Magdalena Graaf behöver semester från semestern

Magdalena Graaf:


När jag trodde att Magdalenas inlägg om den kaosartade semestertillvaron inte kunde bli värre kommer jag till det här stycket:

Sten var tvungen att bada. Han lyckades bita sönder en sopsäck och smaskade i sig en hel blöja FULL med skit.

Skit överallt. Louie gick i det, lekte med det,  smetade det på väggarna. Hundjäveln, skakade, snaskade och hann leka med skitet en bra stund innan jag märkte det.

Gamla majskorn täckta i skit… Pillade ut två ”recyclade” ur munnen på Louie, samtidigt som han ryckte mig i håret med bruna geggiga fingrar.//Maggan

Ah, det glamorösa livet som kändis!
Visst blir ni avundssjuka på det? Glitter, glamour, lyx och flärd för hela slanten! 🙂
Barn och hundar är fan äckliga. Takes one to know one liksom..
Tydligen åt även jag bajs som liten då jag hann vittja min potta en gång innan mamma hann komma till undsättning och vår Golden Retriever ska vi inte tala om. Hon var äckligast av alla och fick till slut inte längre följa med till stallet då hon spenderade tiden där med att käka hästskit och rulla sig i ko-blajjorna i hagen.
Hon hade även en förkärlek till att käka upp grenbiten på använda trosor som hon hittade. Ett riktigt äckel var hon. May she rest in peace. <3

 

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En hund åt upp mitt bajs när jag var liten och bajsade i skogen, på farmor och farfars landställe har min pappa berättat för mig.
    Hundar äter bajs, våra katter åt inte bajs.
    En hund luktade mig i rumpan i ett motionsspår.
    En granne på landet sa till farmor att hennes hanhundar var tokig i hennes trosor.
    Jag åt inte mig som liten iallafall, min syrra åt sina egna snorkråkor 🙂

      Jag åt inte bajs som liten ska det stå 🙂

        Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
        1) kärleksspell
        2) Lost Love Spells
        3) Skilsmässa Spells
        4) Äktenskapsstavar
        5) bindande stavning
        6) Breakup Spells
        7) Förvisa en tidigare älskare
        8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
        9) vill tillfredsställa din älskare
        Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
        Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

      Ok!??

      Hahaha men vad i helvete

    mina barn har aldrig geggat m bajs, däremot gillade min hund att rulla sig i dyliga gamla högar…o vid ett stressmoment när han var med mig i bilen på en motorväg så fick han panik o jag kunde inte stanna…så han bajsade i bilen..o jag körde m detta i 12 mil ?

    vill tillägga att Magdalena har en underbar blogg, den är äkta.

    Ursäkta för sjuk ot, men var kan man sälja biljetter? Har missat avbokningsdatumet och måste sälja min biljett till wacken. Har kollat på blocket men vet inte om är säkert att sälja där?

      Tradera har jag sålt biljetter på innan. Vet inte vad wacken är eller om det är något åtråvärt, men är det det så ör Tradera super.

        Tack!
        Ska testa det. Har panik att få iväg biljetten, dock är jag livrädd för att bli blåst på pengarna..

      Åååh Wacken! Hade kag kunnat gå hade jag köpt din. Finns inga Wackengrupper på Facebook?

        Vilken otur ?
        Har kollat runt lite men inte hittat något. Ska kolla igen. Har ju både resa samt entrébiljett.. Pratade med festivalbussen idag och biljetten går att skriva över på någon annan, så vore ju skönt om det gick att lösa ?

          Finns communityt helgon .net kvar? I så fall lär du ju hitta folk som är intresserade där, det har ju den profilen.

      WACKEN!! <3 Hade jag haft pengar hade jag köpt den av dig direkt Emily. Tickster resell (eller vad det heter) vet jag många brukar använda sig av 🙂

        Tickster Resale ska det vara. Dessutom ser det ut som att du måste hitta en köpare först med :/

          Jag får kolla runt lite. Tack för er hjälp <3

      Hör med Catrin Hedlund. Hon är bra på sånt sägs det

        Hahahah skulle lagt frågan under ett inlägg om henne med andra ord x)

          Går bra under ett inlägg om bajs också, same shit liksom…badom tss! ?

