Hu tänker hon här?

Linda Blom:

Jag undrar verkligen hur tankeverksamheter går till hon Linda Blom när hon aktivt väljer att reklammarkera ett av sina tre reklaminlägg för företaget Kavat.
På riktigt. Hur tänker hon?
– Mja, här kan jag tänka mig att skriva att det är en annons men inte här. Nej, nej, det får väl finnas MÅTTA!!!!!!”

Har hon inte fattar att man kan åka dit lika mycket på Instastories som på vanliga Instagraminlägg? Har inte Blondinbella och alla hennes anmälningar demonstrerat det?

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA!

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Språkpoliser in 3…2…1…

   Gnälla över att rätt ska vara rätt gällande reklam som alla förstår är reklam in 3… 2… 1…

  Ska du införskaffa en ny kisse älle? <– bidrag till wordcops men också en uppriktig fråga 🙂 såg små mjaus på din Instagram!

  Upprepar mig…

  Men ursäkta hallå är alla influensers och typ kändisar gratisinbjudna till Steam Hotell? Mitt instaflöde svämmar över av lovord(…..) om hur härligt ställe det är.
  Bra marknadsföring. Nästan gratis🙄

   Du kan ju scrolla ner lite så ser du att detta redan har skrivits om

    Really? Vill du snälla länka i så fall?

    Har bara sett att CamCam skrivit om att Lofsan kört en hel del smygreklam för hotellet. Alla (lots of them) andra är hyfsat onämnda här. Eller?

     Men herregud, det är ju bara att kolla. Hon har skrivit om det hur mycket som helst den senaste veckan

      Har hon? Du får gärna länka för att bevisa att jag har fel. Känner verkligen inte att det skrivits särskilt mkt om detta….

      Nu är Pernilla Wahlgren visst där också. Woop!

      Pallar inte länka till en efterbliven person som själv inte ens orkar leta

      Men usch vilken människa du är, anonym! Tvi

  Klickar man kommer man ju till Sportamore inte till Kavat. Är det inte Sportamore hon borde reklammarkera?

  Hon skriver att det är annons för kavat… men att hon köpt ett par Nike Air Max! Visste inte att kavat gör Nike-skor!

  De här inläggen där du enbart påpekar att ngn inte markerat reklam kan vara de tråkigaste inläggen någonsin….

   Jag ogillar vissa inlägg som Camcam publicerar. Vad gör jag när hon postar sådana? Jo, jag scrollar förbi dom 🙂

    Blir jävligt mycket att skrolla förbi dock

     Då föreslår jag att du läser en blogg som gör dig mindre uttråkad.

   Jo, men jag scrollar – kände bara för att kommentera idag😄
   Jag gillar inlägg om icke-reklammärkning när det är ngt mer ”innehåll” i inlägget än bara ”här är det ingen reklammärkning” och sen ”anmäl här”….

  Fattar inte heller varför hon skriver ”annons för Kavat” eller ”annons för Nike”? Kanske spelar mindre roll när det inte är ett samarbete utan bara adlinks iofs.

  Jag kommer däremot ALDRIG köpa ett par Kavatskor till mina barn, är så sjukt trött på allt vad kavat heter pga detta spammande från Blom. Synd på ett par ordentliga skor men ja, det är väl bara mina förlust.

   Håller med, skulle heller aldrig köpa några kavat-skor. Känns det inte lite väl 2014 dessutom?

    Haha vad sorgligt att vara så besatt av ”Gud det där är såååå 2014″…
    kavat gör toppenskor för barn.

     2014…🙄 det har väl gjorts kavatskor sen 70-talet?

     2014 var nog då året Linda Blom började detta eviga tjatet om Kavat, när hennes förstfödda började gå. Antar att det är därför det ”känns väldigt 2014″😊 Jag har kvar mina egna Kavatsandaler från -88 och de är fortfarande i fins skick så nog är det bra skor alltid👍 Men som sagt; så evinnerligt uttjatade. Tycker nästan synd om Kavat som råkat ut för denna anti-reklamen som de inte ens bett om😂

  Linda Blom – snark.

   Ja fy, hon spelar i samma tråkighetsliga som Engla.

  House of Philia skriver om sina utemöbler från Jysk som hon ”skaffade”.
  Inte ett ord om att de är sponsrade. Varje gång en bloggare skriver om något de fått i ett samarbete måste de reklammarkera. Men inte så lätt för henne, botoxen har väl gått upp i hjärnan.

  Bra inlägg! Har anmält nu.

  Försökte klicka mig vidare till Blondinbellas Instagram från hennes blogg. En rolig sak är att jag då hamnade på ett Instagram konto nämnt Blondinbella som absolut inte var hennes !:)

   Många har påpekat det där men hon gör ingenting åt det.

  Fan vad krångligt det ska vara att anmäla skiten då!! Dem vill ju ha massor av uppgifter! Vill anmäla detta jävla spammande av kavat-skorna som står mig upp över öronen. Skickade ett mms med print på just hennes ”reklam”inlägg till syrran tidigare idag om hur jäääävla less jag är på det. Kul att du skrev om JUST DETTA några timmar senare camcam.

   Jag förstår inte varför Konsumentverket inte sätter några trainees/praktikanter på att surfa igenom sociala medier och skicka standardbrev med påpekanden. I värsta fall utfärda vitesförelägganden – eller stämma som i fallet Kissie.
   Det verkar ju väldigt primitivt att frivilliga läsare ska orka anmäla när allt på Internet finns att beskåda från Karlstad där Konsumentverket sitter (eller ligger och sover som det verkar).
   Tanken är faktiskt att KO och Konsumentverket själva ska ta initiativ till olika åtgärder. De kan uppmana till rättelse, de kan utfärda vitesförelägganden och KO kan stämma inför Marknadsdomstolen. Allt utan någon anmälan från läsare/konsumenter.

  Linda Bloms kompis Erina Tomasson med 10K följare gör precis samma sak.

  Gör en till blogg som heter bloggbevakning reklam så får man välja om man vill läsa alla sjuttioelva likadana inlägg varje dag. Verkar ju finnas sjukt mycket att skriva om gällande det

  Hon raderar ju hela tiden efterhand så lägger hon upp samma flera gånger om dagen, kräks!! Nu kommer snart gråtinlägget upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *