Snarare

En superreklamhälsning från Ibiza.

img_1673.jpg

Ps. Blev en spontanutgång med en vän från förr och jag sov hos henne. Är således utan dator. Så talk among yourselves är ni snälla. 🙂

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det brukar vi vara bra på… (att snacka med varandra i kommentarsfältet menar jag) ?

      Hur mår du? 🙂 Hur har resan gått? Berätta! Är så nyfiken!

      Kram ❤️

        Vi mår bra! Har försökt uppdatera bloggen men jag är sämst på att ta kort. Glömmer av att fota när jag är där i situationen. ? Vi har haft det underbart!! Grät av glädje flera gånger, haha. Kan inte fatta att jag varit på semester!! Barnen är jätte nöjda och trivdes som fisken i vattnet (ba dum tss). Alla i familjen vill tillbaka nästa år. ? Stugan var jättefin! Stor och rymlig med stoooor tomt och kostade inte så mycket.
        Är oerhört glad och ödmjuk inför all kärlek vi fått till oss från okänt håll. Att så många okända människor såg till att jag och mina barn kunde åka på vår första semester. Kommer aldrig att glömma denna resa! ?

          Jag har undrat så länge nu. Är det kattfan som i att du är ett fan av katter, eller är det kattfan som i kattjävel?

            Det är som i ”katt jävel”.. ? skulle komma på ett användar namn till ett spel, gick från köket till vardagsrummet och fram springer den ena av våra katter så jag snubblade på henne. Så föddes mitt namn.. ?

          Så underbart att höra. Jag är så glad för er skull. Ta hand om dig och de dina.
          Kramar ?

          *Gråter en skvätt glädjestårar*, så underbart att höra! Hoppas ni kan komma iväg på tusen resor mer och jag är säker på att det är ett minne som barnen sent lär glömma.

          Mina föräldrar hade det ganska tufft när jag var yngre, glömmer ALDRIG vår första resa ihop. Det var till en sommarstuga massor mil från vår egna bostad. Så himla mysig plats och det kändes som att jag var i en dröm! Är glad att vi kunde hjälpa dig och barnen. ?

            Denna resa lär vi minnas länge! Är så lycklig! ?

    Kan du inte skriva mer om Lailas.me blogg? Upptäckte den i våras och vad jag förstår så är den ganska stor. Vore kul om du ville skriva mer om henne för vet inte så mycket om henne.

      Omg, jag läste hennes blogg för över fem år sedan. Var så avundsjuk på hur snygg hon var. Sen blev hon gravid och försvann! Nu vet jag vad jag ska göra en regnig dag!

        Jaha, har hon haft en blogg innan? Varför försvann hon? Ja hon är tvåbarnsmamma och sjukt snygg :O

    Hannalicious senaste inlägg från Ibiza-resan. Stör mig på henne och andra bloggare som får/köper kläder och sedan bär dem utan att ta bort vikningsstrecken. Om man är bloggare som ska marknadsföra vissa klädmärken och har ett fashion-intresse; visa lite omsorg för plaggen: stryk, ånga eller tvätta så att strecken försvinner.

      Jag tror att Stefan Löfven kommer att avhandla de oerhört problematiska vikningsstrecken under pressträffen på Rosenbad idag. Detta problem måste få en lösning! Upp till kamp!

        Kan ingen tipsa Löven om att det heter situation och inte sitaschon? 😉

          Kan ingen tipsa A om att det är Löfven och inte Löven

            Kan ingen tipsa Anonym om att det är Löfvén och inte Löfven

            Kan ingen tipsa Anonym och Jenny om att chilla lite 😉

            N, hörrni, nu tycker jag vi tar varandra i händerna och sjunger ”We Shall Overcome”!

            Kjell Stefan heter Löfven kan jag tipsa mig själv och Jenny om och så kan jag tipsa Anonym om att du hade rätt. Case closed. Ha en fin dag hälsar jag samtidigt som jag (o)blygt nynnar på ”We shall overcome” och tänker på Freivalds, kanske ska tipsa henne om tråden 😉

            Kan tipsa mig själv om att det var Friggebo som tog i för kung och fosterland… kan också tipsa mig själv om att göra bättre research nästa gång!

    Vart är tröttpå att vara preggo? Har bebisen kommit nu?

      Jag undrar också, hoppas vi får höra från Preggo med en liten Lill-preggo snart!

      Bebisen har kommit, hon hade svarat under ett annat inlägg för ngn dag sedan=)

        Åhh det har jag missat helt! 😀 Tack för du svarade <3

    Fast bara on topic nu guys! Inget som inte har med Bobby, Bobbys hårpiller, Bobbys rakade bringa, Ibiza eller smygreklam att göra! Keep it clean!

      På ämnet då så ÄLSKADE jag hans schampo och balsam. Köpte alltid ett lager av det på Ullared.

      Trodde det hade försvunnit men googlade och hittade nåt ställe där det finns kvar, måste nog beställa?

        Tänk, jag som hatade hans hårprodukter. Fick såriga utslag i hårbotten, håret vart torrt som fnöske och påminde om en gång när jag tvättade det med diskmedel (man ska prova allt 😉 ).
        Men kul att någon hade nytta av hans produkter iallafall 😀

          Oj, Haha! Nej mitt hår var jättebra med hans produkter minns Jag, alltid lent och luktade gott?

    Vila läppar ?

    Någon mer här som följer fruvidecarlsson(ca 30k följare) och sandrajosefinlinder(ca 12k följare)?

      Följde SandraJosefin eller vad hon heter förut 🙂 mycket drama fram och tillbaka om att hon skulle lämna sin man!

        Ja väldigt mycket drama… Sandra verkar vara väldigt ur balans emellanåt. Hon och det andra kontot (Patricia tror jag hon heter) är inte vänner längre och Sandra pikar en hel del. Bland annat att Patricia ska ha tyckt att Sandra skulle göra abort med hennes fjärde barn och igår la hon ut nåt om att hennes dotters namn var så ovanligt förut men att flera heter det nu(Patricias bebis har samma namn i mellannamn). Drama drama drama haha

          Fast det är väl ändå VÄLDIGT märkligt att man ber sin bästa vän göra abort för att det är tacky med 4 barn för att sedan själv skaffa ett fjärde barn några månader senare och NAMNGE dottern till fd. bästisens dotters namn!

            Ja väldigt märkligt beteende. Samtidigt kan jag tänka mig att man ifrågasätter sin väns val att skaffa ett barn till när ens förhållande (enligt ens egna instagram) är dåligt!

          Absolut! Men det är ju en sak men vad jag hört betedde hon sig jävligt illa. Dessutom, såg du hennes live när vattnet gick med Signe. Jisses! Det om något var ”trashigt”, han förminskar ju verkligen henne! Men hon tänkte väl inte på att det skulle ligga kvar och skämdes som en hund på förlossningen och försvarade honom i nästa live… Många fick nog en helt annn uppfattning efter det! Så att deras äktenskap är perfekt tror jag det minsta på, bara en falsk fasad utåt.

            Vad hände på liven? Mvh nyfiken

            Oj den liven har jag inte sett. Vad gjorde han??

            Hallå J vart tog du vägen? Så jäklarns nyfiken!!
            Såg live från förlossningen och har undrat vad det var som hon försökte ursäkta honom för.

            För det första VEM filmar när vattnet går i vecka 33 (prematur), hybris delux men i alla fall han kom in när hon filmar sig och sitt baggen, han börjar skrika ”är du helt jävla dum i huvudet stäng av det där”, ”sluta filma vad fan håller du på med” ja jag minns inte exakta ordval men reagerade likt många andra, fräsch snubbe! USCH! Hon menade på att han ”blivit chockad och stressad” okeeeeej! Finns säker någon annan som kan berätta mer, han trycker ju ner henne och styr henne som sin lilla nickedocka.

            Just det hon sjönk typ ihop och började nästa grina och sa något i stil ”men det här är ju miiiiin grej” och ”du vet att jag filmar” och så bråkade dom tills det stängdes av haha, så pinsamt!

            Men jäklar så sorgligt… tack för uppdateringen J

      Följer fruvide, vad tänkte du på?

