Puss

Angelica Lagergren:

En vänskaplig puss! Jag och Andy har kommit varandra ännu närmre de senaste veckorna. Det är fint när vänskap fördjupas även fast vi känt varandra i snart sju år. Mina vänner har verkligen varit guld värda i den här skilsmässan. <3 Jag kommer att vara de evigt tacksam för allt stöd och all kärlek. Usch, nu börjar jag gråta här. Mina vänner betyder så mycket för mig.//Angelica

Jag har nog faktiskt aldrig pussat någon av mina killkompisar på det här sättet – har ni?
Jag undrar om Angelica tycker att det är okej med pusseri, även om man är i ett förhållande. Alltså om det hade varit okej för henne eller Stefan att platoniskt pussa någon av sina kill eller tjejkompisar medan de var gifta. För om det inte är det så är det väl inte så platoniskt, eller?
Läsarna verkar i alla fall inte tro det, oavsett vad Angelica intygar.

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nepp

  Bellas blus!! De ÄRMARNA! ?

   Svinsnygg blus!

   Tur att smaken är som baken ?

    Siktar man på ”mode à la Michelin” så är den en fullträff ?

   Fick också en smärre chock av synen, särskilt då jag brukar gilla hennes stil annars. Känns lite ”Johnny Bravo ringde och ville träffa sin okända tvillingsyster” över det.

    Haha Jonny Bravo ??

   Själva blusen gillade jag, men inte ihop med den kjolen, de skorna och den väskan….

  hon la ju upp en bild nån dag innan på att hon sovit hos/med honom också haha, legat och skedat och allt vad hon skrev – utan något på överkroppen på bilden iaf. känns inte så oskyldigt men vad vet jag! har hur många killpolare som helst men ingen jag skulle sova halvnaken med och pussa på 🙂

   Jag har haft två manliga vänner som jag har sovit med, nära och i underkläder. Det var aldrig något och blev aldrig något. Efter flera år i relation vet jag inte om jag hade gjort det, men det beror snarare på att vi inte umgås lika ofta längre då de både flyttat långt bort. Hade vi däremot fortsatt umgås ofta hade jag gärna fortsatt kramats. Det var så mysigt! Och utan några sexuella känslor inblandade, överhuvudtaget. Perfekt kombo!

  Men hallå, han är ju gay! Hur kan det vara ”mer än vänskap” då?

   Jag har också fått intrycket av att han är gay så tror som Angelica skriver att det inte är mer än vänskapligt. Sen huruvida det är okej eller inte om man är i ett förhållande är väl irrelevant i det här fallet eftersom hon inte är i ett förhållande.

  Men även om man nu kompispussar sina vänner på det sättet så är det med någon slags tanke man lägger upp det på sin blogg…

  OT: Blondinbella skriver i första inlägget för idag om hur hon bara ska jobba internt på kontoret denna halva vecka… I nästa inlägg har hon hunnit gå iväg och föna håret och köpa ny väska för att det är viktigt för representationen. Om bara mina ”kontorsdagar” såg ut så! Undrar hur viktigt det är att hennes medarbetare ser henne med nyfönat hår på interna möten?

   Hon ska ju till fraaance på onsdag så säkert viktigt att vara tjusig i håret för hajens skull…

   Jag kan börja nytt jobb imorgon som i mångt och mycket blir ”vad man gör det till” – jag tror absolut jag ska göra det till ett fixa-håret-och-shopping-jobb?

  Han e ju gaaay! Chill peeps!

  Tror också han är gay men att Angelica vill att folk ska spekulera osv pga att få lite trafik 😉

  Lyssnade på tvillingpodden där hon och Jessica pratade om att Angelica gått ut med att hon skulle sluta dricka alkohol för att mer fokus skulle hamna på henne istället för Jessica (som då hade det dåligt med Ibbe och fick mycket uppmärksamhet). Men nu har hon börjat dricka igen.. känns så himla fel känner jag, oavsett om hon har problem med alkohol eller ej känns det konstigt att göra en grej av det för att sedan börja dricka igen när det passar sig.

  Nej men alltså snälla nån. Pussa en kompis av det andra könet på munnen? Aldrig hört/sett någon som sysslar med det. Ljuger så hon tror på det själv.. Och givetvis ska allt upp på bloggen så hon får bekräftelse och förhoppningsvis får Stefan illa till mods. Nej Angelica behöver tagga ner lite. Man behöver inte ha ett så extremt stort behov att lägga ut hela sitt liv på internet. Ena dagen lipar hon och andra dagen är livet underbart och hon hånglar med vänner. Aldrig fattat behovet av all bekräftelse ..

   Haha fast va? Jag är bi och jag pussar på kompisar av alla olika kön. Kan alla bara kliva ut ur heteronormen så skulle vi alla nog ha det lite trevligare.

    Att pussa någon på munnen får väl ändå anses som en intim handling (oavsett kön och läggning hos den man pussar) och har inte mycket med ”kliva ur heteronormen” att göra…

   Attentionwhore Lagergren…

  Nja, blir nog mest pussar på kinden med killkonpisarna om det blir pussar alls. Men no judgement om båda två nu är överens om att de istället vill pussas på munnen… tror bara att det antingen är risk för att bilden ska provocera eller att den ena eller båda inte är helt ärliga när det kommer till baktanken.

  Bilden är nog mest till för att provocera (sin exman?) men jag har absolut munpussats med kompisar (av olika kön) utan att det varit mer. Lite kärlek är väl inte fel!

  Lustigt, har också varit med om att vänskapen med killkompisar plötsligt fördjupas just när jag nyligen gjort slut. Med ”killkompisar” som sett sin chans.

  Haha alltså nu är ju Andy inte hetero så jag tror inte ni behöver oroa er för att det skulle vara något fuffens.

  Hehe oavsett sexuell läggning så har jag aldrig kysst mina kill- eller tjejkompisar på detta sätt med handen på knät/låret.. tycker mer det känns som ett sätt att ”ge tillbaks” eller visa sin exmake att hon minsann kan hångla upp vem hon vill. Vem lägger upp en sån bild om det bara är för att tacka för de fina vänner man har? Näääe den där bilden är nog menad för att skava lite tror jag..

  Inte vanliga kompisar, isåfall kk och då är man ju inte vanliga kompisar?

  Så pussar man ingen vän.

  ÖHT!

  Hade min man pussat en kvinnlig kompis så, ja då hade han inte sovit hemma den natten.

  Samma gäller nog mig om jag pussat en manlig vän så..

  Men Angelica lever ju i en drömvärld med Peter Pan-komplex, som Bella också gör. Vill inte bli vuxen 🙂 Vill vara vuxen fast ändå vara tonåring och vill bli behandlad som en vuxen fast man beter sig som ett barn. Jag gillade henne grymt tills de började tjäna pengar på bloggen och vände sig från att skriva det som de ville, till det som läsarna ville. Och mer uppmärksamhetssökande individ får man ju leta efter baha ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.