Introducing Callesto.

Catrin Hedlund:

Någon som presenterar sig som Cattens bästa väns vän gjorde storstilad entré i tråden om henne på Flashback och hann producera 109 inlägg innan hon blev avstängd.
Vad denna avstängning beror på har jag inte kunnat utröna men det ska väl ganska mycket till innan man blir avstängd därifrån?
Ni är många som misstänker att det är allas vår Catt själv som gått undercover som denna Callesto och jag måste hålla med er om att hon vet extremt mycket om henne för att inte känna henne alls.
Allt från hur hon är som mamma, hämtningstider på dagis och hur det ser ut hemma hos henne till tusen andra smådetaljer.

Antingen är det Catten själv eller så har hon fått en stalker. Vad tror ni?

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Callesto blev avstängd under regel 1.6 tror jag, uthängning/gissande av konto-identitet i tråd.

      Ja det stämmer.

      Callesto avslöjade sig själv på sättet att skriva, Catrin är inte en stjärna i ämnet och en del medlemmar lade pusslet och avslöjade henne.

      Så jo, det var Catrin som skrev, det finns inget som kan övertyga mig till någonting annat.

      Parallellt som Callesto kastade ur sig inlägg efter inlägg så rensade Catten hej vilt bland sina IG-kontakter. SAMTIDIGT som hon (enligt Callesto) åkt in på sjukhus med akuta förvärkar.

      Ja, hon började skriva om att hon misstänkte att två andra medlemmar var ett par.

      Och ja, denna ”Callesto” är ganska uppenbar..

      Callesto gissade identitet på två användare. Hon sa att dessa var samma person alt. ett par.
      Kan hon mena Cam och M?

        Nej, hon menade Hjärnsubstans och VonD… 🙂

          Precis 🙂
          Undra hur hennes hjärna kopplar egentligen.

        Har inte kollat användarnas post-historik, men menar att hon kan ha syftat till att ovan nämnda personer ska vara personen/personerna bakom kontona.

    Hon undrar hur folk har tid att sitta o spekulera om Catrin, då undrar jag hur hon har tid att sitta och försvara en kriminell person och skriva i detalj hur Catrin är, hur hennes hem ser ut, hur Catrin känner andra kriminella människor etc. Hon är nog lite själv besatt.

    Tycker mig se att de skriver ganska likt varann! Mycket förkortningar och dåliga meningsuppbyggnader

      Samt sen idiotiaka ovanan att heeela tiden besvara frågor med nya frågor! Sjukt lätt att känna igen Catten på det sättet ?

    Har inget intresse av henne alls.

      Nähepp

    Till och med jag som inte ens följer den människan tyckte det var genomskinligt att det var hon?

      Såklart är de samma, hehe. Någon person inne på Flashback hann redogöra för varför de var samma person. Bland annat på sättet de skriver ”bebis” och ”pengarkåt” samt ”pengarmaskin”. Dessa sakerna skrev Callesto på samma sätt som Catrin.

      Dessutom ändrar Callesto konstant i sin historia, är det inte att C är hennes vän, då är det att hon är vännens väns kusin eller barnens kompisars mamma eller sin bästis vän. Catrin är hela tiden någon ny person till henne. Att Catrin har begått brott är det ingenting fel med, men så snart någon skriver att de ska kolla upp Catrins sjukjournal, då jäklar går Callesto loss. Det är minsann ett väldigt grovt brott som man kan straffas grovt för och som man därför inte får göra.

      ….Men det som talar allra mest för att du Callesto är Catrin är på hur snabbt du hann svara tillbaka härinne. ? Hur FAN hade en väns väns väns kusins kompis barns hunnit reagera så snabbt och dessutom skriva en kommentar härinne i sann Catrin-anda? HOW? Haha..

    Verkar onekligen vara Catrin som inne och fingrar på Flashback, hehe.

    Tror det brändes lite väl häftigt för Catrin när folk började spekulera och ifrågasätta henne kring ev bidragsfusk då hon skyltat med bilinköp, framtida samboliv och dyl. Inte så konstigt att hon valde att stänga bort det offentliga kontot och rensat bort två tredjedelar på sin privata insta..
    Vore inte så kul å bli anmäld för bedrägeri via försäkringskassan heller som toppen på moset..