        Läs

          Oj råkade skicka för snabbt. Läs ovanför! Kan även tillägga att Sandra var tärna på fruvides bröllop men sen klipptes banden helt och det ska handla om att Patricia har försökt övertala Sandra om att göra abort för att det är trashy att ha 4 barn så ung haha

      Hur har dom råd med det huset? Hon är väl ”bara” frisör (precis som jag) och jag vet inte vad hennes man jobbar med men jag fattar inte.. eller är det bara i min stad hus i den klassen kostar röv.

        Ingen aning.. hennes man jobbar väl typ som grävare?

        Undrar också det! Och ALLTID bytt. Nya möbler jämt, nya kläder osv osv. De kan väl knappast tjäna mer än 30-35? Tillsammans alltså. Och fur a barn, megastort hus osv..

          Fyra barn *

          Haha nej jävlar vad fel det blir. 30-35 per person I lön, alltså ca 65 000 före skatt *suck på mig själv *

          Lätt att ha råd när man tar allt på avbetalningar ?

            Men gör folk så på riktigt? Kul att ha typ räkningar på 20 000:- utöver hyra och annat nödvändigt varje månad. ..

            Spons och maxat kreditkonto, fruvide har ju inte ens haft en SGI när hon gått hemma det har hon ju själv skrivit om förut plus typ 350 000kr i skulder när hon träffade sin man som hon dolde, kolla hennes gamla blogg! Hon har inget utan honom och hans familj är min uppfattning. Han tog väl inte ens en enda pappadag med barnen om jag inte minns fel med deras tidigare.

            Jösses! Tack för infon, då har jag lite läsning framöver 😉

            Ja, det är ju nåt som inte stämmer iallafall! Jävlar vilken ångest med så mycket lån

    Borde han inte klippa naglarna btw…

    Mvh Allergisk mot vit Nagelkant??

    Amongst*

    http://nouw.com/emmiep/2017/05 om ni vill följa en tjej som bloggar om träning.

      Fanns ju ingenting att följa… :/

      Tips.
      Tipsa bara om bloggar som har inlägg

        Där finns inlägg men inte just den dagen som ”Tipsar” av någon anledning valt att länka till

      Hej Emmie! Bläddrade igenom 2-3 sidor i din blogg. Stod ingenting om träning? Men lite annat smått och gott. Man undrar nästan om du är Kurt-Maria? Ni skriver likadant iaf.

      Så dålig svenska så går knappt att läsa bloggen…

    Hej på er alla fina!! Behöver er hjälp. Jag är så otroligt sugen på att åka utomlands 1 vecka men har ingen som kan eller vill följa med. Jag står alltså helt själv och funderar om jag ska eller inte ska resa iväg, på egen hand, till solen.

    Det känns så sjukt jobbigt bara när jag tänker på att jag ska äta själv, sola själv, alltså i såna situationer där man kan bli ”utstirrad” och tyckt synd om. Har alltid varit en sån som alltid brytt sig om vad andra tycker och tänker tyvärr.

    Vad tycker ni? Har ni erfarenhet av att resa själva? Har ni resmål i Europa ni kan rekommendera och kanske även hotell? Gärna inga parhotell och inga hotell med mestadels unga vuxna som reser i grupp (festresor) för så kommer jag känna mig ensam. Berätta, vill höra allt! 🙂

    Tack på förhand❣

    Jag är förresten 23 år och har aldrig rest utomlands helt själv bör tilläggas ?

      Med mycket böcker med bara så är det underbart! Var 2 veckor i Mallis själv

        Vad gjorde du då förutom att läsa böcker? Satt
        t och tittade runt lite i Mallis, eller rättare sagt Marbella faktiskt. Har aldrig varit där förut 🙂

        Hur löste du matsituationen? Tänker främst på det här med att sitta själv och så 🙂

          Tycker det låter supermysigt att sitta själv och äta, ihop med en god bok eller magasin. Försök släppa vad folk runt omkring kan tycka, om de tycker något så är det säkert avundsjuka för hur lugnt och skönt du har det..;)

            Men åh, tack för pepp! ? Ja, jag försöker verkligen släppa på det men det är lättare i teorin än i praktiken. Min familj och släkt peppar mig till att åka iväg också men ja, I don’t know whats wrong with me gällande detta haha

            Spanien och Portugal är perfekta länder att resa ensam till. Glatt folk och ingen kollar snett, dessutom väldigt lätt att hitta folk att umgås med på kvällarna!
            Min släkting flyttade ensam till Barcelona för några år sedan och fick sina första 2 vänner efter 1 dag!

            Tack A-nonym!! 🙂

      Jag tänkte resa iväg själv i höst! Såå skönt att bara göra det jag vill, utan nån som tjatar på en. Läsa böcker, sola, äta vad jag vill och bara ta det lugnt.

        Var då nånstans? 🙂 är det första gången du reser själv då?

      Astron prinsess hotel i Karpathos Grekland. Vuxet, lugnt och fint!! Åk bara åk

        Ska kika närmare på det, tack! Är det inga barn alls då eller? Känns så stelt att vara på hotell med bara par som är sjukt kära och så kommer jag liksom haha:)

          Jo men hotellet är inget typiskt barnhotell, det är så synd man inte kan lägga in bilder här.
          Men hotellet är jättefint och mysigt. Litet poolområde, jag reste i slutet av augusti och en dag låg jag ensam vid poolen halva dagen.

          200m till stranden och 200m till centrum, väldig mysig och modern terass i entrén med loungesoffor där man kunde päsa. Fina balkonger mm

          Det var första gången jag var på ön och tyckte det var fin standard på hotellet för att vara i Grekland

          Det var liksom fina och fräscht

            Ska in och titta nu. Tack! ?

      Spana in Sandy Stadelman på youtube, hennes ”respodden har peppat mig närmare att våga åka själv! För övrigt åkte min bästis själv förra sommaren, till Grekiska övärlden. Hon flög till Aten och var där en dag, åkte sen till en ö och bokade hotell där på plats. Att resa själv ger en mer frihet att vara spontan tycker jag! Våga! Kram

        Tack L2!! Ska absolut spana på Sandy haha. 🙂 just att sitta och äta själv känns så jobbigt, speciellt på kvällarna. Vill/vågar liksom inte sätta mig och äta någonstans med massor av människor som är där tillsammans… detta med att inte låta hjärnapökena ta över, lättare sagt än gjort haha ?

          Hennes resepodd finns att lyssna på på radioplay.se

            Tack! 🙂

          Om det är just middags-situationer du nojjar för, kan du inte boka på ett lägenhetshotell? Då kan du ju hämta / laga mat och äta på egen balkong tex. Så kan du ju gå ut och köpa en efterrätt eller ta en drink om du känner för att gå ut. Kanske du träffar nån trevlig att käka med också?

          När jag har rest runt själv/med nån kompis så har vi ofta börjat hänga med andra människor och jag är ibte supersocial eller utåtriktad. Men det finns det andra som är, så då kan man få kontakt iaf 😉

          Tycker det låter asgött att resa själv, hade gärna läst massa böcker på en strand och druckit goda drinkar 1 vecka och vilat upp mig inför vintermörkret. Åk!!

            Tanken slog mig också men jag vill gärna ha närhet till pool och strand och tänkte till och med på all inclusive för att göra det lättare för mig. Det finns ju hotell som har typ som hyddor med egen utgång till strand men det lär ju vara så dyrt haha.

            Tack Ellie för tipset ?

      Jag ska resa till Italien om drygt två veckor, på egen hand. Jag har inte rest själv sen jag träffade min partner och har vant mig vid att hen har koll på vart vi ska gå och liknande. Var JÄTTENERVÖS när jag bokade resan och ångrade mig nästan. Men nu, nu känns det helt annorlunda. Det ska bli så himla skönt att åka iväg helt ensam, göra vad jag vill, när jag vill. Tycker helt klart att du ska ge dig iväg!

        Tack kakan! Vart i Italien ska du till? 🙂

          Jag ska spendera ett par dygn i Rom, sen tar jag tåget norrut till Verona =) Opera, prosecco och pasta står på schemat

            Vad härligt! ?

