Photoshop vare häääär!

Felicia Book:

Har Lill-Boken hakat på mamsens Biggest Loserträning och lagt lite extra krut på att träna rumpmusklerna eller kan det vara så att hon råkat hårdretuschera den här bilden aningens för mycket? Rumpa ut, midja in.

Tack för tips!

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hjälp! Ser ju jätteknasigt ut, såg hon inte det själv?!

      Tycker typ det ser lite ut som konst… Typ Warhol möter Salvador Dali eller något 😛

        Ja alltså om hon har kört på ännu mer och sagt det var med flit hade det nästan varit häftigt haha

    Rejäl skillnad i böjen på Lill-boken vs skuggan i vattnet

      Varför sola med minimala stringtrosor men inte utan bikiniöverdel? Vem bryr sig ens om hennes rumpbränna, vem skall hon visa den för ?

      Skuggan är ju iofs av luftmadrassen, inte hennes kropp.

    Men haha vinkeln på midja/rygg vs rumpa blev ju helt fel ?

    Åhujeda mig…jösses fail fel tok galet .

    Alltså hahahahahaha jag dööör ??. Om man nu ska ge sig på att Photoshopa sina bilder får man ju se till att man vet vad man gör. Framförallt måste det ju se (hyfasat) naturligt ut för att det ska bli trovärdigt.

    Varför vill man lura sig själv genom att fotoshopa sina bilder? Jag skulle ha sån ångest om jag kollade på mina fotoshopade bilder sen kolla mig i spegeln…

    Ser ut som en figur från The Sims, dvs fake. Vem försöker man lura när man lägger ut sådana bilder? Förstår verkligen inte..

    Hoppsan Kerstin ?
    Hon har klonat på lite mycket på ena skinkan men inte den andra. Dessutom haft kloning på mycket minus vid svank och midja. Lite miss i arbetet kanske ?

    Felicia Önsketänkande Book.

      Jag tycker det är oerhört synd att hon känner hon måste redigera sin kropp. Felicia, din kropp är otroligt fin som den är! Varför är dumed till att skapa en hemsk kroppshets, när du till och med själv mår dåligt över din kropp?

    Retucheringen är så pinsamt uppenbar att hon måste vilja att det skrivs om det. Någon verkar gräva i Kissies gamla arkiv i ”how to be famous” ? Originellt.

    Herregud!
    Ska man nödvändigtvis photpshoppa så ska det väl bli snyggt. ?

    Den bakre sknkan är ju alldeles oproportionelig. Humor!

    Birros ex får bannor av Birro ang hur hon är med barnen. @finnjonna på IG.

      Birro. Det är en människa som borde ta sig i kragen…

    Herregud!

    Ngn frågade Felicia ang retuschering av ansiktet och hon ba ”Tänk på att jag ääääär makeup-artiiiist och kan förvandla mig hur jag vill”?

      Ja hon har troligtvis sminkat rumpan större.

    Hon är ju för rolig med sina filter och retuscheringar. Gissar att det nya snart på Brottsplatskliniken är rumpinplantat, det är säkert den fantastiska tandläkaren också duktig på 😉

      Brottsplatskliniken!!! 😀

    Snyggt hur vattnet liksom ”följer” hennes skinka nu då hon förstorat den… Känns tragiskt att hon inte ser hur onaturligt det ser ut och att hon inte bara kunde lägga ut en sommarbild från poolen utan att plocka fram photoshop först. Kan tänka mig att originalbilden är finare.

    HAHAHA! Förlåt men gud va roligt det ser ut i ryggen 🙂 Men härlig bild annars!

    Anna Book i ett nötskal:

    Kassör: 212 kr

    Anna Book: Lilla smuts ????DU kanske ska BETALA själv ??

    Kassör: ?

    Anna Book: KARMA karma KARMA

    Kassör:

    Anna Book: ?????

      Hahahahaha!

        Haha jaa? Eller var den kommentaren för att sätta dit mig? Kopierade hela den och skicka till en vän då twitterlänkar nästan aldrig funkar för mig så hade inte länken. Men tack!

          Menade inte att sätta dit dig. Jag tyckte han förtjänade cred bara pga jätterolig tweet

    Wt

    OT. Verkar som om Nellie funderar på att ta sitt pick och pack och lämna Sverige till förmån för hästbaserade jobb någonstans i Europa. Enligt senaste blogginlägget har det nämligen trillat in flera sådana jobberbjudanden. Ridsportförbundet får sig också en känga på ödmjukaste sätt.. Kan ingen bara stoppa henne från att skriva blogginlägg i affekt?! Föräldrarna tex. Om hon inte har mognad nog att se problematiken det skapar borde väl vuxna omkring henne kunna dra i handbromsen. Hon gräver en så djup grop åt sig själv så Europa kanske är hennes enda alternativ. ?

