Spons eller slump?

Anitha Schulman/Caroline Roxy:


Spelregler: Den nya leken heter ”Spons eller slump” och går ut på att gissa sig till ifall det är spons eller slump som gör att ett helt gäng influencer som av en händelse semestrar på exakt samma ställe med några dagar eller veckors mellanrum eller visar upp samma varor.

Anitha Schulman är en ständigt återkommande deltagare i den här leken.
Förra gången var det när hon checkade in på samma hotell som Blondinbella just besökt, och den här gången checkar hon och Caroline Roxy in på The Steam Hotel på vad som verkar vara samma dag.

Vad tror ni? Spons eller slump?

(Länken till hotellets hemsida är för att uppmärksamma dem på inlägget)

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Både Little Jinder och Rebecca & Fiona är också på The Steam Hotel 🙂 Såg på deras story på insta där de checkade in.

   Även Sara Biderman mfl.

   Och NyaHemmet

   Och ”lofsan”

   Och Amanda Winberg

   och Bingo är på Steam . och katrin Z.

  Hur uppmärksammas dom på ditt inlägg för att du länkar dom?

   De flesta sidor får upp notiser om en sk ”pingback” – alltså att någon länkat till dem.

  Inredningskontot ”nyahemmet” på insta var också där nyligen. Hon bor dessutom i Västerås redan 😬 och är duuuktig på smygreklam.

  Definitivt spons.

   Alltså tänkte också kommentera om henne. Hela hennes insta är ju full av vad som måste vara smygreklam.

  Spons!

  Var sugen på att byta hotell just till detta i samband med ett bröllop vi ska medverka i en helg i oktober. Är kräsen och gillar trevliga boenden, spa, god mat men näää… Kräks lite i mungipan av detta sättet att marknadsföra sig på. 😒

  Gratisätarna sponsar på, alla borde bara vägra att åka till de ställena som sponsrar gratisfolket 😈

   Ja, detta ställe hamnar på min svarta lista, som jag även ger till mina vänner och bekanta som reser mycket. F.a. icke-svenskar. De kan hålla sig till svenska ”kändisar” som gäster. Betalande…

  Lustigt nog råkade även Kristin Kaspersen checka in där igår. Vilket sammanträffande.

  Och Lofsan med Reindeermannen bor där

  Lofsan med familj är där också just nu och älskar det. Satt och skrattade för mig själv när flera i mitt flöde helt plötsligt beskrev Västerås som typ nya New York 😂

   Börjar bli hyfsat trött på all smygreklam Lofsan pysslar med…

  Steam har samma ägare som YSB och Falkenberg strandbad, så det är säkert typ som ett sammarbete men behöver inte vara som ni tror.

  Även jag som är stamgäst fick ett mycket bra erbjudande nu inför deras premiär i augusti. Mycket bra!

   Anledningen var att de ville fylla hotellet från början så att de kunde göra en stress test och då också få feed back från sina gäster på vad som behövdes förbättras samt att de gärna såg att man lade in ett omdöme på tripp advisor, (ett ärligt sådant).

   Det låter rimligt. Och även om vissa till och med fått vistelsen gratis, om det är utan krav på motprestation borde det väl räknas som press-”resa” och inte behöva reklammarkeras?

  Varför har Anitha ens en blogg? Det enda som läggs upp där är typ samarbeten och mingelevents 2 gånger i månaden. Däremellan är det knäpptyst.

   Man kan förmoda att hon har en blogg just för att komma åt dessa ”samarbeten och mingelevents”.

  Hetee man Schulman så är det troligen spons det handlar om …

  Camcam! Vill du inte jämföra hur det går för bloggarnas olika egna företag via typ allabolag.se eller liknande? T.e.x vad hände med Dasha Girines stadsdel.nu? Enligt allabolag verkar det inte gå så bra… Hur går det för Kenzas vs. Blondinbella? Hur mycket tjänar Hannalicious? Och vem tjänar mest av Petra Tungården och Michaela Forni? Jag skulle tycka det var ett intressant inlägg!

  Alltså vad var grejen med penntricket och det plötsliga avslutet. Kalla mig cynisk men tycker att det flöt på lite väl bra med att LD hojtar om att hon vill ha en ny insamling, strax efter måste penntricket lägga ner för att de inte hade pengar. Folk swishade ännu mer till LD och tror till och med att privata insamlingar hann starta. Och nu verkar det på LDs Instagram som om detta inte alls har med pengar att göra? Hur mycket pengar har den här människan mage att mjölka sina läsare på? Sett så många skriva ”jag ska se om jag får några kronor över eftrr hyran är betald”, ”jag swishar lite när jag får min sjukpenning”. Hur kan hon med gott samvete ta emot dessa?

   Förstår ärligt talat inte heller resonemanget. LD bloggar ju utan inkomst så varför kan de inte göra Penntricket utan inkomst? Det är ju inte som att de behöver en studio med en massa utrustning som kostar i hyra eller dylikt. Är man dessutom sjukskriven är det väl ännu konstigare att man inte kan fortsätta med en sysselsättning just pga utebliven ersättning.. får man ersättning i form av spons är det väl ändå ett jobb, och varför är man då sjukskriven?

    Jag tvivlar på att Cissi går med på att jobba utan lön. Det har hon skrivit om många gånger.

     Aha, följer inte CW, aldrig greppat henne.

   Jag förstår verkligen inte heller det! Känns som att många som skänker pengar till ld hade behövt lägga dom på vettigare saker med tanke på att många av dom verkar vara sjukskrivna o liknande . Så sitter ld där i sitt stora hus och tar emot pengar från fattiga människor som vill vara snälla och hjälpa henne eftersom hon framställer sig som om hon har det värre än dom?
   Tror att många går på det och identifierar sig med henne för att dom själva har dåligt med pengar och hon medvetet spelar på det .. känns nästan som bedrägeri …!
   Vore väl ärligare att bara ha en pateron..?! Då syns det ärligt vad pengarna går till och det är ett etablerat sätt att tjäna pengar på för skapande verksamhet och publiken får alltid det dom faktiskt betalat för.

  Slump eller spons att alla hängt på Tak hela sommaren? Förstår att det är megamegafantastiskt men…
  Samt & other stories, sjukt poppis men kanske bara snygga kläder? 🙂

   & other stories är delvis H&M-ägt och vad vi förstått så jobbar de inte så, så det är nog mest att de har snygg designe till bra priser. Hannap var tex en som snabbt lade ut kläder från dem.

   Tex med deras handväskor får du mycket för pengarna. 🙂

  De ska inte ha öppnat än, så definitivt spons

  Lofsan har varit där och 56kilo ska dit

  Kaspersen är där

  Suck.. spons. Dåligt. Vi som tänkt åka dit. blä

  Även Vimmelmamman Lotta Gray var där och sov över nyss. Klart det är spons! Bloggarna innehåller nästan bara betald reklam numera – och det försörjer bloggarna sig himla bra på- så länge vi klickar och läser deras bloggar.
  Själv läser jag numera nästan bara reklamfria bloggar – så skönt att slippa dåliga sponsberättelser i bloggarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *