Vad hände för ett år sedan?

Jag såg att GabJossan gjorde en tillbakablick ett år och blev nyfiken. Vad skrev jag om för ett år sedan? Vad jag precis lika skojsig och putslustig som nu?
Sagt och gjort – jag kollade och det här är vad jag skrev om den 7 juli 2016.

Jag drog en Vänner-referens – så klart – om Jannis snäckskal-ankelsmycke. 
Så många Vänner-referenser och så lite tid att använda dem alla. Jag kanske ska öka på dosen lite?

Jag drog en utseendemässig parallell mellan Angie Blicks klänning och en äpplepaj av Martha Stewart-kaliber.

HA! Här får jag minsann äta upp min hatt! Dessie har verkligen överraskat mig för jag trodde aldrig att hon skulle klara av att ha ett heltidsjobb och vad har hon nu? Ett heltidsjobb! Bra jobbat, Dessie!!!

Sandra Beijer skrev om att hon inte ville ha barn men att hennes kille M ville det. Little did she know att det inte skulle vara ett problem så här ett år senare.

Jag använde mig att Tunis som ett exempel på felaktigt utmärkt reklam.

Jag tog upp faktumet att Kissie menat på att Jockiboi varit med i Trolljägarna.

Jag vidhåller! Man borde lära sig hur man reser med barn istället för att ha meningslösheter som slöjd i skolan. 

Nå, har bloggen förändrats mycket eller är det samma gamla CamCam som alltid?

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej du var roligare förr, bloggar _har_ förändrats. Och pleeease nooo, inte fler Vänner-referenser!

      bloggen*

      Håller med om att inte åka antalet vänner referenser

      Ja herrejävlagud, jag älskar Vänner men typ 85% av referenserna reachar alltså så jävla hårt.

    Det va bättre förr! ??

    Men alltså, såg knappt att det var Isabella (o då her jag ändå läst bloggen i 11 år typ). Var väldigt länge sen man fick se henne helt osminkad (?) och i en sån här vardaglig situation. Kom i och med den här bilden på hur mkt jag saknar den ”gamla” bloggen (alltså tydligen bara ett år tillbaka) och börjar verkligen undra varför jag fortf läser hennes blogg. Är väl mest på ren rutin nu för tiden :/

      Håller helt med. Jag hade mycket hellre sett en mix av vardag och super-piffad. Nuförtiden tycker jag bellas blogg liknar den där norska fotbollsfrun för mkt. När ALLA bilder är superstageade blir man fartblind och tycker knappt de är snygga. Däremot att se kontraster är roligt!

    Allt utvecklas och följer med tiden. Så har det alltid varit och det behöver inte vara negativt. Allt var faktiskt inte bättre förr. Gillade den här bloggen då och gillar den här bloggen nu! Tommeln opp!

    Jag var en flitig läsare för ett år sedan, och är det ännu.
    Tycker dock tonen numera är på gränsen till aggressiv och uppdateringen är seg när det gäller ”nya skvallerobjekt”.
    Exempelvis de senaste inläggen om Blondinbella, eller som nu när du inte skrivit något om Jonna och Jocke eller att Kenza inte fick visa tuttarna.

    Tyra refererar till CamCam och denna blogg:

    ”Min självkänsla och självförtroende, min gnista till livet, och mitt hopp om mänskligheten har hon/dom lyckats bryta ner.”

    Ok, då var det inte utbrändheten sedan många år tillbaka eller allt annat hemskt som hänt henne genom åren med företag och hästgårdar som går åt helvete, människor och företag som sviker henne i tid och otid, pojkvänner som lämnar henne, tablettmissbruk och behandlingshem, vänner som sviker som hon ska skriva om någon dag, sjukvården som sviker och som gett henne svår PTSD och panikattacker så att hon inte kan besöka en vårdcentral utan att bryta ihop, hästar som blir sjuka och ska säljas och svåra farväl, olyckor som sätter henne i rullstol och gör att hon inte kan rida osv osv, som var boven i dramat. Det var Camilla och denna blogg. Hon har dokumenterat ovanstående och mer i hennes blogg, år in och år ut. Hon har med andra ord ljugit om varför hon är nedbruten till kropp och själ. Det var Camilla och denna blogg hela tiden.

      Tyra saknar självinsikt o verkar inte komma ihåg vad hon skrivit från ett inlägg till ett annat. Dessutom verkar hon manisk. Typisk rättshaverist.

      Jag kan tycka att Tyra får mycket skit, något befogat o annat obefogat. Men – och detta är trist men cynikern i mig tänker att det kan vara oundvikligt pga dels människans natur o dels tillgängligheten på nätet att tycka och kritisera – det får i princip alla kändisar och offentliga personer. Vissa mer och andra mindre, ofta beroende på tonen man sätter själv, hur man hanterar sin image och hur lojala fans man har. Jag vill inte försvara mobbning och vill inte att det ska låta som att jag tycker att det är OK bara för att man är offentlig, men tyvärr hör viss negativitet branschen till. Vill man helt undkomma den kanske man ska fundera på hur offentlig man vill vara?