      Förstår inte riktigt problemet. Hon verkar inte gå ihop med övriga involverade i Sverige så hon kanske rent av skulle må bättre av ett miljöombyte och ny umgängeskrets?

        Sant. Europa kanske inte är en så dum idé ändå. Dock tycker jag att det är urbota dumt att göra sig osams med så många på vägen. Om nu inte hästjobbet utomlands funkar menar jag. Jag önskar att hon var omgiven av sansade vuxna istället för den här hetsiga cirkusen.

          Ännu bättre om barnet satte sig i skolbänken i tre år till. Efter det ta några är i Tyskland och testa lyckan och se vart det leder.
          Det om något skulle tyda på mognad.

          Men det lär ju aldrig hända för då skulle ju andra som påpekat detta få rätt

      Både pappan och mamman är duktiga på att producera sådana inlägg själva. Pappan la här om dagen ut det som N tog bort.
      https://www.instagram.com/p/BW41DXRAqGr/?taken-by=antonioberntsson
      Om hon nu är så fantastiskt duktig är det ju konstigt att hon inte åkte på SM och sopade banan med sina konkurrenter?

        Herregud. ? Jag vet inte vad jag ska säga. De gräver djupare och djupare . Att hennes föräldrar inte förstår det. ?

      Min enda erfarenhet av att vara baserad i Europa är att om du är beridare så har du inte med egna hästar, åker du ner och tränar med dina hästar så kostar det skjortan. 15’/månad kostade det per häst i stallet som vi stod (hos os-ryttare), ink allt så som träningar, strö mat osv.

      Vill Nellie bli stor så tror jag att hon i slutändan hade tjänat på att sälja sina hästar och vara stationerad hos ett vettigt (!) stall i Europa.

        Som beridare kan du ofta få ta med dig 1 egen häst sen om du vill ha fler så kostar det uppemot fullpris såklart, du tar ju en plats som går att hyra ut för som du säger ca 15 000:- men Nellie är 15-16 år? Tycker att det är väl ungt för att jobba som beridare och ha egna hästar med sig? Varför inte bara jobba och lära sig yrket?

          Instämmer egentligen med att hon är lite ung, men å andra sidan kommer hon nog aldrig att gå tillbaka till att plugga gymnasiet, så om hon ändå ska hålla på med hästar och vill komma långt, så tjänar hon nog på att komma ut redan nu. Tar ju ofta x-antal år innan man får fina hästar osv. Om man inte haffar en av gubbarna som äger dem vill säga, det är ju inte helt ovanligt ?

      Jag tycker Nellie borde fått vara med i EM-laget.
      Men.
      Det känns just nu lite som om Verkligheten börjar komma ikapp henne lite. Livet som stjärnbloggerska, med framgång och berömmelse, är ingen ständig garanti för att allt ska löpa lika lätt. Att leva på att vara hoppryttare är en svår ekvation, att klara av det som 16-åring är ännu knepigare. Hennes liv just nu kostar multum. Drar hon utomlands kommer hennes inkomster från sociala media, sponsorer etc att minska. Utländska sponsorer känner inte till henne, för dem är hon vem som helst, omän mycket duktig.

      Jag begriper inte varför hon inte åker på SM. Hon har dessutom lagt ut minst 10 000:- i startavgifter (enligt henne själv) och pengar är en issue, så ÅK – glöm EM, gå vidare, rid som bara sjutton och visa vem du verkligen är och vad du och din häst kan! Jag fattar inte hur hon resonerar här. Är hon måntro orolig att det inte ska gå så bra och folk därmed säger att hon ändå inte platsat i laget? Vad vet jag.

      Nellie är en jätteduktig talang och jag önskar henne framgång, men som hon reagerar och agerar nu binder hon ris åt sin egen rygg. Hon skulle behöva en bra supervisor som ser längre och högre och kan hjälpa henne. Just nu tycks allt vara kaos i hennes liv och det är synd på en så ambitiös och duktig tjej som verkligen satsat allt.

        Instämmer helt, att börja kasta sig i fejd med människor hit och dit är inget som kommer hjälpa henne i längden, tyvärr är ridsporten så och det tar lång tid att förändra

        Hon har haft många erfarna kunniga längs vägen, men de har gjort sig ovänn med dom alla tyvärr och skiljts som ovänner pg av att familjen är som de är. De vägrar följa de råd de fått trots att de är helt okunniga som hästföräldrar, därav alla konflikter. De går över lik.
        Säger tränaren något som de själva inte gillar då byter de ut den och hakar på och hyllar nästa till skyarna några månader.

    Äsch hon håller bara på att växa ut till storbokens före detta size.

    Det är lite som när barn växer – ibland är det fötter i bland är det längden etc. För lillboken råkade rumpan vara den del som växer just nu.