    Tror det var fler än den 109 inlägg som finns i dagsläget, var nog uppemot 120 om jag ej minns fel, en del blev dock raderat av moderatorer pga 1.06an 🙂

      Du har rätt, det var över 120 inlägg som Catrin hann posta på två dygn inne på Flashback. Måste gränsa till rekord i forumets historia. Samtidigt beklagade hon sig över att folk hade tid och energi att vara inne på Flashback och kommentera. Hög humornivå.

    Om det var hon själv som skrev så är det ännu osmakligare att hon fejka ett eget ev. Kommande missfall med vattenavgång och värkar, då är hon ju t.o.m värre än jag har uppfattat henne som

      Jag tror fortfarande att hela graviditeten är påhittad.

        Klart hon fejkat hela graviditeten, har jag trott från dag ett trots att jag inte följer Catrin så noga.
        Kommer någon mer ihåg hur hon marknadsförde sin blogg för några år sen i massa olika kommentarsfält med att hon väntar barn med en i Panetoz? Minns att jag undrade vad hon var för gök som spammade allas bloggkommentarsfält med det helt ointressanta som att vänta barn med någon i Panetoz.
        Stämde tydligen inte heller. Hon ljuger friskt.

    Följer Catrin på snap. Igår la hon ut på MyStory att hon skulle rensa snap och avslutade texten med ”Peace out n***as” eller nåt sånt.

      Jepp, och det är ju prio när man får missfall i allt mellan vecka 12-18… ?
      Fick själv tidigt missfall för någon månad sedan och då var knappast rensning av Snapchat, Instagram eller dylikt något som ens skulle ploppa upp i mitt huvud. Sådana som hon skulle man bara vilja… ahhhhhhhh… när de fejkar missfall och skit, efter att en själv har upplevt det.
      Maken till vidrigt beteende!

        <3

    Ironi att hon kallar folk som inte kan betala för nyrenoverade lägenheter för ”skabbfolket”. När det är Cattens morsa som betalar halva hennes hyra.

    Det var så många inlägg! Massor har raderats nu. Jag följde tråden slavisk. Så kul!!

      Uppdaterade konstant som en tok igår! Inget liv, jag vet… ?

      Ja helgen blev som en enda lång live-underhållning på högsta (host! lägsta) nivå.

      Hann för f-n inte hämta kaffe utan att ett 30-tal nya inlägg kommit. Man ville ju inte riskera att missa de inlägg som raderades i stort sett direkt, dem var helt oslagbara. Men trots raderingarna så är Flashbacktråden fortfarande klart läsvärd!

    Snack om att hon var inne på förlossningen igår? Man åker inte in på förlossningen innan vecka 22. Är hon verkligen så långt gången? Någon som orkar räkna/vet när hon gick ut med ”graviditeten”?

      29 maj tror jag det var. Vet dock inte hur (hittepå-)långt gången hon var då men har för mig att det var tidigt i ”graviditeten”, att hon själv precis fått veta. Det hade gått kortare tid än 3 mån om jag inte missminner mig. Men ponera att hon var 12 veckor gången. Även om hon var 12 veckor ”gravid” då så är hon 23 veckor gravid nu typ.

      Nej. Hon har blivit satt till januari 2018. Då är hon inte längre än v 18.

        Mm, googlade lite mer och kom till samma slutsats, v.18.

        Ni som vet, skickas du till förlossning i v. 18? Kan barnet (som inte finns) räddas?

          Svar nej! Hon

          Nej, till gyn. Först v.22+0 får man komma till förlossningen. Innan dess försöker man inte rädda barnet. Går vattnet får man hoppas på att det fylls på och vara liggandes ifall det finbs en liten läcka t.ex. och hoppas att barnet håller sig in och vid liv till 22+0.

          Nej, det är runt vecka 22-23 som man ska kontakta förlossningen (kommer inte ihåg exakt sen första graviditeten), innan dess är det gynakuten. Jag är för övrigt beräknad till 4 februari och är i vecka 15, så hon är definitivt inte så långt gången om hon ska föda i januari.

    Någon som vet vem babydaddyn är till senaste tillskottet? Eller som Catrin säger #avkomma

    Har han Facebook? Väldigt nyfiken.. undrar vem denne Mr Secret är…?

