Ska jag?

Åh, nu blev jag ju nästan lite sugen att hoppa på reklamtåget, framför allt efter att jag mottagit det här mailet.
Det hade väl varit ett mysigt reklaminlägg för bloggen?
Så där seriöst som det efterfrågas i kommentaren…

Jag älskar att hen skriver att sidan endast har seriösa medlemmar och mål samtidigt som den beskrivs som en sex/otrohetssida. Vad innebär det rent konkret? Diskretion? Att alla får ligga?
Kunde ens Victoria Milan utlova någonting så digert när de först lanserades i Sverige? Jag är osäker.

Ps. Är ni mina kunder? Och vad är i så fall en inaktiv sådan?
Jag som trodde att ni var mina fääääänz ju.

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vi är mer fääänz än kunder! Lovar!
    Får utslag av all jäkla reklam överallt…

    Men nej, snälla. ?
    Reklam och samarbeten visst, men en sex/otrohetssite…sunk!

      Du missade att jag skojar? Jag har redan vänligt med bestämt tackat nej eftersom det inte är någonting jag vill ha på min blogg. =)

        Nää, det tror jag ICKE. Hahahah. Silket erbjudande. För seriösa medlemmar…
        Jaja. Ett skratt förlänger livet

        Dansa cancan med CamCam i sexbevakning..

          ? ? ?

        Oh yes, jag missade helt att det var ett skämt! Skyller på solsting då jag satt på stranden med kidsen ?
        Dock så tycker jag att du kan ha lite spons. Du gör ett arbete och kan gärna få lite betalt för det också… men välj dom wisely ?

    Usch, såna sidor gör mig på riktigt ledsen med tanke på allt mitt ex utsatte mig för. Fick också liknande mail och sa nej direkt. Känner inte att otrohet är något som man ska stoltsera över, blä!

    Men jösses haha det måste ju vara ett skämt !

    Träffade sambon via en sexdejtingsajt (dock ej medveten om att den beskrev sig som otrohetssajt iaf på min tid), vi gifter oss nästa månad, och tyckte det var bättre stämning o schysstare människor på den sajten än ”vanliga” dejtingssajter 🙂 otrogna och ljugande idioter finns det dessvärre gott om även där.

      Hur kunde du liksom missa detta att du var på en otrohetssajt? När gick det upp för dig? När din blivande makes fruga mailade eller var det han själv som berättade? Såå många frågor!

        Haha men what? Det var ingen otrohetssajt, i alla fall var det absolut inget som framgick av namn, beskrivning, regler osv. Jag tror därmed inte att jag skriver om samma sajt som kontaktat Camcam 🙂

          Du skrev i din kommentar att du inte var medveten om att den beskrev sig som en otrohetssajt 🙂

            Aha nu ser jag att jag formulerat mig knasigt. Mig veterligen är det absolut ingen otrohetssajt, bara en vanlig sexdejtingsajt.

    Hur funkar dessa sidor? Är det bara folk som redan är i förhållanden som kan använda det, eller är det för singlar som tycker det är SÅ SPÄNNANDE(!!!) med folk i förhållanden som går med?
    Varför kan man inte använda någon av alla andra 1000000 dejtingsidor som redan finns?

      Något för Fiona? 😉 (Rebecca & Fiona)

    Även om detta är ett skämt så tycker jag att du kan ha sponsrade inlägg 🙂 jag läser din blogg varje dag och tycker att du förtjänar pengarna för det arbete du lägger ner på bloggen 🙂

      Men tack! Vad glad jag blir!

        Men spons från seriösa coola företag lär bli svårt för en mobbarblogg där mobbning förekommer i inlägg men ffa i kommentarsfältet. Folk kommer inte hit för att de tycker du har bra smak utan för att läsa skvaller och gemensamt håna människor. Så har svårt att se att du skulle få särkilt nice spons. Men absolut kanske nån skvallertidning och andra verksamheter som lirar med denna blogg attitydsmässigt. Inget varumärke som står för mode, hälsa, skönhet, hotell, musik osv vill förknippas med mobbning. Och liksom… influenser är du ju bara inom just kritik mot andra kvinnor. Du är inte en stilikon eller förebild i livsstil liksom. du är populär för att du är elak. Vilket varumärke vill stå bakom det?

          Oh, you’d be surprised. =)

            Du kommer aldrig bli den typ av kändis som du önskar så länge du håller på med den här skiten. Folk kommer inte hit för dina tankar om barnuppfostran eller för att de tycker att du är cool. De kommer för att du ger dem alibi att vara vider i kommentarsfälten. De kommer för att de njuter av att håna och trycka ner. Ingen som är ansvarig för ett seriöst varumärke vill ni förknippad med mobbning så det kommer bli väldigt jobbigt för den slarver som bara går på klick och anlitar dig för att sen få kritikstorm på sig.

            Tänk om Sandra Beijer skulle göra samma som du försökte göra mot henne. ;). Skoja det skulle hon såklart aldrig eftersom det var ren illvilja

      Håller med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.