    Läpparna har väl redan växt ut och så även ögonfransarna och håret. Spännande att följa vad som utvecklas i nästa fas.

      Snart kommer tänderna

        Innan lillbooken stängde sin Insta så skrev hon att hon ska göra samma sak med sina tänder som sin mamma

    Tänk om hon nu ser ut sådär ?

    Hon skämtar med oss.

    Jag trodde det var en screenshot från datorspelet The Sims, haha…

    Vad hemskt det måste vara att ha så låg självkänsla att man digitalt måste möblera om sin kropp så till den milda grad att man inte ens ser ut som en människa längre, och retuschera sitt ansikte på *varenda* selfie man tar så man ser ut som en helt annan människa/en alien. Och att man blivit så fartblind att man inte ens ser hur genomskinligt och skruvat det är. Lider så sett med Lillbooken, trots att hon verkar vara en rätt otäck person.

      Hela familjen verkar läskig…

        Sant.

    Calle Schulman hänger ut kvinna på sin instastorie som tydligen ”trängde sig före” i kassan på mcd. Dock är bilden tagen bakifrån på kvinnan men ändå. Kan ingen stoppa denna mans framfart?!

      Mannen som blir konstant butthurt.

      Booohooo

      Det kan jag lite förstå. Hade god lust att hänga ut en kärringj*vel som snodde min p-plats på Skeppsbrokajen i våras. Jag var alltså i färd med att svänga in på den när hon smet förbi i sin äckliga bil. Jag blev RASANDE och stegade fram till hennes bil och knackade på rutan (hade inte direkt någon målbild vad som skulle hända om hon klev ut). Hon vägrade kliva ut utan käftade emot att hon minsann var först. Tog ett par bilder på hennes äckliga ansikte men sen insåg jag att min privata vänkrets nog inte var så intresserad av hennes fula tryne. Ja jag RASAR fortfarande. Sådana människor är som små varbölder på civilisationsens anus. 🙁

        Gå i terapi och få hjälp med dina problem. Det är inte normalt att: a) bli så RASANDE i en sån situation, b) bli så RASANDE när man skriver om det flera månader efteråt.

          Hehe det var skrivet med glimten i ögat 🙂

          JOHO det hade jag LÄTT kunnat bli! Älskar mitt heta temperament, det har hjälpt mig i många situationer. Vägrar att tiga och vara ”lugn och sansad” när folk beter sig omoraliskt. Det behövs fler orädda människor som bryter in när man ser problem i vardagen.

          Ja nu pratar jag kanske inte om parkeringstjuvar längre men i allmänhet. VÅGA AGERA

        Var också med om det once. Sa. ”Ja men lämna du bilen här. Det tycker jag är en bra idé” och log riktigt läskigt brett. Jag fick den platsen ?????

      Alla kan bara sluta följa familjen + ingifta + deras hang arounds. Insta, pod, osv. Köp inga piller eller kläder eller annat trams de ger ut. Det har jag gjort. Läs inte heller något de skriver i aftontidningarna! Era liv skulle bli så mycket bättre!

      Kan ingen lära denna bonnläpp att BLI en man?

    Påminner lite om hur den föredetta bloggaren och instagrammaren Therese shopping and fashion gjorde med sina ben.
    Hon hade verkligen INTE så sjukt långa och smala ben i verkligheten kan jag säga.

      Fast där har du fel. Har sett en reklamfilm hon spelade in med Cubus?eller ngt när hon bloggade på
      Modette. Eller vad det va och där hade hon långa smala ben.

        Var ÄÄÄÄÄR Shoppingandfashion? ?

        Jag har sett henne i verkligheten och hon har absolut långa och smala ben men hon har inte extrema overkliga giraffben som det ser ut som på mängder av hennes bilder.

    Vet ngn hur Felicia ser ut i verklighet? Hon har låta insta så kan inte se…

        Tack 🙂

          Hon ser rätt söt ut? Men fattar inte vem som är hennes pappa? Är detta Annas man eller hon olika pappor tiöl barnen?

            Felicias pappa heter Mehmet Yurdagul

        Hon är jättefin. Varför redigerar man sig själv när man är så söt?

    Vart hittar man ens sånna appar som
    Man retuscherar med. Vill också testa ?

      PicsArt är bra!

    Önskar att jag hade en sådan rumpa också, enbart för lyckan av att kunna gå på bio och sitta så jävla högt att jag vet att folk bakom inte ser någonting.

    Inte konstigt folk har så skev uppfattning av hur tjejer ska se ut och kroppsideal, när dessa profiler ska redigera sig själva till något som på inga punkter stämmer överens med verkligheten.

    Pinsamt. Skäms man inte? Tänk att inte kunna kännas igen på grund av all den redigering.