      Jag var en vecka i Grekland själv förra året. Den absolut bästa resan jag gjort! Det bästa med att resa själv är att du inte behöver kompromissa med ett endaste jävla skit. Allt är på dina villkor.
      Jag läste böcker, tog långa morgonpromenader, tränade lite, badade i poolen, käkade underbar grekisk mat. Det fanns möjlighet att åka på utflykter till olika sevärdheter men jag låg platt som en pannkaka vid poolen hela veckan. Varje kväll innan middagen tog jag lite extra hand om mig själv, duschade länge, skrubbade, filade fötterna och smorde in mig ordentligt. Älskade att kunna göra allt i min takt, äta långsamt och duscha länge utan att någon satt och trummade med fingrarna i bordet eller bankade på badrumsdörren.
      Jag hade inga problem med att vara eller äta ensam. Sträck på dig och liksom bara omfamna att du är ensam. Var en jävla queen bara, queens kan äta själva! 😉 Och njut av att äta länge, sippa på ett glas vin i en halvtimme innan du ens beställer mat.
      Okej, nu bokar jag nog en resa själv tror jag. 🙂

        Och en sak till som jag kom att tänka på nu: du ser ju här att det ändå är ganska många som rest eller ska resa själva. Det är liksom inget konstigt. Ingen kommer titta på dig! Du kanske inte ens är det enda människan som rest själv till stället du nu väljer. 🙂

          Ja, det har du rätt i! Sitter faktiskt och kollar runt på resor medan jag klickar in här för att läsa svaren. Känns så skönt att man inte är ensam om detta iallafall 🙂 tack igen!

        Tack vilket jäkla pepp! Låter superhärligt! Att äta själv om dagarna tror jag inte är så jobbigt, tänkte att man kan käka nått lätt och enkelt typ vid poolen/stranden men just om kvällarna när alla går ut med sitt gäng/respektive. Önskar jag var lika cool som dig och bara sätta mig någonstans men jag vet inte haha..

        Vart i Grekland var du någonstans? Var hotellet bra? Blev du nerjagad av säljare eller misstog de dig för grek?

        Teşekkür Aylin! ?

          Reser man själv är man ofta mer öppen för nya kontakter, så jag upplever att man ganska snabbt hittar ett eget litet gäng att göra saker med. Reser man med vänner hemifrån så fokuserar man så mycket på varandra att man inte alltid kommer så nära andra man träffar på vägen.

          (Åhh vad ”du postar för snabbt”-funktionen går mig på nerverna!)

          Jag var på en liten ort på norra sidan av Kreta som heter Gerani. Den är än så länge inte speciellt turistig så det var jättelugnt och skönt. Inte en nattklubb med inkastare så långt ögat nådde. Jag är så ginger att Ed Sheeran skulle vara solkysst i jämförelse så jag skulle aldrig passera som grek. 😛 Hotellet var ett supermysigt litet familjeägt lägenhetshotell. Nackdelen var dock att det låg en bit från stranden men jag låg mest vid poolen ändå. Såhär med facit i hand var jag glad att jag valde en liten och lugn ort när jag nu reste själv för första gången. Hade nog hållt mig mer på hotellet på kvällarna om det hade varit stökigt och mycket klubbar och så.

            Hahaha, Good to know ? tack, ska söka runt lite om orten. Hur var shoppingutbudet? Är det lite som gamla stan där det finns mindre butiker med kläder som inte finns i Sverige eller fanns de större kedjorna i närheten? Tack igen! Är jättepepp!

            I själva Gerani finns INGENTING mer än de där klassiska butikerna med uppblåsbara badleksaker, strandhanddukar och dagsgamla Aftonbladet men en kort busstur bort ligger Chania med ett gigantiskt utbud av klubbar, restauranger och shopping.

          Jag har rest massor själv och älskar det! Minns även att jag sett kvinnor resa ensamma när jag reste med vänner, och jag tyckte alltid att de såg så härliga och avslappnade ut. Skulle aldrig få för mig att se ner på någon för att de är ensamma, eller tycka synd om dem för den delen!
          På vissa resor har jag inte känt för att äta middagar ensam av olika anledningar, så då har jag istället njutit av goda luncher och fika ute under dagen, och sedan köpt mig med något att äta själv på rummet. Har inget emot att vara aktiv på dagarna och sedan läsa eller titta på film på rummet om kvällarna. Men om du vill ut, bara gå ut!
          Och glöm inte att de där människorna som eventuellt ser dig sitta ensam aldrig kommer träffa dig igen!!!