      Kalla dig inte för Catrin bara! ?

    Vår hund käkar häst- och kobajs med god aptit så fort hon kommer åt. Ju färskare desto bättre. Hästbajs är ju inte så äckligt, men komockor…jävla hund. Hon rullar sig i det också, även fågelbajs.

      Var försiktig med hästskiten! Många hästar avmaskas vår-sommar-höst och avmaskningsmedel är direkt livsfarligt för hundar, de kan dö av det.

    Majs i bajs i bebismun är ju en klassiker, been there done that got the shit covered t-shirt.

    Sorry för OT men blir nått så djävulskt trött på Bingo på instagram. Reklaminlägg i var och varannan bild men har aldrig någonsin sett honom markera detta. Måste typ avfölja honom nuuuu

    OT meeeen,

    Är jag den enda som stör mig något så extremt mycket på att under varje inlägg på Blondinbellas blogg dyker det upp kommentarer om den här snubben Randy som anspelar på att de är ett hemligt par? Avskyr när folk missuppfattar saker och sen spinner på ”skämtet” och är helt ute och cyklar…aaaaaaahhh.

    Då har ni aldrig upplevt 2 golden som både ätit och rullat sig i vildsvinsbajs….den resan hem,herregud.Bilen har fortfarande inte hämtat sig även efter X antal recond.

    Hundar är ena äckliga djur.

      Folk i Sverige brukade bara kasta ut sitt bajs och kiss på gatan nedanför. Människor gick alltså runt på gator som var fyllda med skit och piss, fick ha på sig klackar för att inte trampa på avföring. Tror människor är minst lika äckliga 🙂

        …Eftersom vi då åt det?

        Det gör vi forfarande fast i hundkiss och skit.

    Har förlorat x antal trosor pga hunden som äter upp mittbenagrenen på de. Den andra har rullat sig i död råtta och bajs. I Sverige träffar man inte på det jätteofta men människobajs är en stor favorit att rulla sig i. Hemskt. Om jag har dålig andedräkt kan jag sitta och blåsa på hunden och hon vill nästan äta upp min mun. De har så starkt luktsinne varför dras de till så äckliga och ohygieniska saker?

      Haha min hund käkar också grenen på använda trosor. När man slängt av sig dom vid hett momrnt i sängen och när man är klar ligger han där lika nöjd och glad som jag…
      Älskar min hund men ibland så är de riktigt äckliga…

        Min hund käkade grenen på trosor när hon var på diet, tyvärr fastnade den en gång i tarmen vilket resulterade i akut operation. Alla andra gånger passerade det dock men försökte hålla bättre koll efter det. Även den svettiga hälen på strumpor var populär.
        Sen älskar hon ju männskobajs, folk skiter så jävla mycket i offentliga parker, det är så jävla äckligt när man ser henne tugga nöjt på en riktigt blabba. Dock tror jag hon blev förgiftad av just det nyligen, fick ta henne till vet och de sa att det är vanligt att de blir förgiftade av männskobajs.

          Vaaaa är det sant?? Skiter folk i parkerna?! Jag skulle dö om jag såg en människobajs som inte var min eller ungens ???

            I Stockholm så är det bajs ÖVERALLT, alla orienterare och joggare som panikbajsar, gamla människor sätter sig under granar, dagisbarn som går i skogen, romer som har sina läger… List goes on. Har bevittnat alla. I mitt jobb med 12 hundar så är det minst 1 dagligen som antingen rullar sig eller äter människobajs..

            I området där jag bor så var det en hund som dog för att den ätit heroinmissbrukares bajs..

            Malmö är extremt ”bajstätt”. Skyller det på lack of public toilets, eller öppettiderna iaf. I Pildammsparken och på ribban finns mkt bajs men där finns ju också offentliga toaletter. I Pildammarna är dee dessutom en jävla massa gamla kycklingben och liknande från picknickar. Jävla minfält att gå där med hunden.

            Men det var inte fullt med bajs överallt för 10 år sedan så jag skyller på dom som flyttat hit.

    Shit happens.

    Handlar inte om bajs eller hundar men min bästa vän som jag känt sedan vi var sjukt små hade katter på den tiden som gick ute, de drog alltså in fästingar. När fästingen är full så blir den stor som en ärta och grå sedan lossnar dom. Min kära vän som var kanske 4 tog upp fästingen och trodde det var blåbär…..hans mamma såg som tur var men fyfan kräktes när hon berättade det när vi blev större.

    Åh Gud höll seriöst på att kräkas när jag läste Maggans text :p ändå fortsatte jag läsa, vad är det för fel på mig?!

      Samma här.

    Vi hade två hundar som var galna i rutten fiskrens. Kommer aldrig glömma när dom hade vart på rymmen och kom tillbaka med viftande svansar och var alldeles kladdiga.
    Dom var skitnöjda!
    Behöver jag säga att det var vidrigt att åka hem med dom i en sommarvarmbil. ?

      Min hund rullade sig i surströmmingsrens som min mammas smarta man hade slängt i en buske en bit bakom deras hus förra året. Jag var inte där, de var hundvakt när jag var bortrest ett dygn, och de duschade inte hunden när de märkte vad han hade gjort. När jag kom dit för att hämta honom stank han alltså dygnsgammal surströmming. Härligt… ?

    Varför äter hundar bajs? Det borde gå emot alla instinkter att äta avföring, har dom blivit korkade på grund av avel eller vad? Äter vargar också bajs? Tack och lov för min katt, hon täcker sina korvar och jamar fint för att uppmärksamma mig så att jag kan tömma lådan.

      Hundar härstammar från vargen och är asätare. Avföring för dem är gott och är mer än ovana än något annat. Hundar kommer någon gång äta avföring vare sig vi vill det eller inte. Jag har en fyra månaders valp och jag ser inte fram emot det alls haha. Min gamla hund rullade sig i rens från surströmming som min alkoliserade granne hade slängt ut och jag trodde jag skulle kräkas när jag var tvungen att tvätta honom.

    Fy fan vad vidrigt. Det land jag kommer från har man ej hundar inne i huset utan de bor ute i en koja. Blev paff när jag såg att folk har hundar inne när jag flyttade till Sverige för många många år sedan. Folk går ut och går med hundarna och de stiger i allt möjligt, bajsar, kissar osv och kommer hem och lägger sig med röven i soffan. Blä. Lukten av blöt hund är nog även det äckligaste jag vet.

    Jag ville dock skaffa mig en katt för ett tag sen men sen kom jag på att den kommer nog kissa och bajsa inne före den har lärt sig vart lådan finns osv och jag ändrade mig. Är nog lite för mycket av en städfreak där mitt hem måste ständigt vara rent och lukta gott för att ha djur även fast att jag tycker om de flesta djuren.

    När jag var liten åt jag ej bajs men jag hade en vana att ta med pottan till mitten av huset och bajsa för att sen lämna det där. Mamma blev galen på mig varje gång men jag tyckte det var bara kul. Dock hade jag en vana att slicka på saltförpackningen så föräldrarna köpte en liten saltförpackning åt mig så att jag ej skulle slicka den de använde.

      Jag haft 3 katter och alla varit rumsrena sedan den dagen jag fick hem dom. Såklart vi har våra hundar inne. Usch för länder som dödar dom grymt och sedan äter dom. Vidrigt. I Sverige är hundar och katter våra älskade vänner. ??

      Katter är rumsrena från första början, det finns ekologiska pellets som på riktigt inte luktar mer än tallbarr och korvarna kan man slänga direkt i toalettstolen. Vi har en speciell kattlåda som har små hål och när katten kissar på pelletsen spricker dom och faller igenom till undre lådan som vi spolar av varje kväll. Ingen kattsand, kattkiss eller kattbajs i badrummet ????

        Åh, var kan man köpa allt detta? Finns det på zooplus? Jag har ett kolfilter som fixar lukten till lådan, men måste ju ändå tömma skiten.

          Jag har köpt från animail och beställer pelletsen därifrån men du kan googla peewee så kanske du hittar bättre erbjudanden någonstans. Alla har älskat det som har bytt till det.

            Jag försökte byta till pellets. Tog det långsamt och blandade ut med sand och ökade på antalet pellets hela tiden. Mina katter hatade det och en började kissa och bajsa utanför lådan. När jag ställde tillbaka en låda med bara sand slutade hon med det. Har hört flera säga det också att deras katter inte accepterar pellets. Så man kan tyvärr inte räkna med att det funkar.

      Tror inte Andy ska ha djur alls på sättet hon pratar om dom… Min hund har bajsat inomhus när han var magsjuk, kräkts i min säng, rullat sig i bajs, inte ätit bajs ännu på 3 år dock. Han ligger i både säng och soffa. Han hårar, fiser och rapar men skulle göra allt för min hund och jag älskar honom så mycket att allt äckel går att acceptera. Den kärleken missar du 🙂

        Det är bara i Sverige som hunden kan älskas mer än familj. Sorgligt.

        Hade du skrivit att ditt barn gjort detta hade jag förstått. Men ett djur? Varför?

          Vem säger att man älskar en hund mer än familj? Kärlek är annorlunda för varje person man älskar så man älskar ju inte hunden på samma sätt man älskar sin mamma på. och att torka upp efter någon som inte vet bättre och som inte kan göra det själv är väl självklart? Om man känner att det är jobbigt att hunden är busig kan man skaffa sig en porslinshund som man kan kolla på. Jag kommer inte från Sverige men mina hundar är del av familjen så nej det är inte bara i Sverige folk förstår det underbara med djur.

    Mitt odjur har aldrig tuggat sönder grejer eller satt i sig bajs mer än 2-3 ggr. Vårt största problem är att han är FÖR glad och peppad, vilket lyxproblem att ha.

      Låter precis som min hund! Jag blir rätt glad när jag läser alla hundbajs-historier här att det värsta min har gjort är väl att ett par gånger provat på att käka hästbajs, men han insåg att det inte var så trevligt. Som sagt, här är också problemet att han är lite för glad och älskar precis alla, vilket inte alltid är så uppskattat när man är en rottweiler 😉

        Det är rätt svårt att hitta tips om hur man hanterar en övertaggad hund! ? Nu har vi hittat sätt som funkar, men det var efter mkt försök. Skönt att folk har samma problem iaf!

          Är din hund övertaggad så behöver den antagligen mer stimulans. En hund kan promenera i timmar utan att bli trött, det är när hunden måste använda hjärnan som den blir trött. Därför ska man lägga spår och osv finns superenkla saker dom tar 5 min men jag LOVAR stt du kommer få en mycket lugnare hund. Jag märker direkt när min hund fått för lite stimulans, då slår energin över och blir precis som barn, får överskottsenergi.

            Han blir snarare överstimulerad VÄLDIGT lätt när han är taggad, så vi måste lära honom att varva ner och återfå fokus. Vi har koll på problemet, han är ung och väldigt omogen. Han är en blandning mellan 4 energiska raser så det är en jävla virvelvind, har han fokus är han guld, blir han överstimulerad är han omöjlig att få kontakt med.

          Instämmer med kommentaren nedanför, lägger till att det även är extremt viktigt att passivitetsträna hunden, överstimulans visar sig också i en glad och överpepp hund många gånger.

          Nosework är toppen för att kanalisera energin! De älskar det, och de blir jättetrötta.

    Kommer aldrig glömma för några år sedan när jag, min mamma och vår hund var ute i skogen. Min vovve var lös i skogen och helt plötsligt sprang han iväg som blixten och då hittade vi honom käka mänsklig diarré.. detta hände varje dag i en vecka pch diarrén låg på EXAKT samma ställe varje gång.. efter några dagar började vi koppla honom där det låg men hur långt bort man än gick, så fort vi släppte honom lös igen sprang han till det jäkla stället och åt upp diarrén….

