Jockiboi går bananas på Snapchat

Jocke & Jonna:

Jocke went bananas på Snapchat och publicerade inte mindre än 66 bilder på Snapchat där han skäller på allt och alla och tack vare Svenska Bloggare så behöver jag inte sätta mig och printscreen’a dem alla för hon har skrivit ut hela texten – så tack!

”Jag är nog skyldig till allt i världen snart enligt vissa haha, sanningen kommer alltid fram och väljer man att medvetet peka ut någon utan bevis så hoppas jag även att ni står för det när sanningen kommer ut, vilket den kommer denna gång. Jag garvar ärligt sönder asså! Lider endast med personen som detta hänt då han har följare som sprider hat i hans namn emot han vilka vilket gör att bolag blir sura agerar oavsett vad artisten (jag) säger! NI, NI som följer honom och hatar alla han ogillar, alla han är osams med, alla han skämtar om i videos, om ingen hatade pga av hans skämt hade ju dom han skämtas om t.om kunnat skratta åt det! Men när man inte kan hantera informationen och hatar…….då förstör ni för personen, tora musikbolag ser att det står ”hahaha du suger kul din jävla bög hoppas du tar livet av dig ” #***army (hänger ej ut namn på min snap) JA VAD TROR NI HÄNDER DÅ?
Ni borde be om ursäkt till honom varenda jävel av er rent ut sagt som postat hat och # hans namn på min kanal så att musikbolag ser detta och ser honom som ett problem som bedriver en hatkampanj emot mig. Han håller på att förlora ett skivkontrakt och det första ni gör är att mordhota mig er som detta gäller, tror ni han får behålla kontraktet då? Hans stora dröm i livet! Jag stängde mitt kommentarsfällt för hans skull! Jag har varit en jävla idiot på youtube rent sagt! Jag har gjort helt jävla tappade videos rent där jag nämner vad människor gjort emot mig eller andra vilket gör att ni dödshotat dom i månader, har lärt mig min läxa, har ni det?

Jag kommer öppna mitt kommentarsfält nu och vill se ordning och skärpning! Ni blockas vid minsta lilla! Och jag är inte sur för att han gjorde videon, klart han tror att det är jag när jag hade blockat honom dessutom, och varför är helt privat sak! Oavsett vad jag tycker om personen i fråga så blir jag ledsen så ingens drömmar förtjänar att bli krossade eller förstörda! Alla har sin rätt till sin dröm om man jobbar hårt! Alla förstörs idag tyvärr då internet skapad en dubbelroll!

Man skapar nästan ett alterego på nätet där man vågar skriva saker man inte skulle ens våga fisa om i verkligheten framför personen! Förr innan internet gick ej det, nu kan man bli mer och mer anonym för varje dag som går vilket ökar hatet mer! Skiter i vad ni tycker, jag vet vad jag snackar om, och ni vet att det finns en jävligt bra poäng i det hela, man kan inte gå emot vad man har för värderingar och moral och etik bara för att man tycker illa om någon! Föräldrar ni som följer mig, seriöst ni måste hålla stenkoll på era barn för där på internet är det ett 3e värrldskrig där ord som inte ens användts i skräckfilmer typ! Det är som ett sjukt jäva dataspel där barn inte förstår skillnaden mellan hat….. och olagliga handlingar längre, att ett dödshot bara är på ”skoj” för det var ju bara via internet, då är det inte på riktigt typ seriöst det är så ni ser det, men media kommer bli medvetna om detta snart och hårdgranskar youtube!

Nu är det fan slut på tramset då youtube är min arbetsplats, annonsörer flyr från youtube, Google har krismöten dagligen då det spårat

ven i USA och dom kan inte kontrollera hatet alls då videos massproduceras idag, tänk er hur många videos som…. laddas upp dagligen på youtube, dom har inte resurser till att kontrollera detta vilket gör att inför förnyelsen av avtalet med annonsörer och plattformen dvs Youtube hoppar stora delar av annonsörer av då dom är rädda var dom ska synas! Färre annonsörer skulle leda till att inkomsten på youtube skulle sjunka i botten, vi lever på annonsintäkterna på videos via preerolls osv. Och om folk inte kan försörja sig på heltid så blir det färre kanaler att titta på! Och hur länge tror ni att Google står ut till att gå back på youtube utan att agera, dom skulle inte ens blinka att antingen göra om hela plattformen eller skrota den och bygga om på nåt med streaming eller ha kvar samma namn osv.

Som sagt, slut på skitsnacket nu och dagis lekarna på youtube som föräldrarna saknar vetskap om! Samma ansvar har vi kreatörer att inte sända ut infomation om andra som mottagaren inte kan hantera! Då det är det skapar kedjereaktionen! Detta är min arbetsplats och har rätt att skrika ifrån utan att nån ska gnälla att jag gråter ut på snaochat, eller vill ni att jag går och förstör eran arbetsplats? Går ni och skriver lappar med mordhot och klistrar fast på ICA också eller? Hatarna verkar tro att youtube är nån jävla dokusåpa där saker bara är på skoj och larv! (NI SOM DETTA INTE BERÖRT BEHÖVER EJ TA ÅT ER) men jag var tvungen få ur mig detta!!!

Jag har gjort mina fel! jag tar ansvar för dom och erkänner dom för er att jag har gjort videos där jag nämner människor vid namn och vad vi bråkar om vilket lett till totalt kaos! Jag och Jonna har enorma siffror i tittare vilket skapar stora armer! Fler där ute borde ta samma ansvar och sluta nämna namn på sina kanaler eller vilka ni bråkar med privat vid namn, eller prata om era flickvänner i videos ochh vad dom gjort emot er, för det skapar HAT….Komma här och kasta skit på mig för att ni sätt en video och inte kan ta ansvar för era handlingar, herregud” Jockiboi är död, jag tänker FÖRSÖKA bli vuxen nu hur mycket ni än ogillar det! Jag vill bli pappa, då måste man ta ansvar!

Man behöver inte gilla alla, men man behöver verkligen inte säga till personen att du ogillar den ihop med att den borde dö och är värdelös och äcklig! Ord sårar oavsett ålder! Jag vet att många av er vill leka lattjo lajban och tycker jag är superlarvig som skrivit såhär på snap, det är för ni inte är tillräckligt gamla för att ha lärt er att konsekvenstänka alltså tänka på vad som händer om man gör en viss sak! Sluta leka på min kanal iallafall är ni snälla för jag kollar på paradise hotel  eller något om jag vill se en dokusåpa, slipper det helst i mina kommentarsfält! Sluta följa mig bara isåfall.

Jag vill langa grymma videos, en ny säsong av spökjakt, massor storproduktioner och även nytt Zombie event! Ännu snyggare musikvideos osv, kan vi inte bara fixa dom och se underhållningen i dom och ge konstruktiv kritik om man tycker något är dåligt? Youtubers där ute, vi behöver träffas alla och prata om hur vi ska stoppa detta, jag uppmanar er ALLA att ta erat ansvar nu och få slut på detta så vi alla kan göra det vi älskar att skapa videos istället för att leva i konstant drama! Vi behöver få tag i alla föräldrar och nå ut till dom så att dom kan övervaka sina barn då detta görs helt i smyg utan vetskap, genom detta går det minska näthatet! Då föräldrar kan ta barnens mobiler om det sker osv. Ni förstör yttrandefrihet för människor dessutom då ingen kommer kunna kritisera en annan utan att den personen blir dödshotad! Jag fan en inspiration genom kritik jag såg en video och en fantastisk människa!

Jag fann någon jag kan kämpa och bli lika bra som och att få ha honom som lärare är det bästa som hänt mig, han är som den som ni ser upp till inom sport eller musik eller vad personen än nu gör! Han är rak och ärlig och jag älskar det! Jag tog spelningar för tidigt, jag var inte redo och får ta mitt ansvar och gå tillbaka och öva igen vilket jag gjort varenda sekund jag fått över, för vet att han inte är en hater. När jag blivit en grym DJ hade han utan att bllinka gjort en video om hur jävla grym jag är och hur imponerad han är av mig! Och jag vet att han är ärlig med hur duktig jag är och inte säger något för att vara snäll!

Jag undrar mest hur jävla lång tid det tagit honom att skriva den här texten på telefonen och om det inte finns bättre forum för om man har så här mycket att säga?
Twitter kanske? 🙂

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så mycket drama…

      Det blir så när folk får barn med sina syskon.. :/

    Vilken bra (adoptiv)förälder… Not.

      Hehe. Nej, kan bli svårt för dem att få ett godkännande från socialnämnden. Man behöver vara lite färdig som vuxen människa om man ska bli förälder.

    Började läsa. Tappade bort mig rätt snabbt. Kan han inte bara växa upp någon gång? ??‍♀️

    Förstod nästan ingenting. Men kunde åtminstone följa hans affektkurva genom texten.

    Även om det är lite jobbig text att läsa så är det väl ändå bra att säga ifrån mot näthat eller?? Det har han ju rätt i att det sitter så många människor och hatar bakom skärmen tyvärr.

      Lina håller med. Skrämmande med detta näthat. Och fegt.

      Absolut, däremot är det ju lite problematiskt att Jocke står för typ 90% av allt drama och näthat på youtube.

    Men vad handlar det här om? Bakgrund tack!

      Kolla Ben Mitkus tre (tror jag) senaste videos. Kopplar dock själv inte allt som hänt och är ej insatt. Har bara sett dem för att jag brukar kolla Bens videos ibland. Så fattar att det är det J pratar om nu.

        Finns också en video på Anis Don Deminas kanal om situationen (utomstående som känner, -ish, alla inblandade), för den som är intresserad.

    Jag fattar inte. Är det nån som lagt upp en video och dissat Jocke och då har Jocke-fansen gått till hatattack mot den här personen (som Jocke) gillar och nu pga hatkommentarerna så får inte denna person skivkontrakt???

      Ben Mitkus, en annan youtuber, artist och tidigare vän till Jocke, också signad av samma skivbolag. Han har gjort en video där han ”gör narr” av Jocke på ett skämtsamt sätt då Ben har en humorkanal. Innan Ben publicerade kollade han med Jocke om han kunde lägga ut en skämtvideo om honom, vilket Jocke tyckte skulle bli roligt. Tydligen gillade inte Jocke detta, och gick till skivbolaget och sa att det var taskigt. Skivbolaget, som är ett ”dotter”bolag till det Ben är signad till, hör av sig och ber Ben skärpa sig, annars släpper dom honom. Ben tolkar detta som att Jocke vill sabotera hans karriär. Jocke blockar Ben överallt, och Ben ifrågasätter detta men Jocke har inget bra svar. Ben är då ledsen och gör en video, INGA namn nämnda men folk förstår ganska fort att det är Jocke det pratas om. Folk börjar skriva att han inte ska förstöra andras karriärer, att det var dåligt gjort etc. Jocke går då ut och slänger ut sig saker på snapchat där han säger att han är falskt anklagad, uthängd, oskyldig. Etc, notera att Jocke inte ens blivit nämnd i videon. Han raderar kommentarer hejvilt på instagram och dagen efter kommer en 1000sek lång story om att han erkänner, MEN Ben ska be om ursäkt för att ha skapat en hatstorm? En hatstorm som är en myra i jämförelse med vad Jocke skapat jämtemot så många andra i hans uthängningar… Aja, Jocke sätter som vanligt på sig offerkoftan och i texten som syns i inlägget ändrar han topic 20gånger som är hans härskarteknik i alla bråk. Han drar in saker som inte har med bråket att göra för att vinkla uppmärksamheten åt annat håll.

        Hela grejen handlar alltså om att Jocke istället för att säga till Ben att nej, jag vill inte ha en narr video, eller höra av sig till Ben angående videon att den ska bort, så gick han till skivbolaget som han VET kommer ta hans parti för han generar mest pengar. Och på så sätt kan ta ned hans karriär.

    Är han tjackad eller?

      Haha har längre undrat om han gått på tjack.. snackar ihjäl folk, dom smått galna ögonen, viktnedgången, ofta vaken i några dagar i streck. Påminner om mig själv =)

        ADHD medicin är väl typ lagligt tjack?

          I princip, ja =) det är det jag får, ett amfetaminpreparat.. fast med rätt dos blir man ju inte ”tjackad”. snarare lugn och sorterad.

          jocke ser mer ut på snapchat som om han precis kört ett 5-dagars tjackrace med dom där ögonen..

            Asså jag tycker det är lite skumt att ingen reagerar på det, för visst är det tydligt? Jocke och Catrin Hedlund har båda tjackis-tendenser. Vet flera pundare som kör föredetting snacket för att dom vet att det speglar igenom ibland. -nää, verkar jag skum… måste vara något symptom från mitt gamla liv.

    Vet inte om du vågar motsätta dig Lady Dahmer nuförtiden Cam men skriver detta ändå då jag tycker det är väldigt suspekt.
    Hon ber läsarna att än en gång sponsra henne till en ny dator då det är problem med den första datorn som du redan tagit upp.

    Sedan går hon in i en diskussion om varför hon inte har ett eget företag och skattar och det är för att hon inte klarar av att ha ett eget företag på grund av hennes diagnos (helt okej). Men hon får alltså betalt av blogg.se + att hon får swish.
    Enligt henne har hon inte eget företag.

    Internet säger annat

    Företag (Säte)
    Status
    Ansvarig
    BLOMBERG, NATASHJA Aktivt Natashja Elisabet Blomberg (Innehavare)

    Jag fattar inte? Hon sa att hon använder sig av frilans finans för att slippa ha eget företag. Ändå har hon eget företag.

