Vilka ord är satta på modd?

Ni har frågat mig vilka ord det är som gör att man hamnar i moderering och här kommer de.
Det kan även hända att ditt ip-nummer befinner sig i fängelse tillsammans med en och annan emailadress också men det märker du i så fall eftersom jag inte planerar att lämna ut någons nummer eller adress.

Jag ber på förhand om ursäkt för de grova ord som förekommer i den här listan men ni är så många som efterfrågat den och det är liksom svårt att censurera censureringslistan här.

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du borde skriva N-unge och n-ordet.
  Folk är inte dumma i huvudet och förstår ändå vad du menar.

   Bra tänkt! Jag har ändrat.

    Tack 🙂

     Hah.. jag fattar inte vad det står för x D

      Haha du skämtar?

      Naiv och naivunge? Neon och neonunge? Nöff och nöffunge? (Ironisk)

      Underlättar kanske att skriva fyra stjärnor? Dvs n**** och n****unge.

      Nåja, de flesta förstår nog innebörden.

      En neonunge hade dock varit fräck att ha. Hade vunnit i kurragömma varenda gång treåringen vill leka – svårt för treåringen att gömma sig om han lyser upp som en neonskylt! Haha! ?

       🙂

      De var de todigare enbart ”3 stjärnorna” som fick huvt gå i spinn x D

   Bara en fråga (utan att jag lägger någon som helst värdering i det!!). Hur kommer det sig att man inte ska skriva ut de två första orden i listan men det är helt ok att skriva ut h**a, fn**k o.s.v.

   Jag menar, att kalla kvinnor för h**a är ju också att använda ord för att sparka nedåt.

   Snälla, inga påhopp utan är bara nyfiken.

    Ja, vem vet. Mänskligheten tänker inte alltid.

    Jag skulle säga att det beror på att n-ordet länge använts nedsättande om samtliga människor som har ursprung i Afrika och har mörk hud. H*** är inte ett generellt ord för alla kvinnor.

    Är det någon som tänker annorlunda?

  Hur funkar det där med IP-nummer? Du ser det? Och alla andra bloggar man kommenterat hos? Men man kan inte blir spårad av dig eller?

   Jag ser det och alla kommentarer du skrivit men vet inte vidare vem du är.

  Och hoppsan hejsan .. där dök en slags redovisning upp hos Mona.

   Kändes ju som hon fått otroligt många saker för 66.000kr?
   Hur som helst, hoppas ngn går på det där mötet hon skriver om?

    HAHA – skojar du??!? Ett möte klockan halv-8 på morgonen där man i så fall dyker upp som någon som ifrågasätter om Mona snott åt sig pengarna från en påhittad Moa-insamling. Skulle inte tro det va?

     Haha- jag skulle ju aldrig gå på det själv
     men erkänn att det vore roligt om ngn gick sit och rapporterade?

      CamCam, kan inte du gå åt oss alla? ?

  Tack!

  Varför är j*de i modering?

  /kränkt j*de

   Antar att det inte alltid används i särskilt positiv bemärkelse?

   Det användes för att skriva rasistiska och kränkande kommentarer så jag tog det säkra före det osäkra.

    Men islam är inte med på listan… Där är det alltid okej att skriv rasistiskt och kränkande för det rör ju bara muslimer. / spyr lite dubbelmoralen

     Modereringen sätts antagligen på efter hand utifrån behov. Det finns ju jättemånga ord som är nedsättande eller skulle kunna användas i nedsättande syfte men som inte är med på listan i nuläget.

      Exakt så!

      Jo självklart men jag läser kommentarsfältet frekvent och har sett betydligt mer elakt som skrivits om islam och muslimer i jänförelse med judar… just sayin

  Hmm, jag känner mig superkorkad, men Andrea? Vem är det?

   En tjej som kommenterade väldigt rasistiskt.

  Av ren nyfikenhet hur funkar det med att få så många komentarer? Läser du alla eller har du ord som gör att vissa komentarer typ hamnar högre i prioritet tex p om man skriver camcam. Har aldrig haft nån blogg så vet inte om det finns nån sådan Slavs inställning, menar inte ord som äraatta på moderering. Ok jättekonstig förklaring ?Knappt så jag själv förstår hur jag menar.

   Hade varit intressant att veta!

  Kanske inte så smart att skriva ut dessa ord, nu vet ju alla att andra ord är OK…

   Men snälla någon…

  Jag har inte hängt här så länge och har inte fantasi nog att förstå varför namnet Andrea är med på listan. Någon som har lust att förklara?

   En person som använde det namnet skrev en massa rasistisk skit, så nu modereras allt med det namnet automatiskt. Inte mer komplicerat än så. 🙂

    Tack! ?