          Lycka till!

            Glömde skriva: om du äter eller fikar ute på dagarna kan du även ha på dig solbrillor, vilket helt ärligt gör ALLT lättare! Ingen kan se din stirriga blick hehe.

      Jag åkte till Kenya själv. Skulle dit och jobba visserligen, men ändå. Första gången jag flög. Det gick bra och alla var snälla 🙂

      Jag har tågluffat flera gånger när jag var yngre och då träffade man alltid folk som reste själva. Coolt att resa ensam, tycker jag

        Åh, vad kul det lät med Kenya! Vad jobbade du med där? Jag vet inte om jag vågar åka till Afrika som ensam tjej. I Marocko/Egypten/Tunisien osv. kan jag lätt misstas för Nordafrikan men det känns ändå riskfyllt. Har hört och läst att vissa män samt hotellpersonal har varit påstridiga och efterhängsna.

        Tack!! ?

          Jag är lärare, så jag jobbade på en skola 🙂 jag bodde hos en familj, typ. Eller, jag bodde hos en nunna och hennes 20 fosterbarn. Spenderade kvällarna med att hjälpa de minsta med läxorna och de äldsta med disken, så jag vet inte hur det är på hotell, haha.

          Jag var 23 eller 22, tror jag och åkte lite halvspontant, så jag var inte riktigt beredd på kulturkrocken. Jag upplevde inte männen värre än här. Verkligen inget tafsande eller så, men en del erbjudanden om att gifta mig 😛 sammanhållningen och kamratskapet mellan kvinnor är stort. Jag är vit som ett fucking lakan, blond och blåögd, så det var ingen hemlis att jag inte var en local. Alla kvinnor jag träffade hjälpte och tog hand om mig. Otroligt trevliga människor! Det var en otroligt lärorik resa!

            Det där lät ju så trevligt, och kul!! Kan man göra det och bo så trots att man inte är lärare? Lät så spännande!

            Blev sjukt intresserad nu haha!

            Tack ?

      Att resa själv är det bästa. Du slipper kompromissa och som många skriver här kan du ta allt i din egen takt. Jag reste ensam i Asien (många ”skumma” länder) i flera månader. Har även gjort mer sansade resor på egen hand i Europa.

      Det är helt underbart. Du ska aldrig tänka på vad andra tycker om att du gör det. Dom tycker väl ingenting gissar jag. När jag reser i sällskap tycker jag förvisso att ensamresenärer ger någon slags av lyckorus.

      Att äta middag för sig själv är bara coolt. Vill du ha sällskap så hittar du alltid det. Folk som t.ex. reser i par eller familjer blir ofta så trötta på att bara umgås med varandra så dom söker sig utåt och det kan bli jättetrevlig. Vill du aktivt själv söka sällskap så är det ju bara att ta en utflykt och det kvittar ju om det är charter eller på egen hand.

      ÅK säger jag bara. Du växer dessutom ett par centimeter och lär dig att lita på dig själv.

    OT men tror ni det är fysiskt möjligt för gravida Instagram tjejer att ta en bild utan att ha handen på magen? Växer handen fast vid magen när man blir gravid? Verkar lite läskigt…. framförallt GabJoss verkar lida av den åkomman. Bör man kanske rekommendera någon behandling?

      Wtf..

      Eller som vissa, nämna sin graviditet i varenda litet inlägg på instagram. Ja, vi vet att du är gravid, du behöver inte påpeka det igen och igen (är inte avis, har själv barn).

      Men vad är det för jäkla grej att störa sig på? Det blir en naturlig grej att man har händerna/handen på magen i tid och otid när man är gravid. Kan vara för att känna sparkar/rörelser eller whatever.
      Tror de flesta inte ens tänker på det.
      Ärligt, finns det inte värre saker att störa sig på? ?

        Man stör sig för att man följer ett vettigt konto och så blir innehavaren gravid och så följer nio månader av mer eller mindre avklädda bilder med handen på magen.

          Håller med dig! Men en kommentar bara: Gabriellas konto är inte vettigt alls.

          Då ska du få ett tips!

          Avfölj.

      Haha håller med.. är själv höggravid och har en bild med handen på magen resten helt normala och inga avklädda bilder heller.. så fort någon blir gravid så åker alla kläder av och är bara underkläder som gäller…. Fattar inte grejen?

      Det är för att visa ”jag är inte fet, jag är gravid”

        Precis min tanke

        haha, jag är i vecka 18 och jag känner mig mer fet än gravid. Skulle jag tagit ett kort till sociala medier så hade jag nog varit tvungen att ha en hand på magen, typ lite under naveln, för att man ska se att jag är gravid och inte bara en uppblåst säl. Hemma kan jag komma på mig själv att ha handen på magen för att det är mysigt att känna att det faktiskt är något som växer där under allt späck 😛

    Lite OT men eftersom vi pratade om konserter igår. Är min oroskänsla befogad eller överdriver jag?

    Det är tänkt att jag ska gå på Håkan Hellström här i Göteborg nu på lördag men jag är väldigt orolig. Samhället ser inte ut som det en gång gjorde och med alla pack som driver omkring här kan jag inte skaka av mig känslan över att något kommer hända. Jag funderar hela tiden på det som hände i Stockholm och under Ariana Grandes konsert i Manchester och det gör mig livrädd. Jag vet att jag inte borde sluta leva och det vill jag inte heller men en konsert med över 70 000 människor är så osäkert.

    Har ni några tips till mig? Förlåt för att jag byter ämne i den här tråden men har ingen att prata med om det.

      Finns väl inte så många tips att ge.
      Antingen lyssnar du på magkänslan och stannar hemma eller så åker du dit och ser efter hur det blir.

      Oavsett vad så riskerar man sitt liv varje dag, bara man lämnar sängen eller går ut på gatan. Det kan hända vad som helst – när som helst.

      Tänk inte på det, vi ska dit i morrgon vi.
      Men jag bor ju i stan så inget jag tänker på alls. Var på ett fullproppat Liseberg igår där Alice cooper uppträdde med.

      Gå och ha roligt bara

      Försök att tänka typ så här: Hur många konserter, evenemang är det på ett år och hur ofta är det något som inträffar? För att få ett annat perspektiv.
      Väger man för och emot så kanske det positiva vinner.
      Hoppas du kommer iväg och får en fantastisk upplevelse 🙂

      Jag personligen tycker inte att en ska låta ”dem” vinna. Stannar du hemma har du ju per automatik låtit de onda vinna. De som vill skrämma dig till att vara hemma och stanna inne när du egentligen vill göra någonting. Å andra sidan är det betydligt lättare sagt än gjort. Vi alla vet att vi en gång kommer dö, men hur många vill det?

      Det är dock fortfarande större risk att du dör på vägen hem från jobbet än att någon galning spränger er i luften eller hugger ner er. Nu låter jag ganska opepp som säger alla saker som kan hända, men rent statistiskt är det ingen stor risk att någonting händer. Säkerheten har blivit skärpt efter dessa attacker. Och det är troligtvis större risk vid en internationell storstjärna än Håkan Hellström. Tänk på alla gånger det har gått bra, jämfört med när det inte har gått bra.

      Jag åker till London på onsdag. En kompis fru försökte hindra oss från att åka. Jag vill till London och litar på min egen säkerhet.

      Du gör precis som du vill. Gå om du vill. Stanna hemma om du vill. Personligen tror jag att det går bra 🙂

      Jag åt lunch på en smal gata i gamla stan igår, fullt med turister och vi satt ute. Klart som fan jag hade dådet på Drottninggatan i bakhuvudet men allt man kan göra är att vara uppmärksam på omgivningen och fortsätta leva som vanligt. Jag är ofta på både Arlanda och Heathrow och jag är alltid extremt medveten om min omgivning där, särskilt innan jag kommit innanför säkerhetskontrollen. Men jag kommer aldrig sluta åka dit och rent krasst är risken större att jag hamnar i en olycka på motorvägen vägen till flygplatsen….

      Pack?

      Oklart vad du menar med ”pack” men varje dag är en risk i sig. Var risken med konserter så stor att det var sannolikt att det skulle ske någonting så skulle konserterna inte få hållas längre.