      Hon regnade väl enskild firma för att sälja sina prints?

        Det är möjligt, men hon har ju argumenterat igår till varför hon inte kan göra sitt blogg till ett företag och det är för att hon inte klarar av ansvaret. Vilket är helt förståeligt även för en människa utan diagnos.
        Men jag förstår inte varför det då går att klara av för målningarna?
        Är det för att slippa skatta på swishbetalningarna eller? För hon säger att hon redovisar och skattar dom men det vet vi ju faktiskt inte eftersom hon aldrig nämnt något på bloggen om hur mycket/lite hon får i gåvor.

          Vaeför skulle jag behöva skatta mer på swish om jag har företag? Vad har det ena med det andra att göra? Swishdonationer faller antingen under skattefri gåva eller de nya reglerna där sociala medieprofilen skattar (dock momsfritt) på donationerna men oftast bara om de överskrider viss summa. Detta får Skatteverket avgöra.

          Företagsfrågan kom upp för att nån undrade varför jag inte köper en dator på företag. Skattar gör jag när jag använder frilans finans. Vilket jag gör eftersom att jag inte vet hur man gör egna fakturor eller sköter bokföring. Som redan påpekats reggade en kompis företaget åt mig precis innan sommarn i samband med att jag startade en tictailbutik för att sälja prints. Jag lät mig övertalas men har skickat iväg en begäran om att upplösa/avregistrera pga jag klarar det inte. Varför jag inte passade på att handla dator via det innan jag avregistrerar är för att jag 1. Saknar pengar i firman 2. Inte vet hur.

        Hon svarade nu att det inte är hon som regat firman utan hennes granne som gjort det men hon ska ta bort den.

      Vart har hon bett läsarna om mer pengar till en dator? Och om hon så har – vad är problemet med det då? Antingen ger man, eller låter bli.

    Oh lordy lyckades ej ta mig igenom texten… Fattade ingenting. ?

    Om Jocke vill rädda äktenskapet på lång sikt så vill det nog till att börja bete sig som åtminstone 25. Nu funkar det säkert bra, men det är nog inte så lätt att som kvinna vara t.ex. 40 och vara gift med någon som mentalt är 20 år yngre.

      Fast Jonna är ju likadan som honom?

        Jag tycker inte att hon är alls lika omogen och de har de ju sagt själva också i någon video. Jonna verkar i mina ögon ligga på en typisk 20-årings nivå medan Jocke pendlar mellan att vara mellan 11 och 20 mentalt.

    Det är Ben Mitkus och Jocke som bråkar och Ben påstår att Jocke försöker göra så att Ben ska få sparken från skivbolaget som de båda är signade av.

    Se Bens klipp om det här

    https://www.youtube.com/watch?v=76w1l3v5FSQ

      Han Ben verkar ju vara psykopat.

        Jocke också för den delen…

    Twitter är ju bara 140 tecken. Men du kanske skojade

    Så blir det när 90% av ens fans är ca 11 år.

    Varför inväntar min kommentar om LD granskning? Har inte använt något ”förbjudet” ord överhuvudtaget.

    https://twitter.com/watsonemmma/status/889539152689102848 Men varför skriver du inte om detta????

      verkligen värt att skriva om CamCam!
      Dålig stil av en bloggare som Kenza, tror det var väldigt längesen hon tog emot så dåliga affärsförslag för att marknadsföra saker på sin blogg…

      Egoina skrev också om det för ett tag sen

      http://egoinas.se/?p=59073

      Håller med!

    Cam min arbetskollega undrar varför hon blivit satt på moderering för inlägget hon skrev om LD här? (A-nonym)

    Jag är inget fan fav Jocke, men jag tycker denna Ben Mitkus verksr så jävla obehaglig.

    Annonsörerna flyr youtube för att Google inte kan garantera var deras annonsering hamnar och att budskapet som kreatörer framför är i enlighet med varumärket och annonsörens värderingar. Fattar knappt vad den här snap-galne killen svamlar om men det är ju lite eget ansvar han måste ta här. Löjligt att följare ger sig ut på häxjakt men det är hans eget innehåll som skapat monstret. Om han skippar att snacka skit och ha offentliga bråk med folk – antar att det är det vi pratar om här – så vet kidsen inte vem de ska ”hata”.

    Jocke sa på Nyhetsmorgon att han hade lämnat allt med att hänga ut folk och bete sig illa på nätet…. Det höll länge. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.