  Med risk för att ställa en dumm fråga, men varför får man inte skriva dessa två förnamn?!

   And** var en jobbig jävel här och Ant**** är Anna book’s son som blivit dömd

    Books*

     Jag vet hur det skrivs grammatiskt korrekt, men föredrar ’s 🙂

      Lol

      Jag vet hur man stavar till gurka men föredrar att skriva görka

      Nina, hahahah!

   Det längre förnamnet tillhör en minderåring som har blivit dömd för något riktigt illa. Dessutom har denna en känd förälder, vilket ju är anledningen till att så många tar upp namnet här. Hur som, denna dom kommer inte diskuteras här pga att den dömde är minderårig. (Domen ska också överklagas)

    Bra duckat, så du inte hamnar imodd. Men man fattade vem du menade.

  Kan inte ”skäggturk” sättas på moderering också, det verkar användas flitigt av en del människor här inne. Det är ju inte något särskilt trevligt ord.

   Samt ”skäggbarn”…

  Jag är en idiot. Skrev en kommentar med en fråga om ett av orden på listan, men den fastnade så klart i moderering… öhhh… Nåja, det jag undrade var varför namnet And**a är med på listan? Jag har inte varit här så länge, men har inte fantasi att tänka ut varför. Någon som har lust att förklara?

   En jobbig rasist som skriver väldigt otrevliga saker. Hon är bloggens hater.

    Tack! ?

  Hahaha! Mitt namn är på modd. Började fnissa lite för mig själv. Dock använder jag aldrig mitt namn när jag kommenterar på bloggar osv.

   Samma här :p

  Rimligt????

  Andra saker jag funderar över…

  1. Hur kommer det sig att alla kommentarer på sistone angående Mirja aka ”Englas Showroom” fått noll respons? Är hon inte nog stor längre? Vi är ändå många som reagerat över. Hennes allergi mot att ta ordet gratis i sin mun angående alla ifrågasättande kommentarer om ”samarbete”-inlägg. Som någon sa – Engla for politician!!
  2. Vilka är egentligen gänget som reser runt med Marie Serneholt? Känns som mostrar, typ. Men vilka ÄR de?
  3. Var är all uppdatering om Kenzas bröllop?
  4. Kom igen CamCam. Det var viktigt för dig att poängtera att du såååå hade mörkat av privata skäl. Vilka? Hur länge? Really, varför?!?!!
  5. Hur lever Odd nuförtiden? Vem tar hans parti i BB-härvan? Are we watching a train crashing down??
  6. Var är Shoppingandfashion-Therese? Varför tystade CamCam ner allting som var på gång att nystas upp? Vi är många som känt att den polska pojkvännen var creepy… Har det (han) med saken att göra?
  7. Jag har inga problem med CamCams tendens att personligt relatera till ämnena hon skriver om. Älskar att du bott i USA. Älskar att du har insyn i både den ena och den andra wannabeen och deras historia och ev framtid.
  8. Beundrar din tuffhet och ditt mod CamCam. Never give up or in.

   Heter Engla egentligen Mirja? #mindblown

   Nä du verkar ta elakheter med jämnmod, hoppas du inte blir ledsen. Du är rolig och smart och driver en av de största bloggarna numer liksom. 350 likes på en negativ kommentar om hur du nämnde mörkningen av bröllopet innebär bara att de är här och läser!
   ?

   Haha tänkte exakt samma sak, vilka är det Marie är på resa med? Sen undrar jag om hon är tillsammans med killen från De vet du fortfarande, aldrig sett dem på bild på hennes instagram.

   Hon verkar iaf ha ett väldigt skönt liv (följer henne bara på instagram så vet iofs inte så mycket om hennes liv egentligen).

    I call samarbete?

   SHOPPINGANDFASHION-THERESE!!!! PLEEEASE CAM, ge en desperat kvinna ett inlägg! MÅSTE FÅ VETA SANNINGEN HÄR! Omggg gggg ggg följt hennes blogg i många år och är sååå nyfiken på skulderna, Lexbase, Kronofogden-grejen etc…..

