Skadeskjutas?

Ankpung:

img_1624.jpg

Pungen tycker att jag borde skadeskjutas efter mitt inlägg från igår om ohygieniskt piercande.
Det får hon givetvis tycka, på samma sätt som jag tycker att man bör bära handskar när man piercar någon.
Det känns lite som hygien 1.0 i min bok men det kanske bara är jag?

Tack för tips!

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är inte det där olaga hot?

   Jo.

   Osäker. Beror på vad hon menar med att skadeskjuta. Det kan ju mer vara riktat mot bloggen och inte CamCams fysiska person.

    Bloggen drivs av CamCam och det är ganska uppenbart att hon menar Camilla. Ingen tvekan att hon kan anmäla denna ankpung för olaga hot.

     Ok. Att skadeskjuta behöver inte betyda att du ska ta fram en bössa utan kanske att hon vill starta en opinion mot bloggen så att dess rykte skadas eller får begränsningar på något vis utan att den helt försvinner.

     Bloggen är inte CamCam som person utan hennes företag.

     Men, jag vet ju som sagt inte vad hon menade och det är det som blir avgörande. 🙂

  Hon är ju mästare på själv att vinkla sig? Let me remind her..

  – Fotar nakenfoton i en säng liggande hos en sjuk person som hon är personlig assistent för: CHECK. Hon borde vara glad att Camilla ens tog ner inlägget för henne. Men så pratar hon om skadeskjuta? Vem skriver ens sånt?

   Men whaat? Har gått mig helt förbi men så känner jag inte till ankpung sen tidigare heller.. Är det glömt och begravt så är det men herregud, VEM gör så ?

  Vinklar?
  Hur menar du då Nikolina?
  Camilla skrev sin åsikt kring hygien, att vinkla är att förvränga sanningen. Var det ingen piercing? Var det inte utan handskar eller utomhus? Inga drinkar kanske?
  Vart är vinklingen??

  Trams.

  Angående Daisy Grace: dags igen för lite ny smygreklam på insta! Denna gång för en ny klänningsmodell. Vill verkligen inte låta elak (tycker de gör fina kläder), men är det inte lite postorder (a la Ellos -99) över bilderna? Och ibland känner jag, lite H&M över designen? Ni som beställt – hur är kvalitén?

   +1

   Kvaliteten är superdålig! Du kan få så mycket plagg för samma peng. Känns tom som HM har bättre kvalité. Fattar inte hur man kan vara kläd- och modeintresserade som de påstår sig vara, och ändå bry sig så lite om material och passform.
   Jag har deras strandtunika, dels blir det fläckar av vatten som inte går bort förrän man tvättat den, dels är ärmarna så långa. Jag är 175 cm lång och ärmarna räcker ned till mina fingrar.
   Nä, deras kläder är pinsamt dåliga.

  Det är fan inte okey att skriva ”gå ihop och skadeskjuta saten”

  Om nu pungen är så jävla korkad att hon fläker ut sitt liv inklusive rumprakning och annan idioti på film och sen ångrar sin öppenhet borde hon söka hjälp!

  Hon gillar garanterat uppmärksamheten. Man skadeskjuter varken satar eller skator.

  Men jösses snacka om att bli kränkt! Fy vilken obehaglig människa hon är.

  Jag fattar öht inte hur man kan gnälla som hon gör när hon ändå VALT att lägga ut ett inlägg där hon utsätter sig själv för nåt som folk kommer att ha åsikter om..

  Vilket offer alltså.. hänger ut sina korkade aktiviteter för att sen gnälla när folk tycker till. Patetiskt!

  Hennes inlägg som handlar om att skjuta någon visar ju också hur betydelsefullt det är att bli omnämnd här. Alltså vann cam poängen.

  Haha men hur jävla trött kan man bli? Vem är hon ens?! Kanske skulle ändå lite skam göra henne gott och hjälpa henne tänka efter lite då och då.

  Vore en sak om camcam hade typ skrivit att ”fyfan vilken smutsig människa som gör si och så” men nej, det handlade mest om att man piercar sig mitt på verandan utan att personen använder handskar = risk för infektion. Inte något personligt påhopp som pungen gärna gör enligt hennes facebook inlägg. USCH.

