Haters gonna hate

Assholes Online:

Jag förstår att hon slagit mynt på alla hatiska människor där ute men jag kan för mitt liv inte förstå hur man orkar lägga energi på att skapa ett ”svar på tal” i någon typ av trestegskanon för att publicera på Instastories.
Jag skulle bara rycka på axlarna och tänka att ”jahapp…” Eller jag gör det rättare sagt är väl mer sanningen…Eller publicerar det som ett kärleksbrev här på bloggen. 🙂
Sånt här är ju mer som att hälla bensin på elden men det kanske är precis det hon vill? Eller är det jag som är enormt jävla obrydd?

Här har ni i alla fall Linneas första krönika som handlar om kvinnlig omskärelse – ett mycket viktigt och aktuellt ämne!

Jag träffade en flicka utan blygdläppar.

– Det var inte min mammas fel. Det är hela systemets, säger hon och tänder en till cigarett.

Hon berättar för mig att det enda hon visste innan var att detta är en tradition som skulle göra henne till en riktig kvinna. Hon hade varit förväntansfull. Så när dagen var kommen vart hon chockad. Alla de kvinnor som hon litat på höll fast henne i armar och ben. Tradition var att de slet av hennes kläder medan hon skrek. Hon vädjade till sin mamma att inte låta dem göra det. Tradition var att de inte hade någon bedövning.

In och läs!
Jag gillar hur hon skriver när hon uttrycker sig i mer än bara korta, små snappiga comebacks till snuskhumrar på nätet. Håller ni med?

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har inget med detta att göra men är övertygad om att Kenza hade sitt bröllop igår ?

      Agree. Känns så när hon inte uppdaterat bloggen eller Insta på två dagar.

        Ingen av hennes vänner har uppdaterat på flera dagar också. Det var nog i helgen!

      Kenza skrev 28e att hon hade sista jobbdagen innan bröllopet och nu skulle ta de närmsta dagarna att fixa det som är kvar – inte hennes exakta ord men spela roll. Alex la upp en bild på insta också med blåmärke i ansiktet och med en caption om att Kenza hade sagt att han inte skulle boxas/brottas(?) en vecka innan bröllopet. Är nästan säker på att det är 4-6 augusti som bröllopshelgen är

        Tror att de försöker luras bara och att bröllopet var i helgen. Här är hennes bröllopsplanerares blogg: http://johannakajsonsblogg.se/2017/july/weddingweekend-over-and-out.html 🙂

          Absolut, det var i helgen.

        Blåmärken kan sminkas över, även för killar. 😉

        Gabriella Elio (brukade sminka Kenza förr) hade bilder på sin Instastory från bröllopet igår ?

        Skit fjantigt att hålla på och luras, hur viktig tror hon att hon är?

          Kan ha med hennes pappa att göra annars.

        Det var igår. Kenza har lagt ut bild.

      Tänkte precis skriva det! Har hon inte sagt att hon skulle gifta sig i juli?

      Tror inte det var nu i helgen. Angelica B lade upp en bild (18 h sen dvs igår) på instastory där hon hänger med två personer på en bar i Sthlm varav en har en hoodie på sig. Inte så bröllopigt och tror inte Kenzas bröllop håller hus på Ling Long. Så nja 🙂

        Haha det var igår, punkt.

        Hon har uppdaterat sin insta nu dessutom.

      Det var igår. Känner de som fixade blommorna

      Ja, det var igår.

    Jag gillar henne också, hur hon skriver.
    Ska kolla in det.

    Otroligt viktig krönika! Dock håller jag inte med dig, jag gillar inte alls hur hon skriver. Tyckte inte att hon skrev på ett intressant sätt som får mig att vilja läsa vidare. MEN någonstans måste vi alla börja och jag tror att hon kommer komma in i det ju fler krönikor hon skriver.

    Oj, vad annorlunda hon såg ut på de där bilderna (mot vad jag tidigare trott). Jag har typ bara sett den här bilden tidigare:
    http://www.baaam.se/wp-content/uploads/2017/02/assholesonline-linnea-1280×667.jpg

    Och alltså … det var ju inte riktigt samma sak, om man säger så.

      Detta kanske kan chocka dig men hon är osminkad på dessa bilder och sminkad på den du länkade till.

      Det är inte alltid så lätt ?

        Då måste hon ha tokmycket smink på alla bilder som publiceras i tidningar, för hade det inte varit för håret hade jag knappt fattat att det var samma person.

        Aja, bara allmän observation.

          Oftas är ju folk snyggare sminkad, inga konstigheter!

          @Popcorn
          Tycker du fick onödigt mycket skit. Håller med dig och tycker inte ens att det ser ut att vara samma person, smink eller ej. Förstår inte varför folk känner sig nödgade att kliva in och vifta med pekpinnar för en sådan sak.

        Nä Maja det är inte alltid så lätt… När du tänker eller?