      Haha alltså fyyyfan. Hunden är INTE populär efter sånt alltså ? nu har min hund aldrig ätit bajs (den enda av alla jag haft) men däremot rullar han sig i det och det är fan mer ofräscht för då måste JAG ta i det när han skall duscha. Och stanken…. Speciellt när man könner att det är människobajs. Urk

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

    Min hund brukade öppna soptunnan i badrummet och plocka ur mina bindor. Sen drog han med sig dom och åt upp allt gottigt tills de var som nya. Miljövänligt ändå

    Vad i världen kunde jag göra för att tacka doktor Adodo för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta, han är som Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för hans hjälp på mitt förhållande och hur han återvinner min mans kärlek med hans stavning. För många år sa min man att det var över oss och han lämnade mig och våra barn utan att säga ett ord. Jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne var klar. Några månader senare berättade min vän hur Dr. Adodo hjälpte Henne med sin stavning så jag kontaktade doktor Adodo för att hjälpa mig med hans stavning och han svarade att han skulle hjälpa mig med hans stavning och jag kommer se resultat inom 48 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som Dr Adodo sa, min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar på knäna och frågade mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka i mitt liv. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kontakta honom för hjälp via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på: +1 (661) 704 3225

    Kärlekspell som fungerar väldigt snabbt: Kolla på Dr Isikolo hemsida nu: http://www.drisikolosolutionhome.webnode.com

    Min man bröt upp med mig för 5 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 4 december 2017 ringde min man tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt som var möjligt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakelspell. Min ex-man kom tillbaka till mig och han var ångerfull för det hela han har gjort Och nu är mitt liv balanserat och jag är glad igen. Tack så mycket så mycket, Herre för dina kraftfulla stavar. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. Email Dr Isikolo nu för brådskande kärleksspell.
    isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp eller ring honom +2348133261196

    1490/5000
    Vänligen läs och kontakta Dr Abo om du behöver en kraftfull kärleksspell för att fixa ditt trasiga förhållande …..
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade argumenterat och kränkt nonstop sedan dagen vårt första barn var tänkt, ingen kärlek eller lita på honom längre så han skilde mig. Och alla dessa har jag försökt på alla sätt för att få tillbaka honom, jag försökte också göra några olika stavtrådar här i USA, men ingen av dem kunde ge Richard tillbaka till mig. Det var bara Dr Abo som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att hålla dina löften och att använda dina begåvade och stora krafter för att få honom hemma. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack sir, för att hjälpa mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att vara en så stor stavning och för att ge mig en kärleksspell som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksspell för att ta tillbaka din ex vänliga kontakta Dr. Abo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. Abospelltemple@gmail.com
    Text eller ring honom (+1662) 967-1783.

    Hej, jag är Sandra från Storbritannien, jag vill tacka
    Kahuna
    för vad han har gjort för mig i mitt liv, After
    min älskare
    lämnade mig i över 3 år utan att märka jag
    var så
    frustrerad och förvirrad jag visste aldrig vad
    att göra tills
    jag kom i kontakt med min bästa vän i
    Kanada med namn
    Whitney, Efter att hon berättade för mig de stora gärningarna
    drjames hur folk pratar bra om
    Han på radio
    stationer och internet så hon gav mig
    kontakta i
    kontakta drjames jag som jag gjorde. jag ringde
    drjames
    och berättade för honom hur min älskare lämnade mig för över
    3år, han
    berättade för mig att bara vara glad att jag kommer att få honom
    tillbaka till
    mina armar, det var bara en fråga om tid, jag var
    gilla är
    det här betyder att jag hade öde i drjames
    att han
    skulle ta tillbaka min älskare, fantastiskt till mina
    överraskning
    efter 72 timmar fick jag ett samtal från en man som
    har lämnat mig
    i över 3 år ber mig om
    förlåtelse, vilken jag
    gjorde, och nu är vi tillsammans och han älskar
    mig mer
    än vad som helst på jorden och kan inte göra
    med att se
    Han en dag är så glad och tar med det här
    bra
    nyheter till det stora folket i Storbritannien och USA, That
    det finns en
    man som kan ge tillbaka lycka till deras
    livets am
    glad idag med den jag älskar. snälla du
    Kan
    kontakta honom för hjälp på hans privata mail:

    kahunahelp@yahoo.com ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.