Kenzas möhippa har gått till Barcelona!

Alla bilder från Angelica Blicks Instastories.

(null)

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför är ens Angelica Blick med?

   För att dom är kompisar?

    Bara för att man går way back (pga av branschkollegor) så betyder det inte att man är inbjuden till möhippan! Tycker mig aldrig se att de umgås eller att Angelica skulle vara en av hennes närmsta, just sayin!

   Vilken dryg kommentar. Kenza och Angelica har varit vänner i många år.

  Men var dom inte ovänner ett tag?

  Bara jag som trodde att de skulle åka till något mer fancy ställe? OBS, såklart så kommer man inte vart som helst under en helg, men ändå.

   Ja, det var bara du.

   Härligt med en helg i Barcelona! Hoppas de får kul.

  Eheh min bästis och jag var till Skoklosters slott och tittade på utställning och fikade, sen tacokväll hos mig ? #teamminimöhippa
  Ser en massa fruktfat, har GabJossan hjälpt till på ett hörn?

  Det var värst vad många åker till Barcelona för att ha möhippor nuförtiden, är det nya tidens möhippor. Lyxigt att ha vänner som bjuder iväg på resa innan man ska gifta sig, inte illa.

   Jag har bott i Barcelona i 10 år. Möhippor har alltid varit en grej här. Det är relativt billigt, nästan alltid bra väder och garanterad fest.

  Såg en gruppbild, nog förstår jag att alla kanske inte kan eller har råd att fara, men det är bara hon Dilay som är med från hennes ursprungsbästisgäng?

   Ja det verkar inte som att Nadia eller Mika är med. Undrar också om Madde (som är fotograf?) umgås med Kenza fortfarande?

    Nadia är taggad i en bild Shiva la upp.

     De är fel Nadia tror jag?

    Nadia och Mika syns på Kenzas snaps. Säga vad man vill om Kenza men jag tycker det är fint att hon fortfarande är så pass bra kompis med sitt ”gamla” kompisgäng som hon hade innan hon blev känd. Känns inte så vanligt bland storbloggarna.

   Hur mycket hänger de då? Läser inte hennes blogg så ofta men har också undrat…

   Har Kenza inte nämnt något om att de inte vill synas i hennes sociala medier?

  Det här med möhippor alltså… Ok, Kenza har loads of money och det har väl några av hennes kompisar också, men långt ifrån alla väl? Jag har varit med på tre möhippor i mitt liv. Den första gick på 800 kr (jag var student då så det var fasligt dyrt), den andra 1000 kr (inte student så inte lika mkt pengar) och den sista… håll i er – nästan 4000 kr. Då ingick flyg, transfer, boende, restaurangbesök etc. Jag bara undrar, är det normalt att lägga så mkt pengar på möhippa? Sen är det ju bröllop + presenter. Det blir så mkt pengar!! Vill inte verka snål men om alla ens kompisar ska ha sådana här spektakel så blir jag bankrutt. Hur och NÄR blev det norm att överaska med flyg, hotell och allt?? Vad hände med typ middag med tjejerna och en utekväll? Samma gäller det här fenomenet baby shower. Jag låter väl som den snålaste fan nu men jag har inte råd med dyra presenter när fem av mina polare ska ha barn!!!!

   I mina kretsar brukar en möhippa se ut ungefär såhär. (Förstås helt beroende på vilken sorts personlighet bruden har)

   Först åker vi på någon sort aktivitet, typ gympass/äventyrsbana/paintball och sedan brukar vi åka till t.ex. en sommarstuga eller hyrd lokal där alla har bidragit med mat. Där har vi förberett lite lekar/uppgifter till bruden.

   Så för mig är det helt avlägset att flyga iväg över helgen och sådant. Våra möhippor brukar kosta ungefär 300-500 kr per person beroende på vad vi valt för aktivitet.

   Oj, det låter..saftigt.

   De hippor jag varit på, och svensexor min karl varit på, brukar inte åka någonstans. Först någon aktivitet, paintball, klättring, ostprovning, något som bruden/brudgummen uppskattar liksom. Sen något relaterat till kärleken, det kan vara allt från att sälja kondomer mot pussar på stan, till att måla ett porträtt av sin käresta med förbundna ögon. Igen, något som huvudpersonen kommer tycka är skoj. Sen något matrelaterat. På sommaren blir det ofta grill på stranden och nattdopp i havet, ibland pizza i en park, eller en restaurang. Jag vet själv att jag mest skulle bli obekväm om det var något som var uppenbart jättedyrt för mina polare.

  Men måste allt vara så överdrivet när det gäller Kenza?

   Jag tror inte Kenza förväntar sig något annat än storslaget. Hennes vänner känner väl henne bäst och vet att hon inte hade varit särskilt upprymd om hon fått stanna kvar i Stockholm med en ”gratis kramar”-skylt på magen ?

   Det jag tänker är väl att hon måste vetat om detta innan. Hur kan man annars bara åka iväg från ett så hektiskt jobb som hon har?

    Aleks har såklart hjälpt till att städa genom att lägga in fejk-möten och liknande under dagarna så att hon är ledig. Smidigt att jobba med sin partner 🙂

    Tycker dock Barcelona verkar lite trött, Kenza är ju där hela tiden verkligen. Skulle det inte vara kul med något nytt? Men som en inbiten äventyrsresenär tycker jag att Kenza verkar vara ganska bekväm i sina val av resmål, gärna tillbaka till samma ställe flera gånger…

   Jag kan nog säga att jag är jävla avundsjuk på Kenza i det här fallet. ☺️ Vill också åka på möhippa till Barcelona med mina vänner. Är dock arbetslös just nu och har inga planer på att gifta mig på en tid.

  Det är fritt fram på denna bloggen att diskutera någons skilsmässa (som är något väldigt jobbigt en familj går igenom) men Gud nåde den som skriver datum på kenzas bröllop! Då blir det censur för stackars kenzi om det kommer ut (vilket hon ju självklart själv kommer skriva ut, följ mig idag påmin resa mot giftemål där jag bär kläder från ivyrevel) ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.