Känns hygieniskt?

Ankpung:

 

Nu ska vi se här..
Om jag förstår det här tatuerade släktträdet rätt så blir alltså Ankpung tatuerad av sin exmans nya flamma. Hygienen verkar det vara lite si och så med efter ett par drinkar för sterila handskar lyser sannerligen med sin frånvaro förutom på en enda bild och efter Pungens ansikte går hon över till att även pierca en bröstvårta.

Fräscht. Not.
Nästan att sådan här dumhet förtjänar kallbrand, klåda och spunk i tuttar och tår.

Tack för tips!

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon får en PIERCING. Och är instrumenten sterila är det helt ok. Hon borde haft plasthandskar dock.

   Fast de sterila instrumenten är inte sterila i många sekunder när handskar inte används…

    Instrumentet är sterilt så länge du inte tar eller fingrar på det. Det viktiga här är att EJ ta på den del som ska genom huden.
    Dessutom ska det aktuella området på huden tvättas och därefter EJ vidröras. Följer man detta räknas det som sterilt utfört ingrepp.
    Här är det inte sterilt då det ser ut som att personen berört ytan som skall piercas.

   Mysigt med rötmånad och allt!

    Kan väl knappast vara nån rötmånad i år eftersom sommaren varit så kall.

  Skulle aldrig i mitt liv varken pierca eller tatuera mig hos nån som inte använder handskar.

  Skulle spontant inte låta mitt ex nya komma i närheten av mig med en nål ?

   Haha nej du har en poäng där ??

   Nu är du väl negativ ? Nikolina å Biltema nya verkar ju inte ha nått otalt så det är väl lugnt

    Bulten* ?

  jag såg genomskinliga plasthandskar..

  När jag gick på högstadiet så kallades kletet (på en ohygenisk person) under förhuden för spunk ?

  Förlåt, jag kräktes lite själv när jag skrev det men jag va tvungen. ?

   ?

   Vi säger flensost

    Samma här och bor i norrland! Sound är må helat annat. Jag får spunk på hen! Galen betyder det!

   Smeggma

   Beror inte alls nödvändigtvis på att någon är ohygienisk. Kan bero på att man är för hygienisk, torkar ur pga överdriven tvätt = kroppen kompenserar.

   Spunk är brittisk slang för sperma, en sats osv.
   Hur Pippi Långstrump alt. Astrid Lindgren fått reda på ordet kan man ju fundera över.

    Brukar man inte säga ”jag får spunk” istället för typ ”jag blir galen” det gör man där jag bor iallafall.

     Japp samma här, bor i Norrland!

      Jag bor också i norrland, det är ju rätt stort… och för mig är spunk sperma.

  Inte tatuerad, piercad. Känns inte så fräscht att göra detta utomhus Heller.

  Vad snygg hon är!

  Tatuerar hon sig i nyllet?!

  Skulle reagera mer på nagellacket som döljer ev smuts på och under naglarna. Handskar behöver man som sjuksköterska inte ens när du tar blodprov på någon utan enbart för att skydda dig själv från blodsmitta inte patienten
  och inga tatuerare/piercare har riktiga sterila handskar inte heller de sjuksköterskor/doktorer du möter i daglig vården utan sterila handskar används bara vid ex kateter sättning och dyl. De handskar de tar från en vanlig handskförpackning är kontimenterade med smuts så hellre ett par ordentligt tvättade och spritade händer än smutsiga handskar.

   Haha, jo du behöver definitivt ha handskar vid blodprovstagning som ssk. Att det sedan slarvas något ofantligt med det är en helt annan sak.

    Tog blodprov varannan dag under flera månaders tid (tog PK-värde vilket ju var kul att få säga till folk i början, haha) för att numera ta blodprover mer sällan men ändå regelbundet. Olika personer som tar proverna men ALLA har använt handskar. Empirisk forskning men ändå…inte märkt av att det slarvas.

    Jobbar med att ta blodprov. Använder inga handskar om de inte är frågan om blodsmitta eller patienten är isolerad. Från en ”frisk” patient behöver man inte handskar men kan vara bra att ha. Dock försvinner fingertoppskänslan när man skall söka ven.