    Exakt. Så mkt dolt här. Alla lyxinköp (hey avbetalning?). Fake webshops som folket skrattade sig blåa åt. Bilar. Funny cringe bilder ….! Vi visste ju att allt nåväl ev? Å NGT var fel.,,,,

   Jag undrar också – verkar vara den enda här inne som stör mig på henne. Tror hennes blogg krymt radikalt om man ser till antalet kommentarer. 5 – 6 st på vanliga vardagsinlägg, uteslutande noll kommentarer på sponsrade inlägg/collage så de ggr det är över 20 st vet man att det är nån diskussion i kommentarsfältet men hon bryr sig inte. Framstår som ett pucko i sina svar till läsarna, en blåst blondin. ’Vaddå? Alltså…hur kan du inte förstå?’ Tror hon är sjukt ointelligent…kommer ni ihåg nakenbilderna Robin har på henne i sitt garage? Kul för barnen (kompisarna lär ju gilla det) då de är där, ’oj, hej nakenmamma i porrpose!’ Vi är väldigt öppna med nakenhet i vår familj, skyler oss inte om vi duschat och är på väg att klä på oss osv om det bara är vi hemma, men poserande kråmande och åmande bilder känns så cheesy.
   Jag tror att Engla inser att hon bara kommer att kunna leva på bloggen nåt år till och att det är därför alla inlägg kommer om framtiden och vad hon ska göra sen. Att Mirja inte vill återgå till att vara CNC-operatör på Sandvik är väl förståeligt – hur skulle hon kunna leva utan allt gratis som hon får?

    Fast en cnc.operatör tjänar ju ändå hyfsat så hon borde klara sig. Förhoppningsvis har hon ju sparat lite bloggcash med.

  Vad är grejen med sista ordet? Är det en annan blogg som spammar eller något ?

   Det var en ”Sverigevän” som kommenterade här med länk till den bloggen, ja. Det påpekades att den inte borde få trafik härifrån och det hörsammades (TACK, Cam!)

  Nu när vi vet vilka orden är, är det inte bara för oss att fortsätta diskutera dessa ämnen och skriva orden med med nån asterisk i, eller hur funkar det? Verkar lite kontraproduktivt med en lista annars. Eller är det så att det är ok att diskutera Ant***i så länge hans fulla namn inte syns? Upplys mig!

   Nej, det är det inte.

  Har aldrig använt något av de orden men det har hänt att mina kommentarer inte visats direkt några ggr, så det är kanske fler ord, några ord du glömt, eller är det helt enkelt bara så att kommentarer fastnar ibland kanske.

   Det kan bero på att man skriver in två länkar eller mer. Då kan de också fastna. Och ibland bara fastnar de av ingen anledning alls. Vet faktiskt inte varför…

  Tips, kolla in Monas blogg – hon redovisar ang. Moa !

   Åh, jag vill inte ge klick, men är såå nyfiken. Camcam eller någon annan, kan ni snälla berätta!

    ”Jag vill tacka alla er som har swishat in pengar för att kunna bygga upp en tillvaro för Moa. Nu har det snart gått ett halvår och materiellt har hennes liv förbättrats avsevärt. Tack vare er.❤️

    Det har kommit in 66.410 kr och det har gått till möbler; soffa, fåtölj, säng, sänggavel, sänghyllor, tv-bänk, byrå, bord, 2 mattor, extra påslakan (fick två i gåva av läsare), kuddar, täcke, diverse köksprylar, 4 lampor, kläder, skor, glasögon, dammsugare, köksbord, köksstolar, årskort på gym, Agria djurförsäkring samt flyttfirma då hon omöjligt kunde flytta sin sina saker själv då hon inte har körkort (hon kommer få en mindre del i flyttersättning av soc så småningom). Resterande pengar har gått till privat terapi (mycket lång väntetid på traumabehandling genom landstinget där hon bor) vilken hon kommer fullfölja med egna medel så snart hon börjat arbete. Jag har säkert glömt något i skrivandets stund.

    Tack än en gång för att ni gjort hennes tillvaro dräglig. Och varmt tack till alla er som bidragit med saker. Det som inte har passat har hon skänkt vidare till en kvinnojour. Hon är lika tacksam för de fina hälsningar ni kommit med. Tack även till de läsare som jag kopplat ihop med Moa och som hon nu har en relation med. ❤️

    Det har nått mig att det finns de som tvivlar på denna ideella insamling så för ordningens skull har jag beslutat mig för att bjuda in de som vill få inköpen/insamlingen verifierade till ett dokumenterat möte på Wilmer Kaffebar, Bergsgatan 30, Stockholm, den 21 augusti kl 07.30 (ej öppet för allmänheten då). Jag kommer även låta er ta del av en filmad presentation med Moa som verifierar sin historia. Ni som vill komma är välkomna med er föranmälan till mig på mona@monasuniversum.se, vänligen ange även telefonnummer. Detta möte kommer inte klassificeras som ett bloggträff utan handlar enbart om redovisning av influtna medel.”

     Var inte det jävligt mycket prylar för ”bara” 66 000?

      Exakt min tanke också….

     Flera av Monas läsare ville skänka möbler, köksgrejer, mattor, lampor, kläder, skor och alla möjliga grejer som behövs hemma till ”Moa”. Jag förstår inte varför man då valt att köpa grejer för en massa pengar istället för att ta emot de som läsarna ville sänka och lagt pengar på annat (t ex den där terapin). It doesn’t make any sense.

