Maxinne säljer allt hon äger!

Maxinne Björk:

Maxie har verkligen gått upp i sin nya livsstil med hull och hår efter sin resa till Indien.
inte nog med att hon tantrar från morgon till kväll, hon har även tappat värdet för sina ägodelar och planerar att i framtiden inte ha en fast bas så hon säljer typ ALLT hon äger och har!

Jag känner spontant att jag är intresserad av barnet som ligger på soffan.
Eftersom jag inte har några egna och det ofta påpekas att jag är en sorglig och barnlös stackare utan egentlig menig i livet så tänker jag att jag kanske ska passa på och införskaffa en unge om den nu säljs för en billig penning i Maxinnes loppis.
Jag har inga speciella krav förutom att barnet gärna får vara av det tystare slaget, kunna äta utan att kladda och sova minst 10 timmar per natt utan avbrott.
Det ska också vara okej med att åka i kattbur tillsammans med THK och Lilla ’Nöboll eftersom det helt enkelt blir enklare så än att behöva köpa bilbarnstol och annat vid transport. Sånt låter dyrt nämligen och ingeting jag är intresserad av att lägga mina bloggpengar på.
Det får heller inte vara ett fult barn, så där så att man skäms när man vistas bland folk och absolut inte hårlöst. Absolut inte hårlöst eller med en enstaka slinga. Ett barn som ser ut som Gollum går bort vid första gallringen!
Det ska också gärna ha fått genomgått någon typ av ”valpkurs” så att det vet att sitta tyst och stilla när vi åker kommunalt och får även gärna redan vara rumsrent. Blöjor känns som ett jäkla meck liksom.
Men som sagt, inga särskilda krav.
Kille eller tjej spelar ingen som helst roll men barnet får gärna vara åt det könsnormativa hållet så folk vet vad det är som kommer och slipper kalla det för ”hen”. Det känns enkelt och bra helt enkelt, speciellt vid födelsedagar.
Grävskopa eller prinsessklänning, typ.
Inga konstigheter.

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha min typ av humor…. ?

    Inlägget började bra, men slutade… tja… katastrof.
    Som om hårlösa barn är mindre fina? Även om det var ironi (?) så var det ej kul.

      Jo. Det var kul.

      Det var hysteriskt roligt!

      En del bebisar tittar man på och tänker för sig själv: ”that’s one ugly baby”. Men man säger det inte till föräldrarna, det vore fel. Och de flesta bebisar brukar komma ikapp i utseendet, om de inte har det med sig från början.

      Tro det eller ej, Emma, men det finns faktiskt mer fina och mindre fina bebisar/barn. Det finns ett ord, ”ful”, och om ingen var det så skulle väl inte det ordet finnas, eller?

        Och vem är då egentligen ful, på riktigt ful? Är inte det liksom en preferens typ?

          Ja, precis, det är det. Camcam verkar tycka att hårlösa barn inte är någon hit utseendemässigt, och det får hon väl tycka.

          Sen om man citerar någon så brukar man hänvisa till det.

      Joooo. Kul var det allt!

      Ytterligare ett inlägg som… Ja just det; kokar ner till att bara handla om Camilla själv. Jippie!

      Skitkul ju! Mina ungar har alltid sett ut som farbro fester det första halvåret

        @Anonym 19.44

        Lika konstigt här. Mina fyra har alltid varit fantastiskt vackra, roliga, sociala och håriga. Helt jävla amazing!

        Den ena tom långt ner på ryggen. Den andra hade frisyr som en pälsmössa. Den tredje var kanske lite skallig då. Men världens finaste skallepär. Den fjärde hade hår, kan ha varit 3 – 4 hårstrån, mer än trean.

        Jäklar vad den här mamman varit kär i dom alla. Dock kan jag några år senare säga att jag kan ha haft någon form av synfel.

        Jag kan ha varit partisk. Jag kan ha varit den där odrägliga mamman i parken som ”tvingade” andra att säga hur fantastiska mina barn var.

        Jag säger inte att det var så. Men om det var så, så förlåt mig. ;–)

        Jag förlåter dig CamCam för att du skojade om något så allvarligt som ett barn.

        Men gör inte om det! 😉

        Moa

    Först och främst så gäller det ju att man klickar med barnet. Men jag antar att du får öppet köp om du köper ett.

    Och för det andra: man får fan inte skämta om att köpa barn! Barnhandel och trafficking är fruktansvärd verklighet för många barn.

      Det går ju utmärkt. Skrattade gott! 🙂

      Men vad är det med folk idag? Söker ni fel där det inte finns pga tristess?