    (Edit. Användning av öppet system använder jag handskar,då man kommer i direktkontakt med blodet)

     Klart man måste ha handskar vid provtagning! Du vet ALDRIG om varken du eller patienten är frisk. Handskar är till för att skydda både dig och patienten!

     http://www.vardhandboken.se/Texter/Blodprov-venos-provtagning/Tillvagagangssatt/

     Går jättebra att träna upp fingertoppskänslan med handskar på om man bara vill. Jag har alltid handskar på när jag känner efter venen, går hur fint som helst.

    Handskar ja men inte sterila handskar utan rena som det kallas (många i en förpackning) Sterila handskar ligger en och en i en förpackning och är en procedur att ta på sig. Ska man ex sätta en portnål i en porta cath (en infart inopererad i huden) eller ta prov ur en piccline (inopererad i armen) DÅ har man sterila handskar /ssk

   Det finns kateterttning som bara går under ”ren katerersättning” sen finns det ”steril katetersättning”.

   Att använda hanskar vid provtagning är ett måste men av just den anledningen du skrev, inte för patientens skull.

   Kontaminerade

  Just den sortens piercing är väl extra känslig också? Eftersom skiten inte kan ta sig nånstans utan stannar kvar under huden..

   Jag har haft två dermals på höften, som tyvärr inte klarade sig. Men sådana piercingar är väldigt känsliga.
   De var super noga med renlighet när dem utförde den, bytte smycken, putta rätt och ta loss.

  Hon har alltså tatuerar en cupcake rakt i ansiktet… classy!

   Man får spara ut lugg när man lessnar!

  Det är ett typ av implantat under huden som kallas för surface anchor eller dermal anchor och är en slags piercing som fästs med en platta under huden. Om det är sant som det står i hennes blogg att flickvännen faktiskt är utbildad piercare så tycker jag att att det känns väldigt oseriöst och oansvarigt att göra piercingar i trädgården utan handskar och tillgång till rena grejer. Känner ingen seriös piercare som skulle göra det.

  Äsch, hon är nog kapabel till äckligare saker än det där, så en piercing under ohygieniska förhållanden är ingenting 😉

  Menar absolut inte att låta otrevlig nu men VEM är Ankpung? Hade aldrig hört talas om henne innan jag läste om henne här och trots det så har jag ingen aning om vem det är..

   Tro mig. Ingen har någon aning om varför hon är ”känd”.
   Vet att hon var med i Sveriges värsta bilförare för en miljard år sedan samt att hon näckade på Snap chat hemma hos en brukare under arbetstid.

   Typ en WT-gabjoss. Kommenterade överallt om att man skulle följa henne (använde sjukdomen som lockbete) och har varit med i YT-serien gravid vecka för vecka. Annars e hon bara en WT som lyckats fiska sig till några tusen följare

  Nej, det är inte det bästa med piercing utomhus utan handskar. Men kan vi sluta med ink shaming etc och förstå att alla är olika individer. Jag försöker köra min dotter att det är ok att alla ser olika ut, former, tatueringar, hårfärg etc. Läskigt att se att så många människor i vårt moderna samhälle fortfarande är så dömande.

   Inkshaming? Sluta jämföra tatuerade människor med förtryckta grupper tack

    Eh? Googla ink shaming, det är ett etablerat uttryck.

    Det där var det dummaste jag läst på länge. Blir riktigt arg nu.

    Har du ens läst vad jag skrev? Det handlar on öppenhet och förståelse för alla! Det innefattar utsatta grupper. Rashat, kvinnoförnedrande, hbtq-fobi. Allt innefattas i det! Och det innebär att det inte är ok att skamma någon för de har en tatuering i ansiktet. Det handlar om respekt för ALLA. Förstår man inte det har man totalt missat vad respekt och utsatthet handlar om.
    Skärpning!!!

     Det är jättekonstigt att jämföra hudfärg, härkomst, sexuell läggning m fl med tatuering. Det förstnänmda har man inte valt och ska därför givetvis inte spela någon roll vid bedömning av personen. Men väljer man att tatuera, klä, bete sig på ett visst sätt så får man faktiskt räkna med att bli ifrågasatt.

     Som sagt: Likställ inte folk som självmant tatuerar sig med människor som utsätts för har, hot och förtryck pga tex hudfärg eller sexuell läggning. Så trött på folk som såå gärna vill vara utstötta att de tatuerar hela fejan för att bli det och sen kan gråta ut. Det har absolut inget med förtryck att göra. Om du på riktigt tycker att man ska respektera alla – det gör även jag – så tycker jag att du ska tänka till innan du gör såna jämförelser. Folk som tatuerar sig massor gör ju det för att de vill se lite edgy ut och vill att gamlingar och svenssons ska tänka ”när usch så tokigt”. Sen gnälls det när målet nås.

     Det är som att jag skulle jämföra förintelsen med att jag är vegetarian (en annan grupp som börjat claima att de blir utsatta för förtryck).

     Sant dock att shaming/skamma är etablerat ord, inte bara om tatueringar utan om vad som helst. Men nej, för att ett ord är etablerat så är det inte rimligt.

     Vet du vad? Det gör inget om nån ogillar tatueringar. Ingen tatuerad lider av det. Tatuerade har valt att tatuera sig just för att alla inte gillar det. (Även om det sen länge nu är väldigt mainstream så vill tatuerade gärna tro att det är så himla special) …

      Ehm, nej. Jag har mina tatueringar för att jag älskar dom. Inte för att andra ogillar tatueringar.

      Däremot är det naivt att tatuera sej och tro att alla kommer att tycka om dom bara för att du själv gör det. Det rör mej inte i ryggen om andra gillar mina, och om man påverkas av andras åsikter skulle man nog låtit bli att göra någon från början.

      Varför skulle jag tatuerat mig för att andra inte gillar tatueringar? Dummaste jag hört. Mina motiv berättar en historia och ger mig styrka.

      Vad äldre säger ger jag blanka fan i. Eller någon annan för den delen

      Har man inget snällt att säga, så kan man hålla käften.

      Jag har fått lärt mig av mina föräldrar under min uppväxt att man alltid ska säga sanningen och säga som man tycker och tänker, men man behöver nödvändigtvis inte säga saker som kan såra någon annan, även om den personen VALT att tatuera sig eller what so ever som inte faller just dig eller din farmor i smaken, – så har personen inte VALT att automatiskt vid tatuering eller piercing bli kallad det ena eller tredje, eller få smetat i ansiktet vad fult något är.
      Jag tycker det är sunt förnuft och hyffs man får lära sig? Hur som så får inte alla lära sig det och det är ju det som är så jävla synd.

    Men vaddå härkomst och andra icke självvalda och bara superviktiga saker? Folk slänger ju sig med fat shaming, slut shaming och gud vet vad mer. Då tyder jag det som att ex slut shaming inte heller är okay, för man väljer ju sina kläder och tycker antagligen om dem.

    Nu blev det väldigt konstigt och fel hoppas jag. Enbart pga viljan att döma ut ink shaming. Och det där med att man skiter i att folk dömer är inte heller sant vad mig anbelangar. Jag älskar mina tatueringar, men jag utgår från att det finns människor som inte gör det. Det är inget jag känner mig särskilt kränkt över eftersom jag accepterar avvikande åsikter och till och med fördomar.

    Då väljer jag att dölja dem i vissa lägen, om jag skall träffa en presumtiv kund för första gången eller på kalas hos mormor. Till exempel. Och jag tycker inte ens att det är särskilt underligt. I det första fallet säkrar jag mot eventuella fördomar och i det sista handlar det om respekt.

    Jag tror att det är klokt att välja sina strider.

    Det har varit etablerat sen 1930-tal. Och det finns en ful underliggande tanke bakom som är etisk diskriminerande. Kika närmre på funktionalismen så är det tydligt. Picasso och hans krets hade också en rätt speciell syn som inte är så fräsch.

  Ni är lite lika faktiskt ?

   För att de vill? Varför är det ett problem för dig?

    Pinsamt som fan. Fick ögoncancer av bilden.

  Ankpung bryr sig inte. Lika lite som tjejen som visar röv och lår. Good for them.

  Jag tycker för övrigt att Ankpung påminner lite om Mia Skäringer på sin headerbild.

   Vilket jävla hån mot Mia Skäringer!!

  Men snälla camcam, kom med i matchen, hon blir piercad inte tatuerad…. ?
  Kollar du hennes snap har hon fortfarande blåklocka efter behandlingen.
  Systerdottern fick (så klart) en likadan och x-maken piercad bröstvårta.

  Så jävla oproffsigt att göra på det här sättet!

  Varför skulle dumhet förtjäna kallbrand? Elakhet ok men dumhet?

   Tar du allt på blodigt allvar?

