Perez Hilton skriver om Joakim Lundell

Jocke & Jonna:

En av mina husgudar när jag bodde i LA (Ja, jag har bott i USA..gasp!!) var Perez Hilton och jag inspirerades en del av honom när jag gick över till att skriva om musik.
Han driver en av världens största plattformar för ”skvaller” och kändisar och häromdagen skrev han om Jocke och hans första singel som han tokhyllar.
Undrar om han skulle tokhylla min cover lika mycket? 🙂

Men återigen är det någons som reagerar över likheterna med Alan Walkers ”Alone”. Det spöket kommer nog Jocke inte kunna skaka av sig i första taget, eller vad tror ni?

Tack för tips!

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, alla hans låtar är ju plagierade. Sök på tex anis don demina eller Tarzan på youtube så kan du se när dom jämför låtarna.

    Det är ju tjejen i refrängen som gör hela låten iaf på my adiction

    Det går ju att berätta om något med anknytning till USA utan att nämna att man själv bott där. Tex ”Perez Hilton är en av mina husgudar och var en inspirationskälla när jag själv började skriva om musik”

      Det var ironiskt skrivet om det gick dig förbi. 😉

      Men herre gud, låt kvinnan skriva vad hon vill. Varför är det så fel att skriva ”när jag bodde i USA”? Jag hade skrivit samma sak om jag hade bott i ett annat land och ville berätta om en grej som hände/påverkade mig där. Ni gör det till en sån stor grej. Det är ingen skillnad mot att bo i USA än exempelvis Norge.

        Precis. Att bli irriterad på nåt sånt antyder bara att man har en ouppfylld önskan att själv kunna uppleva samma sak. Annars stör man sig inte ett dugg.

          Men nej Mickan. Det är inte någon universell sanningen.

      måste vara oerhört provecerande att ha bott i USA? ?

    Jocke är varken en DJ eller någon producent. Perez bör hylla de som faktiskt har gjort låten.

      Hur står han bakom låten då? Har han skrivit text?

        Han har nog ingenting alls med låten att göra, han har bara fått sitt namn och så får han åma i videon

        Han har ett känt namn i Sverige och därför använder man hans namn i titeln eftersom att det lockar till sig views (från bland annat hans sociala medier som har massa följare). Fult trick men vad ska man göra liksom…

      Precis som typ 80% av alla världsartister idag iofs.

    Jocke står och DJ:ar hemma i sin lägenhet på senaste snap. Hur orkar grannarna/kvarteret det?

    Och jag som avskydde att Måns Zelmerlöv vann Melodifestivalen och Eurovison med sin jävla plagierade låt av David Guetta m.fl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.