    Hahahahahahha

    Varför har man string på sig offentligt? Jag är nog lite gammalmodig, tycker stringent visar för mycket. Vad blir det nästa år? Tejpade bröstvårtor?
    Tazzels på fiffin? Genomskinlig baddräkt?
    Rysk pälsmössa och en naturligt fluffig buske? ?

    Ena rumphalvan är större än den andra rumphalvan.

    Det där är ju en magisk pool,jag hör grannen/hyresvärden eller vem hon nu var ropa över staketet och jag ser mannen som ligger och dansar samtidigt som mamman står på balkongen o sjunger efter att hon badat i alla tre poolerna, de yngre lämnar vi utanför så de har gått till en enkel restaurang precis jämte?? faan om jag inte läst bloggbevakning så hade jag inte haft en aning om det här, så tack Camilla för det?

    Men skäms dom inte? Jag skulle skämmas ögonen ur mig! Eller är dom så dumma på riktigt så de inte förstår?

    Skulle bli hysterisk om min dotter la ut såna bilder…destobättre har hon god självinsikt och förrstår sitt värde

      När Felicias Instagram var öppen kunde man se Booken kommentera på många av bilderna typ i stil med ”sexig brud” o hur snygg dotter hon har…. ?

        Givetvis får en mamma tycka att hon har en snygg/fin dotter! Men hade man inte sett att det var Anna som skrev så hade man kunnat tro det var nån random snubbe som kommenterat hennes kropp…

      Man tappar inte i värde för att man är halvnaken. Och lätt ofräscht att prata om värde överhuvudtaget. En kvinna är inte en vara.

        När jag precis tänkte posta det själv så såg jag att du hann före. Tack för att du är klok Ankan!

          (Håller tummarna för att personen egentligen menade photshoppandet och att vi tolkade det fel, fast det där med värde känns ff sådär)

    Hon kanske har tre skinkor?!

    OT: LD skriver att hon inte vill bidra till ” konsumtion som riktar sig till kvinnor”, är det därför jag inte hittar bilden hon lade upp förra veckan hållandes senaste leverans från Glossybox som hon prenumererar på?
    Det är även viktigt att vara oberoende, därför tigger hon…
    Motsägelsefull much? :/

      Var det adlinks? Rabattkoder? Om inte, hur bidrar det till konsumtion? I sådana fall kan völ ingen ha kläder på sig utan att bidra till konsumtionshets?

        För mig är det dubbelmoral. Lite som att säga att man är emot plågsamma djurförsök och samtidigt köpa skönhetsprodukter som är djurtestade eller tycka arbetsförhållanden i tex Bangladesh och Kina är hemska men ändå köpa kläder gjorda där.

        Att köpa produkter från tex Glossybox som vänder sig till kvinnor bidrar ju till att man stöttar företaget.

    Men hahaha så pinsamt ?. Snacka om att vara photoshopskadad om man kan läggaut detta. Hoppas att tjejen jobbar med sin självkänsla

    Jag får en känsla av att Felicia försöker göra sig ett namn och bli kändis men hon vet inte hur riktigt. Så hon fixar sina bider för att passa in i socialamediers kroppsfixering och på så sätt fiska uppmärksamhet.

    Hennes mamma går i samma fotspår som sin egna mamma och försöker lyfta dottern till rampljuset. Som när de bägge taggade the weeknd når han kom till stan. Bilden på Felicia då var inte nådigt retuschad. Var det en drömsk förhoppning om att han skulle ”upptäcka” hennes skönhet då?

      Tänkt samma sak. Tyvärr så he hon inte ett så fördelaktigt utseende.

    ”Längtar redan tillbaka” (av alla bilder så väljer hon en där nästan hela röven syns.)

    Hahaha men herregud, om hon inte trivs med hur hon ser ut i verkligheten och måste retuschera sig till någon annan… varför inte göra något åt det? Ät bra mat, rör dig mer så matchar snart utseendet den bild du har av dig själv i huvudet, och så slipper du retuscha dig till oigenkännlighet.

    Var det inte Felicia som aldrig photoshoppade sig själv utan kunde ”sminka” så pass bra att hon såg helt annorlunda ut på bild.
    Hur man nu kan sminka rumpa och basssängen är för mig en gåta.
    Bto så blir så blir jag alldeles mörkrädd av att läsa om uppbrottet mellan henne och hennes ex. http://www.hant.se/felicia-book-dumpad-av-hristos-jag-var-hans-livs-karlek-men-det-kastar-han-bort/
    Anna Book lyckas få alltid blanda sig in i allt och allting.
    Allt här i livet handlar om Anna och hennes familj.
    Efter besöket där Samir och co hade besökt de i Spanien skrev hon om hur FANTASTISKT allt hade varit och att hon älskar alla och att de nu är en del av familjen.
    Vem fan vill vara en del av denna creepy familj……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.