      Jo det är ok att skämta om allt. Vad som inte är ok är att skämta hur som helst.

      Det här har jag svårt att se hur det var över gränsen.

        Är väl du själv som söker fel, snacka om att inte kunna tänka långt. Ajlin skämtade ju själv om att klicka med barnet och öppet köp. Och avslutade kommentaren med att säga att man inte får skämta om barn. Ser du verkligen inte humorn i det? Att säga att man inte får skämta om det när det är just det man själv gjort…?

          Ja, alltså, eftersom jag vet hur lättkränkt det gärna blir i det här kommentarsfältet ibland så garderade jag mig ju så att säga. Rätt uppfattat Anonym. 😉

            Du menar att jag missade irroniflaggan? 🙂

            The real Hmm: ja, lite. 😉 fast det är ju lätt i text. Jag läste själv om min kommentar och insåg att ironin kanske inte var uppenbar och när kommentarsfältet här ser ut som det gör också är det ju inte alltid helt lätt att veta vem som skämtar. 😛

    Alltså! HAHAHA. Bästa??

    Orkar inte ?? satt en lapp i min trapp häromdagen ”loppis: vi säljer allt vi äger! Välkomna till lgh **”. Är detta en slags trend? Eller bor Maxinne i en hemlig lägenhet i en liten stad i Skåne ?

    Ot; Men kan någon förklara denna ”Kurt-Maria” för mig? Vem är det? Vad kom hen ifrån? MÅNEN? (och vet någon vad som hände med TV-Jesus :()

    Cam:

    Hur ser luntan med papper från Polisen angående CH ut? Nya/fler anmälningar?

    HAHA!!

    Vad är det för returrätt på barnet? Vad händer om du inte klickar med barnet?

    Märkligt att alla på det där tantrastället är smala, vältränade och snygga. Tror inte alls det är så befriande och öppensinnat som de vill få det att låta som.

    För mig känns hela grejen som en mardröm, hatar när folk tar på mig. Panik.

    Hahahaha, tack för att du väckte katten som nyss somnat! Nu kan jag gå och kissa i alla fall.

    Ok nu fattar jag. Du KAN vara rolig och bra. Detta nonsens hade så jävla mkt mer värde än de pajiga texterna om Nemo och de lama bonn-mobbar-tonerna i det mesta jag sett här. Ej ironi: hatten av. Det är så här du borde skriva! Men obs utan att blanda in personangrepp och påhopp på utseenden. Jag gissar att det här är vad du pysslade med när bloggen blev poppis först. Sen märkte du att hur illa du än skrev så drog mobbning många comments och klick. Du kunde inte hejda dig? Men asså DET HÄR ÄR SÅ SJUKT MYCKET ROLIGARE.

    Pls. Håll dig till det du gör bäst. Det här var så kul (men utan att skada ngn) att skitsamma att du använder vissa uttryck fel osv. Det spelade roll när du lekte journalist. Det spelar ännu större roll när du hackar på andra. Men när nåt e bra så e det liksom skitsamma hur det är uppbyggt grammatiskt. Kör bara kör på att vara vass om nonsens vetja.

    Skrattade högt.

    Mvh faktiskt

      Med utan att blanda in personangrepp o utseenden menar jag asså ej hypotetiska barnet i denna roliga text utan tex kvinna som säkert känt sig tjock och ”ful” hela livet o blir glad för tänder som ni andra tycker är fula pga för vita.

    Paula skriver ett inlägg om att skippa kaffe på morgonen. Undra vad zoega tycker om det! Haha!!!

    Snortråkigt inlägg.

    Mvh inte upprörd, bara uttråkad.

    Skulle det inte klicka säljer jag en 1 åring, hon har hår, är söt och allt det där. (Lovar att hon är en ängel 24H om dygnet)

    Alltså, jag fick inte hår förrän jag var typ två år gammal och känner mig sjukt kränkt av det här inlägget!!!
    Eller inte…
    Jag hade också kunnat tänka mig att köpa ungen under samma premisser som dig. Förutom i hårfrågan då, för jag vet att det kommer i överflöd sen. Speciellt på hakan nu på äldre dagar… ?

    Hög toleransnivå här. Men det där med håret DET gjorde ont. Kan inte hjälpas. Min dotter fick Alopeci som 1 åring och tappade precis allt. För mig är hon vackrast i världen.

      Det Cam skojar om är förmodligen att GabJoss rakade av sin son allt hår för att det skulle växa snabbare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.