    Nej det gör jag inte men eftersom det här med hånfulla skämt om att vilja straffa dumhet förekommer så himla ofta i kommentarer och tydligen även i inlägg på denna blogg, och i övriga samhället så håller folk inte på så vad jag vet.. så undrar jag vad er grej är? Är det nåt skämt som liksom bara är poppis bland Ullaredsbesökare?

  Bara det att man tatuerar sig i ansiktet borde betyda strattspark.

  Camilla! Vad lik ni är varandra, haha!

  Jag tror hon har såna där osynliga plasthandskar

  På tal om det återkommande ämnet WT här – tatueringar i ansiktet.

  SJ

  Åh herregud! Jag är gravid med nummer 2! Det har tagit så lång tid (mer än ett år efter att vi bestämde oss för att planera för ett syskon) så jag trodde jag gått och blivit infertil på kuppen!

   Jaha?

    Men försvinn.

    Fjant

     Dvs anonym är fjant.

   Grattis! Underbart. Jag fick också just reda på att jag är gravid! Jag blev så chockad över att vara gravid för vi hade tänkt vänta några år med en eventuell trea. Lillasyster är bara 7 månader. Men jag är så lycklig och tacksam. ?

   Grattis!

   Gud vad glädjande att läsa sånt! Stort grattis Anonym. Må du få ett friskt och vackert litet barn! ? Gosse! Passa på att (försöka) njuta graviditeten.

  Ett par noggrant tvättade händer är inte smutsigare än vad ett par plasthandskar är. De är höggradigt rena. Däremot bör piercaren ha plasthandskar i annat anseende – att komma i kontakt med blod eller annan kroppsvätska.

  /sjuksyrran

  Har hon en cupcake tatuerad i nyllet??!!

  Nya tjejen har alltså ett linne där det står ”rödvin & strypsex”. Bra gäng.

   Det är ju bara så bäst ? har själv ett linne där det står I❤ Midget porn, crackhoes and tattoos..
   Ja om ni vill kalla det WT, so what? Det är ett fritt land och man får klä sig och se ut huuuur man vill.

   Jag är 35 årig hårsrocksmorsa med blått hår och massa tatueringar som lär min son att alla är lika mycket värda hur än de må klä sig eller se ut!

    Vet du, jag är också 35 år och har barn och är punkare. Har massa tatueringar, går på spelningar ofta osv så det har inget med saken att göra. Det jag reagerade över är att ha tröjor med ganska jävla knepiga budskap.
    Men det spelar ingen roll – för när din son är gammal nog att läsa vad som står och han undrar varför du älskar crackhoror och dvärgsex så kommer du vilja ta av dig tröjan ändå.

   Coco: Tror de fick mängdrabatt, ankpungen och ex-maken har också såna linnen….

  Fröken Bloggbevakning
  Hade ju hoppats efter din och min förra diskussion där du hängde ut ”Ankpung” på ett icke okej sätt att du lärt dig något hur man behandlar människor.

  För det första:
  Varför har du gjort ”Ankpung” till ett av dina favorit hat-objekt? Vad har gjort emot dig för att du gång på gång skall attackera henne med dina personliga åsikter om henne? Är du avundsjuk? Vad är det som stör dig så sjukt mycket hos henne?

  För det andra:
  Att du kan få betalt för att trycka ner människor för hur dom väljer att leva SITT liv är för mig fascinerande och skall nog ta ett snack med din arbetsgivare. Är ditt liv och dina ”värderingar” rätt sätt? Måste alla andra då bekämpas som inte är precis som du?

  För det tredje:
  Att önska någon att bli sjuk och få kallbrand är ALDRIG ok…och försöka komma undan med att lägga till ett ”nästan” är bara patetiskt!!!

  Du är ju bara en wanna-be som inte blivit kändis och gör allt för att få uppmärksamhet på andras bekostnad…det är inte klädsamt för någon…

  Hur tänker du egentligen? Och jag förväntar mig att du svarar!!!

  P.S. Precis som många med normal syn sett så är det INTE en tatuering hon får utan en piercing. Faktakontrollera? Nått du hört talas om? D.S.

   Men herregud. Uncleanch.

  Men alltså allvarligt. Hur fan orkar folk lägga ner massa tid på att hacka på vad annat folk gör ? Har ni inget eget liv ? Jag tycker Nikolina verkar vara en jäkligt skön person! Fler som hon å Bulten i sverige borde de finnas! Dom är egna å jag tycker de är så jäkla bra! Hejja Nikolina ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.