    OT men jag behöver hjälp! Är så jävla trött och arg på vår hyresvärd. Vet inte vad som är relevant men skriver en liten kort beskrivning iallafall.

    Vi flyttade in i en marklägenhet för ett år sedan, läget är perfekt men lägenheten behövde renoveras. Vi satte några krav på insidan, typ att det skulle målas om och köket skulle fixas. Fasaden såg också ut som fan men det lovade han att de skulle fixa under sommaren. Ringde, smsade och mailade ett par gånger och frågade om detta när det hade gått ett par månader och då sa han: Vi ska fixa det nästa vår.

    Så nu i våras hörde vi av oss igen och frågade när det skulle bli av, och han sa då att de skulle komma inom ett par veckor. Har gått två månader nu och ingenting har hänt. Grannarna har bott här i 7 år och tjatat sedan dom flyttade in, för deras fasad ser också förjävlig ut. Han lovar och lovar och lovar men ingenting händer, och detta är inte det första han lovat. Vi har gång på gång ringt och bett honom fixa saker och varje gång säger han: Aaa skulle precis göra det nu, vi kommer nästa vecka. Sen är det tyst.

    HUR ska vi göra för att få detta gjort? Jag har sagt till honom att vi gärna gör det själva men då får han dra av en månads hyra, och han har då försäkrat mig om att dom ska komma och fixa det. Vad har vi rätt till enligt lag, och får vi måla huset i nån skrikig jävla färg och se hur han reagerar?

      Kontakta hyresgästföreningen där ni bor. De har koll.

      Som ovanstående sa, kontakta hyresgästföreningen. Ni har ju en hel del rättigheter på er sida men kan vara svårt att driva igenom tyvärr med en dålig hyresvärd som skiter i vilket. Hoppas ni är medlemmar för de har något bättre påtryckningsmöjligheter an vad ni har själva.

        Tack för svar! Var inne på Hyresgästföreningens hemsida innan men tycker det var så rörigt. Hyresvärden har ju underhållsplikt men verkar finnas väldigt många kryphål tyvärr. Får ringa på måndag!

          Är det en privat hyresvärd? Nu ska det inte vara nån skillnad, men det brukar det tyvärr vara ändå. /tidigare styrelseledamot Hyresgästföreningen

    Är Läckberg gravid?

      Läckberg dementerar de ryktena på instagram 🙂

        Ja jag såg det nu ??

    Jag vill inte heller ha barn, jag har aldrig känt den längtan och dessutom är min hälsa så dålig att det är farligt för mig att vara gravid och föda barn och är heller inte frisk nog att kunna ge barn allt jag skulle vilja ge dem. Så på sätt och vis är jag tacksam att jag inte längtar efter barn i och med min situation. Jag tycker det är helt okej att inte vilja skaffa barn, livet är mycket mer än att ha barn glöm inte det <3

    Jag tycker inte att ”nyheterna” kommer upp lika snabbt som de gjorde förr.
    Det Känns dessutl som om du väljer inlägg efter diskussionskapacitet, tex abort, Bellas skilsmässa, Catrin H, LD… Det känns som gamla nyheter. Hade varit roligare om du skrev lite mer blandat. Tycker vissa ”influencers” kommer mildare undan än andra…. Vilket inte riktigt är rättvist.
    Sen, kan jag själv erkänna då jag varit med och medverkat, att jargongen och attityden i kommentarsfältet har blivit en aning för kall. Men jag har fått en tankeställare och kommer i fortsättningen att fundera en sekund längre innan jag skriver.
    Saknar även att du var mer delaktig i kommentarsfältet förr. Nu känns det mest som om du vara svarar på tal mm.

    Tips! Bellsan intervjuas i Yoga Girls senaste podcast som kom ut idag. Engelskan är dock lite öronbedövande ?

      mest intressanta från den är att hon säger att det var hon som splittrade familjen

        Skulle PRECIS lägga till det i en ny kommentarer. Tyder helt på att skilsmässan var hennes beslut.

        Bra intervju dock! Väldigt öppen.

    Det är väl ingen konst att packa åt barnen för en sommarvecka. T-shirts i massor, shorts, byxor och underkläder. UV-dräkt skulle jag strunta i, lika bra med bomullsplagg.

      Nej kanske inte för dig Elin. Men har man adhd så kan de mesta simpla vardagliga sakerna vara en utmaning för en med adhd. Och Bella har adhd. Likväl jag som kan intyga hur pass extremt frustrerande packning kan vara.

        Exakt!
        Jag bävar inför packningen som ska göras på söndag. Iväg med hela familjen (3 barn) i en vecka.
        ADHD’n gör sig väl påmind :-/

    asså blir så larvigt glad och typ stolt över dessie.hon ville lämna bloggandet, och se på henne, hon gjorde det!!

    Åh, vad jag saknar gamla Bella. Tänk att det bara var ett år sedan jag gick in där typ varje dag och läste. Nu är det ju helt onjutbart, bara en massa stageade fotograferingar, inget är äkta längre, allt manipulation och sälj, sälj, sälj – och hennes konstiga engelska Instagram är något av det löjligaste jag sett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.