        Alla ser väl för fan att hon är osminkad här och aldrig på nån annan bild annars? Och då kan man ju konstatera utan föraktt eller sorg eller hån att ”ja hon såg väldigt annorlunda ut”. För det gör hon, jag hade inte känt igen henne om det inte var för håret. Det är krasst konstaterat men ingen jävla pik.

          Men Gud andas

      Men alltså, VEM FAN BRYR SIG?! Detta inlägg är SÅ viktigt och du fokuserar på hur hon ser ut. Get your priorities straight.

        Newsflash: Det här är Bloggbevakning, inte Agenda. Jag är inte här för djuplodande diskussioner. Det finns andra (bättre lämpade) arenor för den saken.

        Så chilla på grillen. Vill du skriva om FGM är det bara att köra på. Jag ska inte störa dig.

      Hon kanske gick en kurs hos Pocketbooken?

      Oj jaså det var hon. Trodde att hon hade facewrapat med en karl ? solly

      var det viktigt att påpeka hennes utseende ist för att skriva om det hon ville nå ut med? Undrar i välmening, trött på tjat jamensådärserhonjuinteutiverkligheten

        Genuin förvåning faktiskt. Har nu googlat handbollsbilder och då ser hon inte heller ut sådär.

        Och jaaaa, jag är så ytlig att jag faktiskt noterar hur folk ser ut. Betyder inte att det finns något direkt värde i att se ut på ett eller annat sätt, bara att det är något jag reagerar på. Jag är en ansiktsperson.

        Men det kanske finns en oskriven regel om att det i Bloggbevaknings högklassiga kommentarsfält enbart får diskuteras vissa, högkvalitativa ämnen? Sorry, missade visst det pmet …

        (men det kanske är okej om jag istället skriver OT om någon random pojkvän eller whatever?)

    Bara jag som får uppfattningen av att Egoinas kille är en oskön och kontrollerande besserwisser? ? Aldrig träffar människan så detta är enbart baserat på hur Egoina skriver om honom…

      Nej, det är han inte.

        Vad skönt! ?

      Njaa får inte alls dom vibbarna?

    men varför ens göra skillnad på och prata om ”kvinnlig” och ”manlig” omskärelse? varför inte bara prata om och motverka just ”OMSKÄRELSE” oavsett vem som utsätts, utan pronomen öht? som samlat begrepp.

      För att det är STOR skillnad på manlig och kvinnlig?
      Försvarar inte omskärelsen av små pojkar men för vissa män är det nödvändigt pga trång förhud. Kvinnlig omskärelse handlar om att begränsa hennes sexualitet och ett sätt att ”garantera” en flickas oskuld. Man gör skillnad för det ÄR skillnad.

        Min sambo är omskuren pga trång förhud. Han har inga problem med sex eller när han kissar. Kvinnor som är omskurna (könsstympade) har ofta svårt vid sex, de får återkommande urinvägsinfektioner och de har problem vid mens vilket kan leda till livmoderinfektion. Infektioner som i värsta fall kan bli livshotande, speciellt om kvinnorna bor i länder där tillgång till adekvat behandling är bristfällig.

        Att pojkar blir omskurna är också fruktansvärt, men komplikationerna (livslånga) som kan uppstå efter ingreppet är inte i närheten av jämförbara med komplikationer som kvinnor få utstå..

      du kan ju inte jämföra en styckning jämfört m ett snitt…

    Könsstympning, som även linnea använder i krönikan, är ett bättre ord. Omskärelse är för milt för ett så brutalt övergrepp, dessutom kan det lätt förväxlas med manlig omskärelse och det kan man inte ens jämföra.

    Snälla. Det finns ingenting som heter kvinnlig omskärelse, det heter kvinnlig könsstympning.

    Tycker att Andrea Hedenstedt borde få lite credd! Hon är verkligen en förebild. Och hon reklammärker ?

      Håller med, hon verkar vettig!

    Nu har Kenza uppdaterat insta med bröllopsbild från igår!

    Daniel Paris hade lagt upp en bild på Instastory när Kenza och Aleks tog bröllopstårta. Nu har han tagit bort den. Undra varför… ?

    Här i denna viktiga tråd fokuserar en del på Kenza? Wake up! Flickor får sina underliv stympade, i Sverige i världen. Det är SJUKT!

    För att skriva ett blogginlägg tar inte alls lika mycket energi som 3 instastories? Jag följer inte din logik överhuvudtaget.

    Har du semester Cam eller vad händer med uppdateringen?

    Ok så instastory som mothugg mot sexister är onödig möda medan du driver en blogg där du kampanjar för att folk ska sätta dit och anmäla bloggare som gör omärkt reklam? Alla för sin egen kamp, vilken jag tycker känns viktigare låter jag vara osagt.

      Nä, jag tänker mer att hennes energi kan läggas på viktigare saker än munhuggning med enskilda idioter. See the bigger picture liksom… Men hur du väljer att missförstå inlägg för att ha någonting negativt att säga låter jag vara osagt.

    Agree. Känns så när hon inte uppdaterat bloggen eller Insta på två dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.