      Tycker du ska ta bort denna länken camcam. Vi behöver inte hänga ut folks Facebook här när det inte ens handlar om honom…

        Tack, den hade jag missat!

    Befann mig på en 2500km lång bilresa under dessa 2 dagar. Satt bara och läste Flashback, har aldrig gått så fort att åka bil förr.

    Det är ju inte första gången hon är inne och skriver där, men det var absolut den bästa.

    Tragiskt att ni inte har något annat för er än att spekulera runt Catrins liv, och nej jag är inte Catrin. Jag känner inte egentligen ens Catrin, hon är som sagt en vän till en vän till en väns kusin. Men det jag däremot vet är att Catrin är en otroligt snäll och ödmjuk människa, som ALLTID sätter alla andra före sig själv. Och vad har NI med att göra att hennes mamma betalar min hyra? Ni kanske skulle koncentrera er mer på era egna liv!? One word.. Patetiskt!

      Din hyra? 🙂

        Betalar hon din hyra också? Såååå hög lön har hon inte inom den branschen hon jobbar i…. Eller är ni två i en?

        ?????????????

        Förlåt Camcam! Var tvungen ???

          Vad ber du om ursäkt för?

            För att ha skrivit en ”skojjig” kommentar i Callestos namn.

        Ååh, älskar detta! Sån miss! ?

        Den missen går inte ens att skylla på auto-korrekt som om det var jag som skrivit här. Man kan inte få hennes till min. Det går bara inte. 😉 😀

      Haha din hyra? ?

      HAHA, när man inte trodde att det kunde bli mer genomskådat så försäger du dig!! Jag viker mig av skratt Catrin?

      Ni är kanske tvillingar? Verkar som att ni skriver samma sorts fel när ni skriver

        Kanske Catrins okända syster, Callesto.

          Numera ökända…

            Ja, den okända från Järna.

            Den ökända bedragerskan från Järna.

      Så Catrins mamma betalar Catrins väns kusins vän??? Generös morsa….

        * väns hyra ska det stå

        Inte bara väns kusins vän. Väns väns kusins vän. Shit vilken generös människa hon verkar vara, den där mamman.

      En vän, till en vän, till en väns kusin? Haha så jävla pinsam..?

      Trodde din nära vän var cattens nära vän? ?

      ”Min hyra” haha där avslöjade du dig Catrin. Eller du kanske har grova skrivproblem så ”hennes” blev ”min” ? Alltså lägg ner Catrin, du om nåt är patetisk

      Haha, vilken Freudian slip catten!

      CamCam, är detta någon som gör sig rolig på Cattens bekostnad eller har Catten själv nått nya höjder i dumhet?

        Catrin är inte välkommen här inne längre så jag tvivlar på att det faktiskt är hon.

          Varför? OBS. Är inte Catrin men undrar uppriktigt. Hennes kommentarer är ju så.. Cat cat!

            Man kan väl säga att hon har misskött sig.

            Ja det kan man absolut säga hon har. Med tanke på all skit hon ständigt utsätter alla människor för.

            PS. Har hon ”hotat” dig eller dina chefer/VD igen? Just när man trodde hon hade annat att oroa sig över..

              Hon har väl inte hotat någon mer än vanligt… Men jag vill inte ha henne här.

            Nu är ju sannolikheten att någon här skriver å för att djävlas med catten ganska stor, men å andra sidan så är det inte svårt att skriva under ett annat ip så det är helt enkelt omöjligt att veta.

          Ok! Jag tyckte det faktiskt att ”callestos” kommentar var skrivet på et tsätt som inte såg ut som Cattens sätt.

          Men hon skrev ju en kommentar med sitt namn nyss, som togs bort?
          Att hon inte hade skrivit nåt innan den.

            Någon person inne på Flashback hann redogöra för varför de var samma person. Bland annat på sättet de skriver ”bebis” och ”pengarkåt” samt ”pengarmaskin”. Dessa sakerna skrev Callesto på samma sätt som Catrin.