  Det är tydligen markne som Nellie rykt ihop med och skrev illa om.
  Och nu ska hon sälja den hästen hon inte klarar av pg av att hon inte får åka till EM för att ha råd med fortsatt tävlande.

  Stay in school kids!!!

   Pether Markne? Har han något mer juniorerna att göra?

    Det var ju han som höll i de omskrivna spetsträningarna för juniorerna som Nellie älskade att skriva om att hon deltog i ?

     Fast det var väll på tävling någon hade kommenterat hennes häst. Sen tycker jag det låter långsökt men jag är lite mer källkritisk och litar varken blint på Nellie, eller förbundet. (Eller ngn kommentar på BB)Tycker förbundets ursäkt var svagt. Men min åsikt är att de bästa ska åka.

      Ja, under tävlingen i Hagen. Hörde det från känd hoppryttare i Falsterbo.

      Fanns ingen svarsknapp.
      Okey. Men det spelar ingen roll om du säger att du hört det från kungen. Du är en anonym som skriver på en skvallerblogg (inget jag klagar på, bara konstaterar) och du har heller inte hört det från någon av källorna. (Nellie, ansv på förbundet) sen spelar det ingen roll som sagt att ryttaren är känd eller inte. Du får skriva ”vad du vill”. Är bara lite källkritisk.

      VÄL INTE VÄLL!

      Det var väll roligt att du tog dig tid att svara.

   Ja Zamina är ju inte värd en krona i dagsläget med skadehistoriken som varit problematisk utan att hitta felet.
   Så nu kommer hon sälja Laissa dyrt och köpa en äldre som går 150 för att tävla individuellt och kunna visa landslagsledningen att hon minsann kan klara sig själv. Detta hatet de känner just nu kommer vara den bensinen de kan leva på i ett år minst

   Det konstiga är att då är hon ju precis exakt likadan som de hon pratat illa om senaste åren, ungarna som får allt serverat med största lastbilarna och de rutinerade äldre läromästarna.

   Men det gäller tydligen inte när det kommer att handla om henne själv

   För hon har ju minsann hoppat av skolan för att satsa på ridningen. Ja… ingen annan junior har varit lika korkad och gjort det. De förstår nämligen att utbildning är viktigt även om man brinner för sin sport.

   Av de satsande juniorer jag träffat så tror jag knappast någon förälder skulle tillåtit sina barn att hoppa av skolan för att enbart rida

    Fast Laissa kan inte vara någon strålande affär heller? En lovande häst är inte lovande hela livet. 6-åringarnas final går i 135 i Falsterbo.
    Laissa är född -09 och borde ha kommit längre än den gjort hittills, eftersatt eller ej. Hon överhoppar sig fortfarande otroligt och det tar på både huvud och kropp att inte ha ordning på avstånden. Hon har fortfarande, i bästa fall, gått runt 120 felfritt eller med 4-8 fel. (Såg dock att hon var anmäld till 130 i helgen.)
    Hur mycket tillridningspengar som är nedlagda törs jag inte tänka på, det rör sig nog om hundratusentals kronor.

     Lisen och Peder ratade henne ju redan när de testade henne då Tyra hade henne då hon krävde så mycket tid för sin ålder. Dvs som du säger ligger efter i sin utveckling så att hon inte kommer kunna leverera förrän långt senare än sin årskull trots kapacitet i sprången

     Jag funderar lite över varför den hoppar så hiskeligt högt över hindren. Kan den barrerats tidigare i livet??

      Det skulle inte förvåna mig, hon är ju importerad från Holland.

   -Aha! Är det Markne hon har klampat på tårna så är hon körd för tid och evighet i Sverige. Han är, typ, helig – fridlyst – big no no. Dessutom är han faktiskt jä..igt kunnig och då kommer fröken Gnällie Berntssons påhopp i en annan dager.
   Hon får väl emigrera till Norge som hon tycker så mycket om…

    Ja det är ju ett gäng mer kända
    tränare som det skurit sig med senaste åren så att tro man kan sätta upp en käft mot landslags ledningen och de tränare/rådgivare en månad innan EM var nog en mindre smart idé.

    Hon får nog packa ihop och flytta utomlands så snart hon kan, hästsverige är inte så stort på högre nivåer och ska man bråka med allt och alla och hänga ut händelser och folk mellan raderna så är loppet kört

     Problemet är väl, delvis, också att där fattas pengar. Hon tjänar inte så astronomiskt mycket på sin blogg och sina samarbeten att det går att finansiera dyra hästar, resor, etc etc på de inkomsterna. Drar hon utomlands lär just de inkomsterna minska ännu mer. Det är en knepig sits.

     Att, som hon gjorde, kritisera en högt uppsatt ur landslagsledningen på ett ganska otrevligt sätt (läs hennes pappas inlägg på Instagram, antonioberntsson, där finns Nellies inlägg igen, det som ska vara upprinnelsen till det hela) var INTE ett smart drag. I vart fall att dra det offentligt . Klart man ska stå upp för sig själv men man behöver för den skull inte lägga ut det på sociala media i såna ordval dessutom. Stort misstag.

     Ett EM-deltagande hade gjort mycket för hennes varumärke. Personligen tycker jag hon borde fått vara med i laget, oavsett, men nu blev det inte så.

   Ligger här med bruten fot efter att hästen sparkat den. Totalt uttråkad. Men så såg jag det här och dagens googlande fick ny twist! Tack! Gnällie vs Förbundet. Rafflande.

    Herregud hur har du missat detta ?

     Hörde om det men inte detaljer. Sedan i morfinets dimma glömde jag helt bort det. Nu sitter jag och fördjupar mig noggrannare än jag gjorde i min masteruppsats. ✌?️

   Stay in school? Javisst, vi lär våra barn att inte satsa, att inte följa drömmarna och alltid ta den säkra vägen. Klart man stöter på motgångar i livet speciellt när man väljer att satsa på en sport, men man överkommer dessa och går vidare. Jag ser lika mycket upp till folk som pluggar i flera år som de som väljer att hoppa av och satsa på en dröm eller en sport.

    Satsa på! Men skaffa en stabil grund först.
    Det ena behöver inte utesluta det andra..

    Livet är långt och utan gymnasieutbildning blir du ratad från 90% av landets arbeten. Varför göra det svårare för sig än man behöver?
    Bloggare tror de på något sätt är odödliga

    Trams! Om mina barn inte skaffar sig högskoleutbildningar så kommer jag göra dem arvslösa. Min 15-åring drog ihop 305p i 8:an och kommer söka södra latins naturvetenskapliga linje. Hon har hästar och rider på hög nivå. Det är en hobby. Efter 30 år som hästägare vet jag att inte ens 1% av ryttarna kan livnära sig på sin hobby. Drömmar och verklighet går inte alltid hand i hand.

  Fräscht att hota med att skada någon!

  Haha boohooo! Snacka om överreaktion. Hon bjöd ju själv på bilden. Hon lever ju på folks reaktioner – det är det som är hela poängen med att blogga om man inte gör det bara för sin egen skull som någon slags dagbok helt utan kommersiellt syfte.

  Hon borde lära sig att skämmas.

  Anmäl henne? Obehagligt hot, även om det är tomt är det det inget som en normalt vaccinerad eller ovaccinerad människa skriver!

   Är inte alla hot obehagliga? :D:D

    jo i viss grad. men hota med att det inte blir glass till efterrätt vill jag ändå påstå är mindre obehagligt än att hota att skjuta någon.

  Trevlig morsa… stackars barnen med en sån ”förebild”

   ”Alla mina barn är lite för snälla för sitt eget bästa.” ?

   Har absolut inget emot Booken, men att hon blir stoppad av barn som går i årskurs 4-9? Vet dom ens vem hon är? =)

    Ja det vet de. Jag jobbar med barn åk 4-9. De vet vem hon är pga fångarna på fortet och de tycker hon är skittöntig och skrattar åt henne.

     Brukar det inte vara årskurs 4-6 eller 7-9?

      Nja, det brukar vara barn åk 6-9 (och F-5). Och jag jobbar med 6-9 ska jag var nog lite otydlig när jag skrev 4-9. Men enligt en tidigare utbildning (som jag har) kan du jobba med barn åk 4-9 (eller 1-7). 🙂

  Ankpungen är verkligen en definition av whitetrash.
  Hon kvalar nog lätt in på alla punkter..

   Fast hon har ju tidigare blivit glad och tagit det som en komplimang..

  Någon som vet något om den unga blonda tjejen jag såg tillsammans med Stefan (förra herrochfrulagergren) i mataffären och som inte var Angelica…?!