      Precis, men var inte Mona och Malin där med en lastbil med möbler??

     Efter bråda dagar har jag inte kunnat svara tidigare, så du kanske inte kommer se denna kommentar, men tack Andy!!

   Monas vän, ”Säpöfrun”, har skrivit under redovisningen:

   ”jag lovar att om det är någon jag litar på i detta så är det Mona, hon skulle verkligen aldrig göra en så oärlig grej! Mona är en god människa”

   Vet hon inte allt vad Mona har gjort mot Bitterfittan eller låtsas hon utåt att hon inte vet?

  Hamnar man alltså i modd och man skriver A-ndrea-s också då?

   Nej det gjorde du ju inte! ????

    Antagligen för att jag skrev med bindestreck?

  Jag har hamnat i moderering tre gånger de senare dagarna och jag brukar inte direkt vara superelak när jag kommenterar, jag har inte heller postat länkar och jag har inte skrivit något av ovanstående ord. Känns som att det är nått knas med modereringen.

  Någon som vet om det är slut mellan Johan Gunterberg och Marie Serneholt?

   Undrar också men det verkar inte så om man kollar deras instagram, verkar ha tagit slut.

   Det ”hoppas” jag eftersom att Johan drog hem en tjej född -99 efter en spelning för ett tag sedan.

    Vad är det med män och småtjejer?? Förstår ju vad de är i männen men varför vill vuxna män vara med små tjejer? Är de för att de har mer makt och kan kontrollera situationen eller vad handlar det om?

  Nu är det ju plättlätt för denna And*** att bara kalla sig något annat istället, så henne/honom kommer du nog inte slippa ändå.

   Kan tänka mig att A:s IP-adress ocksp är satt upp på listan, inte bara orden ??

  Men vart har Catrin tagit vägen, varför skrivs inget om henne?

   Hon är på sin ”utlandssemester” kolla in Flashback https://www.flashback.org/t2669218p745 där finns nya bilder på gravidmagen

  Ot, jag vet. Men kan inte släppa att Sigrid Bernson har så märkligt dålig taktkänsla när hon uppträder trots att hon är en fantastiskt duktig dansare. Hur kommer sig detta? Väntar även på att det ska uppdagas att hennes ”förhållande” med Samir är ett PR-jippo. Nu kommer det garanterat komma någon och säga ”duuuh det är uuute att de är tsm”. NEJ, det är det inte 🙂

   Jag håller med, också tänkt på det, först i nyhetsmorgon häromdagen så tänkte jag hjälp vad kass hon är (kass låt också), uppträder som en amatör verkligen, och ikväll på Liseberg likaså. Noll taktkänsla liksom och hon är dansare, borde kunna röra sig lite snyggt på scenen och i takt till musiken. Märks att hon inte har så stor erfarenhet, amatörmässigt verkligen men hon har en bra röst har jag hört annars men blir nog nervös på scenen framför storpublik. Nja jo det är ju ute sedan länge att de är tillsammans men jag har fått för mig att det kanske tagit slut senaste dagarna, kanske inte är ihop längre.

    Ja, de är nog tillsammans, de är bara så barnsliga att de inte vågar erkänna det.
    Hon är inget vidare som artist med sin tuggummipop denna Sigrid Bernson, urdålig.

    Håller med er fullständigt, tyckte inte hon kunde sjunga heller. Och nej, ingen sommarplåga som vissa vill påstå.

   Ännu värre när hon är med på nyhetsmorgon och sjunger playback.

  Tycker vi borde diskutera kenzas bröllop (och gästerna) mer! T ex verkar det som att Simon Kachoa inte var bjuden? Minns att han var väldigt stolt över att han hittade förlovningsringen efter att de tappat den på festen när Aleks friade. Inte heller Molly och Danny..

   Vi vet ju inte vilka som varit bjudna från början men som behövt tacka nej pga förhinder.

   Sen måste ju alla dra en gräns någonstans när man gör en inbjudningslista. Får de bara plats (och bara har råd) med tex 75 gäster, varav 45st är familjen så blir det med en enkel matematik bara totalt 30 platser kvar till vänner (15 st var). Bara ett exempel, men det kan vara den enkla förklaringen.

  CamCam, när kommer inlägget om Nellie som du lovade att lägga upp innan sommaren? Läser din blogg varje dag och ser att många frågat men vi får inga svar. Eller har jag missat något? *nyfiken*

   Hej, du får maila min chefredaktör om det. pelle.tamleht@ng.se

  Tack snälla för att vi slipper ”Sverigeb*vakning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.