Ont i kinderna-lycklig

Alexandra Bring:

Åh det känns så spännande att äga en lägenhet ihop med någon för första gången. Allt känns så bra och rätt i magen. Vaknade med träningsvärk i kinderna imorse för jag är så glad haha! Jag är nästan lite äckligt lycklig, om ni fattar hur jag menar, kan typ skämmas lite över mig själv för jag är så kär och glad, men det är verkligen en upplevelse. Hade aldrig kunna föreställa mig hur bra livet kan vara och att man kan leva utan en klump i magen. Känner mig verkligen lätt och fri ? Så otroligt tacksam att jag får må bra och vara glad med världens bästa människa.//Alexandra

Gud, vad avundsjuk jag blir på det här urläckra kontoret. Jag har själv en studio/kontor men jag sitter aldrig där inne och jobbar utan det blir alltid att jag sitter i soffan som en övervintrad ostbåge och jobbar.
Ska jag behöva styla om det för att vilja sitta där inne eller är jag helt enkelt en soffjobbare i pyjamas?

Alexandra Bring är så där lycklig att hon har ont i musklerna av allt smajlande. Jag trodde länge att hon och Ako skulle hitta tillbaka till varandra men hon verkar vara lyckligare en någonsin med sin nya kärlek.
Hon vill inte avslöja vem han är men berättar att de träffats genom jobbet och att han inte är intresserad av att synas på hennes blogg mer än så här.

Ingen av oss var ute efter någon eller ville ha någon partner, och det kanske var därför det blev så bra och när vi väl bestämde oss fanns inget annat. Det är verkligen det bästa som har hänt mig i mitt liv och jag är så otroligt tacksam att jag hittat någon jag älskar så mycket och som älskar mig lika mycket tillbaka.//Alexandra

Är ni som jag? Blir ni också så där sekundär-kärlekskranka av inlägg av den här kärlekskalibern?
Åh, det är så härligt att läsa tycker jag!
Eller blir ni smått illamående av allt gull? =)

Saker som hjälper mot den här typen av illamående:
– Salt godis
– Ingefära
– Ett öppet sinne

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag får typ ont i hjärtat. Känner mig ensam och bitter och funderar över att flytta ihop med exet, som lämnat mig flera gånger tidigare, för att jag inte har råd eller ork (har en sjukdom) att vara en ensamstående mamma.
    Jag tror den där känslan liksom är…förbi för mig. Nu sitter jag bara av tiden.
    Så jag brukar hoppa över kärleksförklaringar, pussinuss och gullull, det för för ont.

      Kram till dig. Hoppas allt vänder till det bättre för din del. ❤️

        Tack snälla du ❤

    Härligt! Får mig på ett positivt sätt reflektera över min egen relation o vad som är härligt m den! ❤️

    Tänker mest: vänta bara, det går över! Haha, nej jag är verkligen inte bitter, bara realistisk 🙂

    Catrin Hedlund diskuterar även hon bostad i senaste inlägget som dryper av (ofrivillig?) ironi. Hon vågar inte hyra av någon på Blocket p.g.a. alla lurendrejare, bara en sådan sak. Citat: ”jag chansar aldrig när det handlar om pengar”.

    Även Catrins pojkvän är frånvarande. Hon tror att vi tror att de fortfarande är tillsammans när alla har förstått att det är slut sedan länge och han blir ofrivillig pappa nr 3 med rätt att betala underhåll.

    Kontoret ser instagramsnyggt ut som fan men jag föredrar min ergonomiska kontorsstol alla dagar i veckan ?

    Åh jag älskar att läsa blogginlägg där skribentens lycka fullkomligt lyser igenom! Det är verkligen himla härligt.

    Är det bara jag som tycker att alla inlägg om den nya killen får Ako att verka fett svinig? Får känslan av att han inte var speciellt snäll mot henne och att hon pikar honom lite.

      Håller med.

      ”Hade aldrig kunna föreställa mig hur bra livet kan vara och att man kan leva utan en klump i magen. Känner mig verkligen lätt och fri”

      Hade det varit Bella som skrev det hade det tagit fart i kommentarsfältet kan jag lova…

      Håller med. Men efter hur jag vet hur opassande Ako började skriva på snapchat till min bästa vän så ändrades min åsikt om han helt.

        Spill the news. Vad skrev han?

        Vad skrev han?

        Jag tyckte han verkade vara världens goaste när de var tillsammans men nu i efterhand så verkar det som att Alexandra var rätt pressad i deras förhållande, hon har ju inte alls samma beteende nu att hon ständigt måste äta nyttigt, gymma varje dag osv.

      De var ju ett snyggt Instagrampar men det märks ju att Alexandra är mer tillfreds nu när hon och Ako gjort slut. Dessutom känns hon ”sundare”? Liksom tränar när hon vill/kan & äter gott, inte samma press kanske som när hon va tillsammans med Ako.

    Jag blir alltid glad när jag läser om andras kärlek och extra glad nu när jag är så jäkla kär själv ?

    Men även när jag lämnade en relation kunde jag bli glad av att höra om andras kärlek för det gav mig hopp.

    Läste Meekatts inlägg om sin skilsmässa, den är verkligen bra medicin mot kärleksgull…

    Det är underbart att läsa om andras lycka! Önskar dem allt gott och att jag får förmånen att känna likadant någon gång.?

    Är glad för deras skull!

    Men ännu gladare för min egen skull eftersom jag är singel och fri och kan göra precis vad f’n jag vill! DET är den ultimata lyckan! <3

    Blir tyvärr bara ledsen när jag läser sånt. Önskar jag kunde vara glad för andras skull men jag känner mig bara bitter.
    Hon verkade ha ett jättebra förhållande med Ako och nu har hon redan hittat kärleken igen.
    Ibland fattar jag inte varför det är så lätt för vissa människor, och så svårt för oss andra?
    Jag gjorde slut med mitt ex för ca ett halvår sen pga av att jag mått extremt dåligt i förhållandet i flera år för han prioriterade allt annat före mig. Tillslut orkade jag inte utan flyttade till en annan stad, då vägrade han ens hälsa på mig och därför gjorde jag slut fast jag fortfarande älskade honom.
    Har inte ens fått ett hångel sen dess och förväntar mig att leva ensam resten av livet om jag inte lyckas övertala mitt ex att ta tillbaka mig. Blir äcklad när jag hör hur de flesta killar nuförtiden pratar om tjejer och beter sig.

    Ja jag är säkert en hemsk människa som inte kan vara glad för någon annans skull men ibland blir det bara för mycket när någon har utseendet, framgång och det perfekta förhållandet. Har därför slutat läsa Alexandras blogg trots att jag tyckte hon var en vettig person, mår helt enkelt ännu sämre av att få all lycka rubbed in my face

      Jag känner igen mig i det du skriver, varit singel ett bra tag nu och känns verkligen som att jag kommer vara ensam för evigt.. funderar ständigt på om det verkligen var så hemskt att vara med mitt ex, otrohet och misshandel liksom… men nej, fan jag lever hellre ensam än med någon som gör mig illa fysiskt och psykiskt. Även om det är en skrämmande tanke!
      Kämpa på, tillslut kommer det lösa sig. Och det är okej att känna att det blir jobbigt att se förälskade par, jag brukar försöka tänka att ”en dag har jag det också sådär!” 🙂 försöka hitta motivationen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.