            Dessutom ändrar Callesto konstant i sin historia, är det inte att C är hennes vän, då är det att hon är vännens väns kusin eller barnens kompisars mamma eller sin bästis vän. Catrin är hela tiden någon ny person till henne. Att Catrin har begått brott är det ingenting fel med, men så snart någon skriver att de ska kolla upp Catrins sjukjournal, då jäklar går Callesto loss. Det är minsann ett väldigt grovt brott som man kan straffas grovt för och som man därför inte får göra.

            ….Men det som talar allra mest för att du Callesto är Catrin är på hur snabbt du hann svara tillbaka härinne. 😉 Hur FAN hade en väns väns väns kusins kompis barns hunnit reagera så snabbt och dessutom skriva en kommentar härinne i sann Catrin-anda? HOW? Haha..

          Catrin kan skriva från andra IP-adresser om det är det du syftar på?
          Så dum är inte ens hon.

          Enligt uppgift på Flashback ska Catrin jobba på sitt kundtjänstjobb idag, så rent tekniskt kan det ju vara hon själv som skrev Callestos inlägg nyss.

          Om hon har tillgång till dator på jobbet = annan IP-adress.

          Det tycker jag är synd. Halva nöjet är ju när hon är här inne, leker moderator och svarar på kommenterna gällande sig själv.
          Kom igen nu Cam, släpp in catten ?

      Catrin, du är totalt bortgjord.

      Välkommen hiiit! <3

      Driver du med oss Catrin eller är du verkligen så urbota korkad?! ???

      lol det här är ju guld ?

      Moahahaha! Ja hon sålde ju biljetter och missade efterlängtade konserter bara för att andra skulle få chansen att gå. Det är medmänsklighet om något.

      Men alltsååå, nån måste skämtat och gjort den felskrivningen med flit??? Såhär rolig kan väl ändå inte världen vara? (väldigt roligt i så fall!)

      Callesto: Snacka om BURN alldeles på egen hand också ??

      ”Men det jag däremot vet är att Catrin är en otroligt snäll och ödmjuk människa, som ALLTID sätter alla andra före sig själv.”

      Det där är verkligen inte sant. Hon har konstant satt sig själv först, rest på semestrar för stulna pengar, ljugit för offer, myndigheter och familj. Hon har hängt ut oskyldiga personer, enbart för att få lite uppmärksamhet. Hon parasiterar på samhället och varje stackare som kommer nära.

      Hon är totalt gränslös i sin jakt på att tillfredsställa sitt ego.

      Om man ska få fram en bra sida hos henne är det kanske… envishet. Det kan vara bra om man inte använder det för att begå brott utan för att komma på rätt bana. Men säg inte att hon är ödmjuk och alltid sätter andra först – det tror jag t o m du… *host* HON, förstår att det är en lögn.

      ”som ALLTID sätter alla andra före sig själv.”

      Njaaaaaaaaaaa…… Senast i höstas, trots att hon var dömd (??) så begick hon mer bedrägerier. Så nej. Det gör hon icke.

      Men snälla ni, det är inte ”riktiga” Callesto som skriver. Det är ju ett skämt. Förstår det som att det är ”Flugan” som gjort sig rolig?

        Vem som skriver vad i olika trådar på internet kan man aldrig vara säker på,,,.

        Catrin är en notorisk lögnare på fejan,ig och i sin blogg.När hon blir konfronterad med sina lögner,så raderar hon sina konton på fejan,ig och sina bloggar,och så startar hon upp nya konton.

        Catrin måste ha något slags rekord i mängd,när det gäller bloggar,instagramkonton och facebookprofiler???
        På dessa konton har hon kontroll genom att hon kan radera obekväma kommentarer,den kontrollen har hon inte här på bloggbevakning eller flashback,kommentarerna står kvar.

        Endaste möjligheten att gå med högburet huvud genom de sista dagarnas lögner från henne, är att ”skrika troll”,eller möjligen att någon hackat hennes konto.
        Catrin kommer nog alltid tro att hon är lite smartare än oss andra. 🙁

          Ska förtydliga mig. Catrin kan alldeles säkert vara Callesto på fb. Men kommentaren från Callesto här under detta inlägg var skriven av någon som förlöjligade Catrin/Callesto genom att låtsas skriva under Callestos namn. Vilket man också kunde förstå av ”Flugans” kommentar under.
          De flesta verkar ha gått på det trots att skämtet var rätt tydligt.

            Ursäkta mig, men vad är det för pappskalle som häckar här inne och skriver ”skojiga” grejer i Catrins/Callestos namn? Hoppas verkligen att det inte blir en trend.

            Frågan är om det är Catrin eller ytterligare en ny skojare som utger sig för att vara ”Anna” längre ner i kommentarsfältet. Svårt att avgöra det nu när folk uppenbarligen inte kan låta bli att fejka Catrin-kommentarer.

            Detta kommer Catrin att utnyttja och sticka en riktigt varm offerkofta av. Någon utger sig för att vara henne här inne och vips så kan hon spela oskyldig även kring helgens Flashback-haveri.

            Hoppas vi alla är överens om att inte ge Catrin några fler billiga poänger. Hon förtjänar det inte.

            Catt, jag håller helt med. Den här kommentaren från den fejkade Callisto var så överdriven i alla de saker riktiga Callisto sagt på fb. Hen drev med dem. De saker som folk gillar att skratta åt kunde de skratta ännu mer åt nu. Det lilla felsteget på slutet var väl uttänkt för att folk skulle kunna fördumma och tro sig kunna konstatera att Catrin och Callesto är samma person. Men det var ganska onödigt som du säger. Skapar förvirring i det hela.

    Att du Catrin /callesto bara orkar.. att internet är en stor del är redan konstaterat men det här blir ju bara löjligt. Det var kul igår på flashback men dag nummer två här på bloggbevakning? Nej tack!

    Att internet är en FÖR Stor del i ditt liv alltså (till catrin) och helt ärligt så borde du omvärdera vad som ska vara viktigt eller inte. Vem vet? DU kanske lär dig något nytt
    😉

    Nämen hej Catrin/ Callesto! 🙂

    Callesto Hedlund in the house 🙂

    Ditt andra jag kanske? Ja, dig tror vi ju på, du är ju ärligheten själv?

    Hej. Hur går graviditeten? När får vi följa dig igen? Tråkigt att du stängde ner din blogg och Facebook. Har du kommit hem från semester?

    Sen har jag en annan (lite random fråga), var är din vita peplumklänning ifrån? Den du hade på bilden när du skulle ut med dina vänner. Har letat like crazy.

      Frågan är till Catrin Hedlund, men hennes kommentar härinne försvann? 🙂

        Catrin är inte välkommen här inne längre.

    ?? Liiiite för snabbt för en bortförklaring..

    Varför raderades kommentaren skriven av ”Catrin Hedlund”???

      Catrin är inte välkommen här inne längre.

    OT men hur många fler än jag tror att Bella har en scarf på sig idag för att dölja sugmärken från en viss strumpan, på halsen? Hon har aldrig tidigare haft en scarfs så (vad jag kn minnas iaf…….) handen upp!!

      Tror hon har scarf på sig för att hennes ”stylist” alltid har scarf på sig.

    . Och vad har NI med att göra att hennes mamma betalar min hyra Haha avslöjad fröken toppbloggerska ????

    Meeeen kan inte denna mamma få betala min hyra med??!!

    HA HA HA

    Callesto skrev en massa igår men vägrade svara på fråga om den felaktigt utpekade kändisen till att vara pappa till minste sonen istället för den som e det i verkligheten, ni vet han som gärna spelar in videos in action vill säga.

    Rätt komiska två dagar på FB med Callesto men även tragiska då vi ser att Catten måste va världens ensammaste
    ( självförvållat)

    Hon har 11 vänner på instagram, och på Facebook är det ofta ca 3-5 st som gillar hennes foto inkl hon själv, klingar fel när hon utser sig vara en fd toppbloggerska som e på väg upp igen!!!!

    Lonely so lonely….

    Men du hetsar igång detta med Catrin, sedan får hon inte svara i de inlägg om handlar om henne?

      Hon har väl en egen blogg hon kan svara på?

    Oj vad nyfiken jag blir nu på vad som fått CamCam att besluta att Catrin inte är välkommen längre 🙂

      Kanske hon försöker avslöja identiteter här också?

      Erkänner att även jag e nyfiken på vad som stod i Cattens inlägg innan det raderades.

