att kolla upp vem hon var, har väl sett någon bild på henne men inte mer. Hittade hennes Youtube och blev faktiskt positivt överraskad. Jättemysig, jordnära och rolig tjej! Känns inte som att hon ljuger och fixar för att allt ska se så bra ut, utan är öppen och ärlig i sina videos. Tack för att du tipsade mig om henne ?

      Vill också ha ”Peppa Isabelle” inlägg. Härlig, rolig, jordnära tjej. Gillar henne jättemycket! Tyvärr blir hon dömp pga av utseendet men hon är underbar

        Kommer kommer!!

    1+1=3 typ? Eller missar jag nåt ?

    En mycket märklig sak är att catten inte svarar på en enda fråga om vilken vecka hon är i.

    Jag är i v.6+5 och mitt lilla riskorn gör så att min mage ser exakt ut som Hedlunds.. Enligt BM så har det med min raphicka jag har ? Gaserna vill inte lämna min kropp baktill ?

    Hon menar väl sej själv och bebben.

      Har den blivande pappan lämnat walk over? ?

      Eller höger fot och vänster

    ”Tvillingar”= mer uppmärksamhet. ”Missfallet” lagom till nästa rättegång. Hon driver ju bara med alla, denna sjuka störda jävel.

    Asså jag är i vecka 11 på fredag och jag har inte ens en kula så Kattfan är nog bara gasig och jävligt bloated. Fy för en människa

      Inte för att skydda C. men man kan ju faktiskt få mage tidigt.
      Min kompis fick börja med ”mammakläder” redan i v.9, medan jag hade mina vanliga kläder ända fram till förlossningen.

        Fick köpa mammabyxor i v. 9 med första barnet, så att ha kula tidigt i graviditeten (oavsett om det beror på gaser eller annat) är ingen omöjlighet. Har dock en kollega i v. 20 där man inte ens ser minsta kula på magen trots att hon är trådsmal. Vi är alla olika.

        I vecka 9 är embryot 2cm . Då behöver man inte skaffa nya byxor. Så om din kompis började använda mammabyxor vid vecka 9 gjorde hon det för att hon ville det , inte för att hon behövde det .

          Det är väl ointressant hur stort embryot är? Det är ju livmodern som blivit större samt att man kanske är svullen/gasig/börjat gå upp i vikt. Lika bra att använda gravidkläder på en gång, så slipper man köpa nya vanliga kläder emellan? Jag kunde inte ha mina vanliga byxor i v 9.

    HUR ska hon ta sig ur alla lögner?

      Mkt bra fråga!!! Hur ska hon ta sig ur alla lögner med betoning på HUR har jag ställt mig så länge jag följt Catten 😉 Att hon försöker lura oss vanliga, hederliga medborgare (som hon för övrigt bara kalla Haters) det är bara sååå sjukt. Att hon sen lögnar sig för sin mamma, sin bror, sina barn, övrig släkt samt tillfälliga pojkvän är helt obegripligt om du frågar mig? Tänkte tillägga hur hon kan lögna sig för sin/sina vänner 😉 Men kom raskt på att hon inte har 1 (en) enda vän 😉

    Har en känsla att pojkvännen har lämnat C. Hon vill dock inte svara på frågan. Tror 1+1 betyder att det är hon och bebisen against the world.

      Borde det inte vara 1 + 3 då? Hon har ju två barn

        Alltså jag tänker som at det blir hon och bebisen, som i att hon kommer vara ensam angående uppfostran. Typ du och jag bebis, du och jag..

        Men efter hennes sista insta inlägg vet jag inte.
        ”Hadde en blödning och tyckte det var en god idé att hoppa på studsmattan med pojkarna”.

        Kvällens på er finingar!
        Jag vaknade på ett skitdålig humör imorse, och kände hur dålig dagen skulle bli! Ja ni vet detta med positivt tänkande på morgonen, det är inte min starka sida..?
        Det blev tillslut en bra dag, och timmarna på jobbet gick jättefort!
        Så jag kom hem strax efter kl 18, och hoppade studsmatta med kidsen. Uppskattat av både mig och dem! Nu ska barnen snart sova och jag ska ut på en PW i guess… Imorgonbitti är det dags att gå tillbaka till läkaren igen för att checka värdena, samt för ett nytt UL! Jag är så jäkla nervös inför sånt! Hade en liten ”blödning” häromdagen som jag blev sjukt orolig för, men det var inga tecken på missfall tack gode Gud! ??

          Catrin, ska ni bo kvar i 2 rum och kök, du och dina tre barn? Hur tänkte du där, ska morsan eller samhället tvingas hjälpa dig till större lägenhet?

          Vi andra väntar med att utöka familjen tills vi själva kan försörja barnen och ge dem tak över huvudet.

    Det är inte alls ovanligt att få stor mage tidigt. Det beror på en reaktion på hormoner och gärna lite gaser också. Ännu vanligare om man varit gravid tidigare. Väntar nummer tre nu och min mage gick inte dölja redan i vecka 8.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.