   Det lär ju vara den här 23-åringen som man hört talas om. Har han redan gått vidare till en ny tjej!?

   Ja. Att hon var i mataffären och HANDLADE?
   Herre. Sansa dig.

  Kan du inte börja skriva om lite nyare bloggare/influencer? Tycker det börjar bli samma personer hela tiden. 🙂

   Absolut! Har du något förslag? =)

    Väntar fortfarande på inlägget om bloggkompisarna och bloggarna vi minns som försvann.
    Vad gör Stina-Lee tex nu för tiden? 🙂 🙂

     Hon bloggar fortfarand så det är bara in och läsa 😉

    Skulle faktiskt gärna läsa lite mer om influencers från YT, vissa av dem har haft både blogg och YT. Känns som att de flesta bloggare som finns nu bara gör reklam för sina egna märken etc.

    Jessica Olers som alltid slarvar med reklammärkning. Gynning som spårar ur med allt och har mer dubbelmoral är någon annan.

    Jennie Hammar!

    Nellie BÄÄÄRNTSSON

    Jennie Hammar, Cecilia blankens, Karin bastin, Emma unckel (och resten av elle-bloggarna), emilia de poret, anitha shulman, Anne, Söderlund, Hanna Persson, hejhej vardag, Cissi Wallin, Elsa Billgren, Annika Leone, Petra tungården.
    Där är några förslag.

  Ankpung får ta och teama ihop med Tyra, Catten och de andra som ska se till att du blir utan jobb camcam ?

   Glöm inte Calle…..

    Och självaste justitieministern!

  Bella åker båt hos Foppa och Nicole. Tydligen finns det inte fler än 5 flytvästar. Bella och Nicole har inga flytvästar och de två äldsta barnen, ynka 3 och 5 år gamla, har inte flytvästar anpassade för barn. Pengar finns det, men tydligen inget vett.

   Bella har visat många gånger hur hon struntar i säkerheten gällande sina barn.

   Det är väl förmodligen inte lika lätt att posera för fina insta-och bloggbilder med flytväst? dessutom passar det inte in i imagen av de båda donnorna.

   Det är inte flådigt med väst i båt. Drunkna? Nä. Med sådana egon så flyter man förmodligen som korkar.

  Snälla lägg till Ankpung i whitetrash-listan..

  Av allt man kan haka upp sig på som skrivs i den här bloggen, så är det ett inlägg om piercing. Suck.

  Det är ju smart att gå ihop ett gäng om någon ska skjutas, bevisläget för vem som gjort vad?
  Hoppas bara det inte skrivits något negativt om Johanna M här, för då kan det nog hända saker.

  Snälla hon ska bara vara glas, för det första är det ingen vinkling för det andra har hennes läsare ökat med 500 % sen Cam skrev om henne här.

   Men hon kan även vara glad

  Inte direkt värre än att du tyckte att hon borde få kallbrand

  Hur kan det vara en vinkling när det är rena sanningen och bildbevis finns? Hon blev piercad av en människa som inte bar handskar, det är så vitt jag vet inte en vinkling utan ett rent faktum.

  Den där Ankpung borde nog tänka lite på att om Camcam tar hotet seriöst, väntar inom en snar framtid en polisanmälan mot henne.

  Otroligt pinsam person är hon.

  Kolla senaste på snapchat (ankpung), är det verkligen normalt att få värsta blåtiran av piercingen hon gjort??

   Jo, jag hade också värsta blåtiran efter samma piercing 🙂

  Det var ju inte så smart skrivet av Ankpung, meeeen å andra sidan har vi ju sett hennes konsekvenstänk tidigare… eller avsaknaden av det ??

  Nej för fan, anmäl inte ankpung nu och sluta uppmuntra camcam och andra till totalt resursslöseri!
  Ena sekund sitter folk och anmäler varandra för skit och ingenting (läs: förtal, hot, trakasserier och annat skit folk hittar på i bloggvärlden). Andra sekunden grinar folk för att polisen lagt ner just deras ärende.
  Om folk bara kunde sluta slösa med resurser inom vård och rättsväsende för att de inte orkar vänta eller för att deras stolthet fått sig en törn så hade det sparats både tid och pengar!

  Önskar hon var här inne och svarade bland kommentarerna ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.