        Att det inte var hon som skrivit de andra kommentarerna eller på Flashback.

    Vad stod det i kommentaren som ”Catrin Hedlund” skrivit?

    Jag är, som alla andra, övertygad att Catrin var Callesto i helgen och hon havererade helt fullständigt inne på Flashback. Det var underhållning i världsklass för oss andra som fick möjlighet att följa showen i realtid.

    Men det vore väldigt dumt om folk nu går in här och låtsas vara Catrin/Callesto. Tanken var säkert bara att liva upp stämningen. Men effekten blir motsatt, det riskerar att bygga Catrins case där hon kan hävda att någon annan skapat karaktären och låtsas vara henne. Plus att det skapar förvirring och bidrar till trådsanningar.

    Låt Catrin ensam få göra bort sig själv, hon behöver absolut ingen hjälp på traven.

    Det var kul igår när Catrin använde sina klassiska formuleringar som ”vi får väl se” ”lät rätten döma” ”hur tänkte du nu?” pengarkåt” Ja. Hon är helt skvatt galen.

      Bra skrivet! Exakt min tanke också! Därav min fråga till CamCam här ovanför om det verkligen är Catrin själv som skrivit som Callesto här i kommentarsfältet idag. Jag fick känslan av att det inte var Catrin som skrev den (men jag är fullständigt övertygad om att det var Catrin dom stod bakom användarnamnet Callesto på Flashback!).

        Precis, vi vet sedan tidigare att Catrin kan utnyttja minsta lilla grej och vända det till sin favör. Hon kan vända och vrida på verkligheten och plötsligt blir det hon som är offret. Därför viktigt att man håller sig på mattan och inte ger henne onödiga fördelar.

        Om det är så att någon fejkar och låtsas vara Callesto här inne, så kommer definitivt Catrin använda det som bevis för att hävda sin oskuld för all framtid i denna fråga. Då spelar det ingen roll att hon härjat inne på Flashback i två hela dygn.

    ”…ringa/höra avsugen till…”
    Avsugen…? Eh….. Någons autocorrect är tydligen mer van vid det ordet än ”höra av sig” till….. (Den sk Callistos första inlägg i Flashbackbiten.)

      Oj, förlåt, andra Flashbackinlägget ovan….

      Hahahahahaha jag reagerade också på den felskrivningen!! ?????

      Den säger sååå mycket om vilka ord som används ofta i Cattens telefon! ? Vilket även finns dokumenterat i Fuparna där man kan läsa utdrag ur konversationer hon har haft med tidigare pojkvänner mfl.

        Nån i Flashbacktråden påstår att Catrin hade profil på Sugardaters.se, men att profilen togs bort direkt efter inlägget. Vågar inte svara för sanningshalten om påståendet.

        Men hypotetiskt om det stämmer kan det förklara hur hon har råd med alla utemiddagar, lekland, ölandsresor, vattenland osv. Numera är det säkert svårare att hitta godtrogna brottsoffer som köper fejkade konsertbiljetter, eftersom många lätt kan hitta info om hennes bedrägerier.

          Det verkar osannolikt och användaren som påstår det där verkar smått galen. Det är trist att personen inte kunde leverera en enkel skärmdump.

          Måste man inte underhålla en sugar daddy tänker jag? Funderar på om hon har tid. Hela dagarna spenderas ju i solstolen i mamsomatens trädgård, men iofs är hon spontant barnfri om kvällarna och pojkvännen lyser med sin frånvaro så varför inte? 🙂

            Det fanns en skärmdump på FB, som visar att hon var medlem i Sugardates. Flera bilder på henne i profilen.

            Har missat. Kan du länka? Eller hänvisa till sidnummer i tråden.

            Ingen länk? Jag har bra koll på FB-tråden. Det är bara under de senaste dagarna som detta eventuella konto på sugar daddy-sidan diskuterats och folk frågar dagligen efter skärmdump. Hade det kommit bevis så hade detta avhandlats i ett flertal inlägg oavsett om beviset sedan raderats eller inte.

            Tolkar din kommentar som att skärmdumpen lagts ut och att inlägget senare raderats?

    Ja verkligen märkligt?

    En desperat, ensamstående, (killen är uppenbarligen ett påhitt), snart 40-årig snärta från Järna som så ivrigt försöker hålla sig kvar i rampljuset med näbbar och klor.

