Inget kärleksbrev?

Daniel Redgert:

Systrarna Widell/Schulmans lilla protegé Daniel ”Dannis” Redgert är skrivit en självbiografi vid den dignande åldern av 25 år, och promotar den nu skamlöst genom att skicka små handskrivna kärleksbrev fyllda till bredden av innerlighet och ljuvligheter smicker och fjäsk till diverse kändisar som han inspirerats av. (Läs ”personer med stora konton på sociala medier där han vill att hans bok ska spridas”)
Och som nattfjärilar till en öppen låga så faller de som furor och publicerar det glatt på sina sociala medier.

Jag undrar mest om det stämmer att Dannis fick 250 papp i förskott för boken och var fan MITT kärleksbrev är? Det måste ha kommit bort på posten. Så måste det vara.

Tack för tips!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan maila dig ett kärleksbrev istället, Cam Cam, för din Carola imitation eller när du spelar fint piano <3 🙂

   Åh, äntligen någon som uppskattar min Carola-imitation!! Det var sannerligen på tiden!

    Okej, bättre sent än aldrig då 🙂

  OT: intressant att Daniel Paris smörade in sig hos Paow och sen totalt dissade henne när han var inne i smeten så att säga (t.om. på Kenzas bröllop!!!)

   Han kanske inte gillade när hon blev allt konstigare och allt mer rasistisk?

    Hon har väl alltid varit likadan? Tror han var aningen kalkylerande och använde henne som spångbräda.

   Men det var ju för att Paow sålde historien om sin ”sexnatt” med Måns Zelmerlöw till en tidning och sedan skyllde på att det var DP som hade gjort det. Konsekvens = MZ pratar inte längre med honom. Detta berättade Paris själv i radion.

  Vem fan är han? På riktigt!

  Fan vilken pinsam värld de lever i.

  Har läst boken och när jag var klar, satt jag bara med ett – JAHA?
  Boken tillförde inte ett dugg till min själ eller intellekt.

   Men vad hade du väntat dig? Ärligt?

  Någon som ver varför Cissi Wallin alltid gör konstiga grimaser på bild (tungan ut, ögonen uppspärrade, munnen i ett onaturligt grin)? Är det en gimmick? Ironiska Södermalmsgrimaser man (förlåt, EN) måste vara hipster för att dekoda? Så många frågor, så få svar.

   Typ lika spännande som när Magdalena Graaf trycker upp nästippen i tid och otid i hopp om att se kul ut.
   Snark ?

   Vet ej, och undrar också varför hon så ofta informerar om när hon bajsar? Väldigt ofta får man den typen av info, men det är kanske bara jag som är ointresserad av det.

    Normkritisk aktivism på mellanmjölksnivå 😉

   Jag undrar mest varför hon använder sig av ™ så mycket som hon gör.

   För hon är en fjant som tror hon är rolig med sina bajsinlägg.

   Jag heller inte fattat bajsgrejen?! LD o hon r glada i att filma från toaholken, ofta för att informera/klaga på att dom inte får vara ifred. Om man tycker det är störigt att nån står o rycker i dörren, varför lägga till ännu ett störande moment att filma sig själv på ”tronen”

   vet inte om det är nån slags patriarkatprotest, men i så fall förstår jag den inge…

  Tänk vad mycket mer respekt jag hade haft för ”influencers” om de skrev om något som faktiskt betydde något. Inte lagt upp fåniga kärleksdikter om vilka fantastiska människor de själva är enligt Daniel Redgert. Tänk om de promotat goda/ärliga människor. Om inte allt bara var för pengar och mer uppmärksamhet.

  För den som vill läsa en bra självbiografi (utan smicker och kärleksbrev) så kan jag rekommendera ”Kärlek och stålull” av Lisbeth Pipping.

   Kärlek och stålull ska man bara läsa om man är beredd att hulka och gråta ett helt rum fullt. Den är så fruktansvärt sorglig och river hjärtat ur en och man blir aldrig den samme.

  Har aldrig hört talas om snubben men undrar faktiskt ändå inte vem han är.

  Han jobbar ju på perfect day så att Schulmans/Widells promotar hans bok gör de ju för att de säkert får en bit av kakan. TYcker annars att det är rätt kul hur alla som försöker promota honom kallar honom PR-geni etc etc när han ’bara har 25000 följar på instagram (och då har han ändå varit polare med Schulmans och försökt satsa på att bli känd i flera år).

  Han kom tydligen ut med att han var homosexuell i boken, Ricky Martin much…

   Good for him! Alla ska känna att dom kan vara den dom är!

   (Varning för fördom!!)
   Men helt ärligt blev jag inte så överraskad.

    Trodde det redan var allmänt känt…

  Har hört om honom många gånger, men har fortfarande inte fattat vem han är eller vad han gör? Känns som en person de som bor inom tullarna känner till och kanske till och med bryr sig om men få utanför ens vet existerar…

  Det finns ingenting som intresserar mig mindre än den här boken.

   Lill-boken?

  250 papp för en bok var inte särskilt mycket. Tänk er att han suttit och skrivit på den boken högst ett år. Det är som en normal årslön.

   Fast förskott brukar vara 50 % av beräknad försäljning (hans del). Dvs de räknar med att hans del av försäljning är 500k typ. Och då får han ca 30kr per bok. Nu orkar jag inte räkna men det blir rätt många böcker för en förstagångsförfattare.

   Det är väldigt mycket i förskott på en bok, det normala ligger på ca 20.000-50.000kr ungefär.

   Han har säkert sagt/skrivit 250 så kan han backa och säga att han naturligtvis menade 25 om han blir påkommen

  Kollade faktiskt hans insa. Han verkar ha något poddliknande program (rätta mig om jag har fel fast helt ärligt så bryr jag mig inte) och hans gäster är ”kändisar” som schulmans, bingo, Katrin z mm. Alltså väldigt få med någon slags riktig talang utan snarare ett plock från Stockholms ankdamm av kändizwannabes…

   Hans podd går mest ut på att fråga vad folk tjänar (”hur mycket faktureeeerar du för per månad?”) och fnissa drygt åt alla sina gästers svar på alla frågor. SÅ tråkig.

  Jag tror knappast han har fått 250.000kr för boken. Man brukar få halva royaltyn för första upplagan i förskott. Det betyder att upplagan måste vara väldigt stor i så fall och förlag brukar vara försiktiga med tryckning, går boken bra är det ju bara att trycka fler. Säljer boken dåligt står de med 50.000 osålda ex, det vill de ju inte. Det är ytterst få författare som blir rika på att skriva böcker (i stil med Läckberg) utan det är snarare ett sidoprojekt som funkar bra som marknadsföring.
  Dock ger ju alla med stora sociala kanaler ut böcker, det är personer med redan färdiga nätverk och följare som förlagen vill ha idag.

  Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att han eller Mandy (löjligt smeknamn) är den största rövslickaren i Stockholm?

   Amanda och han är väl totalt olika personer? Vad drar du in henne för?

  Rubriken på boken borde vara, Hur man blir känd: för att bara göra sitt dayjob!

  Jag blev positivt överraskad av boken. Jag är absolut inte målgruppen men kunde visst ta med mig en del från läsningen.

  På fullt allvar, finns där nån som på riktigt betalar pengar för att läsa om honom????
  Den lilla ankdammen börjar ju bli allt löjligare…
  Är det han själv som gett honom epitetet geni???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.