      Tror du att din rädsla kommer att påverka din upplevelse till den milda grad att du inte kommer njuta av konserten så tycker jag att du ska stanna hemma men det vore ju trist om du nu skulle skippa allt möjligt du tycker är roligt bara för att det hänt saker ett par gånger. De flesta av oss flyger ju fortfarande på semester trots 11 september eller flygolyckor. Ibland får man helt enkelt bara leva vidare och njuta av det man hittar på medan man är i livet. Sen ska man ju vara smart och ha uppsyn såklart. När jag bodde i London så hade jag alltid uppsyn på tåget och gick t.ex aldrig och satte mig bredvid en till synes övergiven resväska eller så. Håll lagom bra koll, se till att du vet var nödutgångar finns när du är på stora arenor eller i gallerior och ha bra och praktiska skor – inte bara ifall det smäller men ifall man måste utrymma av annan anledning. Kan ju ske olyckor också.

      Nej sitt inte hemma och missa något du VILL göra !! Det kan hända något varje gång man sätter sig i bilen och kör till jobbet, ska man undvika olycker/katastrofer kan man ju aldrig lämna hemmet. Ska själv åka till London om 2 veckor och tänker inte tänka på vad som skulle kunna hända utan njuta av något jag verkligen längtat till! 🙂

    Önskar en sådan utspårad diskussion som Iittalalapparna, vantarna och prata ett språk som inte är svenska på Willys.

      Prata ett språk som inte är svenska på Willys? ?

        Ja, npgon som flitigt kommenterar på denna blogg nämnde en familj som handlade på Willys och inte pratade svenska, fast de alla kunde svenska. Eller något liknande. De kan ha missat vantar också, eller så är det Willys som är wt. Jag kommer inte ihåg

    Jaha.. vad tycker ni om dagens presskonferens då?

      Jag är överlycklig att Ygeman fick gå. Avskyr den vandrande zombien men önskade att han inte blev gruppledare.

        Exakt samma här!

        Bara jag som tycker att det är märkligt att det inte är självklart att ministrar som gjort sådana här tydliga felsteg ska avgå?
        De verkar mer bry sig om sina jobb än folket de arbetar för. Demokrati, yeah right, tror inte vi vanliga folket har en aning om vad som pågår där egentligen. Tvivlar väldigt starkt på att statsministern inte visste under så långt tid, då hade de fått sparken och inte fallskärm.

          Det bör verkligen vara en självklarhet men allt mörkas i vår regering. Avskyr hela bunten.

          Klart Stefan visste. Han har vetat under lång tid, om inte hela tiden men nu isolerar de problemet till så få individer som möjligt. Han försätter de ministrar och personer som ska offras som i karantän och får det att låta som att de agerat helt ensamma för att förhindra att det ska drabba honom själv och evt. andra inblandade.

    Ursäkta om jag avbryter erat småsnack, (rätt trevligt iofs!) men har inte Bobby gjort en hårtransplantation eller har jag blandat ihop honom med någon annan? ?

      Finns det något Bobby inte transplanterat?

      Jo det måste han. Hans frisyr är ju dessutom gräslig

    Lider du ekonomiskt eller behöver du brådskande pengar för att betala dina räkningar? oroa dig inte mer för att du kan tjäna pengar utan stress. Du kan ändra ditt liv på bara 18 timmar. kontakta (obegränsade hackare) för en tom [ATM SMART CARD] idag och vara bland de lyckliga som dra nytta av dessa kort. Detta PROGRAMMED blank ATM SMART-kort kan hacka in i någon ATM-maskin, överallt i världen. Jag fick veta om denna BLANK ATM CARD när jag letade efter en långivare online för en månad sedan. Det har verkligen förändrat mitt liv för gott och nu kan jag ta av min familj. Minsta pengar jag får på en dag med detta kort är ungefär $ 5000. Varje dag har jag tillräckligt med pengar för att ta hand om min familj. Även om det är olagligt finns det ingen risk att fångas, eftersom den har programmerats så att den inte kan spåras, och det gör CCTV-värdet värdelöst när du drar pengar. För detaljer om hur man får ett kort idag , maila hackarna på detta email: unlimitedhackersnetwork@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.