    Det enda som lyser på henne är en svag glöd från Flashback och BB. CH är så desperat nu att falla i glömska och att sedan stå där med ett väntande fängelsestraff och en livslång skuld att betala av på, att hon till och med nu försköker hålla sig kvar i glansen så desperat.

    Haha ”Hur tänker du där?”

    https://www.flashback.org/sp61404922

      Callesto får frågan vilken ursäkt Catrin har tänkt använda för att inte närvara på rättegången.

      Callestos svar: ”Hon kommer att närvara”.

      https://www.flashback.org/sp61417988

      Intressant!

    Hon kommer att närvara?
    Det vet man aldrig vad hon kommer hitta på då för att inte närvara.

    Jag tycker Callesto skriver lite för bra för att vara Catrin. Eller så skärper hon verkligen till oss, för hon är ju ofta obegriplig.

    Till sig*

    Jag tycker att ni är sååå taskiga mot Catrin! Hon gör allt för att vara en bra förälder och ni bara trycker ner henne. Ni är bara avundsjuka! Så sorgligt att ni inte kan låta den stackarn vara ifred här och på Flashback. Om och då menar jag OM hon nu gjort något som råkar vara olagligt sedan förra domen kommer det väl att uppdaga sig vid nästa rättegång. Själv är jag övertygad om att hon är oskyldig denna gång. Hur jag vet det tänker jag inte gå in på!

    Skaffa er ett liv och sluta förstöra för oskyldiga människor! Catrin gör faktiskt allt hon kan för att sona de brott hon dömts för och det är fan inte ok att döma någon i förväg som ni gör! För saker hon inte ens gjort!

      Så hon är inte skyldig om hon inte döms för det? Fast bevisen visar att hon är skyldig? Härlig logik.

      Så länge man lägger pengar på dyra nöjen, resor, behandlingar och nekar till brott så får man ingen sympati. C är en patologisk lögnare som inte visar ånger, då får man ingen ånger.

      Att tänka på att hyra hus när man inte ens har råd att betala en krona tillbaka på sina skulder är så otroligt egoistiskt.

      Hade hon faktiskt slutat neka till brott och uppfört sig som en vuxen människa så hade hon kanske blivit bemött som en vuxen människa

      Är det Callesto 2 som gjort entré nu? Snark!

      ”Själv är jag övertygad om att hon är oskyldig denna gång. Hur jag vet det tänker jag inte gå in på!”
      Typisk Catrin-formulering.

      Och nu kommer väl som svar från denna Anna:

      ”Nej, jag är inte Catrin, det är så det brukar låta när man inte håller med er”

      Hahaha, nu kommer nästa troll???, avundsjuk på en person som är som hon? Avundsjuk på vad? Hennes alldagliga utseende? Hennes lögner? Hennes egoism? Hennes tunnelseende? Hennes brist på utstrålning?

      @ ”Anna” – exakt VAD skulle en ha att vara avundsjuk på..? Skulle ALDRIG vilja byta ens en sekund av ditt liv med dig.. förlåt henne.

      Lägg ner detta trötta snack gällande avundsjuka för jag lovar dig, finns inte en enda själ här inne som håller med dig för utom du själv.

      Vadå gör allt hon kan för att sona? Hon gör INGET hon kan för att sona. Skrev du fel ord?

    Hahahahahhaha jag dör! CALLESTO???

    Är det bara jag som undrar hur hon kom på detta egentligen? Tänkte hon skriva CAtrin men kom på sig själv och skrev istället CAlle som fick bli Calle i tex Stockholm=callesto?

    Märklig människa men otroligt skojigt att följa henne. ”My life is your movie”, jaa du Cats verkligen, en riktig komedi!!!

    Callesto…?????????????????

      Kanske ett anagram av Castello. Catten gillar ost.

        Eller nåt av nedanstående alternativ:

        1. Callesto, ett amerikanskt märke inom möbeldesign (Cattens LA-dröm om att inreda den nyrenoverade Järnatvåan).

        2. Calle = gata (spanska). Sto = Stockholm. (Cattens dröm om att bo på en adress som låter internationell och kosmopolitisk).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.